Indicatietest neurotransmitters

Het doel van de neurotransmitters indicatietest is om inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van het systeem tussen darm en hoofd. Door het in kaart brengen van een overschot of een tekort kun je een indicatie stellen, die bruikbaar kan zijn voor verder onderzoek. Gemeten worden boodschapperstoffen, darmactiviteit i.v.m. het  serotonine niveau, signaaloverdrachten van het zenuwstelsel, prikkeloverdracht van zenuwimpulsen.

Indicatietest, neurotransmitters, hersenen en balans, zoals dopamine, serotonine
Indicatietest neurotransmitters

Indicatietest neurotransmitters kopen

De test is opgebouwd uit een aantal vragen en bestaat uit 4 delen. Kosten uitslag van de test € 17,50 incl. BTW. Hoe werkt het:Koop 🛒indicatietest neurotransmitters . Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Stuur een Whatsapp als de test is ingevuld. ❸ Onder de test staat: Informatie via mail of een telefonische afspraak maken, maak een keuze, indien de mogelijkheid in de test aanwezig is ❹ Via de de Whatsapp laat ik dan weten, of de test in goede orde is ontvangen en in deze omgeving kunnen we met elkaar communiceren. Een indicatietest is geen gestelde diagnose, zo kan het voordeel zijn om hoge kosten te besparen om gericht onderzoek te laten doen door een arts.

Een verlag ontvangen via opgeven email adres indicatietest

KokenKoken

Na ons Whatsapp contact, wordt er een verslag via het opgegeven mailadres  verstuurd, met de eventuele bevindingen die uit ons gezamenlijk gesprek of Whatsapp contact zijn voortgekomen. Verder kan er besproken worden, welk bloedonderzoek nodig is en welke voeding kan helpen, om schade te beperken. 

Melatonine wordt met name geproduceerd in de pijnappelklier, ogen en het maag-darmkanaal om goed te kunnen slapen is licht en voeding nodig. Ouder worden, licht, overgewicht en roken kunnen de aanmaak van melatonine tegengaan. IJzer is zeer belangrijk voor de aanmaak van neurotransmitters zoals dopamine en serotonine.Controle van melatonine in de urine

Melatonine is betrokken bij: biologisch ritme, lichaamstemperatuur, slaap  endocrien hormoonsysteem, reparatie en renovatie activiteiten van het lichaam gedurende de nacht, regelen van de doorbloeding van organen, Immuun activiteitGlucose en vetmetabolisme, Antioxidant/vrije radicalen mechanismen. Melatonine komt als voorbeeld voor in moedermelk, bananen, bieten en tomaten. Het wordt gemetaboliseerd = opwekking en afbouwen van energie, afbraak en instandhouding van levende weefsels in de lever en zijn metaboliet 6-sulfatoxy melatonine wordt in de urine uitgescheiden. Deze metaboliet in de urine is een simpele en betrouwbare indicator door de hoeveelheid melatonine in het lichaam. 

In de dunne darm worden voedingseiwitten (eiwitten uit ons eten) afgebroken tot aminozuren. Dit proces begint in je maag gaat verder in je twaalfvingerige darm, de dunne darm en ten slotte de dikke darm. Ze worden daarna via het bloed naar de organen gebracht. Bij dit proces moeten de darmen wel goed functioneren.

ComputerComputer

Privacy Policy

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn: Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl  bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.  Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en Google analytics. Lees hier het totale beleid van Albican en andere verzamelende gegevens. Heb je ondanks alle privacy maatregelen toch jouw twijfels om gegevens achter te laten in de daarvoor bestemde online vragenlijsten op Google drive, stuur dan een email of een Whatsapp bericht en je ontvangt een document die je kan versturen via de email.