Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ze zijn er om ons samen te beschermen, lees het allemaal even goed door. Een goede voorbereiding is het halve werk en komt ten goede tijdens en na de begeleiding en adviezen. Als de site alleen gelezen wordt en voedingsadviezen worden toegepast in het dagelijkse leven, is het doornemen ook zinvol. Het auralichaam moet ons een leven lang dragen, zet veiligheid voorop! Houdt een behandelend arts op de hoogte, verander niet zomaar van voedingstoffen.

Voorwaarden, Overeenkomst, voedingsadviezen, voedingssupplementen, begeleiding, analyse, bloedonderzoek, bijwerkingen, allergieën, weerstand, afspraak, consult, supplementen, aansprakelijkheid, medicijnen, akkoord, factuur, ingrediëntenlijst, verantwoordelijkheid, opbouwen, afbouwen, Verantwoording, afhankelijkheidstoestand, afspraken,

We doen samen ons uiterste best en maken een reis door het menselijk lichaam

We gaan samen op ontdekkingsreis door de bloedvaten, lymfebanen het middenrif, het hoofd, de darmen en het gehele zenuwnetwerk aan neurotransmitters en hormonen. Het van belang, om een ieder zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden tijdens een consult of indicatiestelling. Het kan van grote waarde zijn om de kennis, te verzamelen in een dagboek met tijdzoneweergaven.

Miscommunicatie door tijdsdruk

De ervaring van de praktijk, leert al vanaf 2012, dat er meer wegen naar Rome leiden en dat artsen echt bereid zijn, daar te ondersteunen waar het kan. Miscommunicatie ontstaat vaak op het moment dat de ontvanger een boodschap anders ontvangt, door allerlei factoren, zoals angst en belemmerende chronische ziekte als onbegrip en tijdsdruk.

Alleen een arts kan in een buik kijken, gebruik info uit het orthomoleculair therapeutisch rapport

Diverse collega therapeuten en adviseurs op het gebied van nutriënteninname, ondersteunen Albican, samen zijn we sterk, dat is het motto! Alleen een arts kan in iemands lijf kijken, daarom kan een diagnose doorslaggevend zijn. Een analyse en een anamnese als vooronderzoek kan heel bruikbaar zijn, voor een andere geneeskundige. In een orthomoleculair therapeutische rapportage wordt de indicatiestelling vastgelegd.

Samen maakt ons sterk!

Het goed om bewust te zijn dat niemand nooit alles kan weten, maar dat samen op onderzoek uit gaan krachtig maakt. Gezamenlijke nasporingen kunnen inzichten geven aan de beoefenaar van de geneeskunst, precies hetzelfde geld ook voor de omgekeerde situatie. We moeten blijven overleggen met de dokter en werken te samen aan een overzichtelijke rapportage. 

Verbanden leren zien, door gegevens te verzamelen

Het lichaam is heel complex, het is belangrijk om verbanden te leren zien, zo kan een bloeding in het rode chakra, zuurstof tekort geven in het brein. Een overactief immuunsysteem kan de slaap niet vatten en al rennend kunnen de organen niet rusten. Deze factoren kunnen een bepaald terugkerend beeld laten zien en inzichten geven, wat we wellicht onderbewust al weten.

Over de wereld zijn er duizenden aandoeningen en dat moet uitgezocht worden

Er is veel ervaring voor nodig om duizenden gezondheidsklachten als fibromyalgie, burn-outklachten en falende sportprestaties en op te sporen. Het genereren van kennisoverdracht is noodzakelijk, het kiezen van een supplement naast de medicatievoorschrijvingen van een behandelaar moet uiterst nauwkeurig gebeuren. De informatieoverdracht, van bijvoorbeeld bloedonderzoeken, diagnoses, zelfonderzoek worden vaak vergeten, houdt alle partijen op de hoogte.

1. Een arts stelt een diagnose, een belangrijke sleutel in mijn advies

Daarbij kan een juiste diagnosestelling van een huis- of ziekhuisarts een grote rol spelen om een probleemgebied te analyseren. Vind er een bezoek bij een specialist plaats, houd de deskundige dan zorgvuldig op de hoogte. De veranderingen door moleculaire stoffen kunnen bijvoorbeeld diabetes beter hanteerbaar maken, waardoor minder insuline nodig is. Het insulinegehalte kan zich herstellen, zodra het reptielenbrein de suikerverslaving onder controle krijgt, door een brein-reset.

1. a. Soms lukken de aanpassingen niet meteen, dan is het wellicht een idee spiritualiteit in te zetten

De bestudering wordt gebruikt, om te kijken, waar eventueel aanpassingen en verbeteringen in voeding-stijl nodig zijn. Het is niet erg als het niet direct lukt, samen gaan we kijken wat op dat moment de beste aanpak is. Er kan gebruik gemaakt worden van de Oosterse geneeswijze, de weg met de totemdieren, aartsengelen-coaching, missievoorbereiding en spirituele wandelingen.

1.b. Voedingsrapporten inleveren of wachten tot onze eerste consult

Per e-mail, worden 2 voedingsrapporten vooraf het eerste consult ingeleverd, bij het uitblijven van deze rapportages, bemoeilijkt dit de onderzoekmethode. Er valt zonder inzage niets te verbeteren, het enige is dan dat gewacht wordt tot het moment van consultatie. De volgende bespreking wordt dan geleerd welke eetmomenten en recepten in het leerboek worden geschreven.

Een indicatieanalyse, kan als aanwijsbare aanduidingen gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Losse analyses zijn geen consulten, het is om te kijken welke bloedonderzoek(en), bij indicerende-rapport hoort. Bij deze aanwijzingen behoort een rondleiding van de gratis voedingsadviezen op verschillende forums en telefonisch duurt het gesprek maximaal 30 minuten. Vervolgens is er een mogelijkheid voor een persoonlijk coaching traject. 

1. d. Een voorbeeld dagboek en tijd schema

Het beste is om een A5-schrift te gebruiken, een A5-dagboek is handig om mee te nemen en past meestal in een tas. Het tijdschema is over te schrijven of te downloaden en wordt gebruikt als er iets gebeurt of veranderd. Om klachten te kunnen herkennen hebben we een rode draad nodig, zodat we weten welk tijdstip iets gebeurd. Bekijk het tijdschema en schrijf de tijdsplanning eenvoudig over, begin nu met tijdbeheer, omschrijf momenten, wanneer iets gebeurd in het leven. 

2. Adviezen website, platforms, begeleidingen - Aankoop voedingsadviezen via Ideal

De voedingsraadgevingen zijn belangeloos gemaakt, ter inzage voor de consument op platforms, de schrijfsels, bewerkte afbeeldingen zijn van Albican. De celkernkennis is hetzij uit studie of ervaringen vanaf 2012 verkregen, in persoon zijnde Alie Vos-Doller. Als Orthomoleculair Therapeut, voedingsdeskundige. levenscoach, spiritueel begeleider en chakra en aura analyseonderzoeker worden er geen werkzaamheden verricht als arts-genezer. Het ziekenhuis heeft alle apparatuur.

2.a. De rode draad in een dagboek vastgelegd, geeft de mooie resultaten

De rood-lopende lijn ontstaat in een bijgehouden aantekenboek en wordt samen met tijdmanagement ingezet. Een speurtocht door eigen leven, dat doet een ieder op eigen manier. Het maakt niet uit hoe we bij onze missieopdracht komen. Of het nu sport een hobby is, wellicht op reis naar buiten met de innerlijke gidsen of het pad met de engelen volgen. De spirituele reis vertelt ons elke dag, wat we beleefd hebben, hoe we het hebben ervaren en wat we kunnen veranderen.

2. b. Elk advies wordt zorgvuldig gecontroleerd, maar toch kunnen ze deskundig medisch advies niet vervangen

Iedereen  dient zijn een eigen verantwoordelijkheid te nemen en goed te blijven luisteren naar intuïtie. Indien nodig direct een medicus te bezoeken, houdt een specialist en apotheker op de hoogte wat er aan suppletie, plastabletten, maagzuurremmers genomen wordt. Bedenk het is beter te voorkomen, dan wanneer we naast alle gezondheidsklachten, bijwerkingen ook nog herstelt moet worden. Werk aan bewustwording, als mensen verhuizen, worden oude diagnoses-stellingen vaak niet ingezien.

2. b. Tijdens een afspraak kan het zijn dat de coach ziek wordt en de afspraak gewijzigd gaat worden

We leven momenteel met veel allergieën, veel besmettingen van griep, corona en verkoudheden, de hulpvrager maar ook de begeleider ook onwel worden. In geval van ziekte kan een praktijk-consult worden geannuleerd, in eerste instantie wordt een videoconsult aangeboden. Mocht het zo zijn dat ziekteklachten een volledige rustperiode nodig hebben van beide partijen, dan moet de afspraak worden afgezegd en een nieuw tijdstip gepland. Wees verstandig bij één van de genoemde virussen.

2. b. Is sprake van een virale-aandoening, blijf dan thuis en kies voor videobellen, een perfecte keuze

Eenmaal met een virale-aandoening aan de deur, kunnen we dan de conclusie moeten trekken, dat dit op het moment niet gaat. De praktijkruimte wordt ook bezocht door mensen met luchtwegklachten of een auto-immuunziekte, iemand met een zwakke weerstand is veel vatbaarder voor ziekteverwekkende bacteriën. De consultering kan via videobellen op welke plek dan ook plaats vinden.

2. c. Kom tijdens onze afspraak in de praktijk alleen, of zoals telefonisch afgesproken

In de onderzoeksruimte is plaats voor 2 personen, wanneer er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt dat man, vrouw, kind of buurvrouw mee moet reizen. Bespreek dit dan even van te voren, dan kunnen we kijken naar een passende oplossing, wellicht kan er een wandeling worden gemaakt, in de bosrijke omgeving bij het theehuis “de Visdonk“.

De online gezondheidsadviezen zijn standaard en voor particulieren bedoeld, die de internetsite bezoeken. Een voedingsadvies op maat is zeer persoonlijk, daarvoor is eerst een analyserend verslag nodig, voortkomend uit indicatiestelling. Zet het eigen lijf in als de beste dokter, weet waar ons voedsel vandaan komt.

Wordt er medicamenten gebruikt? Overleg dan eerst met een gespecificeerd geneesheer of vrouw voordat er natuurlijke hormonaal aansturende kruiden worden gebruikt. Hierbij is elk individu persoonlijke verantwoordelijkheid om deze gegevens met de behandelend arts-geneeskundig te bespreken. De effectbeoordeling worden tijdens de vastgelegde resultaatonderzoek aangeven en Albican kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld. Het advies is wel gelijk de huisarts te bellen of bericht te sturen. 

Als er een conflict ontstaat tussen de plantaardige kruidenpreparaten, en geneesmiddelen

Vraag dan naar het formulier ontgiften, weet, dat wanneer iemand gezonder gaat eten, het lichaam opgehoopte afvalstoffen ‘eruit gaat gooien’. Bijwerkingen kunnen zijn, een gevoel van zwakte, hoofd- of spierpijn of grieperig gevoel. Op zich zijn de verschijnselen een gunstig teken, “het werkt”, blijf bij elke klacht alert en neem bij twijfel contact op met dienstdoende-arts.

3. b Akkoord met de algemene voorwaarden en de factuur, afzeggen kost bij volledig onderzoek € 35.00

Bij elke aankoop, gaat men automatisch akkoord met de de algemene voorwaarden, de condities  zijn er om elkaar te beschermen. De praktijktherapeut zal nooit aandringen om een raadpleging te kopen, daar tegenover staat dan wel, als men tijd geserveerd, bij  annuleren € 35.00 euro in rekening wordt gebracht. De verrichtte werkzaamheden als documentatie versturen, factuuropmaak om de consultering op te starten, is een tijdrovend werkje, waar ook ander vaktechnische arbeid verricht had kunnen worden. 

3. c. Gebruik niet zomaar een voedingssupplement en kijk goed op de ingrediëntenlijst

Groente is op elkaar afgesteld, daar zitten alle stoffen in die elkaar helpen, om dit stukje voedsel te verteren. De voedseldeeltjes worden bruikbaar gemaakt voor de stofwisseling, als we ze verstandig consumeren, is er een juiste balans. Als een voeding-preparaat ingezet gaat worden, doen die iets met ons bloedcirculatiesysteem, het kan een evenwicht herstellen maar ook ontregelen. Bewerkte koolhydraten en suikers uit pillen kunnen iets met onze gedachten doen of de ademhaling ontregelen. 

4. Opbouwen en afbouwen suppletie en voeding

Zorg altijd dat er rustig gestart wordt met kruidenmiddelen en het veranderen van het voedingspatroon. Verandering in gewassen of specerijen, wat normaliter niet geconsumeerd wordt, moet het lichaam mogelijk aan wennen. Bijvoorbeeld, staat er 3 x daags op de verpakking, begin dan met 1 x daags of haal een deelcapsule uit elkaar. Zo’n lagere dosering kan alleen bij doseerbare capsules worden gebruikt, om via de mond op te laten nemen. Kleine hoeveelheden worden ook gebruikt bij sensitieve mensen.

4. a Verantwoording voor eigen lichaam, luister dus goed wat het lichaam verteld

Het kan zijn dat een klein deel van kruidenaftreksels al voldoende is, want geen één lijf is hetzelfde. Luister goed naar wat het lichaam verteld, of vraag om raad via Whatsapp, Messenger, in mijn praktijk of per mobiel “gebruik de telefoon alleen bij nood“. Minder noodzakelijke vragen kunnen ook bewaard worden tot onze volgende afspraak of plaats de vraag in de daarvoor bestemde afgesproken ruimten. Er zijn tal van mogelijkheden om het maximale uit een begeleidingsplan te halen, maak er gebruik van.

4. b Aansprakelijkheid

Kruidentherapieën of recepten die gebruikt gaan worden op advies van de praktijkbehandelaar kan deze nooit aansprakelijk voor gesteld worden bij foutief gebruik. Wel kan geadviseerd worden over allerlei stofwerkingen, trek op tijd aan de bel, als er ongewenste effecten zijn. Volg dan de instructies op, die tijdens de adviesgesprekken worden aangereikt en blijf in gesprek met behandelend specialistische-arts. Betrek de genezer bij het suppleren, mochten er ooit klachten ontstaan. 

Houd alle zorgverleners op de hoogte

Kwalijke effectwerkingen gebeuren maar zelfden, maar wel heel belangrijk om in acht te houden, houdt om die reden zorgverleners op de hoogte. Zodat een beoefenaar van de geneeskunst in verzamelde gegevens een correct beeld krijgt. De medicijnmeester kan iemand in de geneeskundige-praktijk ontvangen en beoordelen of eventueel een verwijsbrief noodzakelijk is. 

5. Hoe lang worden voedingssupplementen gebruikt

Wanneer er een datum afgesproken wordt om te gaan wisselen van ayurvedische middelen, met welke reden dan ook, noteer het in de agenda. Dit kan praktijk-albican niet bijhouden, ook hier is een eigen agendasysteem voor nodig. De praktijkcoach kan nooit verantwoordelijk worden gesteld. We nemen als een luie stofwisseling die door toedienen van kant en klare preparaten, uit cellen niets hoeft te halen. Laat het gebruik van bioactieve stoffen van tijdelijke duur zijn of wissel regelmatig van samenstelling. 

5. a Voorkom een afhankelijkheidstoestand van voedingssupplementen

Sommigen kruidencombinaties, zoals middelen voor angst, multivitaminen, slaap-bevorderende kruidensoorten, enz, moeten na 3 maanden even vervangen door een ander ayurvedisch-kruiden-preparaat. Ten eerste kan het zijn werking verliezen en ten tweede zo voorkomen we een afhankelijkheidstoestand als het bijvoorbeeld een angststoornis remt. Naar een paar weken kan er dan gewoon gestart worden met de dosis daarvoor en doet het zijn oude vertrouwde werking weer. 

5. b. De natuur zijn werk laten doen

Gebruik kruidenmethoden, deel-capsules of tabletten als voorgeschreven en daarna alleen te nemen als er sprake is van noodzaak. Het is noodzakelijk om ook gezonde nutriënten binnen te krijgen, uit vet, vocht en vezels. Daarbij is voldoende beweging noodzakelijk, om de bloedcirculatie en het lymfesysteem het verdere werk te laten doen.

6. Het afbreken van een consult en het vooraf betalen van facturen

Na een gratis kennismakingsgesprek, is er vrijwillig voor gekozen voor de onderzoekmethode, doorgaans zijn dit drie consultenraadplegingen in de praktijkruimte of via videobellen. Raadpleeg voor die kosten de prijslijst. Facturen dienen altijd vooraf het analyserende-onderzoek betaald te worden. Het staat ieder ten alle tijden vrij, de consultering af te breken of onze afspraak te annuleren (raadpleeg ook punt 3). Echter is er geen geldteruggave en komt het consultmoment te vervallen. 

6.a.De periode van het onderzoek en de consulten

Een indicatiestelling met ondersteuning om doelen te behalen duren maximaal 2 tot 5 weken. Gebleken is uit ervaring, dat dit een zeer ruime en ontspannen tijd is, om oplossingen te zoeken en aanpassingen in levensstijl aan te brengen om gezondheidsklacht(en) aan te zetten tot herstel. Tenzij anders en schriftelijk met elkaar overeengekomen, als ziekteverschijnselen een ernstiger en omvangrijker is. Dat ieder zich van harte welkom mag voelen en een leerzame, boeiende tijd mag ervaren als anderen dat deden.

6.b. Wanneer door ziekte de afspraak geannuleerd wordt

Als de afspraak door ziekte of gebeurtenissen die van te voren niet konden worden gezien en de tijdplanning niet door kan gaan, is dat geen probleem. Stuur even Whatsapp bericht, neem contact op, zodra er weer sprake van herstel is. Redelijkerwijze houden we dan een slag om de arm van een maand en maak via contact een afspraakmoment. Mocht het langer duren dan deze periode, breng de therapeut op tijd op de hoogte, anders komt het consult te vervallen. Dat betekend concreet, een nieuwe raadpleging met bijbehorende kosten.

7. Afspraken en consulten

Als de vragenlijst is ingeleverd met de indicatietesten, en er een Orthomoleculair indicatierapport is verstuurd via email. Zijn er verschillende tijdstippen, verdeeld over 2 tot 5 weken, waarin 3 consulten zijn inbegrepen. In het rapport staan vragen die vooraf het eerste consult beantwoord dienen te worden, zodat het onderzoek geen oponthoud heeft. De consulten kunnen dan besteed worden aan coaching en niet aan analyses stellen, zodat we maximaal kunnen profiteren van de leermomenten. 

8. Zijn er nog vragen, stel ze gerust. Er zijn geen domme vragen

Stel vragen gerust en kies het contact wat het beste past, daarvoor zijn we samen deze overeenkomst aangegaan. Zodat er tijdens coaching, tijdelijk iemand is om mee te kijken en domme vragen zijn er niet. Het is juist niet slim om ze niet te stellen, daar leren we allebei niets van, bovendien kan een orthomoleculair therapeut veel leren uit verschillende vragen. Stuur altijd even een Whatsapp waar de vraag is verstuurd en er zal tijdens een geschikt moment gereageerd worden.

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de persoonlijke gegevens zijn, Naam, adres, telefoon nummer. Verder zijn er gegevens nodig als geboortedatum, geboorteplaatsen email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website Albican bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.  Praktijk-Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en Google analytics, voor verder informatie neem een kijkje op het totale privacy-beleid

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies, gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-out of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊

📊 Chakra en aurakleurenonderzoek kopen
✅ € 61,71
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto en aurascan gratis 🛒 Betaal hier
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW📊 Chakraverslag betalen
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 61,71
➡️ 📌 Aanbieding € 24,95 Social Deal
✅ 60 minuten
✅ Incl. keuze ➡️ Mini wandelspeurtocht
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen zonder minispeurtocht
➡️ Engelenverslag met met vragenlijst

➡️ ➡️Extra "Engelenverslag" met met vragenlijst € 30,25
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling📌 Aanbieding bij engelen coaching✅ € 61,71
➡️ 📌 Koop hier
➡️ 60 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra Aura kleuren analyse 📊 Aanbieding📌 Informatie over de Aura

📌 Informatie Chakra en Aura analyserapport 📊 reserveren en kopen
✅ Speurtochtconsult

📌 Speurtocht info