...

Orthomoleculair Therapeut

Voedingsadviseur, Gezondheid & Werk, Chakra onderzoek


Welzijn, Voeding en kruiden

 

Zorg goed voor jezelf


Goed voor jezelf zorgen, is niet alleen goed eten, je tanden poetsen, vroeg op bed gaan, een stukje lopen of lezen. Zorgen voor jezelf is veel meer dan dat. 

Als ik nog aan mijn verleden denk, deed ik wat ik graag wilde.... deed jij dat ook... of doe jij dat nu? Als ik aan mijn verleden denk. Ach ik zorgde wat af voor iedereen, ook voor mijzelf hoor, want zorgen voor is mijn passie, daar zullen sommige van jullie zich in herkennen. Maar zorgen voor jezelf gaat veel verder dat dat. Doe jij wel wat je leuk vindt, heb je een goede baan, een hobby..., een leuke vriendschap, doe je dingen voor jezelf en met de kinderen als die er al zijn, heb je ruimte voor jezelf en als ze dan groter zijn, kan jij ze loslaten.... en hoe doe jij dat dan. Maar zorgen voor jezelf is ook je voeding wat je eet, de pijn die je hebt, wonden verzorgen. Naar de dokter, naar de tandarts. Het goede voorbeeld geven aan je kinderen, je kleinkinderen. Zorgen voor jezelf is leuk om te leren en om telkens even weer bij stil te staan. 


Welkom op mijn blog. 


@ Alie Vos-DollerWord sponsor, om Albican te steunen

Teksten schrijven kost tijd en geld en daarom bedacht ik sponsors in de vorm van een winkelgedeelte en bedrijf sponsoring, waardoor ik ruimte krijg voor onderzoek en mijn artikelen te schrijven, bezoek de winkel en Sponsors Albican

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn