Openingstijden

Gratis telefonisch spreekuur om kennis met elkaar te maken, met voedingsadvies en een rondleiding  – maandag tot Vrijdag Alleen op afspraak. info@albican.nl Tel: 0641979305 📖 Prijslijst

Een rondleiding is een informatieve route door de informatie in de digitale ruimte. Als therapeut luister ik naar de hulpvraag en geef de informatie die voor iedereen online beschikbaar is. Tijdens de rondleiding heb je in 30 minuten en heb de meest passende informatie digitaal gezien.  Schrijf voordat je gratis gesprek begint je vragen op een papier, bereid je goed voor, zodat je het maximale eruit kan halen. 

Openingstijden

Aanpassingen i.v.m. het corona virus

Er extra maatregelen en hou mij aan de richtlijnen van het RIVM en vraag jou om bij onderstaande gezondheidsklachten jouw afspraak te verplaatsen:

Indien je Corona hebt;

Indien gezinsleden/huisgenoten Corona hebben;

Indien je korter dan 2 weken geleden genezen bent van Corona; Indien jij of jouw gezinsleden/huisgenoten 1 of meerdere van de volgende symptomen hebben gehad: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (temperatuur > 37,9℃), blijf thuis en maak gratis een nieuwe afspraak.Kom alleen;

Desinfecteer jouw handen met de handdesinfectie, voor schrale of gevoelige handen is er een alternatief;

Raak zo min mogelijk aan en vermijd toiletbezoek;

Heb je griep, ben je verkouden, blijf thuis en maak kosteloos nieuwe afspraak;

Er is ook een mogelijkheid tot een telefonisch of videobellen consult

De kleine lettertjes

De gratis spreekuren zijn alleen voor mensen, die voor de eerste keer bellen en of voor mensen, die een lopend consult hebben gekocht. Een uitzondering op deze regel is: Als men niemand heeft, dan zal ik daar altijd een luisterend oor zijn, zodat niemand zich alleen hoeft te voelen. Let wel dit is als het echt nodig is. Niet als de friet pan in brandt heeft gestaan (grapje), bel dan de brandweer. Daarnaast werk ik alleen in Nederland en België, als er uit een ander land gebeld wordt, raad ik aan om een mail te sturen, want nummers buiten deze landen of nummer onbekend – die blijven onbekend. Uit beveiligingsoverweging van mijn eigen online werkgebieden neem ik geen telefoon aan uit landen die buiten Nederland en België komen.. De avonduren zijn er alleen als het echt niet anders kan, want als therapeut werk ik net als iedereen minstens 40 uren per week en zal ik ergens op een dag moeten.

Je hebt gebeld, maar Albican neemt niet op