Onderzoek, begeleiding en advies met gratis welkomst consult

Onderzoek door anamnese en indicatietesten, persoonlijke begeleiding op maat, met jou in de hoofdrol tijdens ziek zijn. Je ontvangt als welkom altijd een eerste gratis consult om kennis te maken, je ontvangt alvast de eerste tips voor je klacht en ik verwijs je door mijn website en de pagina’s waar je informatie over voedingsadvies of gezondheidsklachten kunt vinden, daarna bespreken we de mogelijkheden qua onderzoek, begeleiding en advies, waar geen enkele verplichting aan zit, omdat het voor jou fijn moet voelen met mij te werken. Dat zal bijdragen aan het herstel. “Gratis’ onderzoek leaky gut – lekkende darm en maagslijmvlies. Aanbevelingen en recensies

 
 
 

Bereikbaarheid van de praktijk

Bel: 06-41979419 mocht mijn telefoon uit staan of is in gesprek, spreek dan mijn antwoord apparaat in en dan bel ik terug. Je kunt ook een Whatsapp bericht sturen. Dit is een kennismakingsgesprek en is gratis

Consulten alleen op afspraak

Van maandag tot vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00. In de avonduren is er alleen voor spoed en op afspraak van 18.00 tot 19.00 telefonisch spreekuur. In weekenden en avonden neem ik zoveel mogelijk mijn rust. Bel dan niet en stuur geen WhatsApp berichten, maak bijvoorbeeld gebruik van de email of speciale ingerichte Facebook groep of lever je papieren af in de brievenbus van praktijk Albican ( vraag gerust naar de mogelijkheden, of schrijf het op en stuur het dan op de tijden die aangegeven zijn. Bij gezondheidsklachten die je niet vertrouwd, bel direct jouw arts!

Biografie: Mijn leven was een aaneenschakeling van gebeurtenissen, dat ik ze ooit nog zou gebruiken in mijn eigen bedrijf, wie had dat ooit kunnen bedenken. Vele banen als adviseur heb ik mogen bekleden, de ene keer als beroepsopleidingen adviseur, dan als Recruiter of intercedent en ooit regelde ik uitvaarten voor mensen, die terminaal waren. Wat ik ook deed, het werd een succes en werkte met mijn hart vol passie, tot een burn-out, ik nam de tijd voor mijn herstel en net op het moment, kreeg ik een leuke parttime baan aangeboden.Van lieverlee kwam ik weer dichter bij mijzelf en ging studeren, immers werkte ik parttime en die kans zou ik niet snel meer krijgen. In 2011 begon ik met mijn eerste studie: Orthomoleculair Suppletie adviseur, daarna voedingsdeskundige en toen chakra en aura healing en volg nog altijd vervolgcursussen om de ontwikkelingen in mijn vak, goed te blijven volgen, daarnaast heb ik een studie time management gevolgd, evenals mijn cursus chronisch medicijngebruik en de darm, die ik intussen beide met positief resultaat heb afgerond. Ik werkte tot begin 2018 nog parttime naast mijn bedrijf, maar per 20 februari 2018 kwam daar een einde aan, ik heb ontslag genomen bij mijn werkgever en ben volledig zelfstandig verder gegaan als ondernemer.

Drie maagzweren die op mijn 22e door een ongelukkige stoeipartij mij bijna fataal zou zijn worden, ( doordat een huisgenootje van mijn leeftijd op mijn maag ging zitten, net na het avondeten, toen ik 16 was), de maag gaf een plof en een week kon ik niet eten. Naar de huisarts, deze heeft er geen aandacht aan geschonken, nog niet eens een onderzoek, met alle gevolgen van dien op latere leeftijd, (ik ben nog boos als ik het typ). Lees mijn verhaal

Wat je aan het einde van ons gesprek kan verwachten

Na aanleiding van ons kennismakingsgesprek, vertel ik jou, wat ik voor je kan betekenen en wat een consult kost en leg uit, hoe een consult werkt en vraag, wat jouw wensen zijn, want die zijn belangrijk! De consulten zijn telefonisch, per videochat of je komt op praktijk bezoek in Roosendaal, Albican werkt in Nederland en België. Een consult betaal je voor het onderzoek start, de factuur vind je bij de vragenlijst en indicatietesten die je per mail hebt ontvangen. Lees hier de algemene voorwaarden

Een diagnose wordt gesteld door een arts. Wordt er door onverklaarbare reden voor jou geen duidelijke diagnose gesteld, dan help ik om samen met jou, je klacht te onderzoeken, door middel van een anamnese (vragenlijst), indicatietesten, bloed;- urine;- en ontlasting onderzoek, dit kan in het lab waar ik bij aangesloten ben, ik adviseer altijd eerst, om bloedonderzoeken, urine of ontlasting onderzoek bij je huisarts aan te vragen. Hierbij kan ik je vertellen, wat onderzocht moet worden en kan eventueel contact met je arts opnemen.

Mijn werk bestaat uit de gegevens die ik aangereikt krijg van jou en verder uit ga zoeken, om deze op een natuurlijke manier met kruiden, voeding, lichaamseigen of uit planten verkregen stoffen te behandelen, naast medicatie of zonder medicatie en ik adviseer altijd te overleggen met je behandelend arts.

Bij dit onderzoek heb ik jou nodig, want ik weet niets van jou en vaak hebben ervaringsdeskundigen al heel veel uitgezocht, vertel wat je al weet, vertel wat je denkt, vertel wat jij vermoedt dat de klachten veroorzaken, dat onderzoeken we samen.

 
 
 

Een voedingssupplement bestaat meestal uit een concentraat van mineralen, vitamines en spoorelementen, maar ook andere stoffen kunnen als supplementen worden gebruikt zoals vezels, enzymen, prebiotische stoffen, nutriënten, eiwitten en antioxidanten. De twee hoofdgroepen van voedingssupplementen zijn natuurlijke en synthetische supplementen Meer informatie