Gewichtstoename en gewichtsverlies en energiebalans

Gezondheidsrisico’s van lijnen, terwijl geen achtergrondinformatie bekend is, wie kent het niet, het jojo-effect, waardoor er juist een gewichtstoename ontstaat. Het afvalplan voor gewichtsverlies is soms veel erger dan de kwaal, het hongerdieet, kan leiden tot hypoglykemie en weinig maagzuurBrood wordt regelmatig uit het dieet geschrapt betreffend een glutenallergie, terwijl de broodmaaltijd ook jodium bevat voor onze keelklier. Als roze-bruine kliercellen opzwellen versneld of verzwakt dat energiebalans.

Gewicht, energie, afvallen, pre-diabetes, darmproblemen, angst, stress, histamine, lijnen, jojo-effect, afvalplan, dieetprogramma, oedeem, anorexia, reptielenbrein, zesde zintuig, hoog gevoeligheid, projectie, zwangerschap, trauma, jeugd, honger, maagzuur, stofwisseling, gevoelsblindheid, gedachteleven, gevoelens, zenuwen, glutenallergie, gluten, maagverkleining, zenuwpijn, gastric bypass, homocysteïne

Een cel die opzwelt als bij pre-diabetes is vele malen vatbaarder voor histamine-intolerantie

Histamine wordt aangemaakt door mestcellen en bij een sterk werkend immuunsysteem dient het als bescherming, dit kunnen we zien bij een teken of muggenbeet, waarbij de huid opzwelt. Het bloedvat verwijdende stof is ook terug te vinden in verschillende voedingsmiddelen, waardoor pre-diabetes kan ontstaan en er zich een histamine-intolerantie ontwikkeld, wat een bloedvatwand poreus kan maken. Door een activeringsstoornis in de mestcel kan er zich een bloedarmoede ontwikkelen. 

Enkele gevolgen door steeds te lijnen

Dieetprogramma’s bevatten vaak sjakes met proteïnen, wanneer we teveel eiwitten eten en dit vervolgens niet gaan verbranden stapelt het op. Sport, beweging en of andere activiteiten, zorgen ervoor dat de bijproducten van stikstof niet opstapelen, in de nieren en de lever. Bij onvoldoende verwijdering van deze afvalstoffen gaan deze zich ophopen in de minder belangrijke vet en bindweefsels en in het onderhuidse celweefsel, zichtbaar als oedeem en kan allerlei nare ontstekingsreacties geven van opgezwollen cellen.

Buitensporig eetgedrag door zelfopgelegd hongeren, als onze buik niet meer samenwerkt met het hoofd

Anorexia, vaak een uit de hand gelopen lijnpoging, we focussen ons reptielenbrein steeds meer op slanker worden. Geen honger hebben en hypoglykemie, is het omgekeerde van steeds zwaarder worden. Een traumatische ervaring als rouwen om het verleden kan de aanleiding zijn tot de verandering van de keuze van voedsel. 

Voedsel hebben we nodig voor glucose en energie, voor signaalstoffen en om pijn te voorkomen

Onze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld via externe waarnemingen in kaart te brengen. De gevolgen zijn een depressie en een haperend zenuwstelsel, met een tekort aan neurotransmitters. Serotonine behoort tot de belangrijke signaalstoffen in de hersenen en spelen een grote rol op emotioneel gebied en pijn

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes

Als de manager in ons zelf zoek is geraakt en we niet meer helder kunnen voelen

Een onbalans in het zesde zintuig kan onze gevoelswereld veranderen, door onderdrukte emoties, het missen van een familielid. Ruzies in familie, te weinig verbondenheid met zichzelf, onbalans hersenen door darmproblemen en hoog gevoeligheid. Grenzen durven niet gesteld te worden om de angst meer mensen kwijt te raken, niet assertief durven zijn. Machteloos toe kijken hoe een ander giftige frustratie van spiegelen door projectie afvuurt, het is vergelijkbaar met een shock van verlamming.

Voorbeelden waarom het zo mis kan gaan

  • Ondervoeding tijdens de zwangerschap, waardoor een baby in de buik al een versnelde energieverbruik ontwikkelt met een verhoogde kans op teveel eten in de toekomst;
  • Hypoglykemie, te weinig bloedsuiker binnen krijgen, maar wel veel bewegen, om te vluchten voor gevoelen van verdriet;

Continu honger hebben

Vetcellen kunnen bijvoorbeeld groter maar ook kleiner worden, de cellen krijgen een grotere omvang als er meer gegeten wordt. Het lichaam lijkt niet verzadigt en men eet dan meer dan men aan energie nodig heeft, waardoor maagzuur kan volgen. Als de micro-organismen te groot worden, groeit het vetpercentage, als we afvallen zullen de cellen krimpen maar niet verdwijnen. De kans bestaat dat na een dieet die mestcellen weer gaan groeien, doordat restanten schimmels en bacteriën een signaal van honger af geven. 

Na het dieet zijn bacteriën en schimmels niet vergeten dat ze dol op suiker en koolhydraten zijn

Het is meteen de reden dat men geen brood wil eten, immers 1 broodje en men krijgt het hongergevoel. De candida blijft zin in suikerhoudende producten en houdt de suikerverslaving en de behoefte in bewerkte koolhydraten in stand. Door de schrik, het dieet, probeert men te voorkomen zich te vergrijpen aan het basisvoedsel, stopt men met het ontbijt.

Prettige en creatieve eetgewoonten kunnen de suikerbehoefte helpen voorkomen

Voor kinderen is het in de eerste levensjaren belangrijk om van de maaltijden een prettige terugkerende gebeurtenis kunnen maken. Juist in die eerste jaren worden de meeste nieuwe vetcellen aangemaakt en leren we samen met ons kind het reptielenbrein wat goed voor ons is en wat niet. Het is ‘t mooiste cadeau wat we onze kroost kunnen meegeven, voor de rest van het leven. Maak puzzels, treintjes, kweek samen voedsel en organiseer speurtochten met de dreumesen, gebruik met name groente, dat wakkert minder zin in zoet aan.

Emotionele eters, waardoor honger of uithongering kan ontstaan

Gevoelsblindheid, het geheel of gedeeltelijk missen van emotionele beleving, zoals elke vorm van genieten, plezier, geluksgevoel, tevredenheid, vrolijkheid en ontspanning. Het missen van vriendschap, verliefd zijn, maar ook tegenovergestelde emoties zoals verveling, verdriet, verslagenheid, wanhoop, haat en somberheid. Het opzettelijk tegenhouden van ontwikkeling van een kind of volwassene, kan op latere leeftijd lijden tot een minderwaardigheidsgevoel. Als uiteindelijk de partner of ouder sterft, kan er eenzaamheid ontstaan met uithongering of altijd honger tot gevolg.

De darmen lijken qua structuur op onze hersenen

De hersenen darm as hebben een verbinding met elkaar, als een soort telefooncentrale, in een chakra en aura onderzoek kwam destijds naar voren dat de sacraal chakra met het voorhoofd chakra niet in balans waren en daardoor een soort van gevangenschap in eigen lichaam ontstond, letterlijk het kind ons kwijt zijn. Signalen worden zowel vanuit de darm “naar boven” verzonden, daarnaast sturen de hersenen ook signalen naar de darm. De verzwakking komt met name voor in de zintuiglijke informatie, zoals het zicht, gehoor, geur, smaak, en gevoel).
Samenvatting

Ieder mens bestaat uit erfelijke celstructuren en is uniek, afvallen kent geen standaard behandelplan. Ga niet in op eiwitrijke sjakes, die kunnen leiden tot nierfalen, laat niet zomaar het ochtendmaaltijd staan, als niet bewezen is dat het om een voedselallergie gaat. Als we niet weten wat voedingsstoffen voor ons lichaam betekenen, kan het gruwelijk misgaan, als een onbalans in onze keelchakra. Vaak worden diëten gevolgd om onze stofwisseling te versnellen, met risico op hyperthyreoïdie.

Bij een gastric bypass wordt de dunne darm halverwege aan de verkleinde maag vastgemaakt en na de ingreep is er al snel gewichtsverlies. Het is een ingrijpende operatie, waarbij zenuwpijn niet uitgesloten is, elke ingreep kent risico’s. Hoe de stofwisseling werkt is dan heel belangrijk om te weten, omdat het kan zijn, dat belangrijke taken uitvallen, waardoor voedingstoffen niet kunnen worden opgenomen. 

Het risico van bloedvatproblemen, vitamine B12 en foliumzuur tekort

Als vitamine B12 mogelijk niet kan worden opgenomen na de operatieve ingreep aan de maag en de werking van foliumzuur verloren gaat. Daarna het homocysteïne niveau omhoog gaat, wat weer bloedvatproblemen kan veroorzaken. Zijn er wellicht geen opgezwollen cellen meer en is er keurig gewicht verloren, alleen is cardiovasculaire risicofactor nu hoger.

Een goed ontbijt maakt ons wakker en helder. Deze maaltijd is de eerste energie die we binnenkrijgen. Als ons morgenmaal gebalanceerd is, hebben we 25 tot 30% van de noodzakelijk levenskracht binnen. Het ochtendmaal is de eerste energiebooster die we binnenkrijgen. Ontbijten we niet, dan hebben we meer zin in bewerkte koolhydraten en al snel weet het reptielenbrein, welke tussendoortjes het snelste energie geven. Uiteindelijk kunnen we last krijgen van een opgeblazen gevoel, winderigheid, een verstoorde spijsvertering, verteringsproblemen, zuurbranden of een middenrifbreuk.

De wortelchakra staat in verbinding met het bloed. Overleving, onveiligheid, onzekerheid, door uitputting van lichaam en verandering van gedachten gedachten, het niet meer kunnen vertrouwen op het lichaam, door chronische ziekte. We zouden het eerste moeten kijken naar de wortelchakra, of er niet een bloedarmoede is ontstaan, door bijvoorbeeld endometriose, gevolgd door ademhalingsklachten. Problemen van de bloedsomlooppre-diabeteszuurstof tekort, kunnen gevolgen zijn, eveneens voetproblemen.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's

Ons slijmvlies van onze huid, in onze darmen, mond en maag moet getraind door voedsel

Als er niet voldoende maagzuur aanwezig is, is dat ook geen prikkel voor het lichaam. Het signaal zorgt voor stevige, beschermende slijmvlieslaag rondom de maag en darmwand aan te leggen. Het epitheel dient als basische buffer tegen het uiterst zure en bijtende zuur. Als deze slijmige laag alsmaar dunner wordt, worden kan er histamine-intolerantie ontstaan.

Ons darmslijmvlies dient ter bescherming en houden gluten tegen

Onverteerde eiwitdeeltjes, lactose en gluten kunnen dan gemakkelijker in de bloedbaan terecht komen en als indringers worden gezien en vervolgen histamine reacties uitlokken, waardoor ons immuunsysteem overbelast wordt en kan dan niet meer rusten. Het lichaam kan niet rennen en relaxen tegelijk en dan is er nog maar één optie, de weerstand geeft het op, de automatische piloot neemt het over.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra