Onderzoek, begeleiding, analyse en advies

Met een orthomoleculair indicatierapport worden alle gegevens verzameld, van anamnese, indicatietesten bloedonderzoek, eigen kennis en diagnoses die zijn gesteld door een arts. Na het onderzoek, wordt er een kopie van het rapport per mail verstuurd, met eventuele vragen en de eerste adviezen, om mee te starten. Lees altijd de  algemene voorwaarden van Albican, de voorwaarden zijn voor ieders veiligheid gemaakt, om bijvoorbeeld conflicten met medicijnen of andere voedingssupplementen, of juist allergische reacties op voeding te voorkomen. De praktijk is gemakkelijk te bereiken via Whatsapp, raadpleeg voor verdere informatie de contact pagina.

Onderzoek, Anamnese, Indicatietesten

Een onderzoek starten of samen eerst kijken wat het beste past bij de situatie

Als Orthomoleculair Therapeut, Voedingsdeskundige en Chakra en Aura onderzoeker, stelt Albican indicaties sinds 2012, geeft een tweede mening en kijkt naar voeding en leefgewoontes, doormiddel van een anamnese en indicatietesten, onderzoek en advies. Het is ook mogelijk om eerst een indicatietest in te vullen. Het voordeel daarvan is, dat niet meteen een heel consult betaald dient te worden. 

Creatieve coaching, met antroposofie als inspiratiebron, iedereen is anders

Er kan gebruik worden gemaakt van creatieve Coaching bij hoog gevoeligheid, totemdieren, aartsengelen, westerse en Chinese astrologie (Oosterse geneeskunde) en spiritualiteitMet antroposofie als inspiratiebron, ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde er is dus geen standaard behandelplan. Zo zou een stelling kunnen zijn: Als iemand een eet problematiek heeft, gaat iemand echt niet direct anders eten omdat een voedingsdeskundige dit zegt. Beter is het om het beloningsysteem proberen te prikkelen, zodat de hersenen zich kunnen resetten en zich op positieve herinneringen focust, waar blijdschap en trots stapje voor stapje plaats gaan maken voor onaangename herinneringen of situaties die nu afspelen.

Een diagnose of een tweede mening

Een diagnose wordt gesteld door een arts. Wordt er door onverklaarbare reden voor jou geen duidelijke diagnose gesteld, dan help ik om samen met jou, je klacht te onderzoeken, door middel van een anamnese (vragenlijst), indicatietesten, bloed;- urine;- en ontlasting onderzoek, dit kan in het lab waar ik bij aangesloten ben, ik adviseer altijd eerst, om bloedonderzoeken, urine of ontlasting onderzoek bij je huisarts aan te vragen. Hierbij kan ik je vertellen, wat onderzocht moet worden en kan eventueel contact met je arts opnemen. Wat is een second opinion – tweede mening  – Waar dient een vragenlijst voor.

👈 Wat is een tweede mening

Waar dient een vragenlijst voor 👉

Donatieknop, door een bijzondere gift rond Kerst 2020 werd deze knop geboren

De websites albican.nl en balans-lifestyle.nl worden door mijzelf bijgehouden, waar vele uurtjes per dag aan gewerkt wordt, de schrijfsels en artikelen ontstaan uit onderzoek en analyse, welke gratis op de websites is in te zien voor therapeuten en bezoekers. Voor diegene, die een donatie willen doen aan Albican vanwege de fijne informatie of om welke reden dan ook, is er een donatie knop. Het idee ontstond, toen uit het niets een donatie aan Albican werd geschonken rondom de Kerst van 2020. Daarnaast zijn er verschillende producten te koop op de websites, waarbij er een bijdrage gaat naar Albican, wanneer deze gekocht worden. 

Jouw informatie is zeer belangrijk, het is immers jouw lijf!

Mijn werk bestaat uit de gegevens die ik aangereikt krijg van jou te analyseren en verder uit ga zoeken, om deze op een natuurlijke manier met kruiden, voeding, lichaamseigen of uit planten verkregen stoffen te behandelen, naast medicatie of zonder medicatie en ik adviseer altijd te overleggen met je behandelend arts. Met een anamnese en indicatietesten “jouw informatie” breng ik aanwijsbare aanduidingen en feiten van een gezondheidsklacht in kaart. Op grond van verdenking en ervaringen van ervaringsdeskundigen, die wellicht al jaren met  beperkingen leeft en al vele onderzoeken heeft ondergaan.

Opeens ben je ervaringsdeskundige

Bij dit onderzoek heb ik jou nodig, want ik weet niets van jou en vaak hebben ervaringsdeskundigen al heel veel uitgezocht, vertel wat je al weet, vertel wat je denkt, vertel wat jij vermoedt dat de klachten veroorzaken, dat onderzoeken we samen. Voedingssupplementen en stoffen uit voeding. Een voedingssupplement bestaat meestal uit een concentraat van mineralen, vitamines en spoorelementen, maar ook andere stoffen kunnen als supplementen worden gebruikt zoals vezels, enzymen, prebiotische stoffen, nutriënten, eiwitten en antioxidanten. De twee hoofdgroepen van voedingssupplementen zijn natuurlijke en synthetische supplementen.