Aanbevelingen en recensies

Recensies en aanbevelingen zijn heel erg belangrijk voor praktijk Albican, het is fijn dat mensen tevreden weg gaan. Er zullen altijd verbeterpunten blijven en dat komt door de groei van de beroepswerkzaamheden, verkregen door onderzoek en analysestelling. Daarbij blijft het net zo belangrijk om verbeterpunten door te blijven geven, dat wordt gewaardeerd en van geleerd! Coachen, het blijft mensenwerk met verschillende vraagstukken, ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde, er is dus geen standaard behandelplan. Mensen adviseren is creatief werken en kansen zien, om het maximale te behalen uit de sessies.

Aanbevelingen, recensies, Tevreden, verbeterpunten, ervaringen, groeien, coaching, herkenning, prettige ervaring, begeleiding, analyse

Met vele volgers voelt Albican zich als natuurpersoon gesteund, waar vele vrijwilligers helpen. Zo maakt Agnes afbeeldingen om iedereen een fijne dag te wensen en geïllustreerde kaartjes over seisoenen en gebeurtenissen. Albican zelf houdt zich bezig met gedichten en geïllustreerde afbeeldingen voor Plaatjes & Informatie en Hou van jou, yes you can. Een heel team helpt om alle reacties na te kijken, Tessa, Marja, Ursula, en zo ook mensen op de pagina zelf. Gaat er iets mis of staat een tekst verkeerd, dan wordt er gebeld, dat is toch fantastisch!

Een woord van dank aan een fijn publiek

Dankjewel allemaal, voor die geweldige steun, zonder zo’n fijn publiek heeft Albican geen bestaan. De reacties op de platformen plaatjes & informatie, chakra balans en innerlijke rust, balans-lifestyle, orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige, opleiding, hobby en combiastrologie. De weerklanken geven de kracht om door te gaan, om de missie te volbrengen door het creatieve levenspad te volgen.

Als we ons gehoord voelen heeft dat een positieve invloed op onze gezamenlijke traject

Ons gehoord voelen is een basisbehoefte van ieder mens, om gezien te worden hoe mooi we zijn. Dat we mogen rouwen en dit een bijzondere werking tot het herstel plan heeft. Afwijzing, projectie en afkeuring kunnen we een leven lang met ons meedragen. Het is één van de redenen dat Albican zich bezig houdt met wat wel goed gaat, de veranderingen kunnen alleen plaats vinden in een positief gedachten wereld.

Welk traject we ook kiezen, bij Albican staat gezondheid, analyse en de weg naar herstel centraal

Er kunnen naast het gezondheidsklachten als Orthomoleculair Therapeut en voedingsdeskundige, verschillende hulpmiddelen ingezet worden. Tijdens onderzoek en analyse, zoals Chakra en Aura onderzoek, westerse en Chinese astrologie (Oosterse geneeskunde), Aartsengelen, totemdieren, hoog gevoeligheid werk, hobby en gezin. Gezien de combinatie van de veelzijdige werkzaamheden wordt vaak als prettig ervaren en men kan zelf kiezen. Hoofdzaak blijft altijd dat de gezondheid, analyse, de weg naar herstel centraal blijft staan. Hoe saai een dagboek maken ook lijkt, het is de rode draad in ons leven.

Donatieknop, door een bijzondere gift rond Kerst 2020 werd deze knop geboren

De websites Albican en balans-lifestyle worden door de creatieve coach zelf bijgehouden, waar vele uurtjes per dag aan gewerkt wordt. Het leven werd een missie, de schrijfsels en artikelen ontstaan uit onderzoek, studie en analyse. Alle informatie is gratis op de websites in te zien voor therapeuten en bezoekers. Voor diegene, die een donatie willen doen, vanwege de fijne informatie of om welke reden dan ook, is er een donatie knop

Een gift werd in 2020 aan Albican geschonken

Het idee van de bijdrageknop ontstond, toen een gift aan Albican werd geschonken rondom de Kerst van 2020. Daarnaast zijn er verschillende producten te koop op de websites, de bijdrages gaan naar de praktijk, wanneer deze gekocht worden. Vaak wordt er gedacht aan deze bijzondere gift, wat had haar dat doen besluiten, helaas zal die vraag nooit beantwoord worden, het is engelenwerk geweest.

Als Orthomoleculair Therapeut, Voedingsdeskundige en Chakra en Aura onderzoeker, stelt Albican indicaties sinds 2012. Geeft een tweede mening en kijkt naar voeding en leefgewoontes. Met een orthomoleculair-indicatierapport worden alle gegevens verzameld. Het rapport bevat gegevens van anamnese, indicatietesten, bloedonderzoek, eigen kennis en diagnoses die zijn gesteld door een arts. Na het onderzoek, wordt het indicerende verslag per mail verstuurd, met eventuele vragen en de eerste adviezen, om mee te starten. Een dagboek, zal een hulpmiddel zijn om resultaten mee te kunnen volgen.

Lees altijd de  algemene voorwaarden van Albican, de bepalingen zijn voor ieders veiligheid gemaakt. Om bijvoorbeeld conflicten met medicijnen of andere voedingssupplementenof juist allergische reacties op voeding te voorkomen. De praktijk is gemakkelijk te bereiken via Whatsappraadpleeg voor verdere informatie de contact pagina.

Het leven is als een treinrit, met een inhoud opgaven, omleidingen en gebeurtenissen. We stappen in, ontmoeten onze ouders, opa’s en oma’s, stiefouders en denken dat ze altijd met ons reizen. Maar bij een stop zullen ze uitstappen, of moeten wij of zij gedwongen de wagon ververlaten en onze reis zonder ze voortzetten. Aartsengel Azraël troost bieden bij verdriet en verlies en laat zien, dat afscheid vele betekenissen heeft en niet definitief hoeft te zijn. Ons leven is een combinatie van familie, gezin, vrienden, werken en een sociaal leven. Waarin iedereen zoekt naar zijn of haar balans. 

Het leven, begint bij onze geboorte, van alles komt op ons pad

Vreugde, gemis, rouw, verlies, afscheid en pijn, van alles hebben we gehad. Tot op een dag, dat we niet meer bij onze geliefden kunnen zijn. Een begroeting om elkaar te verlaten, het kan een laatste groet zijn voor morgen. Een vaarwel voor de komende dagen, weken of maanden. Soms zijn er ook momenten, dat de laatste afscheidingsgroet niet mogelijk is geweest. Een stil geboren kindje, een geliefde die plotseling sterft, als wij er niet bij zijn, een dierenvriend die we opeens moeten missen.