...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Impressum / gegevens

Albican werkt voornamelijk vanaf 2012 online met telefonisch consulten en sinds oktober 2018 ook praktijk consulten, gevestigd in Roosendaal, ( bekend van Facebook) 

Opsomming Facebook pagina's

Met als hoofd beroep Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige. Als je ziek bent bezoek je eerst een arts, deze kan je doorsturen naar een ziekenhuis en daar hebben ze alle hulpmiddelen om bijvoorbeeld te kijken wat er in het lichaam gebeurd, dit kan ik aan de buitenkant niet zien. Het kan zijn dat de gezondheidsklacht niet gevonden wordt, dit is vaak het moment, dat mensen bij mij aan kloppen. Als bedrijf ben ik aangesloten bij een lab, één voor bloedonderzoek en een lab voor ontlasting onderzoek, vraag er gerust na.

Als Orthomoleculair Therapeut & Voedingsdeskundige, werk ik met natuurlijke voedingsstoffen in voeding of supplement vorm, lees meer....

Daarnaast zijn er diploma's behaald van Chakra & Aura healing, Voedingsdeskundige, Orthomoleculaire suppletie adviseur, chronisch medicijngebruik & de darm en een adviseursdiploma. Vanaf 2012 ben ik werkzaam als Orthomoleculair Therapeut en heb ik goede successen met mijn therapieën behaald, zie recensies, voornamelijk op Orthomoleculaire Suppletie & Hooggevoeligheid & Orthomoleculair Therapeut. Als ervaringsdeskundige, geeft dit alles alleen nog maar meer kracht. Daarnaast is het mogelijk om met verschillende ervaringsdeskundigen in contact te komen bij Albican. vraag er gerust na. 

Met de volgende mogelijkheden

  • Facebookgroep;
  • Via mail;
  • Vanuit mijn praktijk; 
  • Telefonisch;
  • Whatsapp;
  • Skype;
  • Praktijk consult

Wat je ook gaat gaat kiezen, consulten zijn altijd 3 consulten in één consult verwerkt en je betaald er maar 1. Wie het wil kan bijvoorbeeld om een ervaringsdeskundige vragen of ik stel dit voor, waarmee hij of zij, zijn of haar situatie van dat moment kan delen met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. Dit kan zijn bij bijvoorbeeld zenuwpijn, ziekte van Lyme, Vitamine B12 tekort, fibromyalgie of het afbouwen van antidepressiva e.a. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk herkenning is en dat het kan helpen bij het herstel.


Albican, eigenaar Alie Vos-Doller

KvK-nummer: 56550200 

Omzetbelastingnummer: 

NL001440361B98

Gevestigd: 

Cyclaamberg 34 

4707 DZ  

Roosendaal

Tel: 06-41979305

 

Algemene voorwaarden

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn