...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek

De ziekte van Lyme, kan zeer ernstige gevolgen hebben


Het persoonlijke verhaal van Audry

In juni 2018 is het bij mij begonnen met pijn in de benen, ben toen naar de huisarts geweest en we dachten aan een hernia. De pijn werd erger en mijn benen verdoofden steeds meer, toen dachten we aan een dubbele hernia.

Met de ambulance naar het ziekenhuis
• Ben dat weekend met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en ben een nacht gebleven, Mijn man heeft mij de volgende dag opgehaald. Had nog steeds pijnstillers.

Verlamming
• Dinsdag kon ik niet meer lopen het praten ging heel slecht, mijn gezicht trok helemaal scheef, en de huisarts is toen aan huis geweest, hij schrok echt van mij en heeft mij gelijk door gestuurd naar het ziekenhuis.MRI
• Mijn man heeft mij naar Almelo naar het ziekenhuis gebracht ben daar door de MRI gegaan en ik wist al wel dat ik moest blijven. En de uitslag was dat het geen hernia was.

Zware antibiotica & zenuwpijn de ziekte van Lyme
• Ze zijn toen begonnen met een hele zware antibiotica. Ik heb toen 2en een halve week onderzoeken gehad en kregen de pijn maar niet onder controle de pijn voelde als een hevige zenuwpijn. Toen ben ik doorgestuurd naar Utrecht. Daar hebben ze geconstateerd dat alle verschijnselen en pijnen, de ziekte van Lyme moest zijn, daar heb ik zoveel onderzoeken gehad en er werd uitgesloten met dingen die ik niet had.

Niet meer kunnen lopen, gezichtsverlamming & Revalideren
• Naar anderhalve week ging ik weer terug naar Almelo. Daar was de pijn onder controle maar wel veel pijn nog in de voeten en niet kunnen lopen en een gezichtsverlamming. Daar ben ik nog anderhalf week gebleven, toen was er plek voor mij bij het revalidatiecentrum in Enschede. Daar ben ik zes weken geweest. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik weer kan lopen met heel veel positieve inzet van mezelf gaat het beetje bij beetje de goede kant weer op. Op het moment veel revalideren met fysio, logopedie het is vallen en op staan.


Beschadiging zenuwbanen
• Door de zenuwen beschadigen in mijn benen heb ik klapvoeten, daarvoor krijg ik nu spalken met aangepaste schoenen en spalken voorde nacht.

Uitbehandeld, maar vecht samen met haar vrienden & lieve huisarts
• Ik ben eigenlijk uitbehandeld, maar heb veel contact met mijn lieve huisarts en moet veel oefenen in huis. Ik ben best trots op mezelf wat ik allemaal alweer bereikt heb. Mijn leven is van een fulltime hardwerkende sociale vrouw toch wel even door deze vervelende ziekte op de kop gezet. Maar we gaan positief verder.

Auteur: @ Audry Vledder Otten 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn