Indicatie test Candida Albicans

Een toename van gisten zoals Candida albicans kan darmklachten, opgezette buik of vermoeidheid veroorzaken. Met deze indicatietest proberen we een eventuele schimmelinfectie te achterhalen. De candida-infectie is een sluimerende bedreiging van onze gezondheid. Candida is een gist die voor komt in de ingewanden, de mondorenslokdarm, de keel, huid, en de voortplantingsorganen. Onder normale omstandigheden komt de candida voor als gist en leeft daar in een gezonde balans met bacteriën. Kosten uitslag van de test € 10,00 incl. BTW. Hoe werkt het: ❶ Klik hieronder op de betaallink. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Deze test vul je in. Ik krijg bericht van een betaling en kijk de test na. ❸ Onder de test staat: Informatie via mail of een telefonische afspraak maken. ❹ Via de de Whatsapp laat ik dan weten, of de test in goede orde is ontvangen en in deze omgeving kunnen we met elkaar communiceren.

Met verslag via email volstaat, omdat de klachten vaak repeterend zijn en het zich gemakkelijk laat testen. Mocht de test uitwijzen dat er wel mogelijk wel een schimmelinfectie bestaat dan kan een telefonische afspraak volgen, welke tot de uitslag behoord en geen extra kosten met zich mee brengt. Mogelijk is bloedonderzoek nodig en verwijs je dan ook door naar deze informatie. Voor onderzoek, begeleiding en advies. klik hier…

Indicatietest, schimmelinfectie, gisten, Candida albicans, darmklachten, opgezette buik, vermoeidheid, spruw

Een indicatietest Candida Albican – schimmelinfectie, kan als aanwijsbare aanduidingen gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Op grond van verdenking en ervaringen van ervaringsdeskundigen, die wellicht al jaren met deze beperkingen en onderzoeken te maken heeft. Een indicatie is een aanwijzing dat een bepaalde klacht / beperking van de gebeurtenis of situatie, die vast gelegd wordt in een document.

Het gevaar van een schimmelinfectie of candida overgroei is dat de kans op parasieten toeneemt. Dit komt omdat de candida albicans een laag aanbrengt in de darmen waardoor er een omgeving gecreëerd wordt die andere indringers voet aan de grond bied. Het gevaar van parasieten is dat deze belangrijke voedingsmiddelen van het lichaam afpakken om zelf te overleven in ons lijf.

Parasieten kunnen spijsverteringsproblemen geven

Het kan heel goed zo zijn dat menselijke parasieten, één van de verborgen oorzaken zijn van verschillende vreemde gezondheidsklachten. De symptomen verschillen per persoon en komt het vaak voor bij problemen in de spijsvertering. De parasieten komen niet alleen voor in de darmen. Ze komen ook voor op andere plaatsen in het lichaam! Het lichaam als de beste dokter

BabyBaby

Diarree, buikpijn en misselijkheid

Bij deze klachten denken we vaak al snel aan een buikvirusje, allergische reactie of voedselvergiftiging. Darmparasieten kunnen echter ook klachten veroorzaken. En deze zijn helemaal niet zo zeldzaam als je zou denken. Een darmparasiet doet meestal niet veel meer dan voedsel en bacteriën uit de darm opnemen. Een parasiet heeft namelijk een gastheer, mens of dier, nodig om te overleven en gebruikt dus de darminhoud om te leven en zich te vermenigvuldigen. Het voedsel in de darmen is om onze organen, weefsels, botten, hersenen enz. mee te voeden, als parasieten deze voeding voor ons wegkapen, krijgen wij dezelfde tekenen als bij een lekkende darm- slijmvlies.

Privacy Policy

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn: Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl  bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.  Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en Google analytics. Lees hier het totale beleid van Albican en andere verzamelende gegevens. Heb je ondanks alle privacy maatregelen toch jouw twijfels om gegevens achter te laten in de daarvoor bestemde online vragenlijsten op Google drive, stuur dan een email of een Whatsapp bericht en je ontvangt een document die je kan versturen via de email.

KokenKoken

Knoflook kan helpen om de symptomen van griep te verminderen en is rijk aan zwavelhoudende verbindingen, met als hoofdstofje: allicine. Allicine kan als een natuurlijke antibiotica werken en helpen om bacteriën en virussen te doden. Het maakt het lichaam minder aantrekkelijk voor parasieten.