...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Mijn naam is Alie Vos-Doller, Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige, met als extra, chakra en Aura onderzoek, loopbaan, opleiding en hobby advies, ze hebben allemaal één woord gemeen en dat is "balans".  


 


Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd, hoe diverse ziektebeelden ontstaan en hoe ik ze positief kan beïnvloeden door het innemen van voedingssupplementen, voeding & kruiden. Diverse boeken las ik en onderzocht vele aandoeningen, mede omdat ik als ervaringsdeskundige van verschillende aandoeningen door het leven ging. En met deze kennis op zak, besloot ik in 2010 opleidingen te gaan volgen.

Biografie: Mijn leven was een aaneenschakeling van gebeurtenissen, dat ik ze ooit nog zou gebruiken in mijn eigen bedrijf, wie had dat ooit kunnen bedenken. Vele banen als adviseur heb ik mogen bekleden, de ene keer als beroepsopleidingen adviseur, dan als Recruiter of intercedent en ooit regelde ik uitvaarten voor mensen, die terminaal waren. Wat ik ook deed, het werd een succes en werkte met mijn hart vol passie, tot een burn-out, ik nam de tijd voor mijn herstel en net op het moment, kreeg ik een leuke parttime baan aangeboden.Van lieverlee kwam ik weer dichter bij mijzelf en ging studeren, immers werkte ik parttime en die kans zou ik niet snel meer krijgen. In 2011 begon ik met mijn eerste studie: Orthomoleculair Suppletie adviseur, daarna voedingsdeskundige en toen chakra & aura healing en volg nog altijd vervolgcursussen om de ontwikkelingen in mijn vak, goed te blijven volgen, daarnaast heb ik een studie time management gevolgd, evenals mijn cursus chronisch medicijngebruik & de darm, die ik intussen beide met positief resultaat heb afgerond. Ik werkte tot begin 2018 nog parttime naast mijn bedrijf, maar per 20 februari 2018 kwam daar een einde aan, ik heb ontslag genomen bij mijn werkgever en ben volledig zelfstandig verder gegaan als ondernemer. 
Mijn verleden werd mijn missie

Ik heb zelf ook genoeg mee gemaakt; 3 maagzweren die ik op mijn 22e had, ( door een huisgenootje van mijn leeftijd op mij ging zitten, toen was ik 16, de maag gaf een plof en een week kon ik niet eten. Naar de huisarts, deze heeft er geen aandacht aan geschonken met alle gevolgen van dien op latere leeftijd, terwijl ik een week niet kon eten, kwam er geen onderzoek, (ik ben nog boos als ik het type) Op mijn 22e kwam dit probleem terug, tijdens de zwangerschap, het lichaam gooide mijn baby met 7,5 maanden uit het lichaam om het kindje & mij te beschermen, wonden in de maag sprongen opnieuw open, door de druk van de zwangerschap, het lichaam is een bijzonder iets. zonder zelf te vechten, had ik hier aan kunnen overlijden, als ik niet had gebeld met die maatschappelijk werkster die een dag later bij mij kwam, die zelfde hulp, die ik vaak nu voor anderen ben.

Ook werd ik vroeger als 11 jarig meisje geopereerd aan mijn eierstokken en eileiders en werd één eierstok en eileider weggehaald, met een gruwelijke reden, die ik nooit meer zal vergeten. Het gaat erom, dat alle informatie in een dossier verdween, ik niet wist waar mijn burn-out vandaan kwam, in een molen van ellende belande, van ziekenhuis bezoeken en nog veel meer. Bleek dit alles te komen door vroeg in de overgang te zijn beland (oorzaak: onderbreking van het hormoon systeem in het lichaam) en had mij veel ellende gespaard kunnen blijven als deze dossiers waren ingekeken en mijn probleem serieus was genomen, ja, wat wist ik immers van de gevolgen van het operatief verwijderen van een eierstok & eileider. 


Mijn Gedichten

Door alles wat ik mee maakte, gaf mijn leven mij handvatten, twintig jaar geleden schreef ik mijn eerste korte gedicht, daarna volgende er nog veel meer. Het was even stil, in 2011 pakte ik het schrijven weer op en kun je hieronder een bezoekje brengen aan de gedichten die ik schrijf. Ze gaan over het leven, niet alleen over die van mij alleen meer, maar schrijf over alles wat ik mee maak, zo ook over wat mij te binnen schiet, bij een ander zijn of haar pijn en verdriet. 


Mijn Facebook pagina'sMijn praktijk


Ik werk online, heb een praktijk in Roosendaal, via telefoon en social media is een online consult heel goed te volgen. 


Een diagnose wordt door een arts gesteld. Kan er geen diagnose gevonden worden of twijfel jij daaraan, dan ga ik helpen met indicatie testen en een anamnese (vragenlijst, hiermee kun je een onderzoek startten bij je arts of bij het lab bloedwaarden test , praktijk Albican, of  ik kijk samen met jou wat we gaan doen en een plan van aanpak ga maken en een behandeling met voeding, suppletie of een andere mogelijkheid gestart kan worden en deel de kennis die ik op dat moment weet. Alles in mijn praktijk staat in het belang dat jij jezelf gaat redden, met steun, tips & begrip van mij. Is het de bedoeling, dat jij in de wereld van de snelheid weet, wat te doen en wat jouw rechten zijn als mens.


Opening praktijk Albican Roosendaal

Het is mogelijk sinds oktober 2018, dat je mijn praktijk bezoekt in Roosendaal, de online consulten blijven zoals ze waren.Mijn diploma's 
 
 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn