...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Loopbaan, Opleiding en Hobby Advies


We hebben in het leven allemaal idealen, we dromen vaak van kansen, niet alleen als we jong zijn, maar ook als je de 60 gepasseerd bent, met alle ervaringen die je nu hebt zeg ik jou, hier is je kans.

Ideaal om je eigen bedrijfje te starten en te kijken voor een lang gekoesterde wens of een hobby, voor naast je uitkering, parttime baan of pensioen. Pak die kans om je passie waar te maken, wat lang niet kon, maar ook om je levensstijl te veranderen voor elke leeftijd.
Om te kunnen beoordelen wat je wilt gaan doen, zal ik dit eerst moeten onderzoeken


Onderzoeksmogelijkheden:

Dit onderzoek geeft je inzicht in werkstijl, persoonlijkheid en interesses. Op basis van een telefonisch gesprek en met behulp je CV of kennis uit je verleden, Dit op basis van: Chinese en westerse astrologie incl(Ascendanten berekening) en mijn werkervaringen, kijken we samen naar mogelijkheden qua werk, opleiding en hobby's. Een ascendanten berekening is slechts een hulpmiddel, Ervaring die ik opgedaan heb als Opleiding & Loopbaanadviseur, waaronder bij Scheidegger Opleidingen. Bij B.D.G. Recruitment en bij Werklijn Nederland BV, geven mij de vaardigheden, jou echt te helpen.  Vaak ken ik iemand al als Orthomoleculair Therapeut of als voedingsadviseur, in deze begeleidingen komt ook een stukje levensstijl aan bod, hoe fijn zou het zijn, als je nu een totale metamorfose krijgt. Wat kan ik voor jou doen

 • Een advies over een opleiding, hobby loopbaan geven;
 • Uitzoeken of je naast jouw huidige uitkering, pensioen of baan, iets voor jezelf kan beginnen;
 • Je hobby uitbreiden tot een verdienste of die ene al zo lang gekoesterde droom;
 • Je positief ondersteunen, zodat twijfels weggaan over jezelf;
 • Je bent al tijden op zoek, naar wat je wilt gaan doen, je komt er niet uit, ik help;
 • Onbegrepen, eenzaam, geen herkenning, het is vaak niet te begrijpen voor een ander, hoe dat voor jou voelt, helaas zijn er veel mensen die alleen staan met hun vragen en ideeën, ik geef ondersteuning om dit proces om te zetten in kracht om jou weer inzichten te geven;
 • Je CV of wat je hebt gedaan in het verleden beoordelen en kijken waar je sterke punten liggen en daarop doorvragen, even een voorbeeld: Bij een CV die ik ontving, had ik het idee een deel te missen. Dit kon ik zien aan de ascendanten berekening, daar werd een heel cijfermatig beeld gegeven qua inzichten, maar miste dit op de CV. Daardoor ging ik vragen stellen, waarop de ander zei: O ik ben dat vergeten te vermelden in mijn CV. Het was de belangrijkste informatie, die was vergeten.

Wat kan ik als voorbeeld voor jou doen, na mijn advies

 • Facebookpagina, voor hobby of bedrijf bedenken;
 • Een naam bedenken voor je hobby of je bedrijfje;
 • Van je hobby, je verdienste maken, als je dit zou willen;
 • Advies over een website ontwerpen;
 • Boekhouden, wat moet je nu weten;
 • Afbeeldingen maken in Photoshop elements;
 • Visitekaartje maken, omdat je trots bent op wat je gaat doen;
 • Waar haal je afbeeldingen voor je website;
 • Ben je niet zo goed in het werken met je telefoon of computer, ik help;
 • Je visitekaartje delen in een groot netwerk en nog veel meer


 

Zie ook: Hooggevoeligheid, Gezondheid en werk


Naast je gezondheid is werk en privé net zo belangrijk. 

Het is zo belangrijk om herkenning te vinden, dat niet altijd tegen je aan wordt geschopt, met je doet het te snel, niet zoals het hoort, het moet anders, je bent te langzaam en ga zo maar door. Iedereen heeft zijn eigen levenspad af te leggen en daar is eenieder al druk genoeg mee. Vaak is al dat commentaar maar projectie. 


Wat is projectie:

De ander geeft jou altijd de schuld, er wordt gecommandeerd, elke irritatie vergroot. Niet jij moet veranderen, de ander is toe aan verandering en kan dat niet en zoekt zijn weerstand op en die weerstand komt bij jou. 


Als ik jou aan de telefoon zou krijgen, kreeg ik vast de vraag: Wat moet ik daar nu aan doen? Niets zou ik zeggen. Het is tijd voor zelfontwikkeling, immers ziet de ander al wat jij in je hebt, alleen jij ziet dat nog niet. Een opleiding is tijdloos 

en voor iedere leeftijd
Laat je inspireren door mijn filmpje, veel kijk plezier

Je kunt ook een gratis 

proef opleiding aanvragen

Maak hier je keuze
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn