...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Over Albican


Orthomoleculair Therapeut advies over supplementen en voeding en wat deze stoffen uit kruiden, planten en voeding  voor het lichaam doen. Daarnaast is er een mogelijkheid voor Chakra & Aura onderzoek, Loopbaan, opleiding en hobby advies, coaching bij hooggevoeligheid en een stukje timemanagement, als levensstijl mede een oorzaak is van diverse klachten. Is er een mogelijkheid tot het bewust worden van tijd, in de vorm van timemanagement onderzoek en coaching. 


HSP en Supplementen
• Hooggevoelige mensen reageren vaak anders op vreemde stoffen, hier ben ik bekend mee als hoog gevoelige persoonlijkheid en coach iemand hier stap voor stap

Medicijnen, Supplementen en Voeding
• Naast sommige medicijnen mogen niet alle supplementen gebruikt worden, overleg met de behandelend arts hierover.
• Zorg altijd voor een duidelijke diagnose, is dit niet mogelijk, dan kunnen we samen op zoek naar de mogelijke oorzaak.

Kosten besparen
• Er zijn vele supplementen op de markt, van synthetische stoffen, tot natuurlijke stoffen. 
• Van een vitamine complex, tot enkel alleen een enkele vitamine. Vaste stoffen tot vloeibare stoffen en kauwtabletten. • Allerlei enzymen tot de meest bijzondere werkzame planten. Welke hoeveelheden zijn veilig, hoe ga je beginnen en wanneer stoppen. Het zijn allemaal vragen, sterker nog, voor je het weet heb je een plank vol supplementen en dat kost handen vol met geld, waar eenieder hard voor moet werken;
• Door middel van proefmonsters in te zetten, kan het ook zeer voordelig zijn


Onderzoeken
• Onderzoeken gebeuren door het invullen van een anamnese & indicatietesten. Deze onderzoeken zitten allemaal in de consult prijs.

Het Lab, indicatietesten, vergoeding dieetkosten

Als je een consult bij mij hebt aangevraagd, dan zijn er eerst een aantal indicatietesten, die gratis bij het consult horen, zo kun je "een indicatie bepalen", bij twijfel kun je dan gericht een bloed of ontlasting onderzoek laten doen.


Het Lab
• Ik werk samen met een lab, hier kun je allerlei bloedonderzoeken laten doen, vanuit de prikdienst van de woonplaats. Deze testen zitten niet in het consult.

Zie Bloedwaarden testen voor bloed onderzoek bij darmklachten. Daarbij raad ik aan, om eerst een bloed / ontlasting onderzoek bij een arts aan te vragen, mocht je toch een diagnose nodig hebben voor een vergoeding betreffende een dieet, dan kun je dit bij het lab laten doen, de vergoedingen kunnen toch tot boven de duizend euro oplopen. Als Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige, werk ik met natuurlijke voedingsstoffen in voeding of supplement vorm, lees meer...

Ieder mens is anders
• Creatieve ondersteuning, te weten, dat ieder mens uniek is en geen mens hetzelfde, daardoor is er geen standaard behandelplan mogelijk. 

Loopbaan, Opleiding en hobby advies.
• Jaren werkte ik als opleiding & loopbaan adviseur bij Scheidegger Opleidingen en als intercedente & recruiter bij verschillende bedrijven.  Dit doe ik aan de hand van ascendanten berekeningen, Chinese & westerse astrologie

Naar de arts 
• En dan is er die afspraak, je weet precies wat te zeggen, eenmaal binnen, sla je helemaal op slot. Hoe voorkom je dit en hoe bereid je een artsenbezoek voor. Ik kan je hiermee helpen tijdens onze consulten.  

Een persoonlijk advies op maat

Mijn diploma's en certificaten 
• Gediplomeerd Orthomoleculair Therapeut;
• Gecertificeerd voedingsdeskundige; 
• Gediplomeerd Chakra & Aura healer, waar ik hoofdzakelijk onderzoeken mee doe, als er totaal geen aanknopingspunten zijn, waar gezondheidsklachten vandaan komen;  
• Diploma Timemanagement;
• Gecertificeerd Chronische medicijn gebruik en de darm  De Facebook pagina's van Albican


Mijn persoonlijke Voorstelling

Ervaringsdeskundigen zijn belangrijk


Online Praktijk sinds 2012, sinds 2018 praktijk in Roosendaal

  • De online praktijk is persoonlijk en gemakkelijk vanuit je eigen huis
  • Praktijk Roosendaal, is persoonlijk, je komt nu naar de praktijk


Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden goed door, zodat jij jezelf goed voorbereid tijdens en na de begeleiding en adviezen. Lees meer....


Gratis indicatietest  leaky gut / lekkende darm en of lekkage van het maagslijmvlies 

Chinese en westerse astrologie, gecombineerd

Een hulpmiddel, die je door moeilijke tijden een weg kan wijzen, bij vele hindernissen die op je pad komen.

Ik ben niet opgeleid tot astrologe, het is puur een hobby sinds 1986 maakte ik voor het eerst kennis met westerse astrologie, pas jaren later met de Chinese dierenriem. Zo ben ik Waterman - Paard en mijn ascendanten zijn Leeuw - Aap, mijn geboortedatum 12-02-1966 (Voor de mensen die het interessant vinden). 

In samen werking met loopbaan, opleiding & hobby advies

Facebook 

Chinese en westerse astrologie

Aanvragen: Ascendanten berekening

  • Berekening van Chinese en westerse teken;
  • Wat is een indicatie tot je 40e levensjaar;
  • Wat is de indicatie na je 40e levensjaar 


Incl. 1 uur Telefonisch gesprek

Meer informatie

 


Indicatie test diagnostische criteria B12 tekort. Een B12 tekort, kan ontstaan door een darm en maagslijmvlies beschadiging. Deze indicatietest is bedoeld precies als de test zegt: een indicatie te geven, het is belangrijk om te weten, waar komt een mogelijk tekort vandaan. Zo kan een B12 tekort erfelijk zijn, ook zie je vaak een B 12 tekort lekkende slijmvliezen in maag en darm.

Albican wordt gesponsord door een aantal reclame boodschappen, dit is voor de uren van onderzoek en op het consult zo scherp mogelijk te houden. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn