Hooikoorts een aanval op ons immuunsysteem

Onze ademhalingswegen zoals, mond, neus en luchtpijptakken worden voortdurend blootgesteld aan allerlei lichaamsvreemde stoffen uit de lucht. Pollen en stuifmeel die we inademen, kunnen door een teveel histamineaanmaak een zwelling veroorzaken als “hooikoorts. Zuurstof wordt in het reukorgaan door een uiterst gevoelig systeem gefilterd, de aangrenzende holten zijn met een dunne laag cellen bekleedt. Bacteriën en virussen kunnen zich nestelen in het “verzwakte” neusslijmvlies. 

Hooikoorts, Histamine, luchtpijptakken, mond, neus, slijmvlies, lucht, zuurstof, vocht, pollen, overgevoeligheidsreactie, afweersysteem, graspollen, zwarte els, neusslijmvlies, hoofdpijn, migraine, hormonale klachten, schimmels, candida, slijmvliescellen, energie, stress, pollenhor, gedachten, neurotransmitters, longklachten, COPD, Astma, bloeddruk, bloedvat, bloedarmoede, CVS, moe, vermoeidheid, immuunsysteem, Verdedigingstroepen, Virussen, T-helpercel, killercel, afweercellen, T-cellen, cytokines, T-helpercellen, ziekteverwekkers, maagzuur, lymfocyten, leukocyten, lymfeweefsel, chakra’s, bloedonderzoek, hemoglobine, hematocriet, erytrotrocyten, B12-tekort, lichen planus, Aloë Vera, bloedsuikerspiegel, maagzuurproductie, bloedvatwand, nieren, hartchakra

De natuur is slim, het slijmvlies is zo gemaakt, dat als de ene neusingang verstopt zit, het andere opent

Het epitheel weefsel van de reukzintuigorgaan is sterk bloeddooraderd, waardoor hooikoortspatiënten sneller last hebben van een bloedneus. Bloedneuzen kunnen ook voorkomen bij hoge bloeddruk en migraine, bij rhinitis en spontane hoofdpijnklachten kan er een neusbloeding ontstaan. Bij een verkoudheid of allergische reactie zwelt altijd één neusingang op, we ademen vaak maar met één opening via de neusholte. De neusgaten wisselen van bloedtoevoer, waardoor ze ombeurten verstopt raken.

Vocht is heilzaam voor onze slijmvliezen, de waterige vloeistof maakt slijm aan om ons te beschermen

De neusklieren in de neusslijmvliezen zorgen voor een rijkelijke afgifte van slijm en slijmerig vocht waardoor afvalmaterialen worden tegengehouden. Overgevoeligheidsreacties mestcelzwelling veroorzaken, door de gevaaropzwelling, met een waterige of soms zelfs etterige afscheiding uit de neusuitgang en ogen. Het dikke slijm is een bedje voor bacillen.

Hoge temperaturen en luchtvervuiling kunnen de allergieën verergeren

Bij hoge temperaturen en veel zon, groeien planten het snelst en produceren ze veel pollen, waardoor een niesbui ontstaat. Het stuifmeel in de openlucht blijft zweven op droge dagen, waardoor het niesen zal toenemen en de slijmzwelling ook. De niesuitbarsting pompt de lucht met grote kracht in de neusweefsels, knijp om die reden de neusvleugels niet dicht. Zwak luchtwegweefsel en de slokdarmhoofd kunnen door het neusdichtknijpen scheuren, zelfs de  “trommelvliezen“.

Een regenbui geeft minder last, maar pas op, de luchtvervuiling is even zo erg voor een zwakke weerstand

Bij een regenbui is er even minder last van stuifzaad, de regendruppels houden het bloemenpoeder, laag bij de grond. De reden dat er toch hinder wordt ervaren op een regenachtige dag is de luchtvervuiling. Ammoniakuitstoot, fijnstof, smog, uitlaatgas kunnen stuifmeeldeeltjes gevangen houden en zijn schadelijk voor onze auralevensenergie.

Luchtverontreiniging is schadelijk voor alles wat leeft op aarde

Er wordt met regelmaat atmosfeeronderzoek gedaan, waarbij de chemie en samenstelling van de aardatmosfeer gemeten worden. Dit onderzoek houdt zich bezig met het klimaat, de ozonlaag en luchtverontreiniging, zoals vervuilde mist. Luchtverontreiniging is schadelijk voor alles wat er op aarde leeft.

Een allergie is een overmatige reactie van het immuunsysteem

De reactie wordt veroorzaakt door overgevoeligheid van door de wind verspreid meel, dat de stamper afzet, zoals graspollen. De grote vossenstaart, glashaver en rogge komen door het mooie weer steeds vroeger in het voorjaar voor en zijn vaak niet voorbereid. Samen met de zwarte els kunnen vele grassoorten voor overprikkeling van het neusslijmvlies en de bijholten zorgen. 

Neem op tijd de hooikoorts medicatie

De allergische reactie op pollenkorrels is niet besmettelijk, er is wel een aanleg tot overgevoeligheid van het afweersysteem. Histamineachtige klachten zijn vaak erfelijk door stressgevoeligheid, waardoor virussen meereizen en vastplakken in opgezwollen cellen, door de glucosestress. Via deze weg kunnen lichaamsvreemde afvalstoffen in het orgaansysteem komen, de lever moet namelijk de glucoseophoping verbranden tot spierenergie. De andere glucoseoverblijfsels wordt vet.

De gevaarlijke glucoseophoping kan zorgen voor leververvetting en bloedcirculatieproblemen

Als de verbrandingskachel te veel cholesterol op moet slaan, kan er leververvetting ontstaan, een leververgroting kan de miltenergie verdrukken. De vervette leverkachel drukt namelijk tegen de miltbuisje en hindert de bloedcirculatie. De miltvergroting verminderd dan de aanmaak van erytrocyten, leukocyten en trombocyten, wat leververontreiniging gevaarlijk maakt. 

Waarom medicatie tegen hooikoorts niet vergeten zou moeten worden

Het is raadzaam om de middelen die bewezen hebben te werken bij hooikoorts, op tijd in te nemen. We zijn mensen, als we ons fit voelen, dan denken we niet aan allergische reacties, ze komen als een soort stiekeme verkoudheid opzetten. Op dat moment beseffen we nog niet dat het om een pollenallergie gaat, het verlamt namelijk de werking van de hersen-darm-as.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes
⌛️Neurotransmitter analyse ✅ Over eiwitten✅ Darm hoofd connectie📞 Stel een vraag

De hulp van een luchtreinigingssysteem

Met een luchtreiniger van Coway Mighty vangt het zuiverende luchtzuurstof apparaat 99,999% van de deeltjes uit de lucht. Het luchtreinigingssysteem verwijdert allergenen, bacteriën, dierlijke huidschilfers, stof, schimmelsporen, geuren, pollen en meer! De luchtzuiveraar beschikt over 3 filters, een voorfilter en een geurfilter.

Mogelijk symptomen hooikoorts

  • Onduidelijk ziek gevoel en moe zijn;
  • Tranende ogen en neus, het lijkt wel of een verkoudheid optreed;
  • Gezwollen ogen, een pollen hor, kan wellicht wat stuifmeel tegenhouden;
  • Schildklieralarm;

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Chakra en aura kleurenanalyse 📊✅ Oosterse geneeskunde📞 Stel een vraag

Tips voor bij COPD en Astma, hooikoorts

  • Open ramen en deuren voor frisse lucht in het huis in, in de vroege ochtend en late avond, is de hoeveelheid atmosfeerstuifmeel meestal het laagst;
  • Plaats een pollen hor, zodat er geen stuifzaad naar binnen kan komen. Het horretje voor het raamwerk met gaas, helpt ook om vliegende insecten te weren;
  • Droog de was liever niet buiten, de stuifmeeldeeltjes kunnen eraan blijven plakken;
  • Een zonnebril kan helpen bij oogbescherming tegen het stuifmeelfijnstof;
  • Histaminevrijmakers als aardbei, drop, varkensvlees en pinda’s, kunnen pas later klachten geven;
  • Melk van de koe, maak het verteerbaar met groentevezels, dat het niet aan de darmwand plakt

Bij Bronchitis COPD en Astma is extra voorzichtigheid geboden, er kan sprake zijn van luchtwegenontsteking. In het begin wordt de immuun-prikkeling vooral gekenmerkt door hoesten en een toegenomen slijmproductie, in een later stadia longweefselverlies. De long-cel-zwelling kan longlittekenweefsel veroorzaken. Deze verklevingen kunnen leiden tot ernstige benauwdheidsklachten, veroorzaakt door een zuurstoftekort. Als een verlaagde Hb-waarde gemeten wordt, is het bloed dikker en stroperiger.

Verschillende stadia en symptomen bij longklachten

Zuurstof is van levensbelang voor elk levend wezen. Wanneer men zuurstofgebrek heeft, kunnen er tal van gezondheidsproblemen ontstaan en uw algehele welzijn in gevaar komen.

*Betekenis FEV-1 Waarde is het volume dat in de eerste seconde kan worden uitgeademd tijdens een geforceerde uitademingsmanoeuvre, zoals bij sport en hoeveel lucht met kracht uitgeblazen kan worden.
Ontwikkelingsstadiums - Allergieën Symptomen & FEV-1 waardeAnalyse, indicatietesten en bloedonderzoekOverige informatie
❶ Milde COPD - longklachtenHoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde >80%
Indicatietest Lekkend slijmvlies Aangedaan mondslijmvlies
❷ Matige COPD - longklachtenhoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde 50-80%
Lactose Intolerantie DNA onderzoek
kracht van de ademhaling
❸ Ernstige COPDHoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde 30-50%
Onderzoek, begeleiding, analyse en adviesZuurstofmeter vinger
❹ Zeer ernstig COPDChronisch long falen

FEV-1 Waarde <30% met chronisch ademhalingsfalen
Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)Endometriose en het HPV virus
Hooikoorts een aanval op ons immuunsysteemTe weinig maagzuur,
Als onvoldoende maagzuur aanwezig is, is dat ook geen prikkel voor het lichaam om een dikke, stevige, beschermende slijmvlieslaag rondom de darmwand en andere slijmvliezen aan te leggen om bescherming te moete bieden
uitgebreid bloedbeeld inclusief Leuco DiffVerzwakte luchtwegen zijn een ideale plaats waar microben, zoals bacteriën, virussen en schimmels en zich daar graag in nestelen.
Indicatie test Candida Albicans
Histamine intolerantie, als mestcellen ons niet meer beschermenVocht vasthouden;
Hooikoorts;
Netelroos en gordelroos;
Dunne ontlasting/diarree of obstipatie
Buikvet en overgewicht;
Onrustig en opvliegerig, soms slecht tegen fel licht kunnen;
De Tryptase bepaling is een indicator voor vaststelling van Mastocytose.
Onderzoeksmethode ELISA (EIA) uit serum. (bloedonderzoek)
Histamine intolerantie en auto-immuunziekten
Metingen van zuurstofArmband zuurstofmeterZuurstofmeter met Inspectie Certificaat en Medische KwalificatieZuurstof meten met deze ring
✅ Over ademhaling✅Zuurstofmeter vingerKleurenonderzoek hartchakra 🟢📞 Stel een vraag

Het is oorlog in het lichaam

Verdedigingstroepen vechten uit alle macht om gevaarlijke indringers uit te schakelen, hele wapenfabrieken worden geactiveerd. Micro-organismen en schimmels proberen te ontglippen aan de antistoffen, door zich te verschuilen en zich vast te klikken in de cellen. De ziekteverwekkers kunnen zich niet zelfstandig voortplanten, daarom dwingen ze gezonde cellen om kopieën van ze te maken. Het kopieënproces lukt veel minder bij een gezonde auraslijmvlies.

Ons eigen auraverdelingsplan opstellen door vet, vezels, vocht en beweging

Mond, gebit en tandvlees

Als het lichaam ziek is, dan kunnen er gaatjes of bloedend tandvlees ontstaan. Het gebit wordt beschermd door ons speeksel, maar omdat heel veel mensen witmeelproducten en suiker eten, is ons speeksel vaak van minder goede kwaliteit en raakt onze mondflora uit balans. Van nr. 11 tot 28 de tanden boven in de kaak, De getallen vanaf 31 t/m 48 onder in het onderste gedeelte van het gezicht
Soort tand + nr.OrgaanVerzorgingOverige informatie en tips
11. Grote rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
📌 Onderzoek nieren

💉 Titanium allergie, test uit serum
12. Kleine rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
💉 Titanium allergie, test uit serum
13. Rechterbovenhoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet📌 Bloedonderzoek💉
14. Eerste kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Kokosolie kan helpen
15. Kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Tandpasta met Aloë Vera
16. Rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
17. Tweede grote rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
📌 Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)
18. Verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
21. Grote linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
22. Kleine linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
23. Linker bovenhoektand➩ Galblaasfunctie ✅Eet onbewerkt vet
24. Eerste kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
25. Tweede kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
26. Eerste grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
27. Tweede grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
28. Derde grote linker boven kies (=verstandskies)➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
31. Eerste linker ondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
32. Tweede linker ondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
33. Linker onder hoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
34. Eerste kleine linker onderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Alvleesklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
35. Tweede kleine linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
36. Eerste grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
37. Tweede grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
38. Derde grote linker onderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
41. Grote rechterondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
42. Kleine rechterondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
43. Rechter onder hoek tand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
44. Eerste kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
45. Tweede kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
46. Eerste grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
47. Tweede grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
48. Derde grote rechteronderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
🔎 Onderzoek ✔️ Indicatietesten en Analyse➡️ Kokosolie kan helpen➡️ Tandpasta met Aloë Vera

Die kopieën infecteren weer andere cellen

Bij de bestrijding van een virusinvasie, komen onder meer de fagocyten in actie, zij breken de virusinfectie in stukken. De fagocytenactie maken de infectiehaarden vanaf grote afstand zichtbaar. De ronde vormen worden gebruikt als landingsplaatsen door de T-helpercellen, de managers van het immuunsysteem. Zodra een T-helpercel op de landingsplaats is geland wordt deze actief. 

Hoe de killercel het geïnfecteerde celweefsel vangt

De vierkante vorm is de landingsplaats voor T- killercellen, deze killercel splitst zich en gaat op jacht naar geïnfecteerde celweefsels. Doordat de cel-infectie een virusdeeltje laat zien, vormt het een duidelijk doelwit. Dit type witte bloedlichaampjes traceert de geïnfecteerde celkern en dient een dodelijke injectiestof toe en sterft.

Op bevel van de T-helpercel wordt de killercel actief

Door geïnfecteerde celstructuren te vernietigen, wordt de vermenigvuldiging van het ziekteverwekkende organisme in de kiem gesmoord. De natural-killer-cellen zijn geen afweercellen, maar doden lichaamseigen kerndelingen die met het submicroscopische verwekker aangestoken, door gaatjes te maken in het celmembraan. Daarnaast kunnen NK-cellen ook ontspoorde lichaamseigen afgegrensde gebieden opsporen en doden. Een bloedonderzoek kan virale-infecties opsporen.

De rol van T-cellen bij infecties en de rol van B geheugencellen

T-helpercellen geven bepaalde stoffen af die ook wel cytokines genoemd worden. Met deze cytokinesstorm kunnen verschillende soorten kleinste organisatie-eenheden geactiveerd worden. De eerste soort Th1-cellen bindt aan een ziekteverwekker en scheidt dan een stof uit die bepaalde afgesloten vertrekjes activeren.

De cytokinewind hebben geheugencellen die al eerder gif hebben opgespoord

Met de kleine uitgescheiden eiwittendeeltjes van Th1-celkernen worden bijvoorbeeld macrofagen geactiveerd en kunnen gif afgevende stoffen in het cel lichaampje opgeruimd worden. De cytokinewind kan Th1-celvertrekjes en B-geheugencellen activeren en ‘onthouden’ dan welke antistoffen moeten worden aangemaakt tegen bijvoorbeeld een tekenbeet.

De T-withelpercel helpt bij het bestrijden van de ziekte van Kahler

De T-helpercellen, binden zich ook aan een ziekteverwekker, maar deze scheidt andere virus-dodende beschermingsmechanismen  uit. De withelpercel kunnen ook cytokines ‘naïeve’ B-cellen plasmacellen worden. Deze withelpercellen ook wel “Ziekte van Kahler” genoemd, kunnen dan antistoffenkillers maken tegen nierziekte, blaasontsteking, osteoporose, neus, en oorziekte.

De witte bloedcellen herkennen geïnfecteerde kiemcellen en vernietigd de kiemhaar met de "celdood"

Cytotoxische T-blank-cellen zitten in het levensvocht en in de lymfe, binden aan auralichaamscellen en herkennen geïnfecteerde infectiecellen. De eiwitsamenstelling op de cel-buitenkant van geïnfecteerde chromosoomcellen zijn anders dan bij gezonde mestcellen. Als de cytotoxische T-cel een geïnfecteerde kiemcel herkend, zal deze kiemhaard vernietigd worden via apoptose “celdood”.

Een nieuwe infectiehaard maakt de geheugenkaart alert en zend een afweerreactie als de milt goed werkt

Als een ziektehaard voor het eerst getraceerd word, worden er T-geheugencellen gemaakt, een soort usb-stick. Als de infectieziekte dan nogmaals het kleine cel-vertrekje wil aanvallen, wordt de geheugenkaart alert en zendt een afweerreactie. De witbloedcellen hebben dan de bacterievernietiging onthouden, mits de miltbuisjes niet verdrukt zijn door leveropzwelling.

Als we ons hartchakra als gevolg van lijden afsluiten, door afwijzing en pijnprojectie, kan dat leiden tot hartlymfeverstopping. Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijnervaringen ervaart, dan kan er hartrouwenergieverlies om het verleden ontstaan. Het oprakelen van innerlijke trauma, daar hebben gezinsleden helemaal niets aan in ontwikkelingsprocessen.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

Voorkom een pollenallergie voor de huid

De juiste huid en slijmvliesverzorging kan helpen bij een pollenallergie, bij aanraking krijgt ons fel een seintje om histamine vrij te maken. De bloedvat verwijdende stof, werkt hetzelfde als bij verschillende voedingsmiddelen, waardoor pre-diabetes kan ontstaan en er zich een histamine-intolerantie ontwikkeld, wat een bloedvatwand poreus kan maken. Voorkom obstipatie door de darmen schoon te houden, uitwerpselen wat in de darm blijft zitten, kan ontstekingen geven! 

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
➡️ Collageen➡️ Informatie collogenenwerking➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies, gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-out of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra Aura kleuren analyse 📊 Aanbieding📌 Informatie over de Aura

📌 Informatie Chakra en Aura analyserapport 📊 reserveren en kopen
✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie