Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek

Informatie begeleiding & advies


Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Vooraf altijd gratis eerste vrijblijvende kennismaking per telefoon, hier zitten geen adviezen voor supplementen of voeding in. 
 • Zo kan het zijn dat je al enige tijd geen luisterend oor hebt gehad, of zoals mensen wel eens hoor zeggen, “ik word niet geloofd” en helaas moet ik zeggen, ik had een periode in mijn leven, waar dat heel herkenbaar is. Lees maar eens mijn verhaal 

In dit gesprek, vertel ik jou, wat ik voor je kan betekenen en wat een consult kost en welke mogelijkheden er zijn. Ook daarna kan je mij indien nodig elke doordeweekse ochtend bereiken van 9.00 tot 12.00 ( gratis spreekuren );

Het zakelijke gedeelte 1.a
Kies je voor een consult en ga je akkoord met de kosten van dit consult, dan ontvang je een anamnese ( een vragenlijst ), indicatie testen & de factuur voor het consult waar we samen over hebben gesproken in ons eerste gesprek & maken we een nieuwe afspraak; 


Nadat de factuur betaald is 2.
2.a. Als de factuur betaald is, onderzoek ik de anamnese en de indicatie testen en maak ik een rapportage ter inzage, hierover kun je met mij mailen en als je het wenst, plaats ik je in een geheime groep op Facebook, waar alle informatie komt te staan, zodat het nog duidelijker gaat worden en dit op elk moment van de dag kan bekijken en beantwoorden, want jij bent de ervaringsdeskundige van jouw gezondheidsklacht en ik help je waar ik kan;


2.b. Ik kan je gericht doorverwijzen naar een arts voor aanvullend onderzoek, omdat ik geen diagnoses stel, en  niet op afstand in een lichaam kan kijken, wel is het mogelijk, als er geen diagnose door een arts gesteld kan worden, dat ik op zoek ga naar waar het probleem in jouw lichaam zit, daar heb ik jou actief bij nodig, want ik weet immers niets van jou;


2.c Ik bezit een volledig Vademecum op gebied van Integrale Geneeswijzen, daarnaast mag ik gebruik maken van diverse collega  natuurartsen en een regulier arts, die voor de natuurlijke geneeskunde kiest;


2.d. In een reportage ontvang je een advies voor eventuele supplementen & voedingsadvies voor jouw gezondheidsklacht (mogelijk heb ik nog aanvullende informatie nodig en vraag ik hierna), het kan ook zijn dat je teveel medicijnen en /of supplementen gebruikt en dit juist aan zou kunnen passen, dit onderzoek ik allemaal voor jou, voor het medicijnen gedeelte, stuur ik je door naar een arts om het één en ander te bespreken, het is heel belangrijk je arts op de hoogte te houden. En misschien denk je nu wel: maar mijn arts doet niets, geloofd mij niet enz.., moet ik hem dan op de hoogte houden? Ja, altijd. Het gaat erom dat jij in jezelf gaat geloven, jij voelt jouw lichaam en niemand anders, ook ik niet!
2.e. Supplementen worden door mij besteld bij een leverancier, in overleg met jou, jij ontvangt daarvoor een factuur en na betaling, zend ik de supplementen naar jou en daar ontvang je dan een track en trace nummer voor, zodat jij je pakketje kan volgen;

Nog even een aantal punten voor jou op een rijtje 3.
3.a. Incl. Begeleiding en advies;
3.b. Incl. voedingsadvies;
3.c. Incl. 2 begeleidende afspraken per telefoon, ( deze afspraak maak ik direct met jou, een week na de adviezen en tijdens het gebruik van de supplementen ), om alles nog eens door te spreken;
3.d. Incl. gratis lekkende darm test / candida test / B 12 indicatie test;
3.e. Incl. gratis voedingsdagboek;
3.f. Gratis indicatie bijnieruitputting test in het consult 
( pas tijdens lopend consult );

3. g. Incl. Persoonlijke begeleiding per telefoon, Facebook groep ( Geheime groep, speciaal ingericht voor jou en je Therapeut, niemand kan dit zien ), per mail of per  Whatsapp kunnen kleine zaken besproken worden, Documenten worden via mail of via de privé chat verstuurd. De Facebookgroep, is bedoeld om al je ervaringen te delen, op elk gewenst moment van de dag, de coach deelt allerlei weetjes per Facebook of mail aansluitend bij jouw ingeleverde vragenlijst en indicatie testen. Jij maakt de keuze hoe jij de begeleiding graag ziet.  Wanneer je daarna nog gebruik wenst te maken, volgt er een vervolgconsult. 
3. h. Excl. Voedingssupplementen, voedingssupplementen zijn alleen verkrijgbaar bij een consult. Uitzonderingen zijn nabestellingen van producten die ik al eerder voorschreef
4. Betaling per Ideal of overschrijving; 

4.a. Natuurlijk kan je na het consult altijd contact met mij opnemen, ik bekijk per keer, of er door een kleine aanpassing je weer vooruit kan of dat het een nieuw consult gaat worden in overleg met jou. 
4.b.. Gratis telefonisch spreekuur
4.c. Heb jij nog vragen stel ze gerust, zend een bericht naar: Contact

Prijslijst

 

  Orthomoleculair Therapeut 
  & Voedingsdeskundige

 

 • Chakra & Aura onderzoek 
 • Ervaringsdeskundige Hoog gevoeligheid
 • Alie Vos-Doller, www.albican.nl

 

  Bellen kost niets

 

 • Neem ik niet op?
 • Ben ik afwezig?
  Ik bel terug

UA-107736252-1