Algemene voorwaarden voor communicatie en correcte afspraken

Algemene voorwaarden ze zijn er om ons samen te beschermen tijdens het begeleidingstraject, lees de onze gezamenlijke overeenkomt goed door. Als de site alleen gelezen wordt en voedingsadviezen worden toegepast in het dagelijkse leven, is het doornemen ook zinvol. Het auralichaam moet ons een leven lang dragen, zet veiligheid voorop en houdt een behandelend arts op de hoogte. Veel miscommunicatie wordt veroorzaakt door tijdsdruk, zorg voor een goede voorbereiding.

Voorwaarden, Overeenkomst, voedingsadviezen, voedingssupplementen, begeleiding, analyse, bloedonderzoek, bijwerkingen, allergieën, weerstand, afspraak, consult, supplementen, aansprakelijkheid, medicijnen, akkoord, factuur, ingrediëntenlijst, verantwoordelijkheid, opbouwen, afbouwen, Verantwoording, afhankelijkheidstoestand, afspraken,

Over de wereld zijn er duizenden aandoeningen en dat moet uitgezocht worden

Er is veel ervaring voor nodig om duizenden gezondheidsklachten als fibromyalgie, burn-outklachten en falende sportprestaties op te sporen. Kennisoverdracht is noodzakelijk en het kiezen van een supplement naast de medicatievoorschrijvingen van een behandelaar moet uiterst nauwkeurig gebeuren. De informatieoverdracht, van bijvoorbeeld bloedonderzoeken, diagnoses, zelfonderzoek worden vaak vergeten, houdt alle partijen op de hoogte, d.m.v. een dagboek.

Het lymfesysteem en de bloedcirculatie is zeer complex, een dagboekpresentatie kan inzicht bieden

Een dagboekpresentatie kan samen met een analysestelling en een orthomoleculair therapeutische rapportage als een samengestelde informatiebulletin werken voor een specialist. Gezamenlijke nasporingen kunnen inzichten geven aan de beoefenaar van de geneeskunst, precies hetzelfde geld ook voor de omgekeerde situatie. Het lymfesysteem is samen met de bloedcirculatie namelijk heel complex.

1. Een arts stelt een diagnose, het blijft een belangrijke sleutel

Een juiste diagnosestelling van een huis- of ziekenhuisarts heeft een belangrijke sleutelrol bij het analyseren van ziekteprocessen. Ieder mens bestaat uit persoonlijk DNA-structuren, buiten de aangeboren factoren, zijn er veel invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden en epidemieën. Eetgewoonten, ongelukken of vergiftiging is een steeds groter wordend probleem door virusbesmettingen als ‘t noro-, corona en het EBV-virus. Gordelroos is vaak een genetische vatbaarheid.

1. a. Een genetische screening kan hulp bieden bij aangeboren ontstaansoorzaken

Een analyserapport  wordt gebruikt als bestuderingmateriaal, een DNA-screening geeft juist inzicht aan geboorte-ontwikkelde ontstaansoorzaken. De Oosterse geneeswijze kan het meridianennetwerk doormeten, het meridianenmodel kent twaalf hoofdbanen en elke cirkel is toegewezen aan een functioneel wiel

1. a. Soms lukken de aanpassingen niet meteen omdat onrust de snelheid van het herstelproces bepaald

Onrust door stress, kan het herstelproces flink tegenzitten, om uit deze repeterende cirkel te komen is kennisoverdracht beslist nodig. Het reptielenbrein kunnen we een poosje afleiden, zodat het zich niet teveel op de lendenspiermoeheid focust. Totemdierenwandelingen, aartsengelen-coaching, missievoorbereiding kunnen dan heel ondersteunend werken.

Een indicatieanalyse, kan als aanwijsbare aanduidingen gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Losse analyses zijn geen consulten, het is om te kijken welke bloedonderzoek(en), bij een rapportindicatie horen. Een persoonlijk coaching traject start met 2 voedingsrapporten vooraf het eerste consult aangeleverd, het uitblijven van deze voedingsrapportages bemoeilijkt het begeleidingstraject. Lever daarom op tijd de rapportbescheiden in en voorkom nakijkvertraging.

1. c. Een voorbeeld dagboek en tijd schema

Het beste is om een A5-schrift te gebruiken, een A5-dagboek is handig om mee te nemen en past meestal in een tas. Het tijdschema is over te schrijven of te downloaden en wordt gebruikt als er iets gebeurt of veranderd. Om klachten te kunnen herkennen hebben we een rode draad nodig, zodat we weten welk tijdstip iets gebeurd. 

DHEA-S-niveaus herstellen, 't ‘jeugdhormoon helpt bij het voorkomen van een hormoondisbalans ⚠️

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster meridianenwelzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan

📌Info ontbijt
➡️Een moodboard maken✅ Gratis ontbijtcheck📌 Orgaanklok
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk
📌 Koop het cortisolbalansdagprogramma✅ Ascendantenberekening voor toekomstmissie📞 Stel een vraag

2. Adviezen website, platforms, begeleidingen - Aankoop voedingsadviezen via Ideal

De voedingsraadgevingen zijn belangeloos gemaakt, ter inzage voor de consument op platforms, de schrijfsels, bewerkte afbeeldingen zijn van Albican. De celkernkennis is hetzij uit studie of ervaringen vanaf 2012 verkregen, in persoon zijnde Alie Vos-Doller, als Orthomoleculair Therapeut. Als levenscoach, spiritueel begeleider en chakra en aura analyseonderzoeker worden er geen werkzaamheden verricht als arts-genezer. Het ziekenhuis heeft alle medische hulpmiddelen.

2. a. Elk advies wordt zorgvuldig gecontroleerd, maar toch kunnen ze deskundig medisch advies niet vervangen

Iedereen dient zijn een eigen verantwoordelijkheid te nemen en goed te blijven luisteren naar het onderbuikgevoel. Indien nodig direct een medicus te bezoeken bij calamiteiten, houdt een zorggenezer en de apotheker van suppletiegebruik en plastabletteninname op de hoogte. Bijwerkingen ontstaan vaak bij verhuizingen, waar andere diagnoses-stellingen in de vergetelheid raken.

2. b. Tijdens een afspraak kan het zijn dat de coach ziek wordt en de afspraak gewijzigd gaat worden

We leven momenteel met veel allergieën, veel besmettingen van griep, long-covid en verkoudheden, de hulpvrager maar ook de begeleider ook onwel worden. In geval van ziekte kan een praktijk-consult worden geannuleerd, in eerste instantie wordt een videoconsult aangeboden. Mocht het zo zijn dat ziekteklachten een volledige rustperiode nodig hebben van beide partijen, annuleer de afspraak. Blijf thuis bij besmettingsgevaar, zodat infectiekieming niet verspreid.

2. c. Is sprake van een virale-aandoening, blijf dan thuis en kies voor videobellen, een perfecte keuze

Eenmaal met een virale-aandoening aan de deur, kunnen we samen concluderen, dat de consultering op het moment niet gaat. De praktijkruimte wordt ook bezocht door mensen met luchtwegklachten of een auto-immuunziekte, iemand met een zwakke weerstand is veel vatbaarder voor ziektekieminfectie. Het consulmoment kan dan via videobellen plaats vinden.

2. d. Kom tijdens onze afspraak in de praktijk alleen, of zoals telefonisch afgesproken

In de onderzoeksruimte is plaats voor 2 personen, wanneer er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt dat man, vrouw, kind of buurvrouw mee moet reizen. Bespreek dit dan even van te voren, dan kunnen we kijken naar een passende oplossing, wellicht kan er een wandeling worden gemaakt, in de bosrijke omgeving bij het theehuis “de Visdonk“.

De online gezondheidsadviezen zijn standaard en voor particulieren bedoeld, die de internetsite bezoeken. Een voedingsadvies op maat kan d.m.v. een akkoordgesprek worden gemaakt, waar de mogelijkheden besproken worden. De standaard analyseaankopen, en adviseringen vallen onder eigen verantwoordelijkheid.

Worden er medicamenten gebruikt? Overleg dan eerst met een gespecificeerd geneesheer of vrouw voordat er natuurlijke hormonaal aansturende kruiden worden gebruikt. Hierbij is elk individu persoonlijk toerekeningsvatbaar om deze gegevens met de behandelend arts-geneeskundige te bespreken. De effectbeoordeling worden tijdens de vastgelegde resultaatonderzoek aangeven en Albican kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld. Bel wel gelijk een praktijkondersteuner

Als er een conflict ontstaat tussen de plantaardige kruidenpreparaten, en geneesmiddelen

Als de lever en gal ontgift worden d.m.v. een gezonder eetpatroon, moeten er opgehoopte afvalstoffen via uitwerpselenkanalen afgevoerd worden. Detox en afkickverschijnselen zijn een gevoel van zwakte, hoofd- psoas-spierpijn of grieperig gevoel. Op zich zijn de bijverschijnselen een gunstig teken, “het werkt”, blijf klacht alert, neem bij twijfel contact op met dienstdoende-arts.

3. b Akkoord met de algemene voorwaarden en de factuur, afzeggen kost bij volledig onderzoek € 35.00

Bij elk consultgesprek, gaat men automatisch akkoord met de overeengekomen criteria en de praktijktherapeut zal nooit aandringen tot een consultraadplegingaankoop. Als tijdreservatie is gepland, de factuur en bescheiden zijn opgestuurd, zijn de annuleringskosten €35.00, voor verrichtte werkzaamheden en factuuraanmaak. Het consult-aanmaakproces is een tijdrovend werkje, waar ook ander vaktechnische arbeid verricht had kunnen worden t.b.v. andere hulpvragers.

3. c. Gebruik niet zomaar een voedingssupplement en kijk goed op de ingrediëntenlijst

Groente is op elkaar afgesteld, daar zitten alle stoffen in die elkaar helpen, om dit stukje voedsel te verteren. De voedseldeeltjes worden bruikbaar gemaakt voor de stofwisseling, als we ze verstandig consumeren, is er een juiste balans. Een voeding-preparaat doet die iets met het innerlijke aansturingsproces, het kan een hormoonevenwicht herstellen maar ook ontregelen. 

4. Opbouwen en afbouwen suppletie en voeding

Zorg voor een rustige start met kruidenmiddelen en het veranderen van het voedingspatroon. Consumptieverandering in groentegewassen, wat normaliter niet geconsumeerd wordt, moeten ingewanden aan wennen. Staat er 3 x daags op de suppletieverpakking, begin dan met 1 pil of haal een deelcapsule uit elkaar. Zo’n lagere dosering kan alleen bij doseerbare capsules worden gebruikt, om via het mondslijmvlies op te laten nemen. De kleinere hoeveelheden geld ook bij sensitiviteit.

4. a Gebruik de telefoon alleen voor nood of stuur een bericht via Whatsapp of ander social media kanaal

Het kan zijn dat een klein deel van kruidenaftreksels al voldoende is, want ieder heeft een unieke eigen gebruiksaanwijzing. Luister goed met de navelchakra, of vraag om raad via Whatsapp, Messenger of tijdens praktijkbezoek, “gebruik de telefoon alleen bij nood“. Minder noodzakelijke vragen kunnen ook bewaard worden tot de volgende ontmoeting.

4. b Aansprakelijkheid

Kruidentherapieën of recepten die gebruikt gaan worden op advies van de praktijkbehandelaar zijn bij foutief gebruik aansprakelijkheidsvrij. Ieder individu is verantwoordelijk voor allerlei neveneffecten, trek op tijd aan de bel, als er ongewenste effecten zijn. Volg dan de instructies op, die tijdens de adviesgesprekken worden aangereikt en blijf in gesprek met behandelend specialistische-arts. Betrek de genezer bij het suppleren en de vorderingen, voor een juiste inspectie.

Houd alle zorgverleners op de hoogte

Kwalijke effectwerkingen gebeuren maar zelfden, maar zijn wel heel belangrijk om in acht te houden, houdt om die reden zorgverleners op de hoogte. De geneeskunstbeoefenaar moet continu een correct verzameldossier bijhouden voor een juiste diagnosebeoordeling. De medicijnmeester kan immers iemand direct in de geneeskundige-praktijk ontvangen en doorverwijzen. 

5. Hoe lang worden voedingssupplementen gebruikt

Wanneer er een datum afgesproken wordt om te gaan wisselen van ayurvedische middelen, met welke reden dan ook, noteer het in de agenda. Praktijk-albican kan de kruidenwisseling niet bijhouden, ook hier is een eigen agendasysteem voor nodig. De praktijkcoach kan nooit schuldig worden bevonden en laat het gebruik van bioactieve stoffen altijd van tijdelijke duur zijn. Wissel regelmatig van suppletiesamenstelling, en voorkom spijsverteringluiheid door kant en klare kruidenpreparaten. 

5. a Voorkom een afhankelijkheidstoestand van voedingssupplementen

Sommigen kruidencombinaties, zoals middelen tegen angst en slaap-bevorderende kruidensoorten, moeten na 3 maanden vervangen worden. Ten eerste kan het zijn werking verliezen en ten tweede wordt een afhankelijkheidstoestand voorkomen. Een paar weken later kan er dan gewoon weer gestart worden met de medicatiedosis en doet het weer de oude vertrouwde werking. 

Orgaanklok van de slapeloosheid 🕛 Leververvuiling ⚠️ 1.00 ⏰ 3.00 Ademhalingsproblemen ⚠️ 3.00 ⏰ 5.00

Een slaap-waakritmetijdverstoring ontstaat als het melatoninehormoon niet juist wordt opgewekt of afgebouwd door pijnappelklierverkalking ⚠️
Hert tijdritmetabel⏰ hieronder⬇️ geeft een tijdindicatie van wakker liggen en overdag geen of nauwelijks levensenergie ervaren, door een continuïteit aan uitputtingsverschijnselen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Chakra en aura kleurenanalyse 📊✅ Oosterse geneeskunde📞 Stel een vraag

5. b. De natuur zijn werk laten doen, vooral vet uit plantaardige of dierlijke producten beschermt ons

Dierlijke en plantaardige voedingsvetten, zoals boter of avocado vinden we in vlees maar ook in paranoten en volle vette kaas. Een aantal decennia is gezegd dat verzadigde vetten ongezond zouden zijn, de eeuwenoude risicoberekening verhoogde de kans op vaatziekten. De vetstoffen zouden leiden tot overgewicht en een te hoog LDL-cholesterol, deze aanname blijkt erg mee te vallen. HDL-cholesterol zorgt juist voor de huidporiën, darmtransportband en weerstand.

Te weinig lipiden binnenkrijgen of juist teveel koekjes en suikers eten geeft hormoonschommelingen

6. Het afbreken van een consult en het vooraf betalen van facturen

Na een gratis kennismakingsgesprek, is er vrijwillig voor gekozen voor de onderzoekmethode, doorgaans zijn dit drie consultenraadplegingen in d.m.v. praktijkbezoek of via videoconferentie. Raadpleeg voor die kosten de prijslijstweergave. Facturen dienen altijd vooraf het analyserende-onderzoek betaald te worden, het staat ieder ten alle tijden vrij, de consulteringen af te breken (raadpleeg ook punt 3). Echter is er geen geldteruggave en komt het consultmoment te vervallen. 

6.a.De periode van het onderzoek en de consulten

Een indicatiestelling met ondersteuning om doelenstellingen te behalen, duren maximaal 2 tot 5 weken. Uit ervaring is gebleken, dat de tijdsbestekken niet onder spanning staan. Leefstijlaanpassingen hebben een zeer ruime tijd met een geduldige creatief leraar, die al heel veel jaren ervaring heeft. Alleen een liefdevolle benadering kan een verslaving indammen.

6.b. Wanneer door ziekte de afspraak geannuleerd wordt

Als het afspraakmoment door ziekte of onvoorzienbare gebeurtenissen in de tijdplanning niet door kan gaan, is dat geen probleem. Stuur even Whatsapp-bericht, zodra er weer sprake van herstelgenezing is, redelijkerwijze houden we dan een slag om de arm. Een maand later wordt er dan via contact een afspraakmoment ingepland, mocht het langer duren, zeg op tijd af. Een afspraakuitval komt te vervallen zonder uitvalkennisgeving, deze plekbezetting hindert de afspraakbezetting. 

6.c. De afspraakbezetting is een strakke planning, mede om praktijkinkomsten te waarborgen

Het waarborgen van praktijkinkomsten zijn helaas een noodzakelijk kwaad, want de kosten van de praktijkonderhoud gaan gewoon door. De risicobeheersing is een doorlopend proces in het projectmanagement, vergelijkbaar bij timemanagement om relevante risico’s te ondervangen, zoals bij elk leertraject.

7. Afspraken en consulten

Als de vragenlijst is ingeleverd met de indicatiebescheiden en er een Orthomoleculair indicatierapport is verstuurd via email, volgen tijdstipkeuzes. Dienen verschillende vraagstellingen vooraf het eerste consultbezoek beantwoord te worden, zodat er geen oponthoud ontstaat en er geen leerconsulten verloren gaan. Als de afspraken heel strikt worden nagekomen kan er maximaal geprofiteerd van het gehele leertraject. Vergeet vooral niet het belang van een juiste vragenstelling.

8. Stel levensvragen en het antwoord wordt gegeven

De belangrijkste levensvragen geven vaak een grondig en wonderlijke inzichten in de cirkel van het levensproces. Vragenvaardigheid, schrijven, luisteren, lezen en over iets overdenken is een geheugentraining en dwingt ons om wel stil te staan. Niets gebeurt totdat iets in beweging komt, de veranderingskracht brengt ons terug naar de ware bronenergie.

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de persoonlijke gegevens zijn, Naam, adres, telefoonnummer. Verder is er data nodig als geboortedatum, geboorteplaatsen emailadres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website Albican bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen. Praktijk-Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en analytics, voor verder informatie neem een kijkje op het totale privacy-beleid

10. Duidelijkheid en informatiebeveliging is belangrijk voor een goede samenwerking en vertrouwen

Het doel is om tussen gebruiker en een dienstverlener op het gebied van informatiebeveiliging duidelijkheid te verschaffen. De initiatief name verhoogd de vertrouwensband in de persoonlijke en zakelijke afhandelingen, opbergsystemen en online-enquêtevragenlijsttechniek i.v.m. beveiligingskwesties. 

De prijslijst is opgebouwd uit probleemanalyseindicatiestellingpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Er is geen één leefsituatie hetzelfde, er bestaat ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies door gewicht-toenamehoog gevoeligheid coaching  d.m.v. missiebegeleiding en de oosterse geneeskunde. Elk leertraject is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

12. Prijstarieven en aanbiedingen

De prijstarieven kunnen met gezamenlijke combinatieaanbiedingen geboekt worden met 50% korting. Deze prijscombinaties kunnen geboekt worden met bijvoorbeeld een handlezing, reflexmassage, een ascendantenberekening, een speurtochtwandeling of een Aartsengelenkaartlegging. Deze aanbieding geld niet voor de consultsessies met orthomoleculair rapportage.

Prijslijst➡️ Stel een consultering zelf samen of kies een meridianentraject met vijf weken begeleiding

❶ Orthomoleculair Therapie ❷ Analyses & Voedingsadvies ❸ Orthomoleculair rapport ❹ Meridianendagboek ❺ Zoekwandeling ❻ Aartsengelen-coaching ❼ Aurascan ❽ Totembegeleiding ❾ Handlezing ❶⓿ Astrologie en toekomstinzicht ⓫ Chakraherstelmassage ⓬ Workshops ⓭ HSP-begeleiding ⓮ Chakrakleurenonderzoek ⓯ Ademhalingsoefeningen ⓰ Stresshersteltesten, bloedanalyse en supplementenadvies
Onderzoek & analysePrijsTijdsduurLocatie informatieSociale media en extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
🔗 Prijs € 289,00 - Stap ➀ ➡️ 🛒Afrekenen - Stap ➁ ➡️📞 bel met 0641979305

📌 Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊

📊 Chakra en aurakleurenonderzoek kopen
✅ € 61,71
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto en aurascan gratis 🛒 Betaal hier 📌 Aanbieding voor €19,95
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW📊 Chakraverslag betalen
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
➡️ Aartsengelen reading levensvragen✅ € 61,71
📌Reading Aartsengelen kopen
✅ 60 minuten
✅ Incl. keuze ➡️ Mini wandelspeurtocht
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen zonder minispeurtocht
➡️ Engelenverslag met met vragenlijst

➡️ ➡️Extra "Engelenverslag" met met vragenlijst € 30,25
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
✅ Missie begeleiding ✅Astrologie en meer....✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage
📌 Betaal de reflexmassage
✅ € 61,71
➡️ 📌 50 % korting op reflexzonemassage bij een onderzoek met 3 consultsessies
➡️ 60 minuten
➡️ 📌 Te combineren met een handlezing
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling📌 Aanbieding bij engelen coaching✅ € 61,71
➡️ 📌 Koop hier
➡️ 60 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
✅Chakra aura kleurenonderzoek

📌 Chakra Reflexzonemassage
📌 Handlezing van € 61,71 voor ➡️ € 17,00

✅ Hand lees info
📌Extra consulttijd bijkopen✅ Speurtochtconsult

📌 Speurtocht info
📞 Stel een vraag

✅ Algemene voorwaarden