...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Chinese en westerse astrologie, gecombineerd


In de westerse astrologie symboliseren twaalf tekens als sterrenbeelden. Deze twaalf tekens worden verdeeld onder 4 elementen: Vuur, Aarde, Lucht en Water.

Teken

Element

Periode

Edelsteen

Ram

Vuur

21 maart tot 19 april

Carneool

Stier

Aarde

20 april tot 20 mei

Aventurijn

Tweelingen

Lucht

21 mei tot 20 juni

Tijgeroog

Kreeft

Water

21 juni tot 22 juli

Maansteen

Leeuw

Vuur

23 juli tot 22 augustus

Barnsteen

Maagd

Aard

23 augustus tot 22 september

Amazoniet

Weegschaal

Lucht

23 september tot 22 oktober

Saffier

Schorpioen

Water

23 oktober tot 21 november

Malachiet

Boogschutter

Vuur

22 december tot 19 januari

Lapis Lazuli

Steenbok

Aarde

22 december tot 19 januari

Smaragd

Waterman

Lucht

20 januari tot 19 februari

Aquamarijn

Vissen

Water

20 februari tot 20 maart

Fluoriet

De Chinese astrologie kent 12 dierenriemtekens en 5 elementen en yin yang. De 12 maanjaren hebben dierennamen: Rat, Os, Tijger, Haas, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en Varken.


Chinese en westerse astrologie gecombineerd
Ascendanten berekening

 • Berekening van Chinese en westerse teken
 • Wat is een indicatie tot je 40e levensjaar
 • Wat is de indicatie na je 40e levensjaar

Om een goede berekening te maken van jouw westerse en Chinese teken en jouw ascendanten van beide tekens, heb ik nodig jouw geboortedatum, geboortejaar, geboorteplaats en het geboorte uur

Incl. 1 uur Telefonisch gesprek, met op het eind een gratis engelenkaart

Prijslijst Soms kunnen prijzen afwijkend zijn, zoals aanbiedingen op sociaal deal, dit staan dan over vermeld.


Vul hier geboortedatum, tijd en plaats in


Yin Yang en de twaalf dierenriemtekens

 • Rat, Aap (yin) en Draak (yang) - ambitie en bezit. Deze drie dierentekens zijn positief ingesteld. Ze kunnen veel werk verzetten en willen hun werk en streven beloond zien. Ze streven naar succes en bezit. Rat, Aap en Draak maken zich zorgen over de toekomst. Dit is ook de reden waarom ze zo hard werken. Ze hebben ideeën en die willen ze waarmaken, tonen initiatief en zorgen voor vooruitgang en vernieuwing. Hun sterke actieve inslag en behoefte aan het leveren van bijzondere prestaties maakt ze geschikt voor het zakenleven en op commercieel en financieel gebied en kunnen daardoor een goede ondernemer zijn. Met een onrustig hoofd kun je niet werken, daarom zijn ze vaak op zichzelf en nemen de ruimte om de broeiende ideeën waar te kunnen maken.
 • Os (yin), Slang en Haan (yang) - intellect en overtuiging.
  Os, Slang en Haan werken met hun hoofd. Ze kunnen allerlei systemen en zaken bedenken. Ze werken zeer nauwkeurig aan de hen toevertrouwde zaken. Ze zijn standvastig en doelbewust. Os, Slang en Haan zorgen voor een stabiele gang van zaken. Men kan altijd op ze rekenen. Als het hoofd niet goed kan werken door welke reden dan ook, maakt dit de os onzeker en kan er een disbalans ontstaan.
 • Tijger, Paard (yang) en Hond (yin) - energie en strijd.
  Tijger, Paard en Hond jagen hun idealen na. Ze zullen de mensheid op energieke en strijdvaardige wijze dienen, als ze zich dit voorgenomen hebben. Ze zijn openhartig en verkondigen op directe wijze hun mening. Tijger, Paard en Hond werken met enthousiasme aan toevertrouwde zaken. Ze kunnen zeer geïnspireerd en creatief zijn. Het zijn sterren in communicatie
 • Haas (konijn), Varken (yin) en Geit (yang) - schoonheid en liefde. Haas, Varken en Geit zijn samen een rustig drietal dat van schoonheid, harmonie en vrede houdt. Ze volgen hun intuïtie, door alles heen. Ze zullen eerder toegeven dan ruzie maken of voor hun rechten opkomen. Het zijn artiesten met mooie ideeën. Het ontbreekt ze alleen vaak aan daadkracht om deze ideeën uit te voeren en hebben mensen nodig die hun ideeën serieus nemen en ze samen in harmonie, tot zijn recht laten komen . Het doel in hun leven is een wereld van te creëren,  waarin iedereen zich thuis voelt. Waak ervoor, dat je niet verwikkeld raakt in mogelijke onprettige ideeën van anderen, verlies niet je eigen stem.
Maagd - Os


Tweelingen - Hond


Weegschaal - Os


Waterman - Varken


Meer informatie over Albican


Over Albican


Over Gezondheid


Loopbaan - hobbyMijn verleden werd mijn missie


Word sponsor, om Albican te steunen

Teksten schrijven kost tijd en geld en daarom bedacht ik sponsors in de vorm van een winkelgedeelte en bedrijf sponsoring, waardoor ik ruimte krijg voor onderzoek en mijn artikelen te schrijven, bezoek de winkel en Sponsors Albican

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn