...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Informatie begeleiding en advies

Als eerste van harte welkom 
Je ontvangt als welkom altijd een eerste gratis consult om kennis te maken, je ontvangt alvast de eerste tips voor je klacht en ik verwijs je door mijn website en de pagina's waar je informatie en voedingsadvies kunt vinden.

Bereikbaarheid van de praktijk
Bel: 06-41979419 mocht mijn telefoon uit staan of is in gesprek, spreek dan mijn antwoord apparaat in en dan bel ik terug. Je kunt ook een Whatsapp bericht sturen. Dit is een kennismakingsgesprek en is gratis

Consulten alleen op afspraak

Van maandag tot vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00

Dinsdag en donderdag ook van 18.00 tot 19.00

 

De avonden zijn alleen voor nood, of voor mensen die overdag werken en daardoor niet overdag kunnen bellen. 

In weekenden en avonden neem ik zoveel mogelijk mijn rust.
Bel dan niet en stuur geen WhatsApp berichten, maak bijvoorbeeld gebruik van de email of speciale ingerichte Facebook groep of lever je papieren af in de brievenbus van praktijk Albican ( vraag gerust naar de mogelijkheden, of schrijf het op en stuur het dan op de tijden die aangegeven zijn. Bij gezondheidsklachten die je niet vertrouwd, bel direct jouw arts!

 

WhatsApp Chat


Email


Over Albican


Mijn Missie


Opening - tijden


Losse consulten Zie Prijslijst

Een Luisterend oor kan net dat verschil maken

Zo kan het zijn dat je al enige tijd geen luisterend oor hebt, of zoals mensen wel eens zeggen, “ik word niet geloofd” en helaas moet ik zeggen, ik had een periode in mijn leven, waar dat heel herkenbaar is. Lees maar eens mijn verhaal 

Als Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige, werk ik met natuurlijke voedingsstoffen in voeding of supplement vorm, lees meer....


Wat je einde van ons gesprek kan verwachten

Aan het einde van het gratis consult, vertel ik jou, wat ik voor je kan betekenen en wat een consult kost en leg uit, hoe een consult werkt en vraag, wat jouw wensen zijn, want die zijn belangrijk! De consulten zijn telefonisch, per videochat of je komt op praktijk bezoek in Roosendaal, Albican werkt in Nederland en België. Een consult betaal je voor het onderzoek start, de factuur vind je bij de vragenlijst en indicatietesten die je per mail hebt ontvangen. 

Een diagnose

 • Een diagnose wordt gesteld door een arts. Wordt er door onverklaarbare reden voor jou geen duidelijke diagnose gesteld, dan help ik om samen met jou, je klacht te onderzoeken, door middel van een anamnese (vragenlijst), indicatietesten, bloed;- urine;- en ontlasting onderzoek, dit kan in het lab waar ik bij aangesloten ben, ik adviseer altijd eerst, om bloedonderzoeken, urine of ontlasting onderzoek bij je huisarts aan te vragen. Hierbij kan ik je vertellen, wat onderzocht moet worden en kan eventueel contact met je arts opnemen. 
 • Mijn werk bestaat uit de gegevens die ik aangereikt krijg van jou en verder uit ga zoeken, om deze op een natuurlijke manier met kruiden, voeding, lichaamseigen of uit planten verkregen stoffen te behandelen, naast medicatie of zonder medicatie en ik adviseer altijd te overleggen met je behandelend arts.. 
 • Bij dit onderzoek heb ik jou nodig, want ik weet niets van jou en vaak hebben ervaringsdeskundigen al heel veel uitgezocht, vertel wat je al weet, vertel wat je denkt, vertel wat jij vermoedt dat de klachten veroorzaken, dat onderzoeken we samen.
Bloed, urine en ontlasting onderzoek - gratis indicatie testen
Algemene Voorwaarden
Prijslijst

 

Een voedingssupplement bestaat meestal uit een concentraat van mineralen, vitamines en spoorelementen, maar ook andere stoffen kunnen als supplementen worden gebruikt zoals vezels, enzymen, prebiotische stoffen, nutriënten, eiwitten en antioxidanten. De twee hoofdgroepen van voedingssupplementen zijn natuurlijke en synthetische supplementen, meer lezen...


  E-mailen
  Bellen
  Map
  Info
  LinkedIn