Timemanagement inzetten bij overprikkeling en slaapproblemen

Een tijdframedagboek werkt als een de rode draad en kan ontdekken waar er meridianenkrachtverlies, spierkracht en slaapkwaliteit verloren gaat. Het tijdschrijven maakt ons bewuster van de aantal rustmomenten, de aangelegenheden voor beweging, overprikkeling bij vermoeidheid en frustratieprojectie. Timemanagement ontrafelt vastzittende denkpatronen, door telkens een kwartier tussen elke afspraak af te blokken om allerlei gespreksinformatie eerst te verwerken.

Time management, speurtocht, Tijd beheren, spiritueel coaching, Aartsengelen, Totemdieren, speurtocht, voeding, Orthomoleculair Therapeut, voedingsdeskundige, HSP, Hoog gevoeligheid, slapen, dagboek, registreren, gedachten, projectie, denkpatroon, reptielenbrein, tijdschema, activiteiten, agenda, plannen, rust, kinderen, partner, tijdsruimte, tijdstippen, organiseer, storen, blokkeren, histamine, stress, ruimte, stilstaan, hobby, werk, huishouding, kinderen, ouders, ontspanning, bewegen, voeding, dagboek, drinken, vochtverlies, prestaties, zuurstof, hobby’s

Gebruik de eerste dertig minuten van elke dag voor een planning en bereid 't in de avonduren voor

Vergeet niet voldoende vrije ruimte voor maaltijdvoorbereidingen, boodschappenverdeling, een winkelbezoek, partner of kinderen in de planning mee te nemen. Laat de dag niet door een ander bepalen, wees de manager van eigen levensprocessen en voorkom een burn-out of bijnieruitputting. Kijk bewust naar elke beslissing, wat is de toegevoegde waarde van het besluit, twijfel betekend letterlijk even stilstaan, niet doorratelen. In stilstand komen werkelijke gevoelens boven.

Stil staan vergt nog wel eens wat voorbereidingen, een bordje niet storen of de deurbel uit kan helpen

Een “niet storen” teken kopen of maken, om absoluut het werk gedaan te krijgen, zet de mobiel op stil. Zet de deurbel uit, mensen niet direct aandacht geven, vaak is een dag later het probleem al vaak uit zichzelf opgelost. Maak e-mailtijd of om de Whatsapp en telefoongesprekken te beantwoorden, zodat er orde komt in levensprocessen.

Zet alles even op stil, blokkeer alle afleidingen als een deurbel en telefoon uit

Blokkeer alle andere afleidingen zoals Facebook en andere vormen van sociale media, tenzij we de hulpprogramma’s gebruiken voor zakelijk gebruik. Gebruik een rode stift, om momenten extra opvallend te maken, maak desnoods een stopbord 🛑we herinneren allemaal wel de machinist uit flodderhumor, humor helpt. Vergeet niet dat het is onmogelijk om alles af te krijgen, maar 20 procent van onze gesprekken zijn kansen. De hersenopslagcapaciteit wordt minder productief bij breinonrust.

De spier van de ziel reageert als we breinonrust en onveiligheid ervaren bij PDS en darmmalabsorptie

Het lendenspierweefsel heupen is de controle-verbinding tussen boven- en onderlichaam en reageert instinctief op stresssituaties. De stressklieren produceren bij stressalertheid via de HPA-as, ‘t cortisolhormoon en remmen de immuunrespons en de darmmalabsorptie kwetsbaarder maakt. Het Epstein Barrvirus kan alleen binnendringen bij ‘t malabsorptiesyndroom en PDS . 

DHEA-S-niveaus herstellen, 't ‘jeugdhormoon helpt bij het voorkomen van een hormoondisbalans ⚠️

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster meridianenwelzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan

📌Info ontbijt
➡️Een moodboard maken✅ Gratis ontbijtcheck📌 Orgaanklok
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk
📌 Koop het cortisolbalansdagprogramma✅ Ascendantenberekening voor toekomstmissie📞 Stel een vraag

Wonen we samen of alleen, samenwonen betekend ook dat er gezamenlijke verantwoordelijkheden zijn

Verdeel de huishouding bij het samenwonen, de opvoeding en de klussen in huis na de werkuren in een gelijke rolverdeling. Iemand die parttime werkt kan logischer wijze een groter aandeel van de huishoudelijke karweitjes overnemen dan de fulltimewerker. Het bereiden van een maaltijd, we staan er niet zo bij stil, maar geef de gezinsleden ook een taak. Zijn er kleine mensjes om voor te zorgen, dan komt de persoon met een parttimebaan opeens in tijdnood. Ontlast elkaar en wees duidelijk.

Onduidelijkheid over dat de ander niets doet verminderd de opslaggeheugen en de maagenergie

Het opslaggeheugen gaat wel met tachtig procent achteruit en de maagstreek raakt overstuur en dat verstoord de ijzer en enzymatische-route. Spanningen en triggerpointpijn kunnen we niet waarnemen als we hardlopen en totaal voorbij gaan aan eigen behoefden. Als we gevoelens wegstoppen en woede opkroppen is dat een aanslag op de leverenergie en de galblaas.

Bloeduitdroging 🆘 hindert de signaaloverdracht naar de hersencellen ⚠️

Signaaloverdrachten hebben een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen nodig. Als er bloeduitdroging en zuurstofarmoede ontstaat, kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken, onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen zelfs afsterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren, bij dit proces moet er wel voldoende zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
KlachtenherkenningVoeding en PrijslijstMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en analysetesten
📌 Ademhalingsklachten


📌 Luchtwegirritatie
📌 Pistachenoten

📌 Prijslijst en behandelmogelijkheden
📌 Wilskrachtverlies

📌 Slaap-waakritmeverstoring en pijnappelklierverkalking
📌 Neurotransmitters
Basis (RP Urineonderzoek


📌Neurotransmittersanalyse
📌 IJzertekort en darmklachten📌 Rode bieten📌Bloedarmoede en vochttekortHemoglobine, Sikkelcelziekte
📌 Vitamine C tekort📌 Limoen📌 Auto-immuunziekte en thymuszwakteVitamine C tekort opsporen
📌 Foliumzuurtekort en homocysteïne-overschot ⚠️Broccoli📌Vitamine 12 tekort📌 Homocysteïne bloedcontrole
📌 Aminozurentekort📌 Paranoten voor gezonde slijmvliezen📌 Over eiwitten📌 Darmslijmvliesanalyse bij vermoeidheidsklachten
📌 Eet gezonde vetten Voorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes
⌛️Neurotransmitter analyse ✅ Over eiwitten✅ Darm hoofd connectie📞 Stel een vraag

Duidelijkheid is een onmisbaar instrument tijdens het opvoeding, 't kind leert iets over zelfrespect

Onze kroost heeft ook aandacht nodig, misschien kan de boodschap gecombineerd worden met het terugkomen van arbeid of wandeling. Een oppas rol van kleinkinderen tellen ook mee, elke opvoedrol heeft ruimte nodig om te luisteren. Liefdevolle opvoeders leren het nageslacht, hoe met zelfrespect en duidelijkheid om te gaan, ten gunste van ieders slaap en waakritme. Stop met teveel discipline en controle uit angst, een kind moet zijn eigen innerlijke sturing ontdekken. 

Leer een kind op zichzelf vertrouwen, dat 't fouten kan maken en ook weer zelf kan herstellen

De kleine mensenkindjes zitten nog in een ontwikkelingsfase, laat ze zelf ontdekken en fouten maken onder toeziend oog van ouders. Opgroeien is vaak het onthouden van prettige gevoelens, die we later in het leven gemakkelijker toelaten. De ontdekkingsreis kan versterkt worden door totemdieren en speurtochten, wat familiebandkracht geeft.

Orgaanklok van de slapeloosheid 🕛 Leververvuiling ⚠️ 1.00 ⏰ 3.00 Ademhalingsproblemen ⚠️ 3.00 ⏰ 5.00

Een slaap-waakritmetijdverstoring ontstaat als het melatoninehormoon niet juist wordt opgewekt of afgebouwd door pijnappelklierverkalking ⚠️
Hert tijdritmetabel⏰ hieronder⬇️ geeft een tijdindicatie van wakker liggen en overdag geen of nauwelijks levensenergie ervaren, door een continuïteit aan uitputtingsverschijnselen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Chakra en aura kleurenanalyse 📊✅ Oosterse geneeskunde📞 Stel een vraag

Verschillende kleuren kunnen helpen bij het aanstrepen van de urgentie

Rood moet, blauw kan wachten, groen is totaal niet dringend, noteer waarom blauwe tint wachten en de groene niet noodzakelijk. De kleuraantekeningen kunnen doorwerken in elke gezinsgebeurtenis of op de werkplek, geloof in wonderen, goede gewoontes gaan uiteindelijk beloond worden. Wees alert op het drinkgedrag, het bloed bestaat uit een ruime vochtpercentage, presteren betekend zweten, voorkom bloeduitdroging. Een vochtverlies van één % geeft al darm-hersen-as-verlies.

Hypertensiestress kan leiden tot een verhoogde leverbloeddruk, ten gevolge van bloeduitdroging

Het vochtvervoermiddel beïnvloedt het lymfatische systeem die betrokken is bij de chakra’s en de milt. Hypertensiestress kan leiden tot een verhoogde leverbloeddruk en poortadertrombose. Depressies behoren tot de gevolgen van bloeduitdroging en micronutriëntenrouteverstoring als vitamine B12 en leidt tot hoge homocysteïne-spiegels en schildkliervertraging.

Hypothyreoïdie 🆘 Schildklierhormonentekort door stressglucose, leverenzymluiheid en thymuszwakte ⚠️

De schildklier is samen met de thymus een schakelcentrum tussen darmen en hoofd, dit schildkliermeridiaan kan niet zonder jodium functioneren, want een jodiumtekort verminderd het aantal schildklierhormonen "Stofwisselingvertraging"⚠️. De keelklier controleert samen met de thymusklier op virusinfecties, aanhoudende stressglucose verhoogd de kans op schimmelinfecties, herpesvirussen en thymuszwakte
Functie schildklier hormonenVoelbaarBloedonderzoekRecepten en weetjes
📌 Schildklierwaardenonderzoek

➡️In de bloedbaan is +/- 80% T4, 16% T3 en 4% T1 en T2
📌 Triggerpoint pijn en PDS

📌 Bijnieruitputting
📌 Jodium controle

📌 Thymus en T-cellen bloedonderzoek 🩸
📌 Gratis ontbijt check

➡️De paranoot en de schildklier
T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagenTekort T3 betekent energieverlies. T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagen💉 Bloedonderzoek schildklierfunctiese T3 (rT3) Venkel
T4 is ongeveer 6 dagen aanwezig in het bloed➡️ T3 kan T4 in het niet functionele rT3 omzetten, energievermindering

📌 Meer informatie
Courgette
Het enzym 5-deïodinase, dat T4 in T3 omzet, is selenium afhankelijk en doet zijn werk vooral in lever en nierenRode bieten
➡️ rT3 stijgt bij stress en ondervoeding

📌 Hypoglykemie en triggerpointpijn
Milt, burn-out, stress, depressie en PTSS
Meer informatie
Pas op met koffie
Als Thyroxine bindend globuline (TBG) uit balans is, kan het zijn dat testosteron en oestrogeen uit balans zijn. Oestrogeendominantie, verminderde progesteron

Informatie oestrogeendominantie
Voetverzorging
Oestrogeen dominantie


Blaas en prostaat, informatie voor mannen

a. Testosteron kan de hoeveelheid TGB verlagen;

b. Oestrogeen kan het TGB verhogen;

c. Beide kunnen leiden tot symptomen van een traag werkende schildklier
Testosteron uit het bloed meten
Informatie bloedonderzoek
Gewicht en energie
Pas op met Gluten bij schildklier problemenGlutenvrij dieet
Het Gluten eiwit lijkt op heel veel op het schildklier weefsel en kan zorgen voor een overactieve immuunsysteem
Voor glutenallergie worden 2 testen gedaan in het bloedonderzoek

Informatie bloedonderzoek
Recept wortel 🥕 wraps zonder gluten
Glutenallergie en schildklierverbinding
Meer informatie
Een ‘lekkende darm syndroom is de aandoening van de darmen waarbij de opname en het transport van voeding en voedingsstoffen verstoord is.
Indicatietest lekkende darm slijmvlies

📌 Thymus en T-cellen bloedonderzoek 🩸
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Keelchakra kleurenonderzoek 📊📞 Stel een vraag✅ Indicatietesten en informatie anamnese

Een kleurenpalet aan groentevezels en voedingsvetten versterkt het communicatienetwerk

De biologische ritme orgaanklok, een kleurenpalet aan groentevezels en voedingsvetten geeft vele voordelen betreffende motivatie en een goed functionerend communicatienetwerk. De lever, de schildklier, de psoas, het middenrif en het darmepitheel hebben een veel betere doorbloeding. Stressvermindering kan zelfs burn-outklachten, leververontreiniging en een bilirubinetoename voorkomen, zodat het hemoglobinegehalte en energie op pijl blijft. 

Een rustige wandeling kan de darmflora verbeteren, frisse lucht draagt bij aan een gezonde longflora

Hoe ziet de avond eruit, vaak ploft men op de bank en gaat dit ten koste van het slaapritme. Zelfs voor slapen hebben we zuurstof nodig, de frisse lucht draagt ook bij aan creatieve ideeën en oplossingen. Darmvetplaque of suikerplaque kan de longflora verminderen door darmfloravermindering, wat uiteindelijk leidt tot luchtwegklachten door slijmvorming.

Luchtweginfecties 🆘Ademhalingsklachten 📛Benauwdheidsklachten ⚠️Thymuszwakte ⛔COPD

Als er een zuurstofgebrek ontstaat komt de algehele welzijn in gevaar⚠️COPD is een verzamelnaam voor chronische luchtwegontstekingsreacties en kan ontstaan door een darm-long-as verstoring, maagreflux of een verminderde thymusweerstand.
Ontwikkelingsstadiums - Allergieën Symptomen & FEV-1 waardeAnalyse, indicatietesten en bloedonderzoekOverige informatie
❶ Milde COPD - longklachten✅Hoesten, sputum productie ➡️FEV-1 Waarde >80%
📌 alfa-1 Antitrypsine long en lever
✅IJzertekort✅ Gehoorproblemen verkoudheid
❷ Matige COPD - longklachten✅Hoesten, sputum productie ➡️ FEV-1 Waarde 50-80%Lactose Intolerantie DNA onderzoek
✅Pre-diabetes, verhoogde kans op luchtwegklachten
❸ Ernstige COPD✅Hoesten, sputum productie➡️ FEV-1 Waarde 30-50%>
❹ Zeer ernstig COPD✅Chronisch long falen ➡️FEV-1 Waarde <30% met chronisch

📌 Ademhalingsklachten
Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)Endometriose en het HPV virus
✅Hooikoorts een immuunsysteemaanval✅ Maagreflux en hoestenuitgebreid bloedbeeld inclusief Leuco Diff✅Verzwakte luchtwegen en ecosysteemanalyse
✅Als mestcellen histaminebommen worden✅Darmproblemen en longflora vermindering✅De Tryptase bepaling is een indicator voor vaststelling van Mastocytose.
Onderzoeksmethode ELISA (EIA) uit serum. (bloedonderzoek)
✅Auto-immuunziekte en Thymusklachten
✅Zuurstof analyse✅ Saturatiemeter zuurstofmeter adviesvraag✅Foliumzuurtekort
✅ Over ademhaling✅LuchtwegklachtenonderzoekKleurenonderzoek hartchakra 🟢📞 Stel een vraag

Een voeding, beweging en tijddagboek om ons uiteindelijke doel te bereiken

De biologische ritme orgaanklok, een kleurenpalet aan groentevezels en voedingsvetten geeft vele voordelen betreffende motivatie en een goed functionerend communicatienetwerk. De lever, de schildklier, de psoas, het middenrif en het darmepitheel hebben een veel betere doorbloeding. Stressvermindering kan zelfs burn-outklachten, leververontreiniging en een bilirubinetoename voorkomen, zodat het hemoglobinegehalte en energie op pijl blijft. 

Een laag Hb, betekend bloedarmoede en dat geeft onmiddellijk beeldtransformatiestress

Energieverlies veranderd ons zelfbeeld, waarop we naar onszelf kijken, beeldtransformatiestress kan weer tot stressdiabetes leiden. Stresssuiker leidt weer tot insulinemoeheid, waardoor de glucosesplitsing faalt, dat we nodig hebben voor hersenenergie. De onrustsuiker heeft weer gevolgen voor het reptielenbrein, die verslavingsgevoelig is voor suiker.

Voorhoofdchakra 🟣 zesde energiecentrum het derde oog 👀

Een disbalans tussen darmen en het brein heeft te maken, hoe we de wereld om ons heen waarnemen en beleven. Met het derde oog kunnen we kennis vergaren, maar we kunnen deze begaafdheid ook kwijtraken door diabetes of dementie. Ontkenningen, gevoelsblindheidleerproblemen kan behoren van voorhoofdchakra-disfunctie, voor beelddenkers allerlei beeldvolgordes verloren gaan. De ruimtelijke denkers durven dan vaak niet meer buiten bestaande paden te treden.

Angst veroorzaak auraruis waardoor het aurabeeld onzuiver wordt, dat weet de Spiegelaar

Beeldbekwaamheid verlies ontvalt de omgeving niet, waardoor, oude ziel of hoog gevoelige ten prooi aan haar of zijn medemens. Misbruik kan een inbreuk zijn op het vertrouwen, door over-projectie. De traumatische beeltenissen veroorzaken een minder scherp aurabeeld, waardoor de herkenning tussen het goede en kwade onscherp wordt. 

Heilzame voeding en yoga voor de Stuitchakra onrust 🟥Navelchakra verlamming🟧Zonnevlechtverzwakking 🟡Hartchakra verdriet🟢Keelchakra stilte 🔵Zesde zintuig misbruik 🟣Kruinwijsheid verlies⚪

Chakra’s zijn draaiende orgaanwielen, in een dualistisch verband pompt het miltmeridiaan “de lymfeklier van het bloed erytrocyten, leukocyten en trombocyten in het rond "de meer bekendere burn-out. De lymfe werkt als een soort rioolsysteem en haalt vochtafval uit de cellen en niet-oplosbare LDL-vetten uit de darmen. Rioollymfesysteemverstopping veroorzaakt bloedstolling en LDL-vetplaque.
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk
📌 Burn-out
▶️Voeding chakra's
📌 Handchakra en handlezing
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
📌 Prijslijst
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

De prijslijst is opgebouwd uit probleemanalyseindicatiestellingpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Er is geen één leefsituatie hetzelfde, er bestaat ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies door gewicht-toenamehoog gevoeligheid coaching  d.m.v. missiebegeleiding en de oosterse geneeskunde. Elk leertraject is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Het krachtherstelplan d.m.v. de Oosterse geneeskunde, de geboortegegevenskracht

De prijstarieven zijn doelgericht ontwikkeld om het einddoel te behalen, d.m.v. missiebegeleiding en Oosterse filosofie. Volgens deze geneesmethode, hebben de wielen binnen het aurahuidporiënnetwerk een eigen herstelmechanisme. De Chinese filosofie, “de medische i ching” heeft een bewezen betrouwbare voorspellingsmethode 

Prijslijst➡️ Stel een consultering zelf samen of kies een meridianentraject met vijf weken begeleiding

❶ Orthomoleculair Therapie ❷ Analyses & Voedingsadvies ❸ Orthomoleculair rapport ❹ Meridianendagboek ❺ Zoekwandeling ❻ Aartsengelen-coaching ❼ Aurascan ❽ Totembegeleiding ❾ Handlezing ❶⓿ Astrologie en toekomstinzicht ⓫ Chakraherstelmassage ⓬ Workshops ⓭ HSP-begeleiding ⓮ Chakrakleurenonderzoek ⓯ Ademhalingsoefeningen ⓰ Stresshersteltesten, bloedanalyse en supplementenadvies
Onderzoek & analysePrijsTijdsduurLocatie informatieSociale media en extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
🔗 Prijs € 289,00 - Stap ➀ ➡️ 🛒Afrekenen - Stap ➁ ➡️📞 bel met 0641979305

📌 Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊

📊 Chakra en aurakleurenonderzoek kopen
✅ € 61,71
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto en aurascan gratis 🛒 Betaal hier 📌 Aanbieding voor €19,95
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW📊 Chakraverslag betalen
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
➡️ Aartsengelen reading levensvragen✅ € 61,71
📌Reading Aartsengelen kopen
✅ 60 minuten
✅ Incl. keuze ➡️ Mini wandelspeurtocht
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen zonder minispeurtocht
➡️ Engelenverslag met met vragenlijst

➡️ ➡️Extra "Engelenverslag" met met vragenlijst € 30,25
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
✅ Missie begeleiding ✅Astrologie en meer....✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage
📌 Betaal de reflexmassage
✅ € 61,71
➡️ 📌 50 % korting op reflexzonemassage bij een onderzoek met 3 consultsessies
➡️ 60 minuten
➡️ 📌 Te combineren met een handlezing
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling📌 Aanbieding bij engelen coaching✅ € 61,71
➡️ 📌 Koop hier
➡️ 60 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
✅Chakra aura kleurenonderzoek

📌 Chakra Reflexzonemassage
📌 Handlezing van € 61,71 voor ➡️ € 17,00

✅ Hand lees info
📌Extra consulttijd bijkopen✅ Speurtochtconsult

📌 Speurtocht info
📞 Stel een vraag

✅ Algemene voorwaarden