Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek

Informatie begeleiding & advies


Als eerste van harte welkom 
Je ontvangt als welkom altijd een eerste gratis consult 

Het gratis kennismakingsconsult bestaat uit maximaal 1 uur en is een vrijblijvende kennismaking per telefoon, excl. adviezen voor supplementen of voeding, voor nood zal ik altijd de eerste tip geven. 

Zo kan het zijn dat je al enige tijd geen luisterend oor hebt, of zoals mensen wel eens zeggen, “ik word niet geloofd” en helaas moet ik zeggen, ik had een periode in mijn leven, waar dat heel herkenbaar is. Lees maar eens mijn verhaal 

Ik pols in dit telefonische gesprek, ook naar wat de wensen zijn, zo kan het zijn, dat er wel lichamelijke klachten zijn, maar die puur voortkomen uit onvrede over je situatie, als werk, privé, relatie, kinderen en dan met name loslaten en zo meer de aandacht op jezelf te richten;


Aan het eind van het gesprek, vertel ik jou, wat ik voor je kan betekenen en wat een consult kost. Ik leg uit, hoe ik werk en vraag, wat jouw wensen zijn, want die zijn belangrijk!


1. Het zakelijke gedeelte 

1.a
Kies je voor een consult en ga je akkoord met de kosten van dit consult, dan ontvang je een anamnese, indicatie testen & de factuur voor het consult waar we samen over hebben gesproken. Na ons eerste gesprek plannen we een nieuwe afspraak om de ingestuurde anamnese & indicatie rapporten te bespreken.


2. Nadat de factuur betaald is 
2.a. Als de factuur betaald is, onderzoek ik de anamnese en de indicatie testen en maak ik een rapportage ter inzage, hierover kun je met mij mailen, zodat het nog duidelijker gaat worden, want jij bent de ervaringsdeskundige van jouw gezondheidsklacht en ik help je waar ik kan;
2.b. Ik kan je gericht doorverwijzen naar een arts voor aanvullend onderzoek, omdat ik geen diagnoses kan stellen, en  niet op afstand in een lichaam kan kijken, wel is het mogelijk, als er geen diagnose door een arts gesteld kan worden, dat ik op zoek ga naar waar het probleem in jouw lichaam zit, daar heb ik jou actief bij nodig, want ik weet immers niets van jou;
2.c Ik bezit een volledig Vademecum op gebied van Integrale Geneeswijzen, daarnaast mag ik gebruik maken van diverse collega  natuurartsen en een regulier arts, die voor de natuurlijke geneeskunde kiest;
2.d. In een reportage die per mail verstuurd wordt, ontvang je een advies voor eventuele supplementen & voedingsadvies voor uw gezondheidsklacht (mogelijk heb ik nog aanvullende informatie nodig en vraag ik hierna), het kan ook zijn dat je teveel medicijnen en /of supplementen gebruikt en dit juist aan zou kunnen passen, dit onderzoek ik allemaal voor jou, voor het medicijnen gedeelte, stuur ik je door naar een arts om het één en ander te bespreken, het is heel belangrijk je arts op de hoogte te houden. En misschien denk je nu wel: maar mijn arts doet niets, geloofd mij niet enz.., moet ik hem dan op de hoogte houden? Ja, altijd. Het gaat erom dat jij in jezelf gaat geloven, jij voelt jouw lichaam en niemand anders, ook ik niet!
2.e. Supplementen kunnen door mij worden besteld bij een leverancier, in overleg met jou, jij ontvangt daarvoor een factuur en na betaling, zend ik de supplementen naar jou en daar ontvang je dan een track en trace nummer voor, zodat jij je pakketje kan volgen;

3. Nog even een aantal punten voor jou op een rijtje
3.a. Incl. Begeleiding en advies;
3.b. Incl. voedingsadvies;
3.c. Incl. 3 telefonische consulten, ( deze afspraak maak ik direct met jou, een week na de adviezen en tijdens het gebruik van de supplementen ), om alles nog eens door te spreken, er volgt daarna nog een evaluatie, waarbij je nog een vervolgconsult kan starten;
3.d. Incl. gratis lekkende darm test / candida test / B 12 indicatie test;
3.e. Incl. gratis voedingsdagboek;
3.f. Excl. bijnieruitputting & pre-diabetes indicatie testen, deze zijn  6,05 per stuk incl. BTW ( dit komt met name doordat dit enorm tijdrovend is, om alles na te kijken).
3. g. Incl. Persoonlijke begeleiding per telefoon en in je Whatsapp kunnen kleine zaken besproken worden, Documenten worden via mail of via de privé chat verstuurd. De mail of chat is bedoeld om al je ervaringen te delen, op elk gewenst moment van de dag, de coach deelt allerlei weetjes per mail, die aansluiten bij jouw ingeleverde vragenlijst en indicatie testen. Wanneer je daarna nog gebruik wenst te maken, volgt er een vervolgconsult. Excl. producten van Aloe Vera, zonder consult verkrijgbaar zie winkel. 
3. h. Excl. Voedingssupplementen, voedingssupplementen zijn alleen verkrijgbaar bij een consult. Uitzonderingen zijn nabestellingen van producten die ik al eerder voorschreef
Betaling per Ideal of overschrijving; 4
4.a. Natuurlijk kan je na het consult altijd contact met mij opnemen, ik bekijk per keer, of er door een kleine aanpassing je weer vooruit kan of dat het een nieuw consult gaat worden in overleg met jou. 
4.a. Zie prijslijst 
4.b. Algemene voorwaarden voor hulp tijdens het consult of nazorg 
4.c. Heb jij nog vragen stel ze gerust, zend een email naar: info@albican.nl  

Prijslijst

 

  Orthomoleculair Therapeut 
  & Voedingsdeskundige
 • Chakra & Aura onderzoek 
 • Ervaringsdeskundige Hoog gevoeligheid
 • Alie Vos-Doller, www.albican.nl
  Tel: 06-41979305

 

 

  Bellen kost niets
 • Neem ik niet op?
 • Ben ik afwezig?
  Ik bel terug
UA-107736252-1