Aanbevelingen en recensies

Recensies en aanbevelingen zijn heel erg belangrijk voor praktijk Albican, het is fijn dat mensen tevreden weg gaan, er zullen altijd verbeterpunten blijven. Dit komt door de groei uit ervaringen, verkregen door onderzoek en analyse. In deze ontwikkelingen groeien we samen, het maakt dat coaching steeds een groei doormaakt. Daarbij blijft het net zo belangrijk om verbeterpunten door te blijven geven. Zo kan het zijn dat er een verbeterpuntje is qua schrijven, geef het gewoon door, trek aan de bel, dan kan dit aangepast worden. Bedankt voor het bezoeken van de praktijk, coachen en zo ook schrijven, het blijft mensenwerk en samen zijn we sterk!

Aanbevelingen recensies

Met vele volgers voelt Albican zich als natuurpersoon gesteund, waar vele vrijwilligers helpen. Zo maakt Agnes afbeeldingen om iedereen een fijne dag te wensen en maakt de prachtig geïllustreerde kaartjes over seisoenen en gebeurtenissen voor Plaatjes & Informatie en Hou van jou, yes you can. Een heel team helpt om alle reacties na te kijken, Tessa, Annelies, Marja, Ursula, en zo ook mensen op de pagina zelf, gaat er iets mis of staat een tekst verkeerd, dan wordt er gebeld, dat is toch fantastisch!. Dankjewel allemaal, voor die geweldige steun. Zonder zo’n fijn publiek heeft Albican geen bestaan. 

KokenKoken

Als we ons gehoord voelen heeft dat een positieve invloed op onze gezamenlijke traject

Ons gehoord voelen is een basisbehoefte van ieder mens, om gezien te worden hoe mooi we zijn, dat we mogen rouwen, heeft een bijzondere werking tot het herstel plan. Afwijzing, projectie en afkeuring kunnen we een leven lang met ons meedragen. Het is één van de redenen dat Albican zich bezig houdt met wat wel goed gaat. 

Welk traject we ook kiezen, bij Albican staat gezondheid, analyse en de weg naar herstel centraal

Er kunnen naast het gezondheidsklachten als Orthomoleculair Therapeut en voedingsdeskundige, verschillende hulpmiddelen ingezet worden, tijdens onderzoek en analyse, zoals Chakra en Aura onderzoek, westerse en Chinese astrologie (Oosterse geneeskunde), Aartsengelen, totemdieren, hoog gevoeligheid werk, hobby en gezin. Gezien de combinatie van de veelzijdige werkzaamheden wordt vaak als prettig ervaren en men kan zelf kiezen. Hoofdzaak blijft altijd dat de gezondheid, analyse en de weg naar herstel centraal blijft staan

Donatieknop, door een bijzondere gift rond Kerst 2020 werd deze knop geboren

De websites albican.nl en balans-lifestyle.nl worden door mijzelf bijgehouden, waar vele uurtjes per dag aan gewerkt wordt, de schrijfsels en artikelen ontstaan uit onderzoek en analyse, welke gratis op de websites zijn in te zien voor therapeuten en bezoekers. Voor diegene, die een donatie willen doen aan Albican vanwege de fijne informatie of om welke reden dan ook, is er een donatie knop. Het idee ontstond, toen uit het niets een donatie aan Albican werd geschonken rondom de Kerst van 2020. Daarnaast zijn er verschillende producten te koop op de websites, waarbij er een bijdrage gaat naar Albican, wanneer deze gekocht worden. 

Met antroposofie als inspiratiebron

Er kan gebruik worden gemaakt van creatieve Coaching bij hoog gevoeligheid, totemdierenaartsengelenwesterse en Chinese astrologie (Oosterse geneeskunde) en spiritualiteit. Met antroposofie als inspiratiebron, ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde er is dus geen standaard behandelplan. Antroposofische zelfzorg is een weg tot verborgen eigen kennis te prikkelen en om te zetten in kracht. Rouwen om het verleden, zijn immers de bouwstenen van het heden.

Het staat iedereen vrij om contact op te nemen, zonder dat het direct iets kost. Zo is er nog een herinnering dat er op een dag gebeld werd. Vergeet het nooit meer en was aan het strijken. Mag ik u bellen begon de stem, ja hoor, als mijn telefoon aan staat mag iedereen mij bellen. Ze vertelde dat ze nog drie dagen zou leven en ze mij al enige jaren volgde op Facebook en dat ze nog eenmaal met mij wilde spreken, hoe bijzonder. Twijfel nooit, neem contact op als het nodig is. 

Met een orthomoleculair indicatierapport worden alle gegevens verzameld, van anamnese, indicatietesten bloedonderzoek, eigen kennis en diagnoses die zijn gesteld door een arts. Na het onderzoek, wordt er een kopie van het rapport per mail verstuurd, met eventuele vragen en de eerste adviezen, om mee te starten. Lees altijd de  algemene voorwaarden van Albican, de voorwaarden zijn voor ieders veiligheid gemaakt, om bijvoorbeeld conflicten met medicijnen of andere voedingssupplementenof juist allergische reacties op voeding te voorkomen. De praktijk is gemakkelijk te bereiken via Whatsappraadpleeg voor verdere informatie de contact pagina.

Het leven is als een treinrit, met een inhoud opgaven, omleidingen en gebeurtenissen. We stappen in, ontmoeten onze ouders, opa’s en oma’s, stiefouders en denken dat ze altijd met ons reizen, maar bij een stop zullen ze uitstappen, of moet wij of zij gedwongen uitstappen en moeten onze reis zonder hun voortzetten. Aartsengel Azraël troost bij verdriet dat je overkomt. Ons leven is een combinatie van familie, gezin, vrienden, werken en een sociaal leven. Waarin iedereen zoekt naar zijn of haar balans. Het leven, begint bij onze geboortevan alles komt op ons pad. Vreugde, gemis, rouw, verlies, afscheid en pijn, van alles hebben we gehad. Tot op een dag, dat we niet meer bij onze geliefden kunnen zijn.