Indicatie test Candida Albicans

Een toename van gisten zoals Candida albicans kan darmklachten, opgezette buik of vermoeidheid veroorzaken. Met deze indicatietest proberen we een eventuele schimmelinfectie te achterhalen. De candida-infectie is een sluimerende bedreiging van onze gezondheid. Candida is een gist die voor komt in de ingewanden, de mond, orenslokdarm, de keel, huid, en de voortplantingsorganen. Onder normale omstandigheden komt de candida voor als gist en leeft daar in een gezonde balans met bacteriën. 

Indicatietest, schimmelinfectie, gisten, Candida albicans, darmklachten, opgezette buik, vermoeidheid, spruw
Indicatietest Candida Albicans - Schimmelinfectie

Kosten uitslag van de test € 15,00 incl. BTW. Hoe werkt het: ❶ Koop 🛒 ➪ indicatietest candida albicans. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Stuur een Whatsapp als de test is ingevuld. ❸ Onder de test staat: Informatie via mail of een telefonische afspraak maken, maak een keuze. ❹ Via de  Whatsapp laat ik dan weten, of de test in goede orde is ontvangen en in deze omgeving kunnen we met elkaar communiceren over de uitslag van de test. Mocht de test aangeven, dat er een mogelijk vitamine B12 tekort zijn, dan kan een gratis gesprek gepland worden. 

Een verlag ontvangen via opgeven email adres indicatietest

KokenKoken

Na ons Whatsapp contact, wordt er een verslag via het opgegeven mailadres  verstuurd, met de eventuele bevindingen die uit ons gezamenlijk gesprek of Whatsapp contact zijn voortgekomen. Verder kan er besproken worden, welk bloedonderzoek nodig is en welke voeding kan helpen, om schade te beperken. 

Het gevaar van een schimmelinfectie of candida overgroei is dat de kans op parasieten toeneemt. Dit komt omdat de candida albicans een laag aanbrengt in de darmen waardoor er een omgeving gecreëerd wordt die andere indringers voet aan de grond bied. Het gevaar van parasieten is dat deze belangrijke voedingsmiddelen van het lichaam afpakken om zelf te overleven in ons lijf.

Diarree, buikpijn en misselijkheid

Bij deze klachten denken we vaak al snel aan een buikvirusje, allergische reactie of voedselvergiftiging. Darmparasieten kunnen echter ook klachten veroorzaken. En deze zijn helemaal niet zo zeldzaam als je zou denken. Een darmparasiet doet meestal niet veel meer dan voedsel en bacteriën uit de darm opnemen. Een parasiet heeft namelijk een gastheer, mens of dier, nodig om te overleven en gebruikt dus de darminhoud om te leven en zich te vermenigvuldigen. Het voedsel in de darmen is om onze organen, weefsels, botten, hersenen enz. mee te voeden, als parasieten deze voeding voor ons wegkapen, krijgen wij dezelfde tekenen als bij een lekkende darm- slijmvlies.

Parasieten kunnen spijsverteringsproblemen geven

BabyBaby

Het kan heel goed zo zijn dat menselijke parasieten, één van de verborgen oorzaken zijn van verschillende vreemde gezondheidsklachten. De symptomen verschillen per persoon en komt het vaak voor bij problemen in de spijsvertering. De parasieten komen niet alleen voor in de darmen. Ze komen ook voor op andere plaatsen in het lichaam! Het lichaam als de beste dokter

Privacy Policy

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn: Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl  bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.  Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en Google analytics. Lees hier het totale beleid van Albican en andere verzamelende gegevens. Heb je ondanks alle privacy maatregelen toch jouw twijfels om gegevens achter te laten in de daarvoor bestemde online vragenlijsten op Google drive, stuur dan een email of een Whatsapp bericht en je ontvangt een document die je kan versturen via de email.

Knoflook kan helpen om de symptomen van griep te verminderen en is rijk aan zwavelhoudende verbindingen, met als hoofdstofje: allicine. Allicine kan als een natuurlijke antibiotica werken en helpen om bacteriën en virussen te doden. Het maakt het lichaam minder aantrekkelijk voor parasieten.