Chakra en aura kleurenanalyse

Het doel van een chakra en aura onderzoek is om blokkades en disbalansen op te sporen in het lymfesysteem. In de chakra-kleurentest worden er energiepunten van het orgaansysteem gemeten en beantwoordt wordt’ met ja, nee of misschien. Uit de analysesamenstelling ontstaat een analyserapport, waardoor de energieblokkades van de bloedcirculatie en het lymfatisch systeem gedeeltelijk zichtbaar worden. Het doel is om met Oosterse geneeskunde, het lichaam aan te sporen, zichzelf te herstellen.

Chakra-kleurentest, aurafoto, aura, lymfebanen, chakra’s, lymfe, lymfesysteem, voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut, kleurenanalyse, projectie, astraallichaam, energieën, trauma, meditatie, rust, energetisch vel, verbonden, aarde, aarden, schaterlachen, levenservaringen, glimlachen, reptielenbrein, hartchakra, kruinchakra, voorhoofdchakra, keelchakra, navelchakra, sacraalchakra, wortelchakra, spiegelen, gedachten, zenuwstelsel, eetgewoonten, spiritualiteit, organen, rouwen, loslaten, rioolsysteem, water, vocht, hoog gevoeligheid, beeld denken, gedachten, zazenhouding

In de praktijk kan er aurafoto gemaakt worden van het astraallichaam, het allerbelangrijkste is, dat iemand energievelden leert voelen. Door het besef te krijgen, dat anderen onze levensenergie ook kunnen bespeuren of bekijken, door lichaamshoudingen of de geur. Geven onze zintuigelijke verkenners de zenuwensignalen wel goed af aan onze hersenen, om externe aurawaarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke observaties worden waargenomen via het derde oog en buikgevoel.

De uitslag van de kleurentest wordt geanalyseerd

Praktijk Albican, houdt zich voortdurend bezig met het analyseren van gezondheidsklachten, verzameld informatie over het ontbijt, leef en voedingsgewoonten. De creatief bewustzijn coach, maakt gebruik van een auragevoel-scan en gebruikt fijngevoeligheid als kracht en vertrouwd op gezamenlijke innerlijke wijsheid. 

Niet alle energieën die we voelen behoren tot ons

Wanneer het lichaam traumatische ervaringen heeft meegemaakt is het heel vaak moeilijk om te ontspannen. Het komt voor, dat we door rouw, verdriet of gemis niet meer goed los kunnen laten. Het lichaam ziet dit als stress en probeert een oplossing te vinden, sterker nog elke overeenstemming die wordt aangereikt gaan we proberen, het werkt helaas niet op deze reflecterende manier. Ontspanningsoefeningen of meditatie kunnen ons los koppelen van projectie of spiegeling en bij ons ware zelf terug te keren. 

Dagprogramma, breng cortisol en DHEA in balans

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster welzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan➡️ Moodboard👉 Overzicht van doelenMaak gebruik van een moodboard 📰
✔️ Ontbijt,
De eerste energie voor de dag
➡️ Een doel maken👉 Het verleden
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk

In elkaars energetische veld

Elk mens is anders, elke dag, uur of zelfs elke seconde kan verschillend zijn, elke afspraak is uniek en kunnen heel bijzondere energieën te voelen zijn. Zo veranderd ook de energie in de praktijk en als we dat beiden veilig vinden, mogen we tijdelijk in elkaars aura aanwezig zijn, zonder oordeel met de engelen die ons samen liefdevol zullen begeleiden tijdens de sessie.

We zijn allemaal met elkaar verbonden

Alles op aarde bestaat uit bewegende deeltjes, deze “levensenergie” verbindt ons als zusters en broeders en kent een warme aurakoppeling. In tegenstelling tot wat velen ons willen doen geloven, zijn we dus geen aparte wezens maar is er een contactenergie die door ons allemaal stroomt. Deze energiedrift is altijd verschillend, dat hangt van vele factoren af, welke energieën zojuist nog in onze buurt waren. Positieve energieënvelden hebben net als negatieve energieën meteen van invloed op ons humeur.

Positieve energie als schaterlachen, puurheid, levenservaringen en tranen in puurheid, durf te zijn

Op contactmomenten kies ik bewust voor mijn eigen positieve drijfkracht, dat schept ontspanning, puurheid en vertrouwen. Van nature ben ik een opgewekte persoonlijkheid en kan goed glimlachen of schaterlachen en kan door levenservaringen, mij verdrietig voelen. Als mens ben ik dan persoonlijk geraakt en weet dat we deze droefenis wel delen, waardoor “het moment” het leed kan helen. Het onderbewustzijn, weet dat we elkaar kunnen helpen en begrijpen, om ongewenste gebeurtenissen te neutraliseren.

Het consult is in stappen opgebouwd en duurt 60 mintuten met eventueel rapport en aura-foto

  • Een consult duurt één uur, maximaal 60 minuten;
  • Tien minuten voor de eindtijd, is er een afronding;
  • Het is mogelijk om tijd bij te kopen, dit is contant of per bankcontact te voldoen;
  • Een nieuwe afspraak maken voor een consult of analyseonderzoek;
  • Mogelijkheid tot gratis aura-foto, geef de wens van de beeldopname vooraf aan, de tijd vliegt om;
  • extra optie een verslag van het onderzoek in A5-formaat gemaakt worden, de kosten hiervoor zijn €25 (excl. 21% BTW);
  • Tenslotte is de kleurenanalyse noodzakelijk, een timmerman kan ook niets zonder spijkers.

De Chinese en westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van een periode, waarin iemand geboren is. Een persoonlijke karakter kan dan optimaal worden benut, dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde. De oosterse-filosofie die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten. 

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas

Aartsengelen worden ook wel hemelgeesten genoemd, de boodschappers tussen hemel en aarde kunnen ons helpen met allerlei levensvragen. De bodes kunnen aangeroepen worden d.m.v. een Aartsengelenreading met de kaartlegging van Doreen Virtue, onder begeleiding van een engelentherapeut. 

Totemdieren kunnen een gids zijn in bepaalde processen en situaties. Deze ontmoetingen kunnen een enorme invloed hebben op onze spirituele groei. De medicijndieren zijn op aarde om mensen te helpen hun persoonlijke kracht te ontwikkelen. Het geheim van de totemdieren heeft door de hele geschiedenis van de mensheid heen al naam. Vele culturen beschouwen de dieren als boodschappers uit het Universum. Een specifiek dier waarvan we op een bepaald moment, inzichten en begeleiding ontvangen. 

De 14 belangrijkste chakra's waar kundalini - energie doorheen stroomt

Muladhara, Sanskriet voor wortel chakra

Dit chakra ligt vlakbij het stuitje, verbintenis met ontlasting, reukzin en bijnieren. Mula betekent basis of stam, omdat het zich aan het uiteinde van jouw ruggengraat bevindt, vlak bij het stuitje. Dit chakra is verantwoordelijk voor ontlasting, reukzin en het element Aarde. Dit chakra is verbonden met de bijnieren

Svadhishthana Chakra onderkant van het Heiligbeen

Eigen ik, verbonden met de geslachtsklieren. Dit de plek is waar individualiteit wordt belichaamd via voortplanting. Het tweede chakra, bij het heiligbeen, beheerst de seksualiteit, voortplanting, smaakzin en het element Water. Ontwaken van de Svadhishthana Chakra brengt helderheid en ontwikkeling van de persoonlijkheid. Maar voordat dit kan gebeuren, moeten we ons bewustzijn zuiveren van negatieve kwaliteiten. Deze vertegenwoordigen onze negatieve kwaliteiten die moeten worden overwonnen, zoals woede, haat, jaloezie, wreedheid, verlangen en trots. 

Blokkades in het heiligbeen

Andere basiskwaliteiten die onze ontwikkeling kunnen belemmeren zijn blokkades in het heiligbeen zijn, angst, twijfel, wraak, afgunst en hebzucht. Deze energie kan onze gedachteleven verzwakken en verstoren en kan tot piekervaringen leiden, stress geven en uiteindelijk kan een onbalans ontstaan tussen energie en gewicht.

Manipura Chakra bevindt zich achter de navel

Stad der juwelen en is de plaats waar 101 kanalen van pranische energie elkaar kruisen en waar de vuren van vertering branden. De navelchakra, zorgt voor de spijsvertering, het zicht en vertegenwoordigt het element Vuur, het is verbonden met de alvleesklier. Blokkades in dit centrum kunnen veel gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals spijsverteringsstoornissen, bloedsomloopaandoeningen, pre-diabetes en schommelingen in de bloeddruk en bloedarmoede. 

De verbinding met de zonnevlecht

Echter, een sterke en actieve Manipura Chakra ondersteunt een goede gezondheid en helpt ons bij het overwinnen van vele ziekten. De derde chakra-laag is de natuurlijke verbinding tussen de aurabubbel en de zonnevlecht, herkenbaar door maagproblemen en vetverteringsproblematiek. Een indicatieanalyse pre-diabetes, kan d.m.v. 24 meerkeuze vragen inzicht geven.

Anahata, zetel van bewustzijn en het gevoel

Het geluid is van de stilte, verbonden met het hartchakra, de zetel van bewustzijn en ziel en beheerst de tastzin en het element lucht. Het liefdeslichaam is verbonden met de thymus of borstklier. De anahata bevindt zich bij het hart en vormt het centrum van de mens en wordt gezien als de verbinding tussen de onderste drie chakralagen van de instincten verbonden met de hersen-darm-as. Het is ‘t centrum van de vreugde, een gesloten hartchakra isoleert ons van onszelf en anderen. 

Hrit, verbonden met het hart

Hrit betekend hart en ligt rechts onder het anahatachakra en is de zetel van goddelijke devotie en van de vervulling van alle wensen. Waarbij heel goed de Aartsengelen om hulp kan worden gevraagd. De passie voor het vinden en verbinden en heeft drie regio’s, een vermiljoenzongebied, waarbinnen een wit maangebied ligt. Dieprode vuurregio bevinden zich hierin, de rode wens vervullende boom, kalpa vriksha, die het vermogen symboliseert om te manifesteren wat men in de wereld wil laten gebeuren. 

Vishuddha, verbonden met de schildklier

Vishyddha, betekent zuivering, het keelchakra in de halsstreek houdt zich bezig met de hoorzin, het element hemel en de creatieve expressie. De helderblauwe kleur is verbonden met de schildklier, een evenwichtige, volle stem, een goede ademhaling en ontspannen nek. De kaak- en schouderspieren zouden aangeven dat de energie in de Vishuddhaenergie vrij maken. Slecht stromende schildklierenergie in de keelklier kan staan voor een hese, snel vermoeid klinkende stem waarbij er sprake is van hypothyreoïdie.

Talu, verbonden met de huig

Talu, is het nectarchakra in het verlengde merg en verbonden met de huig, de stroom van nectar, onsterfelijkheid en pranische energie. Wanneer de keelklierchakra , het energiecentrum dat verantwoordelijk is voor het communiceren van onze authentieke waarheid. Als  de bestuurslaag niet  gecombineerd wordt met het Lalanachakra, niet wordt gewekt, kan een ongelukkig en pijnlijk gevoel ontstaan. De nectar wordt vergif, mogelijk kan dit leiden tot leverfalen en bloedvergiftiging.

Bron van vreugdevolle ervaringen

Wanneer de Vishuddha en Lalanachakra’s worden wakker gemaakt, dan blijft de nectarenergie in de vorm van geluk en gelukzaligheid. Het leven wordt een bron van vreugdevolle ervaringen, dit zou een verklaring kunnen zijn, dat de nekklier trager gaat lopen, omdat het meer levensenergie nodig heeft, het giftige te verwijderen.

Hypothyreoïdie, als de schildklier het schakelen van de hersen-darm-as trager maakt

De schildklier is een schakelcentrum tussen darmen en hoofd, het toestemmingsorgaan controleert op stress, overvolle glucosecellen, bacteriën en virussen, deze controlepost kijkt of er voldoende energie is om spijsverteringsprocessen volledig af te ronden. Bij energieverlies kunnen auraenergie-cellen snelheid verliezen, waardoor het lymfatisch en bloedcirculatiesysteem langzamer gaan functioneren
Functie schildklier hormonenVoelbaarBloedonderzoekRecepten en weetjes
In de bloedbaan is +/- 80% T4, 16% T3 en 4% T1 en T2Schildklier TSH, Vrij T4 en FT3 💉 BloedonderzoekParanoten
T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagenTekort T3 betekent energieverlies. T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagen💉 Bloedonderzoek schildklierfunctiese T3 (rT3) Venkel
T4 is ongeveer 6 dagen aanwezig in het bloedT3 kan T4 in het niet functionele rT3 omzettenCourgette
Het enzym 5-deïodinase, dat T4 in T3 omzet, is selenium afhankelijk en doet zijn werk vooral in lever en nierenRode bieten
rT3 stijgt bij stress en ondervoedingMilt, burn-out, stress, depressie en PTSS
Meer informatie
Pas op met koffie
Als Thyroxine bindend globuline (TBG) uit balans is, kan het zijn dat testosteron en oestrogeen uit balans zijn. Oestrogeendominantie, verminderde progesteron

Informatie oestrogeendominantie
Voetverzorging
Oestrogeen dominantie


Blaas en prostaat, informatie voor mannen

a. Testosteron kan de hoeveelheid TGB verlagen;

b. Oestrogeen kan het TGB verhogen;

c. Beide kunnen leiden tot symptomen van een traag werkende schildklier
Testosteron uit het bloed meten
Informatie bloedonderzoek
Gewicht en energie
Pas op met Gluten bij schildklier problemenGlutenvrij dieet
Het Gluten eiwit lijkt op heel veel op het schildklier weefsel en kan zorgen voor een overactieve immuunsysteem
Voor glutenallergie worden 2 testen gedaan in het bloedonderzoek

Informatie bloedonderzoek
Recept wortel 🥕 wraps zonder gluten
Glutenallergie en schildklierverbinding
Meer informatie
Een ‘lekkende darm syndroom is de aandoening van de darmen waarbij de opname en het transport van voeding en voedingsstoffen verstoord is.
Indicatietest lekkende darm slijmvlies

Glutenvrij brood 🍞 bakken

Ajna, besturingscentrum en bevindt zich in de klieren die het volledige endocriene systeem regelen. Het derde oogchakra, in de pijnappelklier, is verantwoordelijk voor hogere wijsheid en helderziendheid. Het limbisch systeem betrokken bij herinneringen en emoties, eetlust en intimiteit.  Aangestuurd door o.a. de hippocampus, amygdala , hypothalamus en controleren de neurotransmitters noradrenaline, serotonine en dopamine. 

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes

Manas, het centrum van ons instinct

Het chakra bevindt zich in het bovenste deel van het ajnachakra en is het centrum van het onderste mentale vermogen en betekent geest, het stuurt ons instinct, indrukken en gewoonten aan. Volgens de yoga-filosofie heeft de menselijke geest 16 dimensies, die in vier categorieën zijn ingedeeld: buddhi, manas, ahamkara en citta. Als manas niet goed gecoördineerd is met buddhi, en / of we hebben niet de gewoonte om naar buddhi te luisteren, dan krijgt manas zijn instructies ergens anders vandaan, omdat manas zelf geen beslissingen kan nemen. 

Indu, aan de voorkant van het hoofd

Het chakra bevind zich in het voorste deel van de hersenen en is de zetel van het verstand en de geest verbonden met de maan ❶a. Dit Chakra ligt onder de cowlick = kuif, die de meeste mensen hebben op de achterkant van het hoofd. Anatomisch bevindt het zich waar de botten van de rug en zijkanten van de schedel samenkomen. De richting van de stroom kosmische energie die in het chakra stroomt, is op dit punt heel duidelijk te zien. 

Personen met een dubbele energiecentra en twee cowlicks, met bijzondere kwaliteiten

Sommige mensen hebben twee cowlicks, wat wijst op het bestaan van twee energiecentra. Deze mensen bezitten vaak uitzonderlijke vitaliteit en creativiteit, maar aan de andere kant kunnen ze ook geneigd zijn tot hyperactiviteit en extreme nervositeit. ❶b. Haar op de achterkant van het hoofd groeit meestal in een cirkelvormig afgeplat patroon vanaf een centraal punt

Nirvana, de oplossing, verzwakte ego

Het chakra bevindt zich aan de bovenkant van de hersenen en wordt geassocieerd met de vernietiging van van het ego. Nirvana in het boeddhisme is ‘het stillen van de geest, het beëindigen van verlangens en zien van oplossingen en het handelen’, daar voor in de plaats komt rust. Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en het knaagt aan je schuldgevoel, want je brengt niet voldoende tijd met iemand door, jij bent ook altijd moe, wordt al snel gezegd. Tot lichaam en geest ons laten weten, het de huidige tempo niet meer vol te kunnen houden.

Guru, leraar, verdrijft onwetendheid

Het chakra bevind zich boven jouw hoofd in het onderste gedeelte van het sahasrara chakra en is het centrum waarin goddelijk licht de duisternis van de onwetendheid verdrijft. is een Sanskriet term voor een “leraar, gids, , of engel” van bepaalde kennis of vakgebied.  In het Sanskriet betekent guru letterlijk verdrijft van de duisternis. Traditioneel is de goeroe een gerespecteerde persoonlijkheid, waarbij de goeroe fungeert als een “creatief coach, die helpt waarden te vormen, ervaringskennis deelt, letterlijk door het leven geleerd, het is een inspirerende bron en die helpt bij de spirituele ontwikkeling van een mede broeders en zusters.

Sahasrara, lotus, centrum van verbintenis

Betekent: Duizendvoudig. De duizendbloemige lotus boven jouw hoofd is het centrum van goddelijke verbintenis, eenwording en verlichting. Volgens het Tantrisme (Shaktisme) zijn er acht in plaats van zeven chakra’s en hierin is Sahasrara het achtste chakra en is Bindu een extra, zevende chakra. Sahasrara bevindt zich boven de kruin en hangt samen met spiritualiteit en verlichting

Bindu, oneindig geconcentreerde energie

Het bevindt zich in het bovenste gedeelte van het shasrara chakra en is het centrum van oneindig geconcentreerde energie, de bron van waaruit de gehele energiesysteem ontspringt, het punt. In de meeste Yoga boeken wordt de Bindu Chakra niet genoemd, maar in Tantra Yoga wordt veel belang gehecht aan de helende en verjongende effecten van deze Chakra. 

Terwijl dit energiecentrum "slaapt" is het vergelijkbaar met een stip

Terwijl dit energiecentrum “slaapt” is het vergelijkbaar met een stip, maar wanneer ontwaakt begint zijn energie te stromen of te “druppelen”. De Bindu Chakra produceert werkelijk verbazingwekkende effecten. Het is een “gezondheidscentrum” dat zorgt voor een verbeterde fysieke, psychische en spirituele gezondheid en daarom een waardevolle hulp is bij onze spirituele reis. Het helpt ook om onze emoties te kalmeren en brengt harmonie en een gevoel van welzijn. Met behulp van deze Chakra zijn we in staat om honger en dorst te beheersen en ongezonde eetgewoonten te overwinnen.

Aurageheimen, De weerkaatsende trillingen tussen mens en dier

Aurageheimen en de kracht tussen mensen, planten, insecten en dieren, hebben vaak krachtige voelbare effecten en kan helend werken. Bijna iedereen kent wel een hond, die spontaan naar iemand toestapt, het dier laat weten aan zijn baasje, het is goed. Een vlinder die ons bezoekt als een dierbare is overleden en een diepe indruk van troost achterlaat. De kat kan ons helpen om het spirituele vermogen te ontwikkelen en hebben een capaciteit van begaafdheid om wezens uit andere dimensies te zien. 

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's