Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek

Loopbaan & Opleidingsadvies 

Ideaal om je eigen bedrijf te starten of te kijken voor een nieuwe functie bij je huidige werkgever, naast je baan, uitkering of pensioen die passie waar te maken, wat lang niet kon, maar ook om je levensstijl te veranderen voor elke leeftijd.Onderzoeksmogelijkheden:

Dit onderzoek geeft je inzicht in werkstijl, persoonlijkheid en interesses. Op basis van een telefonisch gesprek en met behulp je CV (alleen nodig voor Loopbaan & Opleiding advies), Dit op basis van: Chinese en westerse astrologie incl

( Ascendanten berekening ) en mijn werkervaringen, kijken we samen naar mogelijkheden qua werk, opleiding & hobby's. Een ascendanten berekening is slechts een hulpmiddel, Ervaring die ik opgedaan heb als Opleiding & Loopbaanadviseur, waaronder bij Scheidegger Opleidingen. Bij B.D.G. Recruitment en bij Werklijn Nederland BV, geven mij de vaardigheden, jou echt te helpen.  

Wat kan ik voor jou doen

 • Een advies over een opleiding of loopbaan geven;
 • Uitzoeken of je naast jouw huidige uitkering of baan, iets voor jezelf kan beginnen;
 • Je hobby uitbreiden tot een verdienste of zo als jij graag wenst;
 • Je positief ondersteunen, zodat twijfels weggaan over jezelf;
 • Je bent al tijden op zoek, naar wat je wilt gaan doen, je komt er niet uit;
 • Eenzaamheid, het is vaak niet te begrijpen voor een ander, helaas zijn er veel eenzame mensen, ik geef ondersteuning om deze eenzaamheid om te zetten in kracht om jou weer inzichten te geven, zodat je weer onder de mensen komt of dat je eerst dit anoniem doet. Daarin ben ik zeer creatief. 
 • Je CV beoordelen en kijken waar je sterke punten liggen en daar op doorvragen, even een voorbeeld: Bij een CV die ik ontving, had ik het idee een deel te missen. Dit kon ik zien aan de ascendanten berekening, daar werd een heel cijfermatig beeld gegeven qua inzichten, maar miste dit op de CV. Daardoor ging ik vragen stellen, waarop de ander zei: O ik ben dat vergeten te vermelden in mijn CV. Het was de belangrijkste informatie, die was vergeten.

Wat kan ik als voorbeeld voor jou doen, na mijn advies

 • Facebook pagina opzet & Bedrijfsnaam bedenken;
 • Van je hobby, je verdienste maken;
 • Advies over een website ontwerpen;
 • Boekhouden, wat moet je nu weten;
 • afbeeldingen maken in Photoshop elements;
 • Visitekaartje maken met jouw vaardigheden en jouw baan wensen;
 • Hoe maak je afbeeldingen voor je website;
 • Ben je niet zo goed in het werken met je telefoon of computer, ik help;
 • Je visitekaartje delen in een groot netwerk en nog veel meer..

 

Zie ook: Hooggevoeligheid, Gezondheid & Werk


Naast je gezondheid is werk & privé net zo belangrijk. 

Het is zo belangrijk om herkenning te vinden, dat niet altijd tegen je aan wordt geschopt, met je doet het te snel, niet zo als het hoort, het moet anders. Iedereen heeft zijn eigen levenspad af te leggen en daar is een ieder al druk genoeg mee. Vaak is al dat commentaar maar projectie. 

Wat is projectie:

De ander geeft jou altijd de schuld, er wordt gecommandeerd, elke irritatie vergroot. Niet jij moet veranderen, de ander is toe aan verandering en kan dat niet en zoekt zijn weerstand op en die weerstand komt bij jou. 


Als ik jou aan de telefoon zou krijgen, kreeg ik vast de vraag: Wat moet ik daar nu aan doen? Niets zou ik zeggen. Het is tijd voor zelfontwikkeling, immers ziet de ander al wat jij in je hebt, alleen jij ziet dat nog niet. 

Mijn Facebook pagina: Loopbaan & Opleiding Advies

Prijslijst

Bel: 06-41979305

Alie Vos-Doller

Loopbaan & Opleiding adviseur