Onderzoek, begeleiding en advies met gratis welkomst consult

Onderzoek door anamnese (vragenlijst) en indicatietesten, persoonlijke begeleiding op maat. Met een orthomoleculair indicatierapport worden alle gegevens verzameld, van bloedonderzoek, tot eigen kennis en diagnoses die zijn gesteld door een arts, waar je een kopie van ontvangt per mail, de vragen en het eerste voedingsadvies is te zien, je kunt dus gelijk aan de slag. Je ontvangt als welkom altijd een eerste gratis consult om kennis te maken (Dit betekend dat iedereen het vrij staat mij te bellen of een Whatsapp te sturen met vragen), je ontvangt alvast de eerste tips voor je gezondheidsprobleem.

Onderzoek, Anamnese, Indicatietesten

De weg naar gratis informatie en hoe werkt advies en begegleiding

Tijdens ons gratis kennismakingsgesprek, wijs ik de weg op mijn websites voor gratis voedingsadviezen en waar je relevante informatie terug kan vinden. Aansluitend bespreken we de mogelijkheden qua onderzoek, begeleiding en advies, waar geen enkele verplichting aan zit, omdat het voor jou fijn moet voelen met mij te werken. Dat zal bijdragen aan het herstel. Online indicatietesten en onderzoek (al deze testen zitten gratis bij elk consult. Deze testen zijn los per stuk verkrijgbaar, zodat iedereen hier gebruik van kan maken. zie voor verdere informatie.

Consulten alleen op afspraak - Whatsapp gehele dag gratis bereikbaar

Van maandag tot vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00. en via Whatsapp is de praktijk de gehele dag bereikbaar, dit kost niets, er kan aansluitend een telefonische  afspraak gemaakt worden, wanneer het een complex onderwerp is, zo is het bij de wet verboden om allerlei “voedingsstoffen” via Whatsapp of Facebook te benoemen, deze regels zijn voor ieders veiligheid gemaakt. Lees hier wat meer over die voedingsstoffen. In de avonduren is er alleen voor spoed en op afspraak van 18.00 tot 19.00 telefonisch spreekuur.

Werkzaamheden aan de website en bereikbaarheid

In weekenden en avonden neem ik zoveel mogelijk mijn rust of wordt er aan de websites gewerkt, (die volledig in mijn eigen beheer bij worden gehouden, vanwege de vaak zeer complexe onderwerpen). Maak zo veel mogelijk gebruik van de email of lever je opdrachten, voedingsrapporten af in de brievenbus van praktijk Albican. (Vraag gerust naar de mogelijkheden, of schrijf het op en stuur het dan op de tijden die aangegeven zijn. Bij gezondheidsklachten die je niet vertrouwd, bel direct jouw arts!

Artikelen schrijven, gratis welkomstconsulten e.a. werkzaamheden kosten tijd

Om deze werkzaamheden te compenseren, maak ik gebruik van affiliate programma’s, zoals de winkel van bol.com. Je betaald niets extra’s, maar het geen wat besteld wordt, daar krijgt Albican een kleine percentage van. Dus hierbij een verzoek: Koop via mijn link, als er toch al een aankoop zou worden gedaan, hiermee steun je mijn artikelen. Daarnaast zorgt Albican voor een dagelijkse entertainment, waarbij Plaatjes & Informatie en Albican op Facebook, voor velen al erg bekend zal zijn. Bedankt voor de bijdrage.


Wat je aan het einde van ons gesprek kan verwachten

Aan het einde van het gratis consult meer informatie. Na aanleiding van ons kennismakingsgesprek, vertel ik jou, wat ik voor je kan betekenen en wat een consult kost en leg uit, hoe een consult werkt en vraag, wat jouw wensen zijn, want die zijn belangrijk! De consulten zijn telefonisch, per videochat of je komt op praktijk bezoek in Roosendaal, Albican werkt in Nederland en België. Een consult betaal je voor het onderzoek start, de factuur vind je bij de vragenlijst en indicatietesten die je per mail hebt ontvangen. Lees hier de algemene voorwaarden en de recensies.

Een diagnose of een tweede mening

Een diagnose wordt gesteld door een arts. Wordt er door onverklaarbare reden voor jou geen duidelijke diagnose gesteld, dan help ik om samen met jou, je klacht te onderzoeken, door middel van een anamnese (vragenlijst), indicatietesten, bloed;- urine;- en ontlasting onderzoek, dit kan in het lab waar ik bij aangesloten ben, ik adviseer altijd eerst, om bloedonderzoeken, urine of ontlasting onderzoek bij je huisarts aan te vragen. Hierbij kan ik je vertellen, wat onderzocht moet worden en kan eventueel contact met je arts opnemen. Wat is een second opinion – tweede mening  – Waar dient een vragenlijst voor.

👈 Wat is een tweede mening

Waar dient een vragenlijst voor 👉

Jouw informatie is zeer belangrijk, het is immers jouw lijf!

Mijn werk bestaat uit de gegevens die ik aangereikt krijg van jou te analyseren en verder uit ga zoeken, om deze op een natuurlijke manier met kruiden, voeding, lichaamseigen of uit planten verkregen stoffen te behandelen, naast medicatie of zonder medicatie en ik adviseer altijd te overleggen met je behandelend arts. Met een anamnese en indicatietesten “jouw informatie” breng ik aanwijsbare aanduidingen en feiten van een gezondheidsklacht in kaart. Op grond van verdenking en ervaringen van ervaringsdeskundigen, die wellicht al jaren met  beperkingen leeft en al vele onderzoeken heeft ondergaan.

Opeens ben je ervaringsdeskundige

Bij dit onderzoek heb ik jou nodig, want ik weet niets van jou en vaak hebben ervaringsdeskundigen al heel veel uitgezocht, vertel wat je al weet, vertel wat je denkt, vertel wat jij vermoedt dat de klachten veroorzaken, dat onderzoeken we samen. Voedingssupplementen en stoffen uit voeding. Een voedingssupplement bestaat meestal uit een concentraat van mineralen, vitamines en spoorelementen, maar ook andere stoffen kunnen als supplementen worden gebruikt zoals vezels, enzymen, prebiotische stoffen, nutriënten, eiwitten en antioxidanten. De twee hoofdgroepen van voedingssupplementen zijn natuurlijke en synthetische supplementen Meer informatie