Dementie en diabetes 3 is gelinkt aan colitis ulcerosa en PDS

Diabetes-type-3 heeft invloed op hersenfunctie, de geheugenstoornis is gelinkt aan colitis ulcerosa en lendenspierstress, waardoor hersenhypoglykemie, tot hersenenergieverlies kan leiden. Dementie ontstaat mogelijk door een verminderde hersendoorbloeding, waarvan auto-immuun encefalitis, constipatie en of diarree de hoofdverstoorders zijn. De “hersenhypo” betekend dat er te weinig bloedzoetstof beschikbaar is voor geestkracht door een burn-out of adrenalinestress.

Dementie, diabetes3, Glucose, cholesterol, hersen-darm-as, ontstekingen, colitis ulcerosa, hersenen, darmklachten, koolhydraten, doorbloeding, bloedsuikerspiegel, suiker, zenuwcellen, pre-diabetes, glucosemeter, bloedglucose, cortisol, bijnieren, uitputting, vergeten, nierfalen, plassen, dorst, adem, keton-gehalte, zweetlucht, diabetes insipidus, hypofyse, suikerziekte, stofwisselingstoornissen, DHEA, zuurstof, buitenlucht, neurotransmitters, ijzeropname, alvleesklier, pancreas, vezels, vocht, bloedvat, bewegen, zuurstoftransporteiwit, Alarm, ziekte van Crohn, fistels, chakra’s, lymfebanen,

Paniek en voortdurende angst kan leiden tot regelcentrumverstoring

De HPA-as, beter bekend als hypothalamus, hypofyse en bijnier-as is het regelcentrum van emotieszenuwsignalen van de hersen-darm-as. De relaxhormonen worden via de endocriene klieren losgelaten in het bloedcirculatiesysteem, waar ze niet verstoord mogen worden door aanhoudende paniekstress. Een voortdurende paniekprikkeling kan leiden tot regelcentrumverstoring, waardoor verslavingsgevoeligheid toeneemt, als een sport of suikerverslaving.

Een suikerverslaving kan de PH-waarde van de maag verstoren en leidt tot een nutriëntenafname

Een koolhydratenverslaving kan pre-diabetes veroorzaken en zorgt voor pieken in onze bloedsuikerspiegel, waardoor insulinemoeheid kan ontstaan. Als het insulinehormoon de eiwitten onvoldoende kan afbreken, door een lage PH-waarde van de maag ontstaat er reflux en malabsorptie.

Een balans in de maag PH waarde is van belang om mee-eters buiten de deur te houden

Maagzuur is ontworpen voor de vertering van de eiwitten, de nutriënten moeten opgelost worden in een zuurrijke maagomgeving, zonder maagverzwering. De allergrootste eiwitmoleculen in ons voedsel zijn dierlijke proteïne en gluten in granen, als er te weinig pancreas sap aanwezig is, is de maag onvoldoende in staat om deze aminozuren af te breken. Het gevolg is een massa van onverteerd eiwitrijk voedsel en dat lokt schadelijke micro-organismes aan en verdringt ‘t innerlijke ecosysteem.

De aurabiosfeer en darmbiosfeer worden aangelegd vanaf de geboorte, antibiotica kan dat verstoren

Het microbioom wordt ons bij de geboorte door onze moeders meegegeven en past zich aan wanneer we ouder worden. Het is opvallend dat bij geheugenstoornissen vaak veel antibiotica is gebruikt voor longontsteking en hartklepontsteking, wat de natuurlijke beschermingssystemen verstoord. Penicilline kan levensreddend zijn, helaas wordt daarmee ook de darmbiosfeer vernield. 

Verschillende stadia en symptomen bij longklachten

Zuurstof is van levensbelang voor elk levend wezen. Wanneer men zuurstofgebrek heeft, kunnen er tal van gezondheidsproblemen ontstaan en uw algehele welzijn in gevaar komen.

*Betekenis FEV-1 Waarde is het volume dat in de eerste seconde kan worden uitgeademd tijdens een geforceerde uitademingsmanoeuvre, zoals bij sport en hoeveel lucht met kracht uitgeblazen kan worden.
Ontwikkelingsstadiums - Allergieën Symptomen & FEV-1 waardeAnalyse, indicatietesten en bloedonderzoekOverige informatie
❶ Milde COPD - longklachtenHoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde >80%
Indicatietest Lekkend slijmvlies Aangedaan mondslijmvlies
❷ Matige COPD - longklachtenhoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde 50-80%
Lactose Intolerantie DNA onderzoek
kracht van de ademhaling
❸ Ernstige COPDHoesten, sputum productie

FEV-1 Waarde 30-50%
Onderzoek, begeleiding, analyse en adviesZuurstofmeter vinger
❹ Zeer ernstig COPDChronisch long falen

FEV-1 Waarde <30% met chronisch ademhalingsfalen
Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)Endometriose en het HPV virus
Hooikoorts een aanval op ons immuunsysteemTe weinig maagzuur,
Als onvoldoende maagzuur aanwezig is, is dat ook geen prikkel voor het lichaam om een dikke, stevige, beschermende slijmvlieslaag rondom de darmwand en andere slijmvliezen aan te leggen om bescherming te moete bieden
uitgebreid bloedbeeld inclusief Leuco DiffVerzwakte luchtwegen zijn een ideale plaats waar microben, zoals bacteriën, virussen en schimmels en zich daar graag in nestelen.
Indicatie test Candida Albicans
Histamine intolerantie, als mestcellen ons niet meer beschermenVocht vasthouden;
Hooikoorts;
Netelroos en gordelroos;
Dunne ontlasting/diarree of obstipatie
Buikvet en overgewicht;
Onrustig en opvliegerig, soms slecht tegen fel licht kunnen;
De Tryptase bepaling is een indicator voor vaststelling van Mastocytose.
Onderzoeksmethode ELISA (EIA) uit serum. (bloedonderzoek)
Histamine intolerantie en auto-immuunziekten
Metingen van zuurstofArmband zuurstofmeterZuurstofmeter met Inspectie Certificaat en Medische KwalificatieZuurstof meten met deze ring
✅ Over ademhaling✅Zuurstofmeter vingerKleurenonderzoek hartchakra 🟢📞 Stel een vraag

SIBO, Indican en Skatol zijn afvalstoffen die in de urine terechtkomen als melatonine onvoldoende wordt afgebroken door een ecosysteemverstoring. Teveel van deze afbraakproducten is een teken van darmflorarotting waardoor het virusvangnet gaten gaat vertonen en voedselprofiteurs onze lichaamsbouwstenen kapen. De eiwitbouwstenen zijn bestanddelen, die alle cellen en spierweefsels verstevigen, eiwitkrachtverlies door die parasieten brengt ‘t meridianennetwerk in gevaar.

Een ijzerdarmopnameverstoring door darmrottingslijmresten, wat uiteindelijk taai slijm wordt

Het darmmeridiaan staat in verbinding met ‘t longmeridiaan, dit wordt de darm-long-as genoemd. Het longmicrobioom is afhankelijk van het darmmicrobioom, de longflora is dus afgesteld op de darmflora. Het ecosysteemnetwerk wordt beïnvloedt door allerlei levensaspecten als ijzerdarmopnameverstoring, waardoor de gedachtengang maar ook het slaap-waakritme kunnen veranderen.

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Chakra en aura kleurenanalyse 📊✅ Oosterse geneeskunde📞 Stel een vraag

Eiwit in de urine, betekend dat het melatoninehormoon niet juist wordt opgewerkt of afbouwd

Indican en Skatol zijn eiwitafvalstoffen die in de urine terechtkomen als het melatoninehormoon niet juist wordt opgewekt of afgebouwd. Te veel van deze eiwitafbraakproducten is een teken van darmfloraonstabiliteit die voedselrotting veroorzaakt in de dunne darm. Verhoogde SIBO-waardes wijzen op leveroverbelasting, enzymatische-routeverstoring, vetsplitsing vermindering door galrouteverstoring, wat weer kan leiden tot een bilirubinetoename en erytrocytenvermindering.

Een bilirubinetoename kan wijzen op erytrocytenvernietiging en darmauto-immuunziekte

Een toename van de rode galkleurstof kan een aanwijzing zijn, dat er te veel roodkleurige bloedcellen worden afgebroken. De erytrocyten worden dan versneld vernietigd, wat kan leiden tot ernstige bloedvloeistofarmoede. Anemie kan leiden tot darmauto-immuunziekte en kortademigheid, door het falen van de darmicronutriëntenroute als ijzer.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes
⌛️Neurotransmitter analyse ✅ Over eiwitten✅ Darm hoofd connectie📞 Stel een vraag

Het ijzerhoudend bloedeiwit regelt de bloedvochtbalans, dat mag niet verstoort worden

De auraporiën hebben ijzerstof nodig om albumine om te zetten in hematoglobuline, het ijzerhoudend bloedeiwit en regelt het bloedvochtbalans. De eiwitstof transporteert hormoonstoffen medicijnen, vetzuren en nutriënten, bij leverschade neemt het albuminegehalte en bloedverdroging toe. Bloeduitdroging verhoogd de albuminepercentage door een vochttekort, bij inspanningswarmte is er meer water nodig, bij twee % vochtverlies ontstaat prestatievermindering.

Buikklachten door prestatieverlies, wat kan leiden tot lendenspierzwakte en emotieverlies

Draagkrachtverlies ontstaat als het psoas-spierweefsel, “de spier van de ziel” onveiligheid en omgevingsstress ervaart. Het lendenspierweefsel in de heupen is de verbinding tussen boven- en onderlichaam, dus bij spieronstabiliteit is dit spiernetwerk heel betrouwbaar. Als er tekenen zijn van het malabsorptiesyndroom, is het tijd om de oxidatieve crisisbelasting te verminderen.

Hypothyreoïdie, als de schildklier het schakelen van de hersen-darm-as trager maakt

De schildklier is een schakelcentrum tussen darmen en hoofd, het toestemmingsorgaan controleert op stress, overvolle glucosecellen, bacteriën en virussen, deze controlepost kijkt of er voldoende energie is om spijsverteringsprocessen volledig af te ronden. Bij energieverlies kunnen auraenergie-cellen snelheid verliezen, waardoor het lymfatisch en bloedcirculatiesysteem langzamer gaan functioneren
Functie schildklier hormonenVoelbaarBloedonderzoekRecepten en weetjes
In de bloedbaan is +/- 80% T4, 16% T3 en 4% T1 en T2Schildklier TSH, Vrij T4 en FT3 💉 BloedonderzoekParanoten
T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagenTekort T3 betekent energieverlies. T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagen💉 Bloedonderzoek schildklierfunctiese T3 (rT3) Venkel
T4 is ongeveer 6 dagen aanwezig in het bloedT3 kan T4 in het niet functionele rT3 omzettenCourgette
Het enzym 5-deïodinase, dat T4 in T3 omzet, is selenium afhankelijk en doet zijn werk vooral in lever en nierenRode bieten
rT3 stijgt bij stress en ondervoedingMilt, burn-out, stress, depressie en PTSS
Meer informatie
Pas op met koffie
Als Thyroxine bindend globuline (TBG) uit balans is, kan het zijn dat testosteron en oestrogeen uit balans zijn. Oestrogeendominantie, verminderde progesteron

Informatie oestrogeendominantie
Voetverzorging
Oestrogeen dominantie


Blaas en prostaat, informatie voor mannen

a. Testosteron kan de hoeveelheid TGB verlagen;

b. Oestrogeen kan het TGB verhogen;

c. Beide kunnen leiden tot symptomen van een traag werkende schildklier
Testosteron uit het bloed meten
Informatie bloedonderzoek
Gewicht en energie
Pas op met Gluten bij schildklier problemenGlutenvrij dieet
Het Gluten eiwit lijkt op heel veel op het schildklier weefsel en kan zorgen voor een overactieve immuunsysteem
Voor glutenallergie worden 2 testen gedaan in het bloedonderzoek

Informatie bloedonderzoek
Recept wortel 🥕 wraps zonder gluten
Glutenallergie en schildklierverbinding
Meer informatie
Een ‘lekkende darm syndroom is de aandoening van de darmen waarbij de opname en het transport van voeding en voedingsstoffen verstoord is.
Indicatietest lekkende darm slijmvlies

Glutenvrij brood 🍞 bakken
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Keelchakra kleurenonderzoek 📊📞 Stel een vraag✅ Indicatietesten en informatie anamnese

Darmtransportschade door galweggangversperring kan leiden tot spieronrust en cel-vernieling

Vetstructuren beschermen onze darmtransportband, te vergelijken met een honingraad, waar honing het bijenvolk beschermt met een kleverig honinglaagje. De hersenen hebben een percentage vetzuren nodig om schakelcentrumtraagheid te voorkomen, “het schildklieralarm”, waardoor de stofwisselingssnelheid wordt aangepast. Het toestemmingsorgaan en de thymus zijn in dienst van de bovenkamers en kijken of er voldoende T-cellen zijn om virussen te bestrijden.

Virussen moeten namelijk bestreden worden en het controleerorganen nemen beslissingen

Een tekort aan schildkliersignaalstoffen, kan desoriënterend werken, de schildklier-hormoonreceptoren zitten namelijk het dichts bij de zetel van het verstand. Een glutamaat-ophoping zorgt ervoor dat er receptor-cel-overprikkeling ontstaat, wat leidt tot depressief en soms idioot gedrag. Iemands gedragsstijl kan veranderen door over-enthousiasme, dat ons er echt niet wijzer op maakt.

DHEA-S-niveaus herstellen, 't ‘jeugdhormoon helpt bij het voorkomen van een hormoondisbalans ⚠️

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster meridianenwelzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan

📌Info ontbijt
➡️Een moodboard maken✅ Gratis ontbijtcheck📌 Orgaanklok
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk
📌 Koop het cortisolbalansdagprogramma✅ Ascendantenberekening voor toekomstmissie📞 Stel een vraag

We moeten onszelf niet opjagen, maar opgejaagd worden is net zo slecht voor de metabole aandoening

Hyperthyreoïdie staat bekend om de gejaagdheid of wellicht beter te zeggen, doordat we opgejaagd worden en ongewenste gewichtsafname ontstaat. De stofwisselingziekten kunnen ook ontstaan door langdurig vasten, sportverslavingbijnieruitputting en zijn vaak zeldzame erfelijke metabole aandoeningen. Suikerziekte neemt wereldwijd epidemische – of liever pandemische – proporties aan, één op de vier à vijf westerlingen bevindt zich in het pre-diabetesvoorstadium. 

In het pre-diabetesstadia draaien fabrikanten van medicijnen en supplementen goede winsten

De officiële diabetescijfers zijn slechts het topje van de ijsberg, want veel mensen weten niet eens dat ze diabeet zijn. Levenslange medicatie wordt voorgeschreven, aan leefstijlveranderingen wordt vaak weinig gedaan, 1 tablet is namelijk super handig. De mens kan maar blijven consumeren en op een dag wordt er ketoacidose gediagnostiseerd, doordat de levensstijl niet wordt aangepast.

Mogelijke herkenbare punten bij een te snel werkend schildklier

Struma is een vergrote schildklier en wordt ook wel een krop genoemd en kan de schildklier vergroot of opgezwollen zijn. Meestal om jodium te besparen, wat zichtbaar kan zijn als een zwelling in de hals. Deze zwelling kan variëren van een heel klein knobbeltje tot een cyste die zo groot kan worden als een sinasappel. In dit tabel worden mogelijke oorzaken, zichtbaarheden, oplossingen en 💉 bloedonderzoek in kaart gebracht
Voelbaar - zichtbaarMogelijke oorzakenMogelijke oplossingenBloedonderzoek - indicatietest
Snel koud en zwetenAls het lichaam zweet en 't kou vat, klik hier voor meer informatieimmunoglobuline IgA, IgG en IgM Infecties
Bloedonderzoek
Gravis - droge ogenGezwollen pijnlijke ogen 📥📌 TSH receptor antistoffen - Graves - labonderzoek
Maag - Honger - hyper
Info: honger, hyperactief 📥
Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai
Even stilstaan bij jezelf
Indicatietest pre-diabetes
Opvallende veranderende gedachten 📥Onbalans keelchakra 📥📌 Darmfunctie herstellen📌 Neurotransmitters urine onderzoek
👉Huidklachten
👉Duizeligheid
📌Vermoeidheid of burn-out📌 Bloeddruk balansOnderzoek van vermoeidheid
Veertien oorzaken van vermoeidheid en een aantal oplossingen
Migraine en leverfalen 📥
Chakra Aura kleuren analyse 📥
Over verstopte lymfeknopen 📥Voor sporters die bij intensieve training willen testen of ze niet overtraind raken

Bloedwaarden onderzoek bij sporten om overtraining te voorkomen
📌 Ontlasting check 📌 Galblaasfunctie - falen📌 Lever reinigingNa een vette maaltijd klachten ervaren

Leverziekten combi: ALAT, ASAT en Gamma GT Bloedonderzoek 💉
Haaruitval, kale ronde plekHaaruitval, kale ronde plek op het hoofd en broze nagels, Stijfheid van armen en benen, Vaak spierkrampBloedonderzoek💉 haaruitval
Wenkbrauwen dun📌 Overtraining📌 Op tijd rusten💉 Bloedonderzoek naar haaruitval
📌 Zwangerschapsdiabetes
📌 Spiritueel geboorte en zwangerschap
📌 Hormonaal disbalans📌 Hersen-darm-as reparerenIndicatietest neurotransmitters
Vaak plassen en overvloedig, donkergeel-groenige kleur, dik, scherp met cuticula = vettig laagje op het oppervlak van urine. 📌 Nierfalen📌 Onbalans nieren en leverBloedbeeld, Hemoglobine (Hb) - Bloedarmoede - Algemene moeheidsklachten Leucocyten - Witte bloedcellen - Infecties Bloedplaatjes (Trombocyten) - Voorkomen van Bloedverlies Erytrocyten - Rode bloedcellen - Bloedarmoede Hematocriet - Bloedarmoede - Vocht te kort MCV (bloedbeeld) MCH (bloedbeeld) MCHC (bloedbeeld)
📌 Stilzitten📌 Artrose
📌 Peesontsteking
Witte kool bij pijnklachten
📌 Overactief RaassysteemOnbalans in het reptielenbrein, welke zich bevindt bij het derde oog
Het reptielenbrein resetten
Een onbalans zorgt ervoor dat we op zoek gaan naar snelle energie, wat zich vertaalt in suiker en koolhydraten en er op allerlei tijden honger ontstaat, waardoor dit teveel maagzuur geeft
Altijd honger en de rol van maagzuur
📌 Bloedend tandvleesAls het lichaam ziek is, dan kunnen er gaatjes of bloedend tandvlees ontstaan. Het gebit wordt beschermd door ons speeksel, maar omdat heel veel mensen witmeelproducten en suiker eten, is ons speeksel vaak van minder goede kwaliteit en raakt onze mondflora in de war en kan het hier jouw mondslijmvliezen aantasten en hebben bacteriën en virussen kans om in je lichaam binnen te dringen en daar ziektes veroorzaken, zoals longontsteking en allerlei allergische klachten aan de luchtwegen.
Informatie over bloedend tandvlees
📌 Blaas en prostaat klachten📌 Pre-diabetes Lever reinigen💉 Labonderzoek voor mannen
📌 Onderzoek, analysestelling ⌛️📞 Stel een vraag📌 Keelchakra kleurenonderzoek 📊📌 Informatie indicatiestelling

Een abnormaal hoog ketongehalte van de urine, wijst erop dat er een alternatieve energiebron gebruikt wordt. Een veel voorkomend verschijnsel tijdens verhongering is hypobloedsuiker, de bloedsuikerverhoging kan wijzen op bloedverzuring, waarbij dorst en plasproblemen kunnen ontstaan. Een ontregelde suikerstofwisseling is slecht voor de bijnierenfunctie, cortisolontregeling wordt vaak samen gezien bij schildklierproblemen. De keelklier dient als het best doorbloede alarmsignaal. 

Glucose hebben we nodig om snel in actie te komen, 't insulinehormoon helpt daarbij

We hebben een soort glucoseopslag in onze bruine kachel, glycogeen genaamd. Tussen de maaltijden door begint het keelorgaan met de glycogeenafbraak gereguleerd door de hormonen als glucagon en het insulinehormoon. We hebben die bloedglucose nodig voor allerlei spiergroepen, maar bij insulinemoeheid “pancreasmoeheid” kan de glucosesplitsing niet plaats vinden.

Spierglucose hebben we nodig als we een kamer uit moeten rennen, bijvoorbeeld bij brandalarm of heel snel iets moeten organiseren. Het bedenken van een snel inzetbaar plan, gaat de bloedglucosegehalte ook omhoog, maar bij een droogstaand spiernetwerk naar beneden. De beelden gaan dan volledig of gedeeltelijk aan ons voorbij door een glycogeentekort. De glycogeenstapelingsziekte kan leiden tot hoge bloeddruk, nierfalen en levercysten zoals bij het Syndroom van Sjögren

De slopende Syndroom van Sjögren immuunziekte verzwakt de weerstand

Allereerst resulteert de hormoonaanval in droge ogen, mond, gehooringang, neusslijmvliesdroogte en vaginadroogte. Slijmvliesdroogte is een soort artritis, waarbij er ontstekingen ontstaan aan traan- en speekselklieren. Het is belangrijk om pro-inflammatoire voedingsmiddelen te vermijden om gewrichtspijn en neerslachtigheid te verminderen.

Mond, gebit en tandvlees

Als het lichaam ziek is, dan kunnen er gaatjes of bloedend tandvlees ontstaan. Het gebit wordt beschermd door ons speeksel, maar omdat heel veel mensen witmeelproducten en suiker eten, is ons speeksel vaak van minder goede kwaliteit en raakt onze mondflora uit balans. Van nr. 11 tot 28 de tanden boven in de kaak, De getallen vanaf 31 t/m 48 onder in het onderste gedeelte van het gezicht
Soort tand + nr.OrgaanVerzorgingOverige informatie en tips
11. Grote rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
📌 Onderzoek nieren

💉 Titanium allergie, test uit serum
12. Kleine rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
💉 Titanium allergie, test uit serum
13. Rechterbovenhoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet📌 Bloedonderzoek💉
14. Eerste kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Kokosolie kan helpen
15. Kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Tandpasta met Aloë Vera
16. Rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
17. Tweede grote rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
📌 Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)
18. Verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
21. Grote linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
22. Kleine linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
23. Linker bovenhoektand➩ Galblaasfunctie ✅Eet onbewerkt vet
24. Eerste kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
25. Tweede kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
26. Eerste grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
27. Tweede grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
28. Derde grote linker boven kies (=verstandskies)➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
31. Eerste linker ondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
32. Tweede linker ondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
33. Linker onder hoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
34. Eerste kleine linker onderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Alvleesklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
35. Tweede kleine linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
36. Eerste grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
37. Tweede grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
38. Derde grote linker onderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
41. Grote rechterondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
42. Kleine rechterondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
43. Rechter onder hoek tand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
44. Eerste kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
45. Tweede kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
46. Eerste grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
47. Tweede grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
48. Derde grote rechteronderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
🔎 Onderzoek ✔️ Indicatietesten en Analyse➡️ Kokosolie kan helpen➡️ Tandpasta met Aloë Vera

We kunnen niet zomaar vasten tussen de maaltijden om een probleem van gewichtstoename op te lossen

Het is beter om een gezond dieetplan te volgen en onderzoeken waarom we iets in ons eetpatroon willen veranderen. Ontbijt goed of werk daaraan, om te beginnen, wees geïnteresseerd in verschillende voedingspatronen, chakra’s en ‘t kleurrijke planten en dierenrijk. Soms ligt het voedsel duizenden kilometers af voor het de eindverbruiker heeft bereikt en dat zijn wij. Vruchten worden maar al te vaak onrijp geoogst, waardoor het zijn voedingsstoffenproductie niet heeft gemaximaliseerd.

Een plant heeft tijd nodig om te groeien, omdat wij die plantenenzymen voor de spijsvertering gebruiken

Het rijpingsproces wordt dan d.m.v. ethyleen gas in de opslag verder gerijpt, het plantenhormoon gaat veroudering tegen. Het is natuurlijk niet de bedoeling om deze formule te vermenigvuldigen voor teeltvermeerdering. Een plant heeft tijd nodig om te groeien, alles draait om productievergroting ten koste van belangrijke plantenenzymen.

De schadelijke werking van ethyleen op de enzymactiviteit

Iedereen kan natuurlijk begrijpen dat dit voor de teeltindustrie een bron van inkomsten is, teveel ethyleenbescherming verhoogd mogelijk histamine. Al eerder waren de schadelijke effecten van het sterilisatiegas bekend, de pesticiden hebben effect op de enzymactiviteit. De lekkerste groenten en fruit komen vaak van een kleinschalige tuinder die zijn vruchten op ouderwetse wijze teelt en verbouwt. Het telen gebeurd zonder kas, verstoken van gif, minus kunstbemesting. 

Kippensoep en witte koolbladere waren vroeger de pijnstillers, nu is er oxicodon met vele bijwerkingen

Wij zijn door moeder natuur “ontworpen”, om ziekte te kunnen bestrijden, vroeger aten ze kippensoep bij griep en verkoudheid. Witte koolbladeren werden ingezet voor pijnlijker plekken en nu hebben we oxicodon, ‘t is een morfineachtige pijnstiller. Al jarenlang wordt gewaarschuwd voor de verslavende en bijwerkende effecten van de pijnstilling.

Geraffineerde suiker geeft geen energie voor de hersenen

Als we elke dag een theelepel geraffineerde suikertoevoeging eten, gaat dat de bloed-hersenbarrière niet passeren. De enzym-loze suikerbewerking spuit meteen de bloedbaan in en deze plakstof willen we niet in ons bloedcirculatiesysteem vinden. De suikermassa is niet de plaats waar het zetmeelsuiker moet zijn, het is een risicofactor bij het ontstaan van een dementiestoornis. Aan te raden is het diafragmaspierweefsel gezond te houden, zodat er geen refluxziekte ontstaat.

Glucose Nuchter en HbA1c bloedonderzoek 💉

Glucoseplaque dat in het bloedcirculatie circuleert heeft de neiging zich spontaan te hechten aan hemoglobinebloedstof. Is het plaksel eenmaal gebonden, laat het niet meer los, deze verbinding wordt hemoglobine-“HbA1c” genoemd. De mate van glucosebinding hangt af van de bloedsuikerhoeveelheid dat door de erytrocytenstroom van alle lichaamsorganen stroomt.

Als dementie een te voorkomen ziekte zou zijn

Leeftijd toename kunnen er voor zorgen dat meestal ook de hersenenfuncties achteruitgaan, ‘t gebeurd merendeel in wisselende snelheden. De cognitieve stoornissen kunnen taalvaardigheidsproblemen, denk- en waarnemingsstoornissen optreden, waardoor vervreemding ontstaat. Als iemand dementieaanvallen heeft, is er nog geen duidelijke remedie, waardoor er er vaak al veel schade aangericht is. Verschillende geneesmiddelen zijn gebruikt om het geheugen zullen verbeteren. 

Als het stoppen of omkeren van diabetes-3 niet lukt, kan een hobby de concentratie wel verbeteren

Geen enkel medicijn heeft diabetes-3 nog kunnen stoppen of omkeren, dat komt door de verscheidenheid aan oorzaken. Wel kan er nagedacht worden over een hobby, de hobbylessen kunnen de concentratie verbeteren en het verminderd ook nog eens de stressvatbaarheid. De activiteiten kunnen uiteenlopen van stekken, een tijdschrift of een speurtochtwandeling maken.

Zonnevlecht 🟡 derde chakra Derde chakra, is verantwoordelijk voor de energie

Het zonnevlechtchakra, is verantwoordelijk voor de energiecapaciteit en het middelpunt van ons zelfbeeld, gekoppeld aan gebeurtenissen tussen ouder- kindWilskrachtverlies, zelfdisciplineverlies en warmteverlies in onze persoonlijkheid leidt tot overmatige aurabescherming, veroorzaakt door de spijsverteringklachten en maagzuuroprispingen. Gastro-oesofageale reflux is een officiële ziekte wat kan leiden tot gastritis mogelijk veroorzaakt door een maagzweer. 

Zonnevlechtbescherming geeft een wat afwezig gedrag, daarom zijn maagklachten controlepunten

Pijnsymptomen rondom de maagstreek, zouden dementie alarmbellen moeten zijn, maar worden vaak bestempeld als overgevoeligheid voor de wereld. De zonnevlechtblokkering geeft zelfs een wat wereldvreemd gedrag. Wacht men te lang, dan kan de helicobacter pylori onder het beschermende maaglaagje doorgroeien en vitamine B12 tekort veroorzaken.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

De prijslijst is opgebouwd uit probleemanalyseindicatiestellingpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Er is geen één leefsituatie hetzelfde, er bestaat ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies door gewicht-toenamehoog gevoeligheid coaching  d.m.v. missiebegeleiding en de oosterse geneeskunde. Elk leertraject is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Het krachtherstelplan d.m.v. de Oosterse geneeskunde, de geboortegegevenskracht

De prijstarieven zijn doelgericht ontwikkeld om het einddoel te behalen, d.m.v. missiebegeleiding en Oosterse filosofie. Volgens deze geneesmethode, hebben de wielen binnen het aurahuidporiënnetwerk een eigen herstelmechanisme. De Chinese filosofie, “de medische i ching” heeft een bewezen betrouwbare voorspellingsmethode.

Prijslijst

De prijslijst 📑is ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaand bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuwe bloedanalyse. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
🔗 Prijs € 289,00 - Stap ➀ ➡️ 🛒Afrekenen - Stap ➁ ➡️📞 bel met 0641979305

📌 Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊

📊 Chakra en aurakleurenonderzoek kopen
✅ € 61,71
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto en aurascan gratis 🛒 Betaal hier 📌 Aanbieding voor €19,95
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW📊 Chakraverslag betalen
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 61,71
📌Reading Aartsengelen kopen
✅ 60 minuten
✅ Incl. keuze ➡️ Mini wandelspeurtocht
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen zonder minispeurtocht
➡️ Engelenverslag met met vragenlijst

➡️ ➡️Extra "Engelenverslag" met met vragenlijst € 30,25
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
✅ Missie begeleiding ✅Astrologie en meer....€ 61,71
Dit consult is tegen 50% korting naast elk gekozen consult te boeken
✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage
📌 Betaal de reflexmassage
✅ € 61,71
➡️ 📌 50 % korting op reflexzonemassage bij een onderzoek met 3 consultsessies
➡️ 60 minuten
➡️ 📌 Te combineren met een handlezing
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling📌 Aanbieding bij engelen coaching✅ € 61,71
➡️ 📌 Koop hier
➡️ 60 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
✅Chakra aura kleurenonderzoek

📌 Chakra Reflexzonemassage
📌 Chakra, aura kleurenonderzoek, 2e boeking altijd 50 % korting➡️60 minuten, meer tijd is bespreekbaar📌 Informatie over de Aura

📌 Chakra's en lymfesysteem informatie
✅ Speurtochtconsult

📌 Speurtocht info