Indicatietest vitamine B12 tekort

Een indicatietest vitamine B12 tekort, kan als aanwijsbare aanduidingen gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Op grond van verdenking en ervaringen van ervaringsdeskundigen, die wellicht al jaren met deze beperkingen en onderzoeken te maken hebben. Een indicatie is een aanwijzing dat een bepaalde klacht / beperking van de gebeurtenis of situatie, die vast gelegd wordt in een document. 

Indicatietest, vitamine B12 tekort, bloedarmoede, maagzweer, Intrinsieke factor, rode bloedcellen, homocysteïne
Indicatietest vitamine B12 tekort

Indicatietest kopen en een Whatsapp sturen

Kosten uitslag van de test € 15,00 incl. BTW. Hoe werkt het: ❶ Koop 🛒 ➪ indicatietest vitamine B12 tekort. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Stuur een Whatsapp als de test is ingevuld. ❸ Onder de test staat: Informatie via mail of een telefonische afspraak maken, maak een keuze. ❹ Via de  Whatsapp laat ik dan weten, of de test in goede orde is ontvangen en in deze omgeving kunnen we met elkaar communiceren over de uitslag van de test. Mocht de test aangeven, dat er een mogelijk vitamine B12 tekort zijn, dan kan een gratis gesprek gepland worden. 

Een verlag ontvangen via opgeven email adres indicatietest

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Na ons Whatsapp contact, wordt er een verslag via het opgegeven mailadres  verstuurd, met de eventuele bevindingen die uit ons gezamenlijk gesprek of Whatsapp contact zijn voortgekomen. Verder kan er besproken worden, welk bloedonderzoek nodig is en welke voeding kan helpen, om schade te beperken. 

Een B12 tekort, kan ontstaan door een darm  maagslijmvlies beschadiging of door een langdurige bloedarmoede, een mogelijk tekort kan bloedvat problemen veroorzaken, doordat bijvoorbeeld homocysteïne niet goed wordt opgeruimd en zo kan het net als LDL cholesterol een schadelijke invloed op onze bloedvaten hebben. Deze indicatietest is bedoeld precies als de test zegt: een indicatie te geven, het is belangrijk om te weten, waar komt een mogelijk tekort vandaan. Zo kan een B12 tekort ook erfelijk zijn

Mogelijke gevolgen van een vitamine B12 tekort vaak onderschat

Bij elk ziektebeeld waarbij de geestelijke gezondheidszorg ingeschakeld wordt, zou eerst gekeken moeten worden of er niet een tekort aan vitamine B12 is en de lever zijn reinigende werking kan uitvoeren. Maag-darm slijmvliesbeschadiging of erfelijk. Een B12 tekort, kan ontstaan door een darm en maagslijmvlies beschadiging of door een niet ontdekte langdurige bloedarmoede en is mogelijk te herstellen met voeding en sterk geconcentreerde stoffen verkregen uit voeding, mits het niet om een erfelijke aandoening gaat als Addison Biermer.

Geen aanwijsbare B12 tekort door gebruik vitaminen

Helaas zit hier vaak ook een knelpunt, je leest maar al te vaak, dat er een doorverwijzing “een recept” uitgeschreven moet worden door een arts, om in aanmerking te komen voor een vergoeding, betreffende speciale klinieken, gericht op vitamine B12 tekort problematiek. Vaak slikken mensen B12 suppletie en hier gaat het mis, want het bloedonderzoek wijst uit: Geen vitamine B12 tekort en dus geen doorverwijzing.

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn: Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl  bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.  Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en Google analytics. Lees hier het totale beleid van Albican en andere verzamelende gegevens. Heb je ondanks alle privacy maatregelen toch jouw twijfels om gegevens achter te laten in de daarvoor bestemde online vragenlijsten op Google drive, stuur dan een email of een Whatsapp bericht en je ontvangt een document die je kan versturen via de email.

Rode bieten zouden goed zijn, voor alles wat met het bloed te maken heeft. Zo kunnen ze helpen om aderverkalking en pre-diabetes te voorkomen en dit komt omdat de homocysteïne in het bloed door bietjes mogelijk verlaagd kan worden, doordat ze als een antihistaminicum kunnen werken en zo de beschadigende werking van een teveel aan histamine tegen kunnen gaan.

EreadersEreaders