Zenuwpijn - Neuro pathische pijn en stress

Zenuwpijn kan in het been, voeten, gezicht, handen, romp, de rug of mond ontstaan, door een gebrekkig werkende hersen-darm-as. De aurahuidlagen zijn vaak zichtbaar gezwollen, wat iets verteld over de stressweerbaarheid, glucoseophoping, insulinemoeheid, veroorzaakt door stressdiabetes of pre-diabetes. Stoornissen in het bloedcirculatiesysteem, kan leiden tot bloeddrukverlies, een burn-out, lage serotoninespiegels en spierkramp, waardoor artritis en fibromyalgie kunnen ontstaan.  

Zenuwpijn, pijn, stress, nervus vagus, fibromyalgie, migraine, gordelroos, angst, neurotransmitters, histamine, boodschapperstoffen, zenuwprikkels, celkern, serotoninegehalte, ziekte van Crohn, stressfactoren, burn-out, bloeddruk, immuunsysteem, vitaminegebrek, maagzweer, diabetes, chemotherapie, liesbreuk, fantoompijn, rugoperatie, hartoperatie, ongeval, borstoperaties, dystrofie, ontstekingsreactie, pijnsyndroom, bloedarmoede, weefselbeschadiging, verwonding, breuk, pijnklachten, reuma, artrose, artritis, hypoglykemie, trauma, voetproblemen, oedeem, triggerpoints, Lyme, tekenbeet, osteoporose, Ischias, buikwandpijnsyndroom, maagverkleining, eiwitten, slaaptekort, wondgenezing, stilzitten, peesontsteking

Als ons hoofd stress registreert, zet ons immuunsysteem histamine aan

De signaalstoffen als histamine kunnen beschreven worden als chemische boodschappersstoffen in onze gevoelswereld, die de zenuwprikkels via een celkernnetwerk doorgeven. De informatie wordt via het bloedvatenstelsel verstuurd, een schommelend serotonineniveau kan voortkomen uit een gebrekkig werkende sacraal  of wortelchakra. De pijnstillende morfineachtige stoffen worden door het darmbuizensysteem op pijl gehouden, mits er geen sprake is van PDS of darmfistelvorming.

Fistelvorming en uitstulpingen kan op verschillende plaatsen in het lichaam ontslaan

Een fistel is een soort buisvormige uitgang naar buiten en kan ontstaan na een fistelgangontsteking, bijvoorbeeld bij een steenpuist. De fistelinfectie kan zich nestelen in cysteweefsel of abcescelweefsel, zoals bij Crohn of colitis ulcerosa, om pus af te voeren. De neuro-pathische pijnklachten kunnen ontstaan bij verschillende uitstulpingen, zoals bij een hernia of coccygodynie.

In perioden van stress komt het miltbloedorgaan in actie

Een overactief miltorgaan slaat te veel erytrocyten, leukocyten en trombocyten op en breekt de bloedcellen af, het gevolg is bloedarmoede. Anemie kenmerkt zich door een te laag gehalte aan hemoglobine waardoor hyperventilatie en ademhalingsklachten kunnen ontstaan. Een zuurstoftekort zorgt voor een totale voor paniektoestand.

Celkernvergroting vergroot de kans op ontstekingsreuma en kan misvormingen veroorzaken in de gewrichten, de spieren en pezen. Gewrichtsontsteking is een verzamelnaam voor bewegingsbelemmeringen, door hypermobiliteitssyndroom, gewrichtsreumatiek, poly-artritis kan er ruimte ontstaan tussen botten en gewrichten. Osteoporose behoord om deze reden tot de reumatische ziekten en kan ontstaan door te weinig kalk in het beenderstelsel. Plotse pijnscheuten is wellicht een alarmsignaal.
Als ons beenderstelsel slechter wordt, kan er ruimte ontstaan tussen onze gewrichten er ontstaat irritatie

Als kraakbeen tussen twee botdelen slijt, zoals in knieën, heupen, vingers en de rug, zijn ze vergelijkbaar met een scharnier. Hetzelfde zachte been waar ook de oorschelp uit is gemaakt is elastisch en vangt schokjes op, maar het smeert ook het gewricht. De vettige substantie voorkomt gewrichtsontsteking en bewegingsbeperkingen zoals osteitis pubis of een  klapvoet.

Als door een lage bloeddruk vermoeidheid ontstaat door stress of een burn-out

Door hypotensie kan er vermoeidheid ontstaan, vaak te merken aan duizeligheid of een licht gevoel in het hoofd bij het opstaan. Overdag is de druk van het bloed over het algemeen wat hoger dan ‘s avonds, dat komt omdat we dan veel actiever zijn. Bij vermoeienis als CVS, zijn er vaak stoornissen in het slaap-waakritme door het serotoninesyndroom, voorkomende uit te snelle serotonine-verhoging.

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas

Pees en spierklachten zijn vaak ingewikkelde aandoeningen met verschillende oorzaken

Soms ontstaat de overlast door chronische ziekte of vitaminegebrek, zoals bij een maagzweer, diabetes of chemotherapie. Veel mensen hebben de klachten gekregen naar aanleiding van een chirurgische ingreep of ongeval. Zoals borstoperaties, liesbreuk, rugoperatie, hartoperatie, of fantoompijn en amputaties, waardoor in het orgaan– en skeletsysteem scheefstand komt.

Het ontstaan van posttraumatische dystrofie

Posttraumatische dystrofie ontstaat meestal na een ongeluk of operatie en gepaard met kleur- en temperatuurverandering. Het chronisch regionaal pijnsyndroom, CRPS, Südeckse dystrofie kan ontstaat, wanneer het lichaam tijdens een ontstekingsreactie het bloedtoevoer niet in stand kan houden. Waardoor de lymfebanen niet meer de reinigende werkzaamheden uit kunnen voeren.

Weefselbeschadiging en verwonding

Na een weefselbeschadiging zoals een verwonding of een breuk, kunnen er hevige kwellingsklachten optreden. Na enige tijd beginnen de gevolgen van de zeer sterk verminderde doorbloeding zichtbaar te worden. De huid wordt bleek, waarbij er mogelijk bloedarmoede is opgetreden. In alle weefsels in het aangedane lichaamsdeel kan vernauwing van het bloedvat toe te nemen. 

Spierdystrofie is een verzamelnaam voor spierziekten met geleidelijk optredende progressieve spierzwakte

De spierzwaktes kunnen worden veroorzaakt door afsterving en vet- en bindweefselvorming in de spieren. Door de verscheidenheid aan klachten wordt er niet meteen aan hypoglykemie gedacht bij een traumatische ervaring, soms heeft men geen honger meer. Het maagdarmstelsel geeft dan geen prikkel om een sterk epitheelslijmvlies te creëren en laat als voorbeeld gluten door.

Geen trek in voedsel door slechte vertering

Geen trek meer in eten, komt vaak voort uit, zich geen raad weet de vreemde klachten rondom de spijsvertering. De gevolgen zijn een depressie en een haperend zenuwstelsel, met een tekort aan neurotransmitters. Een voedingsplan zonder bewerkte suikerzuivel, wit meel en Koffie, sterke thee, cola moeten beslist worden gemeden.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes

Triggerpoints lokaliseren door lichte aanrakeningen

Door lichte aanrakingen kunnen triggerpoints gelokaliseerd worden, bij fibromyalgie wordt dit al gebruikt, dit kan ook na een chakra en aura onderzoek. Wanneer we op een bepaalde reflexzone wrijven, ontstaat er een prikkel die via de overeenkomstige zenuwbanen bliksemsnel wordt doorgegeven aan het betreffende orgaan, zoals de bloedsomloop of de lymfebanen.

Leukocytose door de ziekte van Waldenström, wat immunoglobuline verhogend kan werken

Waldenström kan een zwelling zijn van de lymfekliercellen, waardoor er leukocytose kan ontstaan, waarbij de immunoglobuline is verhoogd. De antistof bestaat uit een glycoproteïne, de eiwitachtige stof en komt vrij bij lichaamsvreemde stoffen, gericht tegen antigenen, zoals bij ziekteverwekkende bacteriële besmettingen. Een voetbad met koolsap kan mogelijk pijnverzachtend werken.

De ziekte van Lyme, ook wel het borreliose syndroom genoemd, kan worden veroorzaakt door de spirocheet Borrelia burgdorferi en kan zich via teken, muskietenvlooien, hooimijt en via besmet rauw vlees verspreid worden. De infectie vindt plaats via speeksel, tranen, urine, borstvoeding en de placenta. Bb beweegt zich door de weefsels en kan zich vast hechten aan opgezette cellen, zoals bij histamine-intolerantie of hooikoorts. De symptomen voor Rickettsiose zijn acuut spierpijn en huiduitslag.

De teek is besmet, wat nu?

Neem in eerste instantie contact op met de (huis)arts. Indien de Borrelia bacterie is aangetoond, kan er een bloedonderzoek aangevraagd worden, om te kijken of de bacterie is overgedragen. Aanbevolen wordt de SeraSpot. Deze test is uitvoerbaar tot ongeveer 4-6 weken na een beet. Een Borrelia-infectie verloopt in  verschillende stadia. 

Ischias, ischialgie, inklemming nervus ischiadicus, uitstralende pijn naar bil en been

Ischias, ook bekend als ischialgie of een ingeklemde nervus ischiadicus resulteert vaak in een uitstralende pijn naar bil en been. Heupjicht is een vervelende blessure waarbij er gevoelszenuwpijn kan ontstaan, vaak te herkennen aan een zeurende pijnovergevoeligheidsreactie. De heupzenuwontsteking is vaak voelbaar in de rug- en bilregio en de pijnklachten kunnen uitstralen naar het beengebied. De rugklachten zijn soms ook samen te zien met endometriose en het HPV virus en is ook een stofwisselingstoornis.

Vitamine B12 tekort, zenuwpijn en bloedarmoede

Het syndroom van RBS komt opvallend vaak bij een vitamine B12 tekort voor, waardoor de rusteloze spiertrekkingen het ziektebeeld vergroot. Opvallend vaak in combinatie van een narcose middel wat veel cobalamine gebruikt, zou er meer aandacht moeten komen aan voeding voor en na de ingreep. Een logische verklaring zou kunnen zijn, dat bloedverlies kan zorgen voor anemie, een langdurige bloedkleurstoftekort kan ook een leukocytentekort geven, waardoor het afweersysteem kan falen.

Buikwandpijnsyndroom ACNES, spontaan, operatie aan de buik of door sport

De buikwandpijnsyndroom ontstaat door een beknelling van de huidtakjes van de voorste zenuwuiteinden van de tussenribben. Buikwandpijn door een beknelling van een gevoelszenuw. De precieze oorzaak voor het ontstaan van ACNES is nog onduidelijk. In de meeste gevallen ontstaat het plotseling. Soms ontstaan de pijnklachten na een buikwandcorrectie zoals bij een maagverkleining of door sportieve activiteiten, zoals buikspieroefeningen. Ook kan het optreden tijdens of na een zwangerschap.

Uit de voeding worden aminozuren gehaald, deze eiwitten worden afgebroken tot neurotransmitters. Er is een eiwit voor nagels en haren die geven het een bepaalde hardheid, proteïnen in de wanden van bloedvaten zorgen voor elasticiteit, polypeptiden in botten en tanden zorgen voor de opname van kalk, het werkt als een bouwsteen en houd weefsel bij elkaar. Zodat het “weefsel, zoals een slijmvlies die ons beschermd” niet kan gaan lekken en avalstoffen buiten houdt.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes
Als we de hele dag stil zitten, zoals dat vaak gebeurd aan een bureau, dan hebben de spieren en pezen aan de voorkant van het lichaam de neiging te verkorten. Het gaat dan vooral om de heupbuigers in ons bovenbeen, de grote borstspieren, de monnikskapspier en spier aan weerszijden in de nek. Wanneer deze strengen strakker gaan staan, kunnen ​​er triggerpoints ontstaan die het lichaam onstabiel maken. Als we zetelen, zijn de heupen gebogen waardoor de spieren ‘in onze schoot’ kunnen verkorten.

De wortelchakra staat in verbinding met het bloed. Overleving, onveiligheid, onzekerheid, door uitputting van lichaam en verandering van gedachten gedachten, het niet meer kunnen vertrouwen op het lichaam, door chronische ziekte. We zouden het eerste moeten kijken naar de wortelchakra, of er niet een bloedarmoede is ontstaan, door bijvoorbeeld endometriose, gevolgd door ademhalingsklachten.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's

Het belang van een goede huidverzorging en de reiniging van de spijsverteringsbuis

De huid is het grootste orgaan en daarom is een goede huidverzorging belangrijk om ziektekiemen te weren, overtallig vocht af te scheiden. Ons vel regelt d.m.v. de bloedvaatjes ons lichaamstemperatuur en het maakt voor ons vitamine D aan uit zonlicht. Was na elke toiletstop met schoon water zonder toevoegingen, zodat bacteriën niet in onze slijmvliezen kunnen komen. Voorkom obstipatie door de darmen schoon te houden, uitwerpselen wat in de darm blijft zitten, kan ontstekingen geven! 

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
➡️ Collageen➡️ Informatie collogenenwerking➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies, gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-out of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Advies supplementen en voeding
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra, aura kleurenonderzoek, zie aanbieding social deal📌 Informatie over de Aura✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie