Biografie, missie en visie van Albican

De levenstrein van de maakster van Albican was een aaneenschakeling van levenservaringen, een maagperforatie haalde ‘t leven totaal overhoop. Op zeer jonge leeftijd was er een eierstok en eileider afgenomen i.v.m. het ‘t PCOS-syndroom, de eierstokcysten werden operatief verwijderd. Het meest zwaarste aan deze periode was dat er veel onbegrip was, volgens artsen zat het tussen de oren. Mensen spiegelden er op los, daardoor ontstond veel stress en hyperventilatie.

Albican, missie, visie, analysemethoden, herstelplan, coaching, chakratherapeut, orthomoleculaire geneeskunde, voedingsdeskundige

Stress in de auraomgeving doet het PCOS-syndroom geen goed en PCOS kwam terug

De PCOS kwam aan linkerkant van ‘t ovarium terug op de 18e verjaardag, dat met rust en medicijnen overging. Een zwangerschap zou er niet meer inzitten, maar toch gebeurde het wonderlijke in 1988 werd een zoon geboren. Anderhalf maand te vroeg kwam hij ter wereld, niet wetende dat het maagscheurtje van het ongeluk destijds open knapte. Op de kraamafdeling zagen ze het gal vermengd met bloed in het braaksel, dat werd afgedaan met wat bevallings-schraapselslijm.

Een klein mensje geeft kracht, maar dat behoefde ik niet op te rekenen van de omgeving

De kleine jongen, zo’n klein mensje dat houd een mens werkelijk heel sterk, maar de maagreflux was sterker en verhongerde. Als er wat gegeten werd, kwam het er met een noodgang weer uit en een maagonderzoek werd afgewezen. Boosheid en teleurstelling zorgden ervoor dat ik dat ene telefoontje pleegde naar het maatschappelijke dienst.

Het bleek goed mis te zijn, 3 open maagzweren werden ontdekt door een gastroscopie

Een maatschappelijk werkster adviseerde de huisarts een gastroscopie te maken en toen bleek dat het goed mis was. Met spoed kwam er een uitnodiging, de diagnose was drie open maagzweren, wat zijn maagzuurremmers toch ontzettend fijn. Na een pijnloze maagpijnperiode kwam er opeens paniek, innerlijke onrust en angst, geen idee waar dat nou weer vandaan kwam. Een enorme wilskracht en doorzettingsvermogen uit het verleden, zorgden ervoor dat de kruinkracht bleef.

De kruinwijs werd ontwikkeld door lezen, vele banen passeerden maar een burn-out veranderde dat

Vele banen als persoonlijk-adviseur beroepsopleidingen consulente, Recruiter en intercedent passeerden. Toen Bakx uitvaartzorg in het het werkvizier kwam, was de terminale uitvaartlevensregelingen en reïncarnatiegeboorte op het lijf geschreven. Wat er ook op het pad kwam, het werd een succes en werkte met een hart vol passie, tot een burn-out

De positieve instelling bleef en wist het leven weer op te pakken en ging studeren en parttime werken

Van lieverlee herstelde de burn-outklachten, in 2011 begon de eerste studie,  Orthomoleculair therapeut, na het behaalde diploma, volgde voedingsdeskundige. In 2017 werd chakra en aura healing ook positief afgesloten, sindsdien zijn er veel ontwikkeling strategieën, zoals reflexzonnemassage en handlezing. De meridianencoach haar geboortedatum is op 12-02-1966 in Een Waterman en paard, met de ascendanten Leeuw en Aap

Dieren en planten kunnen ons helpen, aurabuiten-energie is namelijk wat ons allen verbind

De geboortewaarzegkunst onderzoekt het menselijk karakter, aan de hand van een geboorteperiodes. Volgens de Oosterse geneeskunde kan de auralichaamsenergie zichzelf herstellen symboliseren twaalf dierenriemtekens. Totemdierwijsheid kan ons helpen om wat we kwijtgeraakt waren weer terug te vinden, dit kan door speurtochtpuzzels, wandelen en fotografiebeelden.

Hoe de naam Albican ontstond

Het ontstaan van de naam Albican ▶️ De sterke uitspraak van president Obama, boeide al langere tijd, Yes-We-Can, is een krachtige uitspraak. Een creatief idee ontstond 👉 All be Can, dat zou de vertaling zijn naar, “alles kan”. Stress 💥 en suiker 🍰 ze kunnen een schimmelinfectie veroorzaken, genaamd candida albicans, de eerste behandelingen in de naamloze praktijkruimte waren “schimmelnagelbehandelingen. Op een avond stond het vast en melde ‘t bij de KVK.

Mijn Gedichten, ze gaan over het leven, geef niet op anders sterft er steeds iets moois van ons mee

Alles wat op het pad kwam, gaf handvatten en wakkerde nog meer het bengeltje aan. Ruim twintig jaar geleden werden de eerste gedichten geschreven, het was even stil, in tweeduizend elf werd het schrijven weer opgepakt. De inspiratie wordt uit levensprocessen gehaald, de woordenkunst voor iemand met dyslectie is een uitdaging, maar uitdagingen zijn er om te overwinnen niet waar. Weet, dat zolang we hier op aarde zijn, we iets kunnen doen op dit aardse bestaan, opgeven is geen optie, dan sterft er telkens iets van de vlinderkwaliteiten.

Zonnevlecht 🟡 Derde chakra, is verantwoordelijk voor de energie

Het zonnevlechtchakra, is verantwoordelijk voor de energiecapaciteit en het middelpunt van ons zelfbeeld, gekoppeld aan gebeurtenissen tussen ouder- kindWilskrachtverlies, zelfdisciplineverlies en warmteverlies in onze persoonlijkheid leidt tot overmatige aurabescherming, veroorzaakt door de spijsverteringklachten en maagzuuroprispingen. Gastro-oesofageale reflux is een officiële ziekte wat kan leiden tot gastritis mogelijk veroorzaakt door een maagzweer. 

Een zonnevlechtdisbalans en een aurablokkade opsporen d.m.v. een kleurenanalyse

Het doel van een kleurenanalyse is om aurablokkades en chakradisbalansen op te sporen in het lymfesysteem. In de chakra-kleurentest worden energiepunten doorgemeten en verwerkt in een analysesamenstellingsrapport. Een indicatieanalyse, kan als aanwijsbare aanduidingen gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen.

Heilzame voeding en yoga voor de Stuitchakra onrust 🟥Navelchakra verlamming🟧Zonnevlechtverzwakking 🟡Hartchakra verdriet🟢Keelchakra stilte 🔵Zesde zintuig misbruik 🟣Kruinwijsheid verlies⚪

Chakra’s zijn draaiende orgaanwielen, in een dualistisch verband pompt het miltmeridiaan “de lymfeklier van het bloed erytrocyten, leukocyten en trombocyten in het rond "de meer bekendere burn-out. De lymfe werkt als een soort rioolsysteem en haalt vochtafval uit de cellen en niet-oplosbare LDL-vetten uit de darmen. Rioollymfesysteemverstopping veroorzaakt bloedstolling en LDL-vetplaque.
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk
📌 Burn-out
▶️Voeding chakra's
📌 Handchakra en handlezing
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
📌 Prijslijst
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

Prijslijst van Albican

De prijslijst is opgebouwd uit probleemanalyseindicatiestellingpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Er is geen één leefsituatie hetzelfde, er bestaat ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies door gewicht-toenamehoog gevoeligheid coaching  d.m.v. missiebegeleiding en de oosterse geneeskunde. Elk leertraject is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Het krachtherstelplan d.m.v. de Oosterse geneeskunde, de geboortegegevenskracht

De prijstarieven zijn doelgericht ontwikkeld om het einddoel te behalen, d.m.v. missiebegeleiding en Oosterse filosofie. Volgens deze geneesmethode, hebben de wielen binnen het aurahuidporiënnetwerk een eigen herstelmechanisme. De Chinese filosofie, “de medische i ching” heeft een bewezen betrouwbare voorspellingsmethode 

Prijslijst➡️ Stel een consultering zelf samen of kies een meridianentraject met vijf weken begeleiding

❶ Orthomoleculair Therapie ❷ Analyses & Voedingsadvies ❸ Orthomoleculair rapport ❹ Meridianendagboek ❺ Zoekwandeling ❻ Aartsengelen-coaching ❼ Aurascan ❽ Totembegeleiding ❾ Handlezing ❶⓿ Astrologie en toekomstinzicht ⓫ Chakraherstelmassage ⓬ Workshops ⓭ HSP-begeleiding ⓮ Chakrakleurenonderzoek ⓯ Ademhalingsoefeningen ⓰ Stresshersteltesten, bloedanalyse en supplementenadvies
Onderzoek & analysePrijsTijdsduurLocatie informatieSociale media en extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
🔗 Prijs € 289,00 - Stap ➀ ➡️ 🛒Afrekenen - Stap ➁ ➡️📞 bel met 0641979305

📌 Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊

📊 Chakra en aurakleurenonderzoek kopen
✅ € 61,71
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto en aurascan gratis 🛒 Betaal hier 📌 Aanbieding voor €19,95
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW📊 Chakraverslag betalen
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
➡️ Aartsengelen reading levensvragen✅ € 61,71
📌Reading Aartsengelen kopen
✅ 60 minuten
✅ Incl. keuze ➡️ Mini wandelspeurtocht
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen zonder minispeurtocht
➡️ Engelenverslag met met vragenlijst

➡️ ➡️Extra "Engelenverslag" met met vragenlijst € 30,25
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
✅ Missie begeleiding ✅Astrologie en meer....✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage
📌 Betaal de reflexmassage
✅ € 61,71
➡️ 📌 50 % korting op reflexzonemassage bij een onderzoek met 3 consultsessies
➡️ 60 minuten
➡️ 📌 Te combineren met een handlezing
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling📌 Aanbieding bij engelen coaching✅ € 61,71
➡️ 📌 Koop hier
➡️ 60 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
✅Chakra aura kleurenonderzoek

📌 Chakra Reflexzonemassage
📌 Handlezing van € 61,71 voor ➡️ € 17,00

✅ Hand lees info
📌Extra consulttijd bijkopen✅ Speurtochtconsult

📌 Speurtocht info
📞 Stel een vraag

✅ Algemene voorwaarden