Aanbevelingen en recensies

Recensies en aanbevelingen zijn heel erg belangrijk voor praktijk Albican, het is fijn dat mensen tevreden weg gaan. Verbeterpunten blijven er altijd, dat komt voort uit groei van de beroepswerkzaamheden, verkregen door onderzoek en analysestelling. Coachen blijft mensenwerk met verschillende vraagstukken en ontwikkelingen, adviseren is creatief werken aan verschillende missies bij levensstijl veranderingen. Leefstijl coaching, startte in 2012 met gezondheid weetjes en ondersteunende spreuken op Facebook.

Aanbevelingen, recensies, Tevreden, verbeterpunten, ervaringen, groeien, coaching, herkenning, prettige ervaring, begeleiding, analyse

Als we ons gehoord voelen heeft dat een positieve invloed op onze gezamenlijke traject

Ons gehoord voelen is een basisbehoefte van ieder mens, om gezien te worden hoe mooi we zijn. Afwijzing en projectie kunnen we een leven lang met ons meedragen, daarom kijkt Albican-coaching naar wat wel goed gaat. Veranderingen kunnen alleen plaats vinden in een positief gedachten wereld, met wederzijds begrip en herkenning.

Welk traject we ook kiezen, bij Albican staat gezondheid, analyse en de weg naar herstel centraal

Er kunnen naast gezondheidsklachtenanalyses, verschillende hulpmiddelen ingezet worden, als Chakra en Aura onderzoek, westerse en Chinese astrologie en hoog gevoeligheid. De combinatie van de veelzijdige werkzaamheden wordt vaak als prettig ervaren en men kan zelf kiezen, welk levenspad bewandeld wordt. Hoofdzaak blijft altijd dat de gezondheid, analyse, de weg naar herstel centraal blijft staan, zodat de missieopdracht volbracht kan worden, zodat vermoeidheid geen rol meer speelt.
Een speurtocht door het leven, werken aan een missie, daar hoort een goede gezondheid bij

Het leven kan heel boeiend zijn, als we er bewust naar leren kijken wat we allemaal kunnen. Een dagboek is de rode draad in ons leven en bestaat uit vier delen, Chinese tijdzones slapen en energie. Een missie-moodboard, totemdieren en Aartsengelen, kunnen tijdens het onderzoek, helpen bij voedingsschema’s, zodat het reptielenbrein zich kan resetten.

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas

Als ons lichaam het huidige tempo niet meer aan kan

Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en knaagt door projectie aan ons schuldgevoel. Er wordt veel te weinig tijd met een ander doorgebracht, terwijl het lichaam allang rust in de planning had. De spiegeling en frustratie van een ander, die nog veel te leren heeft, neemt een vermoeid lichaam veel sneller over.

Dagprogramma, breng cortisol en DHEA in balans

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster welzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan➡️ Moodboard👉 Overzicht van doelenMaak gebruik van een moodboard 📰
✔️ Ontbijt,
De eerste energie voor de dag
➡️ Een doel maken👉 Het verleden
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk

Vanaf 2012 gaat Albican online met levens coaching

Levens coaching gaat voor het eerst online in 2012, dat betekend dat de praktijk dit jaar 10 jaar bestaat. De herinnering van de eerste dagen en weken staan mij nog heel goed bij, tijdens de opleidingen was er heel veel steun. Sindsdien is het een podium voor spreekwoordelijke ondersteuning d.m.v. spreuken in afbeeldingen, voedingsadviezen, raadsels en nieuwsbrieven. Voor diegene, die een donatie willen doen, vanwege de fijne informatie of om welke reden dan ook, is er een donatie knop

Plaatjes & informatie op Facebook

Plaatjes & Informatie als entertainment voor volwassenen, waar ook een schat aan informatie wordt gedeeld vanuit het orthomoleculaire vak. Op het moment van schrijven, zijn er maar liefst 236.000 volgers, bedankt voor die geweldige steun, zonder zo’n fijn publiek heeft de informatiesite geen bestaan. De reacties op de platformen zijn liefdevol en op sommige stukken zijn ervoor om met elkaar in gesprek te gaan. Uit sommige gesprekken is inspiratie te halen om over te schrijven als beeldenker.