Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek

Alvleesklier geeft problemen en de maag krijgt de schuld

 

 


Aandoeningen van de alvleesklier worden vaak herkent als maagklachten. De klacht is namelijk: het lijkt of het eten niet weg kan en blijft hangen. Als de alvleesklier niet genoeg enzymen produceert, gaat het eten boven in de maag “rotten” en dit geeft zuurbranden. Vroege herkenningspunten: Winderigheid, stikkende ontlasting, vaak een bolle opgezette buik en gewichtstoename. Dit kan je laten onderzoeken door een arts. Bij mij zou je een enzymentherapie kunnen volgen. Vaak wordt een enzymen tekort over het hoofd gezien en worden er maagzuur remmers voorgeschreven.

Hoe ontstaan problemen aan de Alvleesklier?

Een alvleesklier verzwakt als gevolg van een leven lang consumptie van suiker, koolhydraten, zetmeel en bewerkte, plantaardige oliën/vetten & andere bewerkte componenten die het lichaam niet kan verteren. 

E

Zie ook: Pancreatitis & Alvleesklier aandoening


Wat kan ik voor jouw betekenen? 

 • Bij het vermoeden van een slokdarmontsteking, kun je bij mij een indicatie test aanvragen , vraag de test aan: [ Indicatie test aanvragen ] vermeld duidelijk dat het om de indicatie test lekkende darm & maagwand gaat. Daarbij vraag ik ook om de onderzoek resultaten van een arts. 
 • Belangrijk is om te kijken, waar komen de verteringsproblemen vandaan, als eerste kan je dan een gratis indicatie lekkende darm & maagslijmvlies downloaden, [ download hier de test ] Aansluitend deze test is het mogelijk meerdere indicatie testen te doen. Je ontvangt daarbij gelijk een anamnese, een vragenlijst, die ik nodig heb om jouw situatie samen met jou grondig door te kijken, zodat we niets over het hoofd zien. Wil je de vragenlijst en de indicatie testen ontvangen? Klik dan op de volgende link, om een e-mail te versturen: info@albican.nl 
 • Daarnaast vraag ik ook om de onderzoek resultaten van een arts & is het belangrijk dat de arts tijdens de begeleiding op de hoogte blijft van wat er mogelijk gaat veranderen ( blijf altijd eerlijk & transparant ), een arts blijft altijd eindverantwoordelijk, waar je direct contact mee opneemt wanneer er klachten zijn die je niet vertrouwd, breng mij daarna ook weer op de hoogte. 
 • Een consult betaal je pas, wanneer jij een akkoord hebt gegeven betreffende de kosten die ik met je overleg & waar ik heel open & transparant over zal zijn, na betaling, kan de begeleiding beginnen. Open volgende link, om te kijken hoe de begeleiding zal verlopen. Informatie begeleiding
 • Prijslijst

  Orthomoleculair Therapeut 
  & Voedingsdeskundige

 • Chakra & Aura onderzoek 
 • Ervaringsdeskundige Hoog gevoeligheid
 • Alie Vos-Doller, www.albican.nl

  Bellen kost niets

 • Neem ik niet op?
 • Ben ik afwezig?
  Ik bel terug
UA-107736252-1