Gezondheidsrisico's van het lijnen en het jojo-effect

Het afvalplan voor gewichtsverlies is soms veel erger dan de kwaal, het hongerdieet, kan leiden tot hypoglykemie en hypoglycemische keto-acidose. Als het vetverbrandingsmechanisme veranderd door een ketogeen-dieet kan er hypoglykemie of het malabsorptiesyndroom ontstaan en blijft het insulinehormoon laag. De alvleesklier glucagon vrij, de reactie op vasten, het glucagonhormoon verhoogt de glucoseproductie d.m.v. een adrenalinestoot waarna alsnog insulinemoeheid ontstaat.

Gewicht, energie, afvallen, pre-diabetes, darmproblemen, angst, stress, histamine, lijnen, jojo-effect, afvalplan, dieetprogramma, oedeem, anorexia, reptielenbrein, zesde zintuig, hoog gevoeligheid, projectie, zwangerschap, trauma, jeugd, honger, maagzuur, stofwisseling, gevoelsblindheid, gedachteleven, gevoelens, zenuwen, glutenallergie, gluten, maagverkleining, zenuwpijn, gastric bypass, homocysteïne

Het is belangrijk om eerst achtergrondinformatie te verzamelen, voor een lijnplan uitgevoerd wordt

Gezondheidsrisico’s van lijnen, terwijl geen achtergrondinformatie bekend is, wie kent het niet, het “jojo-effect” waarna er een gewichtstoename volgt. Het hongerdieet, is vaak broodarm, betreffend een glutenallergie, terwijl de broodmaaltijd ook jodium bevat voor onze keelklier. Als de keelkliercellen tot struma opzwellen staat dit bekend om de gejaagdheid, zweetaanvallen, haarverlies en een ongewenste gewichtsafname. Op een gegeven moment leidt dat tot bijnieruitputting. 

Buitensporig eetgedrag door zelfopgelegd hongeren, als onze buik niet meer samenwerkt met het hoofd

Anorexia, is vaak een uit de hand gelopen lijnpoging, we focussen ons slangenbrein steeds meer op slanker worden. Geen hongergevoel hebben en een te lage bloedsuiker, is het omgekeerde van steeds zwaarder worden. Een traumatische ervaring als rouwen om het verleden of partnerverlies kan de aanleiding zijn van de zelfuithongering.

Continu honger hebben

Vetcellen kunnen oedeemvorming geven, zoals bij hypothyreoïdie maar ook kleiner worden, door onverzadigd-gevoel of geen etensbehoefte, waardoor maagdisbalansen ontstaan. Als de micro-organismen te groot worden, groeit het vetpercentage, als we afvallen gaan de cellen krimpen maar niet verdwijnen. De kans bestaat dat na een dieet, de mestcellen weer gaan groeien, doordat restanten schimmels een hongersignaal blijven afgeven. De automatische piloot “het hoofd”, neemt het over.

Emotionele eters, waardoor honger of uithongering kan ontstaan

Gevoelsblindheid is het geheel of gedeeltelijk missen van emotionele beleving, zoals elke vorm van plezier, geluksgevoel, tevredenheid, vrolijkheid en ontspanning. Het missen van vriendschap, verliefd zijn, maar ook tegenovergestelde emoties zoals verveling, verdriet, verslagenheid, wanhoop, haat en somberheid. 

Boulimia nervose veroorzaakt een continue bezorgdheid om lichaamsomvang

De psychische veranderingen kunnen zich ontwikkelen tot boulimia nervosa, de aandoening die wordt gekenmerkt door permanente over bezorgdheid over lichaamsomvang. De onbeheerste eetbuien ontwikkelen een afschuw voor eigen eetstoornis, gevolg is dat men overgaat naar intermittent fasting, het onderbreken op pauzeren van de ontbijtmomenten. Men verhoogd wel de fysieke sportinspanningen, waarbij het vetpercentage flink daalt, gevolg is stofwisselingsverzuring.

Ketoacidos stofwisselingsverzuring

Acidose betekend verzuring, wat zich kan ontwikkelen bij diabetes melitus als gevolg van een acetonvergiftiging of insulinemoeheid. Het ketosis-gehalte is middels een ademmonster te achterhalen en meet de vetverbranding. Als het vetverbrandingsmechanisme veranderd door een ketogeen-dieet kan er het malabsorptiesyndroom ontstaan, met een ijzerrouteverstoring.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes
⌛️Neurotransmitter analyse ✅ Over eiwitten✅ Darm hoofd connectie📞 Stel een vraag

De psychosomatische ziekte, het projectiebeeld van magerzucht

De overmatige spiertraining in combinatie met de time-out van het “ochtendmaal” kan een verstoring veroorzaken van de lendenspier. Een sportovertraining is als eerste te herkennen aan trippointpijn, de aanhoudende stressfractuur kan leiden tot een sportersburn-out. Prestatiegevoeligheid kan tegelijkertijd leiden tot een sportverslaving, met name bij een beginnende sporter, voor een beginbalans tussen rust en sportactie. Tussen twee trainingscycli  moeten rustpauzes zitten.

Als weefsel overbelast wordt, kan er door ontstekingen ruimte ontstaan in het gewricht

Het schaambeen, is één van de drie botten waaruit de heup bestaat, het gewricht waar de schaambeenderen samenkomen, wordt de symphysis pubica genoemd. De kraakbenige koppeling is gemaakt van kraakbeen. Wanneer het symphysis-schaambeen en de omliggende spieren ontstoken raken door belasting van het gewricht, is het resultaat osteitis-pubis. 

Prettige en creatieve eetgewoonten kunnen de suikerbehoefte helpen voorkomen

Voor peuters is het in de eerste levensjaren belangrijk om van de maaltijden een prettige terugkerende gebeurtenis kunnen maken. In die eerste jaren worden de meeste nieuwe vetcellen aangemaakt en leert het slangenbrein wat goed voor ons is. Het is ‘t mooiste cadeau wat we onze kroost kunnen meegeven, voor de rest van het leven, is dat buikgevoel. Maak puzzels, treintjes, kweek samen voedsel en organiseer speurtochten met de dreumesen, gebruik met name groente, pas op met fruit.

Leer kinderen over spieropbouw, eiwitlijmbouwstoffen, voor sterke benen, armen en organen

Lijm-bouwstofeiwitten vormen voor bijna 20% ons lichaam, alle cellen en weefsels, de lijm-bouwstoffen rol spierweefsels als armen en benen. Ons hart bestaat ook eiwitbouwstoffen en andere organen, zoals de zetel van de ziel, bestaat uit proteïnen die opgebouwd zijn uit aminozuren. De eiwitmoleculen werken als een soort plaksel.

De wortelchakra staat in contrast met een gevecht, onveilige en besluiteloze situaties, hinderen het gedachteleven. Het stuitchakra bevind zich aan de onderkant van de ruggengraat waar zenuwpunten verbonden zijn met het ruggengraatmerg en de nervus-vagus. Het merg produceert het adrenalinevluchthormoon en zorgt voor een bloeddruktoename en een mogelijke ijzertekort. Sikkelcelziekte als ook thalassemie kunnen ook bloed-armoede veroorzaken.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

De prijslijst is opgebouwd uit probleemanalyseindicatiestellingpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Er is geen één leefsituatie hetzelfde, er bestaat ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies door gewicht-toenamehoog gevoeligheid coaching  d.m.v. missiebegeleiding en de oosterse geneeskunde. Elk leertraject is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Het krachtherstelplan d.m.v. de Oosterse geneeskunde, de geboortegegevenskracht

De prijstarieven zijn doelgericht ontwikkeld om het einddoel te behalen, d.m.v. missiebegeleiding en Oosterse filosofie. Volgens deze geneesmethode, hebben de wielen binnen het aurahuidporiënnetwerk een eigen herstelmechanisme. De Chinese filosofie, “de medische i ching” heeft een bewezen betrouwbare voorspellingsmethode 

Prijslijst

De prijslijst 📑is ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaand bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuwe bloedanalyse. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
🔗 Prijs € 289,00 - Stap ➀ ➡️ 🛒Afrekenen - Stap ➁ ➡️📞 bel met 0641979305

📌 Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊

📊 Chakra en aurakleurenonderzoek kopen
✅ € 61,71
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto en aurascan gratis 🛒 Betaal hier 📌 Aanbieding voor €19,95
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW📊 Chakraverslag betalen
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 61,71
📌Reading Aartsengelen kopen
✅ 60 minuten
✅ Incl. keuze ➡️ Mini wandelspeurtocht
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen zonder minispeurtocht
➡️ Engelenverslag met met vragenlijst

➡️ ➡️Extra "Engelenverslag" met met vragenlijst € 30,25
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
✅ Missie begeleiding ✅Astrologie en meer....€ 61,71
Dit consult is tegen 50% korting naast elk gekozen consult te boeken
✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage
📌 Betaal de reflexmassage
✅ € 61,71
➡️ 📌 50 % korting op reflexzonemassage bij een onderzoek met 3 consultsessies
➡️ 60 minuten
➡️ 📌 Te combineren met een handlezing
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling📌 Aanbieding bij engelen coaching✅ € 61,71
➡️ 📌 Koop hier
➡️ 60 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
✅Chakra aura kleurenonderzoek

📌 Chakra Reflexzonemassage
📌 Chakra, aura kleurenonderzoek, 2e boeking altijd 50 % korting➡️60 minuten, meer tijd is bespreekbaar📌 Informatie over de Aura

📌 Chakra's en lymfesysteem informatie
✅ Speurtochtconsult

📌 Speurtocht info
📌 Nieuw 👐 Handlezen📌 ✅€ 61,71 incl. 21 % BTW ➡️ Betaal hier📌 Handen zijn een miniatuurweergaven van onze chakra’s➡️ Bezoek praktijk Roosendaal of stuur een📩 email