Aanbevelingen en recensies

Als we ons gehoord voelen heeft dat een positieve invloed op onze gezamenlijke traject, het is een basisbehoefte van ieder mens, om gezien te worden. Afwijzing en afkeuring kunnen we een levenslang met ons meedragen. Het is één van de redenen dat Albican zich bezig houdt met wat wel goed gaat. Er kunnen naast het werk als Orthomoleculair Therapeut en voedingsdeskundige, verschillende hulpmiddelen ingezet worden, tijdens onderzoek en analyse, zoals Chakra en Aura onderzoek, westerse en Chinese astrologie (Oosterse geneeskunde), Aartsengelen, totemdieren, hoog gevoeligheid werk, hobby en gezin. Gezien de combinatie van de veelzijdige werkzaamheden wordt vaak als prettig ervaren en men kan zelf kiezen. Hoofdzaak blijft altijd dat de gezondheid, analyse en de weg naar herstel centraal blijft staan.

Met antroposofie als inspiratiebron

Ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde, er is geen standaard behandelplan. In deze levensleer wordt ervan uitgegaan dat we als mens nauw zijn verbonden met de aarde, de zon, de maan en de sterren. Hoe meer aandacht we hebben voor het ritme van de natuur, hoe beter wij ons voelen. Niet alleen de wereld om ons heen heeft een ritme. Ook ons eigen leven verloopt volgens verschillende samenhangende periodes van leerprocessen.

Aanbevelingen recensies

Albican startte in 2012 met de eerste nieuwtjes en weetjes pagina op Facebook

Met vele volgers voelt Albican zich als natuurpersoon gesteund, vele vrijwilligers helpen. Zo maakt Agnes afbeeldingen voor fijne dag en seisoenen kaartjes, speciale feestelijke  gebeurtenissen kaarten voor Plaatjes & Informatie en Hou van jou, yes you can. Een heel team helpt om alle reacties na te kijken, Annelies, Marja, Ursula, en zo ook mensen op de pagina zelf, gaat er iets mis of staat een tekst verkeerd, dan wordt ik gebeld, dat is toch fantastisch!. Dankjewel allemaal, voor die geweldige steun. Zonder zo’n fijn publiek heeft Albican geen bestaan. 

KokenKoken

Donatieknop, door een bijzondere gift rond Kerst 2020 werd deze knop geboren

De websites albican.nl en balans-lifestyle.nl worden door mijzelf bijgehouden, waar vele uurtjes per dag aan gewerkt wordt, de schrijfsels en artikelen ontstaan uit onderzoek en analyse, welke gratis op de websites is in te zien voor therapeuten en bezoekers. Voor diegene, die een donatie willen doen aan Albican vanwege de fijne informatie of om welke reden dan ook, is er een donatie knop. Het idee ontstond, toen uit het niets een donatie aan Albican werd geschonken rondom de Kerst van 2020. Daarnaast zijn er verschillende producten te koop op de websites, waarbij er een bijdrage gaat naar Albican, wanneer deze gekocht worden. 

De trein van het leven

Het leven is als een treinrit, met een inhoud opgaven, omleidingen en gebeurtenissen. We stappen in, ontmoeten onze ouders, opa’s en oma’s, stiefouders en denken dat ze altijd met ons reizen, maar bij een stop zullen ze uitstappen, of moet wij of zij gedwongen uitstappen en moeten onze reis zonder hun voortzetten. Aartsengel Azraël troost bij verdriet dat je overkomt. Ons leven is een combinatie van familie, gezin, vrienden, werken en een sociaal leven. Waarin iedereen zoekt naar zijn of haar balans. Het leven, begint bij onze geboorte, van alles komt op ons pad. Vreugde, gemis, verlies en pijn, van alles hebben we gehad. Tot op een dag, dat we niet meer bij onze geliefden kunnen zijn.

Een woord als dank voor alle recensies en aanbevelingen

Recensies en aanbevelingen zijn heel erg belangrijk voor praktijk Albican, het is fijn dat mensen tevreden weg gaan, er zullen altijd verbeterpunten blijven. Dit komt door de groei uit ervaringen, verkregen door onderzoek, analyse. In deze  ontwikkelingen groeien we samen, het maakt dat coaching steeds een groei doormaakt. Daarbij blijft het net zo belangrijk om verbeterpunten door te blijven geven. Want juist daarvan kunnen we samen groeien. Zo kan het zijn dat er een verbeterpuntje is qua schrijven, geef het gewoon door, trek aan de bel, dan kan dit aangepast worden. Bedankt voor het bezoeken van de praktijk, coachen blijft mensenwerk en samen zijn we sterk!