Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek

Informatie begeleiding & advies


Als eerste van harte welkom 
Je ontvangt als welkom altijd een eerste gratis consult om kennis te maken, je ontvangt alvast de eerste tips voor je klacht en ik verwijs je door mijn website en de pagina's waar de voedingsadvies kunt vinden. 

Een Luisterend oor kan net dat verschil maken

Zo kan het zijn dat je al enige tijd geen luisterend oor hebt, of zoals mensen wel eens zeggen, “ik word niet geloofd” en helaas moet ik zeggen, ik had een periode in mijn leven, waar dat heel herkenbaar is. Lees maar eens mijn verhaal 

Als Orthomoleculair Therapeut & Voedingsdeskundige, werk ik met natuurlijke voedingsstoffen in voeding of supplement vorm, lees meer....
Wat je einde van ons gesprek kan verwachten

Aan het eind van het gratis consult, vertel ik jou, wat ik voor je kan betekenen en wat een consult kost. Ik leg uit, hoe ik werk en vraag, wat jouw wensen zijn, want die zijn belangrijk! De consulten zijn telefonisch of je komt op praktijk bezoek, ik werk in Nederland & België en mijn praktijk is in Roosendaal gevestigd.

Een diagnose

 • Een diagnose wordt gesteld door een arts; 
 • Ik stel geen diagnoses;
 • Mijn werk bestaat uit de gegevens die ik aangereikt krijg van jou en verder uit ga zoeken, om deze op een natuurlijke manier met kruiden en/of voeding, lichaamseigen of uit planten verkregen stoffen te behandelen. 
 • Bij dit onderzoek heb ik jou nodig, want ik weet niets van jou en vaak hebben ervaringsdeskundigen al heel veel uitgezocht, vertel wat je al weet, vertel wat je denkt, vertel wat jij vermoedt dat de klachten veroorzaken, dat onderzoeken we samen.


Klik voor meer informatie op onderstaande rode link: Het zakelijke gedeelte, nooit zo leuk, wel noodzakelijk om duidelijk en zonder zorgen met elkaar om te gaan.

Het zakelijke gedeelte 


Prijslijst

 

  Orthomoleculair Therapeut 
  & Voedingsdeskundige
 • Chakra & Aura onderzoek 
 • Ervaringsdeskundige Hoog gevoeligheid
 • Alie Vos-Doller, www.albican.nl
  Tel: 06-41979305

 

 

  Bellen kost niets
 • Neem ik niet op?
 • Ben ik afwezig?
  Ik bel terug