Het Rusteloze Benen-Syndroom en etalagebenen

Het Rusteloze Benen-Syndroom kan vermoeidheid geven, door slapeloosheid die RBS kan veroorzaken door een kriebelend gevoel in benen en voeten. Plotselinge kuitkrampen en voetkrampen, ze ontstaan meestal als de auraenergie tot rust komt of als het slaapmoment is ontstaan. Iemand met het Restless Legs Syndrome zal ontdekken dat rondlopen of de ledematen bewegen, in korte tijd de klachten zal verlichten doordat de bloedvaten tijdelijk van meer zuurstof worden voorzien.

Rusteloze benen, Slaaptekort, restless legs, lopen, beweging, zuurstof, benen, voeten, enkels, neurotransmitters, ijzertekort, voetproblemen, diabetes, oedeem, lymfestelsel, oestrogeen, nierfalen, koffie, bloedarmoede, Sunlight-zeep, zuurgraad, ademhalingsspieren, beweging, basenbalans, stress, histamine, bloedsuikerspiegel, schildklierfunctie, DHEA, cortisol, cholesterol, bloedvaten, pancreas, etalagebenen, RBS, RLS

De krampachtige pijnklachten schieten vaak door tot diep in de kuiten, als willekeurige spiersamentrekkingen, door te lage serummagnesiumspiegels en serumzinkwaardes. Een een zinktekort zou ook tot de mogelijkheden behoren, maar pas op, teveel zink uit supplementen kan leiden tot bloedarmoede. De hersenen slaan alarm via de kuierlatten, spiergroepen hebben zuurstofgas nodig en zonder een goed werkende stuitchakra lukt dat niet. Zuurstofkramp en etalagebeenaders zijn het gevolg.

Rustelozebenen kan veroorzaakt worden door een vernauwing in de beenslagaders

Door de vernauwing van de beenslagader stroomt er minder bloedvloeistof door de lies en beenspieren, wat kan leiden tot aderverkalking. Als de bloedvoorziening verminderd wordt van hersen-darm-as en het orgaansysteem, verlaagd de energieproductie wat kan leiden tot angstklachten, migraine en bloeddrukstoornissen.

Als een diagnose wordt gesteld door een deskundige, is een tekort aan ijzerhoudend bloedvloeistof, één van de meest erkende oorzaken. Een langdurig ijzertekort, kan leiden tot een burn-out, stressdiabetes en insulinemoeheid, waarbij glucoseophoping in de celkernen ontstaan en de cel-ademing niet meer goed plaats kan vinden. De signaaloverdracht heeft een constante stroom van bloedzuurstof nodig in het brein, zonder een juiste ademhaling krijgen de hersencellen niet voldoende arbeidscapaciteit.

Een neurotransmitteranalyse kan inzicht geven en kan geldbesparend werken op urine en bloedonderzoek

Een neurotransmittersanalyse kan inzicht geven, tussen de kracht en verzwakking van de nervus-vagus en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. De hypothalamus-hypofyse-bijnier-as worden doorgemeten, na controle geeft de uitkomst inzichten. De analyse laat zien welk signaaloverdrachtstof in het voorhoofdchakra aandacht nodig heeft en kan een indicatiemiddel zijn voor een urineonderzoek.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes

Mogelijke oorzaken

Tips om toch te slapen,, eet geen stevige maaltijden anders wordt het orgaansysteem weer actief

Eet een klein beetje slaapverwekkend voedsel, wat net voor wat energieactie zorgt, zoals een stengel bleekselderij met wat magere smeerkaas. Slaapontspanning ontstaat namelijk vaak doordat we hebben gegeten, waardoor tevredenheidshormonen vrijkomen, pas wel op, dat er geen stevige maaltijden zijn. De bloeddruk stijgt namelijk weer en de organen worden dan opnieuw actief. De lichaamsreiniging kan dan niet plaatsvinden, een Chinese orgaanklok kan de tijdritmereinigingen weergeven.

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas

Wat is beter te vermijden vermijden

Zorg dat het lichaam de juiste zuurgraad heeft

Als er een onjuiste zuurgraad ontstaat van de verschillende spiergroepen, zoals de ademhalingsspieren en de hartspier, ontstaat er een vicieuze cirkel. Door het moe zijn, ontstaat er weinig zin in beweging, waardoor het diafragma zwakker kan worden. De zwakkere middenrifspieren kunnen weer leiden tot kortademigheid bij het leveren van inspanning, zoals bij het sporten en dat leidt weer tot minder bewegelijkheid, wat tot verdere verzwakking van de longfunctie kan leiden. 

Verschillende stadia en symptomen bij longklachten

Zuurstof is van levensbelang voor elk levend wezen. Wanneer men zuurstofgebrek heeft, kunnen er tal van gezondheidsproblemen ontstaan en uw algehele welzijn in gevaar komen.

*Betekenis FEV-1 Waarde is het volume dat in de eerste seconde kan worden uitgeademd tijdens een geforceerde uitademingsmanoeuvre, zoals bij sport en hoeveel lucht met kracht uitgeblazen kan worden.
Ontwikkelingsstadiums - Allergieën Symptomen & FEV-1 waardeAnalyse, indicatietesten en bloedonderzoekOverige informatie
❶ Milde COPD - longklachtenHoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde >80%
Indicatietest Lekkend slijmvlies Aangedaan mondslijmvlies
❷ Matige COPD - longklachtenhoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde 50-80%
Lactose Intolerantie DNA onderzoek
kracht van de ademhaling
❸ Ernstige COPDHoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde 30-50%
Onderzoek, begeleiding, analyse en adviesZuurstofmeter vinger
❹ Zeer ernstig COPDChronisch long falen

FEV-1 Waarde <30% met chronisch ademhalingsfalen
Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)Endometriose en het HPV virus
Hooikoorts een aanval op ons immuunsysteemTe weinig maagzuur,
Als onvoldoende maagzuur aanwezig is, is dat ook geen prikkel voor het lichaam om een dikke, stevige, beschermende slijmvlieslaag rondom de darmwand en andere slijmvliezen aan te leggen om bescherming te moete bieden
uitgebreid bloedbeeld inclusief Leuco DiffVerzwakte luchtwegen zijn een ideale plaats waar microben, zoals bacteriën, virussen en schimmels en zich daar graag in nestelen.
Indicatie test Candida Albicans
Histamine intolerantie, als mestcellen ons niet meer beschermenVocht vasthouden;
Hooikoorts;
Netelroos en gordelroos;
Dunne ontlasting/diarree of obstipatie
Buikvet en overgewicht;
Onrustig en opvliegerig, soms slecht tegen fel licht kunnen;
De Tryptase bepaling is een indicator voor vaststelling van Mastocytose.
Onderzoeksmethode ELISA (EIA) uit serum. (bloedonderzoek)
Histamine intolerantie en auto-immuunziekten
Metingen van zuurstofArmband zuurstofmeterZuurstofmeter met Inspectie Certificaat en Medische KwalificatieZuurstof meten met deze ring

Voeding heeft zuurvormende en alkalische stoffen

Voor een goede gezondheid is een juiste balans tussen zuren en basen nodig, dit wordt een neutrale PH-waarde van het auralichaam genoemd. Het lijf zal altijd proberen een verstoorde balans te herstellen door overtollige zuurresten aan mineralen te binden. Calcium, magnesium, ijzer, kalk, natrium en zink neutraliseren de fosfaten en zo wordt fosfaatophoping stilgezet. Zolang er voldoende basenvormende voedingstoffen aanwezig zijn, bindt het fosfaatoverschot niet aan het vetweefsel.

Bij speekselkliermoeheid kunnen fosfaten zich binden aan de afvalstoffen in de celkern

’S nachts verlaat het fosfaatgehalte ons via de nieren en de huid, ochtends volgt een ontlasting en een urinelozing. Huidontsteking  en galbulten, wijzen mogelijk op leverfalen, het bloedvormende bruine kachelklier heeft meer dan 500 spijsverteringsfuncties. Een stoornis in de koolhydraateiwit en vetstofwisseling kan door speekselkliermoeheid ontstaan.

Als de zuur basenbalans verstoord is kan dit leiden tot een tekort aan mineralen

Botontkalking, artrose, reuma, fibromyalgie en jicht worden vergroot door een verstoorde basenbalans, waardoor ziektekiemen meer kans geven op urineweginfecties. De stofwisseling zal altijd uit zichzelf proberen een verstoorde PH-balans te herstellen bij een noodsituatie. Het orgaansysteem gaat altijd voor op het skelet en offert dan het zilverwitcalcium en magnesia op uit de botstructuur. Het gevolg kan dan osteoporose zijn, want de bloedcirculatiesysteem mag niet in gevaar komen.

Zuurvormend en basenvormend voedsel heeft niets met de smaak te maken

Een citroen smaakt erg zuur, maar heeft juist een basenvormend, alkaliseren werking, die de juiste ontzurende diensten uitvoeren. Citroenzuur zet de alvleesklier aan tot neutraliseren en ontzuren, door basische buffers te produceren. Bloedsuiker verhogende middelen, waaraan veel zoetstof is toegevoegd, hebben daarentegen een zuurvormende werking en kan pre-diabetes veroorzaken.

Als het lichaam maar moet blijven bijsturen, wordt het moe en kan het uitgeput raken

Een verhoging van cortisol kan bij stress het histaminegehalte verhogen, waardoor het de immuun functie voor een deel uit kan schakelen. Rennen en stilstaan gaan immers niet tegelijk en er zal dus één overwinnen. Hoge cortisolwaarden verhogen de bloedsuikerspiegel en kan de schildklierfunctie afremmen en geeft minder energieactiviteit. DHEA wordt gemaakt uit onbewerkt plantaardig en dierlijk vet, “het goede HDL Cholesterol“.

Het slijmvlies wordt beschermt door HDL-cholesterol, met die wetenschap is slijmvliesanalyse mogelijk

Uit het lichaamsvet wat wordt opgeslagen in de celkernen maakt de gal uit galvet, signaaloverdrachtstoffen voor hormoonsignalen en slijmvliesbescherming. Als de vetstofwisseling niet op orde is kan er gewichtstoename ontstaan, d.m.v. een slijmvliesanalyse kan een indicatierapport opgemaakt worden. De verzamelde feiten van symptoomaanwijzingen, geven inzicht.

Dagprogramma, breng cortisol en DHEA in balans

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster welzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan➡️ Moodboard👉 Overzicht van doelenMaak gebruik van een moodboard 📰
✔️ Ontbijt,
De eerste energie voor de dag
➡️ Een doel maken👉 Het verleden
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk

Etalagebenen en rusteloze benen zijn echt twee verschillende aandoeningen

Er zijn een aantal overeenkomsten en er zijn ook veel verschillen, een overeenkomst is dat de klachten vaak gevoeld worden in de kuiten. Een andere overeenkomstigheid is dat bewegingsmomenten en levensstijlaanpassingen helpen om de irritatieklachten helpen te verminderen. Een belangrijk verschil is dat de pijn bij etalagebenen optreedt tijdens het lopen. Bij RLS zijn de symptomen juist voelbaar wanneer iemand zit of ligt, waarbij krampachtige been-gerelateerde krampsituaties ontstaan.

De wortelchakra staat in verbinding met het bloed, een overleving gevecht, onveilige en besluiteloze situaties, hinderen het gedachteleven. Het stuitchakra bevind zich aan de onderkant van de ruggengraat waar zenuwpunten verbonden zijn met het ruggengraatmerg en de hersen-darm-as. Het merg produceert bijvoorbeeld adrenaline, dat de bloeddruk verhoogd.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's

Het slijmvliesvel als indicator een ijzeropnameprobleem

Ons slijmvliesvel kunnen we bij RBS-klachten beschermen door een pleister met jodium, dit gaat natuurlijk niet in de ontlasting buis. Allerlei huidaandoeningen kunnen een spiegel zijn, van wat er zich in ons darmepitheel afspeelt. Chronische aandoeningen als coeliakie en colitis ulcerosa, kunnen een ijzeropnameprobleem geven van de zuurstoftransporteur.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
➡️ Collageen➡️ Informatie collogenenwerking➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse