Biografie, missie en visie van Albican

Mijn leven was een aaneenschakeling van gebeurtenissen, dat ik ze ooit nog zou gebruiken in mijn eigen bedrijf, wie had dat ooit kunnen bedenken. Vele banen als persoonlijk-adviseur heb ik mogen bekleden, de ene keer als beroepsopleidingen adviseur, dan als Recruiter of intercedent en ooit regelde ik uitvaarten voor mensen, die terminaal waren. Wat er ook op mijn pad kwam, het werd een succes en werkte met mijn hart vol passie en ontmoette zoveel liefdevolle mensen in bijzondere situaties, tot een burn-out

Albican, missie, visie, analysemethoden, herstelplan, coaching, chakratherapeut, orthomoleculaire geneeskunde, voedingsdeskundige

Door mijn positieve instelling, wist ik mijn leven op te pakken en ging studeren

Ik nam de tijd voor mijn herstel en net op het moment, kreeg ik een leuke parttime baan aangeboden. Van lieverlee kwam ik weer dichter bij mijzelf en ging studeren, immers werkte ik parttime en die kans, zou niet snel meer voorbij komen. In 2011 begon ik met mijn eerste studie,  Orthomoleculair therapeut, na het behalen van mijn diploma, volgde de opleiding voedingsdeskundige en in 2017 slaagde ik voor chakra en aura healing. De ervaringen worden gehaald uit begeleiding, onderzoek en analyse en lees veel boeken. 

De bouwstenen van mijn leven

Geboren op 12-02-1966 Waterman en paard, mijn ascendanten zijn Leeuw en Aap. In het leven heb ik bewondering voor alles wat leeft of heeft geleefd, de Oosterse geneeskunde liep altijd als een rode draad door het leven. In de praktijk wordt daar volop gebruik van de aangeboren kwaliteiten gemaakt en werk zowel als voedingsdeskundige als spiritueel coach. Denk aan aartsengelen, totemdieren, chakra’s en aura’s, combi astrologie. Het belangrijkste is dat het het wiel van het leven draait. 

Geïnspireerd door mijn vaders groentetuin

Zo werd ik al heel jong als kind geïnspireerd door mijn vader, die een eigen groentetuin had en zie heit nog staan, hij rooide de wortels en dan kreeg je er altijd eentje, de aarde werd er door een doek af gedaan en je at hem dan zo op. Als er rundvlees was, dan sneed pa er een stuk vet af en dat kregen we als jong volwassene en in de wintermaanden altijd een eetlepel levertraan om ons immuunsysteem op pijl te houden.

Hoe de naam Albican ontstond

Het ontstaan van de naam Albican ▶️ De sterke uitspraak van president Obama, boeide al langere tijd, Yes-We-Can, is een krachtige uitspraak. Een creatief idee ontstond 👉 All be Can, dat zou de vertaling naar mijn bedrijf zijn, “alles kan”. Stress 💥 en suiker 🍰, ze kunnen een schimmelinfectie veroorzaken, genaamd candida albicans, vaak zichtbaar op nagels. De eerste behandelingen in de praktijkruimte was “schimmelnagel behandeling en advies”. Een deel van de naam kwam uit deze infectie samen gevoegd met alles kan, werd Albican.

Mijn Gedichten, ze gaan over het leven

Door alles wat ik mee maakte, gaf mijn leven mij handvatten, twintig jaar geleden schreef ik mijn eerste korte gedichten, daarna volgende er nog veel meer. Het was even stil, in 2011 pakte ik het schrijven weer op en kun je hiernaast vinden jullie mijn YouTube kanaal. Mijn inspiratie haal ik uit over het leven, niet alleen over die van mij, maar schrijf over alles wat ik mee maak, zo ook over wat mij te binnen schiet, bij een ander zijn of haar pijn en verdriet, met mijn creatieve skills produceer ik ook mijn eigen verfilmingen van mijn gedichten.