Onderzoek, begeleiding, analyse en advies

In de startfase van het onderzoek gaat het erom patronen te vinden die naar voren komen in de beantwoorde vragen op de anamnese en de indicatietesten. Met een orthomoleculair indicatierapport worden alle antwoorden ordelijk samengevat, vervolgens gaan we samen op zoek naar patronen, die sterk op elkaar lijken en welke juist anders van aard zijn. Bij het opsporen van triggers kunnen meerdere analysemethoden helpen om het reptielenbrein wakker maken en systematisch categoriseren. Bij het prikkelen van het onderbewuste gaan we op zoek naar conclusies die eigenlijk al bekend zijn. 

Onderzoek, analyse, begeleiding, advies, second opinion, bloedonderzoek, Anamnese, indicatietesten, orthomoleculair indicatierapport, vragenlijst, Orthomoleculair Therapeut, Voedingsdeskundige, aura en chakra onderzoek, antroposofie, hoog gevoeligheid, totemdieren, aartsengelen, Oosterse geneeskunde, spiritualiteit, diagnose, mening, kleurenonderzoek, gedachten, denkwijze, tijd, dagboek, timemanagement,

Overleg en het opsporen van gezondheidsklachten, een conclusie en onze samenwerking

Door te overleggen worden gezondheidsklachten opgespoord en ontstaat er actie en een conclusie om de analyse te controleren en zo nodig te bij te stellen. Alle gegevens worden samengevoegd, bloedonderzoek, eventuele bestaande diagnoses, uit eigen inbreng, door actief mee te denken, de patronen zelf ook te herkennen. Wat is herkenbaar in het orthomoleculair rapport en wat niet, wat schept verbazing en wat is juist zo herkenbaar. In ons eerste consult maken we echt kennis met elkaar in de praktijk en is het belangrijk om motivatie, kracht en de wil te onderzoeken om een goede samenwerking overeen te komen.

Creatieve coaching, met antroposofie als inspiratiebron, iedereen is anders

Er kan gebruik worden gemaakt van creatieve Coaching bij hoog gevoeligheid, totemdieren, aartsengelen, Oosterse geneeskunde en spiritualiteit. Met antroposofie als inspiratiebron, ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde er is dus geen standaard behandelplan. Antroposofische zelfzorg is een weg tot verborgen eigen kennis te prikkelen en om te zetten in kracht, met als doel het zelf helend vermogen in ons wakker te maken. Rouwen om het verleden, kunnen immers de bouwstenen van het heden zijn.

Een diagnose of een tweede mening

Een diagnose wordt gesteld door een arts, is er door onverklaarbare reden geen duidelijke vaststelling van een aandoening gevonden, dan kunnen we samen naar de bron van de klacht zoeken. Doormiddel van een anamnese (vragenlijst), lymfebanen check, chakra en aura kleurenonderzoek, indicatietesten, bloedurine, ontlasting onderzoek. In het verslag wat voortkomt uit vragen uit onze gesprekken, kunnen adviezen betreffende bloedonderzoek gegeven of nagekeken worden, voor verder onderzoek kan een arts ingeschakeld worden. De aanduidingen uit verzamelde informatie kan zeer waardevol zijn voor een specialist.

👈 Wat is een tweede mening

Waar dient een vragenlijst voor 👉

Het is belangrijk om veranderingen op te merken aan onze gedachten en met onze buik te voelen. Doormiddel van een dagboek en timemanagement bij te houden, welke voedingstoffen en tijdsbestekken er iets gebeurd en kan er kennis ontstaan om het reptielenbrein te kunnen resetten. Als we alle informatie dagelijks bijhouden in een A5 formaat organizer, ontstaat er een rode draad en die helderheid brengt, waardoor er rust ontstaat in de hoofd. Zo wordt ontdekt, welke voeding goed is voor onze aura en welke situaties en tijden, onze denkwijze bepalen, zo ontstaat er kennis, die ons verstandige keuzes laat maken.

Voordat we beginnen om de tijd te beheren, is het ‘t beste om te leren, hoe laat de “gebeurtenissen” gebeuren in het leven. Het dagboek omschrijft het tijdstip, als “het punt of de periode waarop deze “gebeurtenissen” zich voordoen”. Simpel gezegd, is het ‘t recente moment, wanneer een situatie plaats vindt. In een 1 minuut, zitten er 60 seconden in één uur 60 minuten, we hebben maar 24 uur per dag, waarin we 8 uur slapen om onze organen de ontspannen, om zich te herstellen. Een tijdschema is een aaneenschakeling van ogenblikken. Met behulp van totemdieren en Aartsengelen kunnen we beter gemotiveerd raken.

Als iemand gewicht of energie problematiek heeft, gaat een persoon echt niet direct anders eten omdat een voedingsdeskundige dit zegt. Beter is het om het reptielenbrein te prikkelen op een prettige manier, zodat de hersenen kunnen resetten en we de grip over het brein weer terug te pakken. Een van de uitdagende momenten in ons leven is de controle over onze gedachten, want die zijn erg machtig. Zodra de hersenen een groot probleem als tijdsdruk of irritatie signaleren, willen ze dit probleem oplossen en daar hebben ze energie voor nodig. 

Voor we aan het werk gaan, welk doel willen we behalen?

Er is eerst weer brandstof nodig voor de hersenen, want anders lenen ze deze energie van de darm. De spijsverteringsbuis krijgt via zenuwvezels door, over wat wel kan en wat niet. Leren luisteren naar de buik met het hoofd, heeft niet alleen met gezonde voedingstoffen te maken. Het brein wil een doel, waar deze naar uit kan kijken. Voor de één is dat gewicht verliezen, voor de ander is dit spieren trainen door te sporten. Er zijn ook velen die vervelende gedachten hebben, dat krijgen we niet weg door een knopje aan of uit te zetten, daar is een doel voor nodig, met bijvoorbeeld de Aartsengelen of coaching bij hoog gevoeligheid.

Mijn leven was een aaneenschakeling van gebeurtenissen en besloot in 2011 te gaan studeren

Dat ik die gebeurtenissen ooit nog zou gebruiken in mijn eigen bedrijf, wie had dat ooit kunnen bedenken. Vele banen als persoonlijk-adviseur heb ik mogen bekleden, de ene keer als beroepsopleidingen adviseur, dan als Recruiter of intercedent en ooit regelde ik uitvaarten voor mensen, die terminaal waren. Wat er ook op mijn pad kwam, het werd een succes en werkte met mijn hart vol passie en ontmoette zoveel liefdevolle mensen in bijzondere situaties, tot een burn-out. Ik nam de tijd voor mijn herstel en net op het moment, kreeg ik een leuke parttime baan aangeboden. 

Van lieverlee kwam ik weer dichter bij mijzelf en ging studeren

Ik werkt immers parttime en die kans, zou niet snel meer voorbij komen. In 2011 begon ik met mijn eerste studie,  Orthomoleculair therapeut, na het behalen van mijn diploma, volgde de opleiding voedingsdeskundige en in 2017 slaagde ik voor chakra en aura healing.  De ervaringen worden gehaald uit begeleiding, onderzoek en analyse

Veel over gezondheid schrijven, lezen, leren en door een deel uit mijn opvoeding mee te nemen

Ik lees veel boeken en volg cursussen om de ontwikkelingen in mijn vak goed te kunnen blijven volgen. Geïnspireerd door vaders moestuin, zo werd ik al heel jong als kind aangedreven door mijn vader. Mijn vader die een eigen groentetuin had en zie heit nog staan, hij rooide de wortels en dan kreeg je er altijd eentje, de aarde werd er door een doek af gedaan en je at hem dan zo op.

Mijn naam is Alie Vos-Doller, geboren 12-02-1966 Waterman en paard. Mijn ascendanten zijn Leeuw en Aap. Welkom op Albican en wellicht zien we elkaar eens in de praktijk te Roosendaal. Of spreken we elkaar eens tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Algemene voorwaarden ze zijn er om ons te beschermen, lees het allemaal even goed door, een goede voorbereiding is het halve werk en komt ten goede tijdens en na de begeleiding en adviezen. Ook wanneer de site alleen gelezen wordt en voedingsadviezen worden toepast in het dagelijkse leven, is het zinvol de informatie goed door te lezen. Heb het lichaam lief, zet veiligheid voorop, het lijf moet ons een leven lang dragen! Albican is er speciaal voor mensen met gezondheidsklachten welke door analyse en onderzoek worden onderzocht en geanalyseerd.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies
➡️ Onderzoek, analyse 📊
👉 Incl. 2 praktijk consulten
€ 199,00
✅ Wees alert Algemene voorwaarden
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de consulten en het onderzoek, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige
➡️ Albican op Facebook
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Advies supplementen en voeding
Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie