Indicatietest Pre-diabetes

Een indicatietest Pre-diabetes, is een vragenlijst opgesteld om een risico op diabetes te bepalen en geeft  inzichten, welke probleemgebieden aandacht nodig hebben.  Op basis van de 24 antwoorden krijgt men een indicatie welk risico er gelopen wordt, op de korte of lange termijn, diabetes type 2 te ontwikkelen. 

Indicatietest Pre-diabetes, indicatie, rapport
Indicatietest pre-diabetes

De uitslag van test bestaat uit duidelijk verslag met verwijzingen naar artikelen waar voedingsadviezen te vinden zijn. Hier kan iedereen al mee aan de slag. Kosten uitslag van de test € 23,00 incl. BTW. Hoe werkt het:Koop 🛒indicatietest. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷Stuur een Whatsapp als de test is ingevuld.  ❸ Onder de test staat: Informatie via mail of een telefonische afspraak maken. ❹ Via de  Whatsapp laat ik dan weten, of de test in goede orde is ontvangen en in deze omgeving kunnen we met elkaar communiceren over de uitslag van de test. Mocht de test aangeven, dat er mogelijk van pre-diabetes sprake is, dan kan een gratis gesprek gepland worden. 

Feiten gezondheidsklachten pre-diabetes

Een indicatietest pre-diabetes, kan als aanwijsbare aanduiding gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Op grond van verdenking en ervaringen van ervaringsdeskundige, die wellicht al jaren met deze beperkingen en onderzoeken te maken heeft. Een indicatie is een aanwijzing dat een bepaalde klacht / beperking van de gebeurtenis of situatie vast gelegd wordt in een document.

SportSport

Een verlag ontvangen via opgeven email adres indicatietest

Na ons Whatsapp contact, wordt er een verslag via het opgegeven mailadres  verstuurd, met de eventuele bevindingen die uit ons gezamenlijk gesprek of Whatsapp contact zijn voortgekomen. Verder kan er besproken worden, welk bloedonderzoek nodig is en welke voeding kan helpen, om schade te beperken. 

Als er teveel suiker in de cellen komt, raken de opslagcellen overvol dat ze letterlijk zuurstof tekortkomen. Daarom geven ze een noodsignaal af, dat wordt vertaald in een steeds erger wordende inwendige ontstekingsreactie. Als dit jaren aan één stuk gebeurd, zien lichaam en hersenen nog maar één oplossing: ze laten liever de suiker los in de aderen (met het risico op hypoglykemie) dan dat ze de vicieuze cirkel laten voortbestaan, die het hele lichaam in gevaar brengt. Dit is een tijdelijke noodoplossing, want de suikers die in de aderen ronddrijven, zullen op den duur onherstelbare schade aanrichten.

Privacy Policy

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn: Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl  bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.  Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en Google analytics. Lees hier het totale beleid van Albican en andere verzamelende gegevens.

Vragen of twijfels

Heb je ondanks alle privacy maatregelen toch jouw twijfels om gegevens achter te laten in de daarvoor bestemde online vragenlijsten op Google drive, stuur dan een email of een Whatsapp bericht en je ontvangt een document die je kan versturen via de email

EreadersEreaders

Wortels, goed voor hart en bloedvaten

Wortels rijk zijn aan oplosbare vezels en vezels binden LDL cholesteroldeeltjes aan zich, waardoor ze samen met de vezels je lichaam verlaten en zo weer een bijdrage leveren aan gezonde bloedvaten. Ouderen kunnen ook wortelsap drinken om constipatie te verminderen en de darmflora gezond te houden. 


KokenKoken

Wortel recepten en meer

250 gram wortelen biedt ons: Vitamine K; Vitamine C; Vezels; Kalium; Vitamine B6; Mangaan; Molybdenum; Vitamine B1 (thiamine); Vitamine B3 (niacine); Fosfor; Magnesium en Foliumzuur. Meer over vitaminen en voeding. Zelf recepten maken: Voor recepten wortelsap en glutenvrije glutenvrije wortelwraps