...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek

Mijn verleden werd mijn missie

 


Biografie: Mijn leven was een aaneenschakeling van gebeurtenissen, dat ik ze ooit nog zou gebruiken in mijn eigen bedrijf, wie had dat ooit kunnen bedenken. Vele banen als adviseur heb ik mogen bekleden, de ene keer als beroepsopleidingen adviseur, dan als Recruiter of intercedent en ooit regelde ik uitvaarten voor mensen, die terminaal waren. Wat ik ook deed, het werd een succes en werkte met mijn hart vol passie, tot een burn-out, ik nam de tijd voor mijn herstel en net op het moment, kreeg ik een leuke parttime baan aangeboden.Van lieverlee kwam ik weer dichter bij mijzelf en ging studeren, immers werkte ik parttime en die kans zou ik niet snel meer krijgen. In 2011 begon ik met mijn eerste studie: Orthomoleculair Suppletie adviseur, daarna voedingsdeskundige en toen chakra en aura healing en volg nog altijd vervolgcursussen om de ontwikkelingen in mijn vak, goed te blijven volgen, daarnaast heb ik een studie time management gevolgd, evenals mijn cursus chronisch medicijngebruik en de darm, die ik intussen beide met positief resultaat heb afgerond. Ik werkte tot begin 2018 nog parttime naast mijn bedrijf, maar per 20 februari 2018 kwam daar een einde aan, ik heb ontslag genomen bij mijn werkgever en ben volledig zelfstandig verder gegaan als ondernemer.


Hoe mijn interesse ontstond, in de natuurgeneeswijze

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd, hoe diverse ziektebeelden ontstaan en hoe ik ze positief kan beïnvloeden door het innemen van voedingssupplementen, voeding en kruiden. Diverse boeken over angst, agressie en over de dood, las ik en onderzocht vele aandoeningen, mede omdat ik als ervaringsdeskundige van verschillende aandoeningen door het leven ging, door meerdere artsen niet werd geloofd, terwijl het dossier de bewijzen hadden, maar daar werd geen gebruik van gemaakt. En met deze kennis op zak, besloot ik in opleidingen te gaan volgen.Mijn verleden werd mijn missie

Drie maagzweren die op mijn 22e door een ongelukkige stoeipartij mij bijna fataal zou zijn worden, ( doordat een huisgenootje van mijn leeftijd op mijn maag ging zitten, net na het avondeten, toen ik 16 was), de maag gaf een plof en een week kon ik niet eten. Naar de huisarts, deze heeft er geen aandacht aan geschonken, nog niet eens een onderzoek, met alle gevolgen van dien op latere leeftijd, (ik ben nog boos als ik het typ).


Zwangerschap en de maagwond

Op mijn 22e kwam tijdens mijn zwangerschap, het maagprobleem terug. Mijn lichaam zette met 7,5 maanden zwangerschap, de weeën in om het kindje en mij te beschermen, wonden in de maag sprongen opnieuw open, door de druk van de buik op de maag van de zwangerschap, het lichaam is een bijzonder iets. In het ziekenhuis spuugde ik bloed, weer werd niet in mijn dossier gekeken, het zou wel wat schraapsel zijn......


Zo blij met mijn kindje, niet wetende van het gevaar in mijn maagwand

Na enkele maanden, kon ik niet meer eten, had pijn, maar mijn kindje was het enige wat mij nog overeind hield. In deze tijd kwam ik wekelijks bij een huisarts, die volhield dat het tussen mijn oren zat. Na een poosje kon ik niet meer drinken en ging overgeven, eerst was dit vocht, maar al snel gevolgd door bloed en gal. Door ik zo verzwakt was, kwam de de dienstdoende huisarts, nu bij mij thuis, ook die deed niets, het enige wat ik kreeg, was begrip, de woorden hoor ik nog: mevrouw ik kan begrijpen, dat als u zo verzwakt bent, liever dood zou zijn. Als ik niet had gebeld met een maatschappelijk werkster, die een dag later bij mij kwam en mij het advies gaf gelijk te bellen naar een arts en haar naam te noemen, toen kon er wel direct een onderzoek gestart worden, het bleken drie open maagzweren. Die zelfde hulp, als de maatschappelijk werkster, die ik in mijn vak, nu vaak nu voor anderen ben.


Hormonaal falen, door een ingreep aan de eierstok en eileider

Ook werd ik vroeger als 11 jarig meisje geopereerd aan mijn eierstokken en eileiders en werd er één eierstok en eileider weggehaald, met een gruwelijke reden, die ik nooit meer zal vergeten. Het gaat erom, dat alle informatie in een dossier opnieuw niet gebruikt werd, mijn lichaam op jonge leeftijd met vermoeidheid te maken kreeg, aansluitend met een burn-out en ik opnieuw niet wist, waar het vandaan kwam, in een molen van onderzoeken en ellende belande, van ziekenhuis bezoeken en nog veel meer. Bleek dit alles te komen door vroeg in de overgang te zijn beland (oorzaak: onderbreking van het hormonale systeem in het lichaam) en had mij veel ellende gespaard kunnen blijven als deze dossiers waren ingekeken en mijn probleem serieus was genomen, ja, wat wist ik in die tijd van de eventuele gevolgen van het operatief verwijderen van een eierstok en eileider. Op latere leeftijd, kwamen er ook op de andere eierstok cysten, maar die konden met maar liefst 2 weken bedrust en medicijnen opgelost worden. Medicijnen, ik kreeg er nog velen, voor de brein, voor de moeheid, voor wie ik zou zijn. Maar de klacht werd alweer niet gezien en kan je vertellen, dat voelde verre van fijn.


Hoe de naam Albican van mijn bedrijf ontstond:
In 2010 werd ik geboeid door de candida albicans, een schimmelinfectie, die kan ontstaan door extreme vermoeidheid. Midden 2012 begon ik met mijn eerste schimmelnagelbehandeling in mijn praktijk. De sterke uitspraak van president Obama, boeide mij in die tijd: Yes-We-Can, het hield mij krachtig. Tot ik op een dag dacht: All be Can en dat vertaalde naar alles kan. Toen ontstond de naam. Candida Albicans, werd Albican. Zo had ik een stukje van de naam, waar het ooit mee begon verweven met het feit, dat alles kan in het leven.


Mijn Gedichten

Door alles wat ik mee maakte, gaf mijn leven mij handvatten, twintig jaar geleden schreef ik mijn eerste korte gedichten, daarna volgende er nog veel meer. Het was even stil, in 2011 pakte ik het schrijven weer op en kun je hieronder een bezoekje brengen aan de gedichten die ik schrijf. Ze gaan over het leven, niet alleen over die van mij alleen meer, maar schrijf over alles wat ik mee maak, zo ook over wat mij te binnen schiet, bij een ander zijn of haar pijn en verdriet. 


Mijn Facebook pagina's

Mijn praktijk


Ik werk online, heb een praktijk in Roosendaal, via telefoon en social media is een online consult heel goed te volgen. 


Een diagnose wordt door een arts gesteld. Kan er geen diagnose gevonden worden of twijfel jij daaraan, dan ga ik helpen met indicatie testen en een anamnese (vragenlijst, hiermee kun je een onderzoek startten bij je arts of bij het lab bloedwaarden test , praktijk Albican, of  ik kijk samen met jou wat we gaan doen en een plan van aanpak ga maken en een behandeling met voeding, suppletie of een andere mogelijkheid gestart kan worden en deel de kennis die ik op dat moment weet. Alles in mijn praktijk staat in het belang dat jij jezelf gaat redden, met steun, tips & begrip van mij. Is het de bedoeling, dat jij in de wereld van de snelheid weet, wat te doen en wat jouw rechten zijn als mens.


Opening praktijk Albican Roosendaal

Het is mogelijk sinds oktober 2018, dat je mijn praktijk bezoekt in Roosendaal, de online consulten blijven zoals ze waren.Mijn diploma's 
 
 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn