Bijnieruitputting, hoe stress en onrust kan leiden vermoeidheid

Bijnieren lijken op twee mutsjes, bovenop onze nieren, de orgaankapjes zorgen voor balans tussen “vechten en ontspannen. Het raas-systeem en adrenaline komen in actie en de hersenen kunnen reageren met migraine en de bloeddruk stijgt. Aanhoudende paniek, angst en een overactief immuunsysteem kan leiden een burn-out of bijnieruitputting. Stress, overtraining en paniekaanvallen zijn als topsport voor het lichaam, de aanhoudende spanning verhoogd of verlaagd de bloedsuikerspiegel.

Bijnieruitputting, vechten, hoge bloeddruk, slaapgebrek, angst, burn-out, veel plassen, suikerziekte, diabetes insipidus, histamine, gespannen, HPA-as, bijnier-as, bloedcirculatiesysteem, oranje chakra, meditatie, energie, ademhaling, projectie, chaotisch, uitdroging, suikerverslaving, hypoglykemie, depressie, neurotransmitters, gal falen, vetverteringsproblematiek, cortisol, DHEA, dagprogramma, cushing-syndroom, corticosteroïden spiegel, bloedarmoede, overproductie, overtraining, darmklachten, Ziekte van Addison, speekseltest, glucose, verslavingen

De hypothalamus, hypofyse en bijnieren werken samen

De HPA-as, beter bekend als hypothalamus, hypofyse en bijnier-as, bestaat uit de regelaar van de neurohormonen via de hormoonklier en de bijnierfunctie. Het regelcentrum van emoties stuurt signalen van het brein naar de endocriene klieren, waardoor hormonen worden losgelaten in het bloedcirculatiesysteem. De nervus vagus is betrokken bij de neurotransmittersystemen en de bloedvatroute en vervoeren neurotransmitters als serotonine en dopamine. Een verstoring kan leiden tot prikkelbaarheid en depressie.

Hoe onze darmen in verbinding staan met ons hoofd

Buik en darmen “de oranje chakrastaan voor zorg voor onszelf en is onze innerlijke kracht, om rouwprocessen te helen. Ons darmstelsel heeft verschillende eiwit en vetsplitsingen nodig, door eiwitverbranding en vetverbranding, waarbij voldoende maagsappen en galsappen aanwezig zijn. Het is van levensbelang om ons auralevensenergie van voldoende vochthoudende vervoersmiddelen te voorzien, zodat het lymfevloeistof kan blijven stromen. Zodat er geen lymfeverstoppingen ontstaan.

Stress verhoogd de glucosevoorraden, waardoor insulinemoeheid kan ontstaan

Als het stressniveau verhoogd wordt, wordt er net als bij pre-diabetes glucosevoorraden vastgehouden, waardoor de pancreas harder moet werken. Het verteringsorgaan maakt dan het insulinehormoon aan, waardoor de kans op insulinemoeheid groter wordt. Galvet, schimmels en virussen zien kans om zich als plaque aan te sluiten bij de glucoseophoping in de bouwcellen. 

Als energie afneemt, neemt het reptielenbrein het over

Als de celademing verstopt raakt en energie afneemt, neemt het reptielenbrein de klachten serieus en verhoogd de zin in suiker. De suikerverslaving zal schadelijke organismen blijven voeden, door een hongergevoel, waardoor emotionele eetgewoonten ontstaan. De ziektekiemen als spruw en candida ondermijnen het immuunsysteem, waardoor er een disbalans in de hormonen kan ontstaan.

Heftige emoties, als kwaad worden, projectie, ons niet begrepen voelen, steeds opnieuw de grenzen aan moeten geven is een uitputtingsslag. Geen waardering voor gedane werkzaamheden krijgen, hoog gevoeligheid of een chronische ziekte, het is als topsport voor ons auralevensenergie. Erkenning is een wondermiddel, het kan leiden tot betere prestaties en eveneens negatief spiegelen afbrekend werken.

Persoonlijkheidsstoornissen worden zwaar onderschat, m.b.t. de gezondheid

Heel veel aandoeningen als een burn-out, borderline, narcisme, ADHD, PTTS of een persoonlijkheidsstoornis worden zwaar onderschat en verwaarloost. De extreme gevoeligheid voor het prikkelgeleidingssysteem van de omgeving, kan leiden tot concentratieproblemen en machteloosheid, waardoor levenspatronen veranderen.

Als het leven chaotisch wordt

Als een kind zich in zijn jeugd niet erkent voelt, kan er een identiteit stoornis ontwikkelen, DIS genaamd. Het leven van een DIS-persoon is vaak heel chaotisch, alter echo-effecten kunnen per dag veranderen. We kunnen onze kinderen helpen door op voeding, beweging, meer stil te staan in het leven en de nodige rust te nemen.

De volgende tips kunnen helpen om het hoofd wat rustiger te maken

 • Vervang koemelk door kokos of rijstmelk, voor een tijdje, kijk of het niet om een lactose-intolerantie gaat;
 • Biedt schoon drinkwater aan, teveel vochtverlies kan vertroebeling van gedachten geven;
 • Vervang gebleekte suiker, door bijvoorbeeld palmsuiker en biedt zoetheid pas aan na 14.00;
 • Verminder chocolade en snoep, maar pas op, wees niet te streng, een jong mens moet ook kunnen genieten van zijn of haar bestaan. Wees slim en zet de lekkernijen in als bijvoorbeeld een beloning;
 • Leer het nageslacht tijd voor zichzelf te nemen, door met name het goede voorbeeld te zijn;
 • Lees samen eens een boek in een luie stoel en geef elkaar daarna een knuffel.

We leven als we geraakt kunnen worden, verdrietig of blij zijn

Het hart staat voor verbinding, respect en enthousiasme, als we vanuit dit centrum leven en voelen, kunnen we geraakt worden. Als mens, kunnen we ontroerd worden door muziek, totemdieren, buitenactiviteiten in de natuur. Het hoofd wordt dan gevoed door darmen, is helder en geconcentreerd en durft beslissingen te maken. 

Hypoglykemie door het gemis van een geliefde

Bij verdriet, gemis of verwarring, kan er een enorme boosheid en machteloosheid met slaaptekort ontstaan. Hypoglykemie wordt dan soms niet direct herkend, vanwege de veelheid en verscheidenheid van de symptomen. Slapeloosheid, enorme negatieve ladingen, voorkomende uit het overleiden van een partner, kan de voedselkeuze veranderen. Soms heeft men geen honger meer, omdat iemand zich geen raad weet de vreemde klachten rondom de spijsvertering.De gevolgen van een depressie is een haperend zenuwstelsel

Een voedingsplan zonder bewerkte suikerzuivel en een beperking van zoete vruchten voor 14.00 te schrappen uit het ontbijt. Koffie, sterke thee, cola en roken moeten bij de te lage bloedsuiker beslist gemeden worden, pas bijvoorbeeld eerst de ontbijtmaaltijd aan. Drink voldoende vocht, eet voldoende verteerbare producten als groente, nuttig vet en beweeg.

Gezonde pure vetten, vormen de bouwstof voor onze steroïde hormonen

Er wordt al snel geroepen, pas op met vetten en dat doen we dan ook vaak met ons allen. Voedingsvetten, juist de dierlijke, verzadigde vetzuren en lipiden  van pure plantaardige afkomst, vormen de bouwstof voor onze steroïde hormonen. Ook de bijnierschorscellen die het cortisolhormoon aanmaken, bestaan voor een groot deel uit HDL-cholesterol. In plaats daarvan, eten we veel slechte bewerkte koolhydraten en vetbommen, die de bijnierfunctie en het immuunsysteem flink aan het werk zet.

Dagprogramma, breng cortisol en DHEA in balans

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster welzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan➡️ Moodboard👉 Overzicht van doelenMaak gebruik van een moodboard 📰
✔️ Ontbijt,
De eerste energie voor de dag
➡️ Een doel maken👉 Het verleden
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk

Bij een laag DHEA-gehalte voelen wij ons moe, waarschijnlijk komt dit door een opstapeling het hormonale stofje. De test meet de hoeveelheid Dehydroepiandrosteron in het bloed. DHEA-S worden vooral aangemaakt in de dubbelzijdige klier, boven de nieren en is om die reden een goede meetinstrument. Verhoogde hoeveelheid aan deze controle stoffen kan bij vrouwen leiden tot menstruatiestoornissen en zichtbare verschijnselen als overmatige haargroei in gezicht.

Als we van onszelf nog van alles moeten doen, dan doen we dit zonder dat we er last van van ervaren. Na overbelasting worden deze keuzes anders, we hebben, deze verplichtingen, niet meer onder controle en ontstaat er overactiviteit. Deze actie kan zorgen voor hoge bloeddruk en een te hoog aan cortisolgehalte, stemmingswisselingen, slaapproblemen, verhoogde bloedsuiker en irritatie. De ergernis zorgt voor veel histamine en vermoeidheidsklachten, die voor hypotensie zorgen.

Bloeddruk indicatietabel

Bloeddruk is de kracht waarmee het hart het bloed de vaten inpompt, of kracht verliest om de rode vloeistof door het lichaam heen te pompen. Dit tabel kan inzicht geven of de bloeddrukwaarden normaal, te laag of te hoog zijn, welke voeding zou gegeten kunnen worden en of welk bloedonderzoek zou inzicht kunnen geven. Het tabel geeft een indicerend inzicht, voor gezondheidsklachten is het raadzaam een juiste diagnose bij een specialist te laten stellen, om erger te voorkomen
Bloeddruk, benamingen en oorzaken getallen Bloedonderzoek, bloeddrukmeter en indicatietestOverige informatie en voeding, mogelijke kenmerkenMogelijk passende voeding en beweging
Hoge bloeddruk, primaire en secundaire hypertensieAldosteron uit serum, bloedonderzoek Cortisol en DHEA in balans
Verlaagde bloeddruk - onderdruk, hypotensie IJzertekort bloedonderzoekBloedarmoedeCortisol en DHEA in balans
Prehypertensie toegenomen vaatstijfheidHomocysteïne bloedonderzoek 💉

Pre-diabetes indicatietest
Cortisol en cholesterolWortels
Hypertensie fase 1 Waar komt de hoge bloeddruk vandaan Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
Aldosteron uit serum, bloedonderzoek
Rode bieten zouden goed zijn, voor alles wat met het bloed te maken heeft.
Hypertensie fase 2 160/100 mmHgAldosteron uit serum, bloedonderzoek
Hypertensieve crisis, meet nog eens in rust de bloeddrukThuis testenBel een arts als in rust de bloeddruk te hoog blijft Rust nemen
Langzaam werkende schildklierOedeem
NierfalenBloedonderzoek
Verhoogde onderdrukMedicijnen: anticonceptiva, Corticosteroïden of niet-steroïdale, Ibuprofen anti-inflammatoireSlaperig overdag, slaapapneu
Verlaagde onderdruk, hypotensieVaak te zien bij bijnieruitputtingBij warmte, waardoor het lichaam meer moeite moet doen om het bloed te laten circulerenCortisol en DHEA in balans
Zoek onmiddellijk medische hulp bij pijn op de borst, kortademigheid of duizeligheid, verandering in spraak of bewustzijn

Bij het Cushing-syndroom hoog corticosteroïden spiegel - overproductie bijnieren

Corticosteroïden beïnvloeden de spreiding van het lichaamsvet, overmatige vetafzetting op de romp die voornamelijk merkbaar kan zijn bovenin de nek. Bij Cushing-syndroom is er meestal een groot, rond gezicht, de armen en benen zijn gewoonlijk dunner. De verdikte torso heeft rondom veel vetafzetting, er kan verlies van spiermassa in de buik optreden, met zwakte als gevolg. De huid wordt dunner en geneest slechter, waardoor er kunnen sneller blauwe plekken en bloedarmoede kan ontstaan.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes

Als de arts het syndroom van Cushing vermoedt

De arts zal de concentratie van corticosteroïde in het bloed meten, het bijnierschorshormoon, die uit galvet wordt gemaakt. Normaal zijn de cortisolspiegels ‘s ochtends hoog en dalen ze in de loop van de dag. Bij mensen met het syndroom van Cushing zijn de cortisollevels echter de gehele dag hoog, daarom zegt een bloedtest in de ochtend alleen niets.

Bij de ziekte van Cushing zit het probleem vaak in de hypofyse

De hypofyseklier, ook wel ‘meesterklier’ genoemd, bestaat uit een voorkwab en een achterkwab. De voorste kwab scheidt groeihormonen af die de groei bevorderen door de proteïnevorming, die de celvermeerdering beïnvloeden. De stimulerende hormoonstoffen stimuleren de eiwitsynthese in alle cellen binnen onze aura, het fabriekje dat cholesterol omzet in voedingstoffen, worden opgenomen door de darmwand. De galvetten komen na lymfatische controle in het bloed en worden als beschermlaag gebruikt. 

De ziekte van Addison en mogelijke oorzaken

Stoppen met het langdurig gebruik van corticosteroïden, operatie aan de hypofyse kan leiden tot een bijnierschorsinsufficiëntie. Het lijf reageert met stress, te weinig maagzuur en een grote hoeveelheid aan histamine, om het lichaam te beschermen. Twee spijsverteringssappen zijn onmisbaar in de verdere verwerking van het voedsel tot nutriënten voor onze organen, dat zijn de gal en het alvleesklier sap. Het bittere vocht wordt gemaakt door de lever en opgeslagen in de galblaas.

De vetvertering moet juist werken ander gaat dat ten koste van voedingsstoffen als vitamine D

Het levervocht lost vetten op, zodat ze worden opgenomen en niet gaan samenklonteren, zoals bij leververvetting. Als er door een operatieve ingreep de galblaas is verwijderd, wordt er nog steeds sap geproduceerd door het reinigende orgaan. Als de gal niet meer in ons lichaam aanwezig is, wordt galsap niet meer ingedikt en is er minder opname capaciteit van voedingsstoffen.

Cortisol in speeksel meten, goed om te weten, voor aanvang van de speekseltest

Het cortisolniveau speeksel meten d.m.v. een speekseltest wordt op verschillende tijdstippen van de dag in het mondslijm verzameld voor het lab. Door het analyseren van het cortisolgehalte op 3 vaste tijdstippen in de loop van 24 uur, wordt een beeld verkregen. De indicatoren controleren het stressvermogen, waar iemand aan blootstaat, normaalliter bevat deze testreeks een bundel van 3 stuks. Het testpakket heeft dan 1 speekselbuisje voor de ochtend, middag en avond en wordt opgestuurd naar het laboratorium.

De rol van leverfalen speelt een rol bij bijnieruitputting en gaat ten koste van onze slaap

De lever maakt het grootste gedeelte aan van het cholesterolprofiel dat nodig is voor de productie van de stimulatiehormonen. Als door leverfalen de omzetting onvoldoende is, leidt dit rechtstreeks tot een vermindering van de productie van de boodschapperstoffen. Het is dus belangrijk om te zorgen voor het reinigende leverorgaan en deze zo min mogelijk te belasten met toxische stoffen. Grote hoeveelheden alcohol en kant en klare maaltijden, moet door de lymfe gereinigd worden, ten koste van de slaap.

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
 • Kaliumrijke voeding zoals bananen maken de conditie van de bijnierdisfunctie erger en kan beter vermeden worden;
 • Eet zo veel mogelijk biologisch, laat geraffineerde granen en alle bewerkte voeding achterwege, zoals pasta’s, pizza’s, rijstwafels en crackers;
 • Probeer dagelijks 5 tot 7 kleine porties biologische groente te eten, ook na de boterham;
 • Vermijdt zetmeelrijke voeding, zoals witte rijst en witte aardappelen. Gebruik zilvervliesrijst of zoete bataat als avondmaaltijd om de cortisolspiegel te verlagen en voor een betere nachtrust. Beperk kaliumrijke voeding en dranken als pinda’s en koffie, ter voorkoming van spierzwakte.

Maak in de ochtend eerst de glucose in de cellen leeg

 • Elimineer transvetten, dit zouden we zo wie zo moeten doen. Trans betekend “het vet is niet puur natuur”, maar gemanipuleerd en veranderd van samenstelling;
 • Eet vis als makreel en haring; 
 • Met een analyseonderzoek is een patroon van suikerverslaving te achterhalen;

Onbalans in de sacrale (seksuele) chakra beïnvloedt het lymfatische systeem die betrokken is bij het immuunsysteem, waar histamine een centrale rol heeft bij allergieën, waarbij stapsgewijs ontstekingen kunnen ontstaan door een teveel aan cytokinen. Lymfatische verstoppingen kunnen leiden tot pijn in de onderrug, heupen, benen en voeten. Dit chakra is verbonden met water en of vocht.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's

Een spirituele speurtocht

 • Ga naar buiten en neem pen en papier mee;
 • Maak foto’s van alles wat opvalt;
 • Neem wat te drinken mee en mediteer;
 • Schrijf in een aantekendagboek, wat onderweg opviel

Met een creatief coach op zoek naar een missie

Samen met een creatief coach een route uitstippelen, een tocht die via aanwijzingen het pad gaat terug vinden. Een zoekwandeling met creatieve opdrachten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals bij hoog sensitiviteit, met meditatie en vrolijke momentjes. Even van richting veranderen, een frisse kijk op de toekomst, waarbij een missie centraal staat. Aan de slag met een vierdelig dagboek, waar de rode draad in het leven zichtbaar zal worden, waar eigen wijsheid wordt ontdekt.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Advies supplementen en voeding
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra, aura kleurenonderzoek, zie aanbieding social deal📌 Informatie over de Aura✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie