Aanbevelingen en recensies

Ervaringen, referenties en beoordelingen van klanten,  als iemand zich gehoord voelt is heel erg belangrijk. Zo kan het de aanzet tot herstel versnellen en creatieve opdrachten worden vaak veel beter uitgevoerd, als men weet iemand begrijpt mijn situatie en heeft zelf ook het nodige meegemaakt. Naast mijn diploma’s deed ik veel ervaringen in het leven op, het maakte mij, wie ik nu ben. Mijn verleden werd mijn missie en misschien kan ik jou ook helpen bij je missie in dit leven. Daar speelt gezondheid de grootste rol bij. Zo hebben We hebben aminozuren en vetzuren nodig om helder te kunnen denken. Zo heb jij je spijsvertering nodig om goed te kunnen slapen.

Aanbevelingen recensies
Civas

Een woord als dank voor alle recensies en aanbevelingen

Recensies en aanbevelingen zijn heel erg belangrijk voor praktijk Albican, het is fijn dat mensen tevreden weg gaan en voor mij als coach zullen er altijd ook verbeterpunten blijven. Dit komt door de groei verkregen door onderzoek die ik als coach samen met iedereen doormaak. Daarbij is het net zo belangrijk om verbeterpunten door te blijven geven. Want juist daarvan kan Albican ook groeien. Zo kan het zijn dat je tijdens consulten denkt: dat zou anders of gemakkelijker kunnen of er staat een schrijffout in de begeleidingsplannen. Trek aan de bel, dan kan dit aangepast worden. Bedankt voor het bezoeken van de praktijk, coachen blijft mensenwerk en samen zijn we sterk!

Albican startte in 2012 met de eerste nieuwtjes en weetjes pagina op Facebook

Met vele volgers voel ik mij gesteund, vele vrijwilligers helpen mij. Zo maakt Agnes Popleu dagenplaatjes voor Plaatjes & Informatie en Hou van jou, yes you can. Dankjewel allemaal, voor die geweldige steun die ik ervaar van jullie ervaar. Zonder zo’n fijn publiek heeft Albican geen bestaan. En natuurlijk heeft Albican ook recensies, veelal uit mensen die de pagina erg leuk vinden, vanwege de spreuken en de gratis voedingsadviezen.

ComputerComputer

De trein van het leven

Het leven is als een treinrit, met een inhoud opgaven, omleidingen en gebeurtenissen. We stappen in, ontmoeten onze ouders, opa’s en oma’s, stiefouders en denken dat ze altijd met ons reizen, maar bij een stop zullen ze uitstappen, of moet jij of zij gedwongen uitstappen en we moeten onze reis zonder hun voortzetten. Aartsengel Azraël troost bij verdriet dat je overkomt. Ons leven is een combinatie van familie, gezin, vrienden, werken en een sociaal leven. Waarin iedereen zoekt naar zijn of haar balans. Het leven, begint bij onze geboorte, van alles komt op ons pad. Vreugde, gemis, verlies en pijn, van alles hebben we gehad. Tot op een dag, dat we niet meer bij onze geliefden kunnen zijn.