Indicatie test Candida Albicans

Een toename van gisten zoals Candida albicans kan darmklachten, opgezette buik of vermoeidheid veroorzaken. Met deze indicatietest proberen we een eventuele schimmelinfectie te achterhalen. De candida-infectie is een sluimerende bedreiging van onze gezondheid. Candida is een gist die voor komt in de ingewanden, de mond, orenslokdarm, de keel, huid, en de voortplantingsorganen. Onder normale omstandigheden komt de candida voor als gist en leeft daar in een gezonde balans met bacteriën. 

Indicatietest, schimmelinfectie, gisten, Candida albicans, darmklachten, opgezette buik, vermoeidheid, spruw
Indicatietest Candida Albicans - Schimmelinfectie

De uitslag van test bestaat uit duidelijk verslag met verwijzingen naar artikelen waar voedingsadviezen te vinden zijn. Kosten uitslag van de test € 15,00 incl. BTW. Hoe werkt het: ❶ Koop ➪ indicatietest candida albicans. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Stuur een Whatsapp als de test is ingevuld met een email adres. 

Een verlag indicatietest ontvangen via opgeven email adres

Na Whatsapp contact, wordt er een verslag via het opgegeven mailadres verstuurd, met de  bevindingen die uit de test naar voren zijn gekomen. Ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde. In ons contact is er dus geen standaard behandelplan en daarom kijken we samen naar mogelijkheden. 

Het gevaar van een schimmelinfectie of candida overgroei is dat de kans op parasieten toeneemt. Dit komt omdat de candida albicans een laag aanbrengt in de darmen waardoor er een omgeving gecreëerd wordt die andere indringers voet aan de grond bied. Het gevaar van parasieten is dat deze belangrijke voedingsmiddelen van het lichaam afpakken om zelf te overleven in ons lijf.


Diarree, buikpijn en misselijkheid

Bij deze klachten denken we vaak al snel aan een buikvirusje, allergische reactie of voedselvergiftiging. Darmparasieten kunnen echter ook klachten veroorzaken. En deze zijn helemaal niet zo zeldzaam als je zou denken. 

Een darmparasiet doet meestal niet veel meer dan voedsel en bacteriën uit de darm opnemen

Een parasiet heeft namelijk een gastheer, mens of dier, nodig om te overleven en gebruikt dus de darminhoud om te leven en zich te vermenigvuldigen. Het voedsel in de darmen is om onze organen, weefsels, botten, hersenen enz. mee te voeden, als parasieten deze voeding voor ons wegkapen, krijgen wij dezelfde tekenen als bij een lekkende darm- slijmvlies.

Parasieten kunnen spijsverteringsproblemen geven

BabyBaby

Het kan heel goed zo zijn dat menselijke parasieten, één van de verborgen oorzaken zijn van verschillende vreemde gezondheidsklachten. De symptomen verschillen per persoon en komt het vaak voor bij problemen in de spijsvertering. De parasieten komen niet alleen voor in de darmen. Ze komen ook voor op andere plaatsen in het lichaam! Het lichaam als de beste dokter

Knoflook kan helpen om de symptomen van griep te verminderen en is rijk aan zwavelhoudende verbindingen, met als hoofdstofje: allicine. Allicine kan als een natuurlijke antibiotica werken en helpen om bacteriën en virussen te doden. Het maakt het lichaam minder aantrekkelijk voor parasieten.

Indican en Skatol zijn afvalstoffen die in de urine terechtkomen als het aminozuur tryptofaan onvoldoende wordt afgebroken door bacteriën in de darmen. Te veel van deze afbraakproducten in het ontlasting onderzoek, is een teken voor darmdarmflora die rotting veroorzaakt in de  dunne darm. Dit wordt SIBO (Small Intestinal Bacterial Overgrowth) of SBOG (Small Bowel Overgrowth Syndrome) genoemd.

De eerste tekenen zijn vaak een opgeblazen gevoel, obstipatie, winderigheid, buikkrampen en anale jeuk. Daar de geslachtsorganen vlak bij de anus liggen is dit een van de plekken waar de Candida infecties (jeuk) kunnen veroorzaken. In een later stadium breekt de Candida door de beschermende slijmlaag in de darmen en komt in het bloed terecht. 

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens kunnen zijn, Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl  bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.