Hart en vaatziekten en aanverwante problemen

De grote bloedsomloop pompt per dag duizenden liters bloed met zuurstof en voedingsstoffen in het auralichaam rond. Het vatenstelsel is afhankelijk van de gal die vetten afbreekt, leverwerking die de koolhydraateiwit en vetstofwisseling regelt. De hartfunctie heeft de pancreas nodig om glucose te verbranden, zodat er geen glucoseophoping ontstaat door insulinemoeheid. Bij leververvetting kan er een miltzwelling ontstaan, wat de bloedcirculatie kan hinderen. 

Hart, vaatziekten, Bloedsomloop, zuurstof, voedingstoffen, longklachten, bloedarmoede, beweging, homocysteïne, milt, lymfesysteem, organen, nieren, chakra’s, hersenen, diabetes, hemoglobine, vitamine B12, foliumzuur, ijzer, neurotransmitters, trombose, oedeem, cholesterol, bloeddruk, fosfaat, fosfor, water, etalagebeen, artritis, buikvet, jeuk, kortademig, histamine

Ophopingen van plaque kan onze bloedvaten beschadigen

De miltvergroting maakt ons ontstekingsgevoelig doordat de aanmaak van erytrocyten, leukocyten en trombocyten kunnen verminderen, wat de longfunctie belemmert.  Insulineresistentie kan neurodegeneratie geven, waardoor homocysteïne zich kan hechten aan suikerdeeltjes, waardoor de cel-werking bij pre-diabetes verstopt kan raken. Als onverteerbare vetten, suikers, bewerkte koolhydraten als plaque in onze wanden van de bloedvaten kleeft, kan het vuil verharden. 

Aderverkalking als atherosclerose is schadelijk voor ons bloedstelsel

Atherosclerose kan leiden tot hartfalen en een verminderde bloedvoorziening van de hersenen, het brein is betrokken bij herinneringen, emotieseetlust en geborgenheid en via een soort telefoonkabel verbonden met onze darmen. Stressreacties als bloeddrukverlies kunnen reageren met een histamineoverschot, bij dreigend gevaar, activeert de HPA-as extra glucose. 

Het slimme lichaam probeert met een glucoseverhoging flauwvallen te voorkomen

De glucoseverhoging is ter voorkoming van het flauwvallen, het lichaam is slim, zwaartekracht zorgt ervoor, dat we vallen. Het hartorgaan en het hoofd komt dan op dezelfde hoogte, de hartboezem hoeft dan minder hard te pompen. Op die manier probeert ‘t hartcentrum om weer voldoende bloedtoevoer bij de hersenen te krijgen.

Als het insulinehormoon steeds in actie moet komen bij een glucoseverhoging, kan hij moe worden

Telkens als de bloedsuiker verhoogd wordt, gaat het insulinehormoon in actie komen, waar pancreasmoeheid kan leiden tot een burn-out. Een indicator pre-suiker, kan als aanwijsbare aanduiding gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Een analysetest pre-diabetes, kan inzicht geven waar het fout gaat adviseert een passend voedinginzicht.

Er moet heel weinig homocysteïne in de bloedbaan achterblijven

Als er hyperhomocysteïnemie ontstaat, kan dit een teken zijn van een vitaminegebrek, homocystinurie kan botafbraak, spasticiteit van de spieren geven. Longaandoeningen komen vaak samen voor met verschillende gezondheidsklachten, bij een verhoogde HB-waarde is het bloed dikker en stroperiger. Zoetstoffen kunnen zich spontaan hechten aan hemoglobine en laat dan niet meer los, waardoor de cel-zuurstof in ademnood kan veranderen. Er kan een koolstofdioxidevergiftiging ontstaan.

Verschillende moeheidsfasen, van alertheid, tot de weerstandfase, tot een noodsignaal de burn-out in zet

De angstige gevoelens in het hoofd, kunnen leiden tot het gas-syndroom en kent drie alarmfases, het eerste alarmsignaal verhoogt alertheid. De tweede hulpkreet is de weerstandfase en werkt aan ons immuunsysteem en zet de rustfase tijdelijk uit. Het laatste noodsignaal is de uitputtingsfase, als er niet aan stress-gerelateerde allergische reacties gedaan wordt, houdt noradrenaline ons wakker. Bij het chronisch vermoeidheidssyndroom zijn er doorgaans langer dan 6 maanden vermoeidheidsklachten

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas

Secundaire polycythemie, diepe veneuze trombose

Circulatiestoornissen in de kleine bloedvaatjes, kunnen blauwe verkleuringen geven in handen, vingers, voeten of tenen. Diepe veneuze trombose komt vooral voor in de aderen van de benen. Het kan ook leiden tot het bekende trombosebeen en de minder bekende trombosearm, waardoor het bloed niet goed meer weg kan vloeien. Zuurstofarme spierwerking kan een stekende pijn geven tijdens bewegen.

Als bloed niet meer goed weg kan vloeien door stolsels in het been en er oedeem ontstaat

De beenklachten staan ook wel bekend als ‘etalagebenen’, waarbij ook oedeem en schildklierdisfunctie kan ontstaan en eiwitten zich opstapelen in de huid. De stapelingsziekte amyloïdose waarbij amyloïd in een te grote hoeveelheid wordt opgeslagen in het weefsel van lever, miltsysteem en vooral de nieren.

Het falen van de galblaasfunctie

De galblaasfunctie heeft als rol om onze auralevensenergie te beschermen en voeren herstelwerkzaamheden uit aan bloedvatwandcellen en het huidepitheel. De vetzuren zijn nodig voor het afweersysteem, de opname van voedingsstoffen, vanuit het darmepitheel voor het breinnetwerk. Het falen van de galwerkzaamheden, door een verstopping in de galwegen kan leiden tot een hormonaal disbalans en angstige gedachten. Plakkerige gelige ontlasting kan wijzen op galblaasklachten.

Vitamine D is een populaire vetstof en er worden ook nog steeds nieuwe functies van dit D-hormoon ontdekt. Een analysering onder 77 vrouwen met overgewicht liet zien dat het signaalstof gepaard ging met een verbetering van het HDL-cholesterolgehalte. Ergocalciferol-D2 is vet-oplosbaar en niet wateroplosbaar, we kunnen een teveel aan cholecalciferol en ergocalciferol niet zomaar uitplassen. In tegenstelling van B-suppletie dat wel door water opgelost wordt. 

Vitamine D-suppletie kan voor vetopstapeling zorgen, zorg voor een juiste diagnose

Het vet-micronutriënt opstapelen, de vetopstapeling kan leiden tot intoxicatie, dat niet door teveel zonlicht ontstaan, maar wel bij D-intoxicatie. Het calciumgehalte in het bloedvloeistof kan daardoor te hoog kan worden, een overmaat van deze olieachtige stoffen, geeft verlies van eetlust. De eetlustvermindering kan leiden tot maagzuurvermindering en kan hypoglykemie geven. 

Een balans tussen fosfaat en calcium

Het is belangrijk om voldoende calcium en vitamine-D uit voeding binnen te krijgen. Elke dag minimaal een half uur te bewegen in de buitenlucht, mede om osteoporose te voorkomen. Het bijschildklierhormoon speelt een belangrijke rol bij de calcium- en fosfaathuishouding van het lichaam. Het zorgt voor de opname van kalk uit de darm en voor de uitscheiding van fosfaat door de nieren. Het verhoogde fosforgehalte komt het lichaam binnen via de vooral bewerkte voeding

Eiwit in de urine kan wijzen op nierfalen

Bij nierfunctieverstoring blijft er te veel zuurresten achter in het orgaansysteem en kunnen verzurende resten op het huidoppervlakte zichtbaar worden. Bij een afgenomen nierfunctie kan eiwit in de urine op nierfalen wijzen, huidontsteking wijst mogelijk op leverfalen. Het bloedvormende lichaamsorgaan is de brandende kachel voor eiwitverbranding, ophoping trekt schimmels aan. 

Nier-verslechtering is een heel langzaam proces, en wordt vaak pas zichtbaar bij 70% dienstverlies

Vaak merken we dat er iets mis is met de nier-werking als ze nog maar 30% dienstbaar zijn,. Het belangrijk om die reden de nier-activiteit te laten controleren d.m.v. een bloedanalyse en urinemondster. De MDRD-formule wordt berekend aan de hand van de bloedonderzoeken creatinine-, de ureum- en de albuminewaarde, geslacht en leeftijd.

De test meet de hoeveelheid fosfaat, fosfaten zijn nodig voor energie, spier- en zenuwwerking en botaanmaak. Fosforzuur speelt ook een belangrijke rol bij de instandhouding van de juiste zuurtegraad. Ongeveer 75% van deze scheikundige verbinding is als calciumfosfaat aanwezig in botten en tanden. De rest zit in spieren, zenuwen en als opslag in lichaamscellen waar het nodig is voor energieaanmaak

Bekende bloedvat problemen zijn

  • Jeuk,
  • Ontstekingsgevoeligheid, van het vliesachtig hartbindweefselzakje in de thorax, “endocarditis”;
  • Terugkerende verkoudheden of een griep:
  • Draaiduizeligheid

Naast medicatie is het noodzakelijk om voeding ook aan te passen, anders is er steeds meer nodig

Het is niet zo, dat als er medicatie als maagzuurremmers, of plasmedicatie gebruikt wordt, dat levensgewoonten niet aangepast behoeven te worden. De lichaamsfuncties zijn dan wel voor een lange tijd stabiel. De tijd leert, dat er in een later stadia steeds meer medicatie nodig is. Maaltijden en vooral niet stilzitten spelen een belangrijke sleutelrol.

Het homocysteïne-bloedonderzoek is een onderzoekmethode om het homocysteïne-gehalte uit te lezen. Kiemen bevatten stoffen die homocystinuriewaarden mogelijk laten dalen. De meest effectieve anti-homocysteïne groentekiemen zijn van broccoli en rode biet. De biet bevat veel oxaalzuur, wat bij nierstenen vermeden moet worden i.v.m. plaque, samen met het kalksteen.

Mond, gebit en tandvlees

Als het lichaam ziek is, dan kunnen er gaatjes of bloedend tandvlees ontstaan. Het gebit wordt beschermd door ons speeksel, maar omdat heel veel mensen witmeelproducten en suiker eten, is ons speeksel vaak van minder goede kwaliteit en raakt onze mondflora uit balans. Van nr. 11 tot 28 de tanden boven in de kaak, De getallen vanaf 31 t/m 48 onder in het onderste gedeelte van het gezicht
Soort tand + nr.OrgaanVerzorgingOverige informatie en tips
11. Grote rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
📌 Onderzoek nieren

💉 Titanium allergie, test uit serum
12. Kleine rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
💉 Titanium allergie, test uit serum
13. Rechterbovenhoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet📌 Bloedonderzoek💉
14. Eerste kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Kokosolie kan helpen
15. Kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Tandpasta met Aloë Vera
16. Rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
17. Tweede grote rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
📌 Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)
18. Verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
21. Grote linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
22. Kleine linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
23. Linker bovenhoektand➩ Galblaasfunctie ✅Eet onbewerkt vet
24. Eerste kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
25. Tweede kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
26. Eerste grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
27. Tweede grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
28. Derde grote linker boven kies (=verstandskies)➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
31. Eerste linker ondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
32. Tweede linker ondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
33. Linker onder hoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
34. Eerste kleine linker onderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Alvleesklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
35. Tweede kleine linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
36. Eerste grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
37. Tweede grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
38. Derde grote linker onderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
41. Grote rechterondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
42. Kleine rechterondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
43. Rechter onder hoek tand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
44. Eerste kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
45. Tweede kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
46. Eerste grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
47. Tweede grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
48. Derde grote rechteronderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
🔎 Onderzoek ✔️ Indicatietesten en Analyse➡️ Kokosolie kan helpen➡️ Tandpasta met Aloë Vera

Tips om hart en vaatziekten te voorkomen

Wandelen is één van de beste vormen van lichaamsbeweging, ongeacht leeftijd. Wandelen zorgt ervoor dat de spieren in de benen samentrekken en ontspannen en door deze beweging wordt het bloed door het hele lichaam gestuwd. Het blokje om is een minder intensieve activiteit die ook de bloeddruk kan verlagen en de hersen-darm-as beter laat samenwerken.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes

Hiel-teen oefeningen

Hiel-teen oefeningen zijn goed om de bloedstroom weer op gang te brengen bij gevoelloosheid, tintelingen of pijn in jouw voeten. Ga zitten met uw knieën in een hoek van 90 graden ten opzichte van de vloer. Til vervolgens jouw tenen omhoog maar houdt jouw hielen op de vloer. Plaats jouw voet plat terug op de vloer. Herhaal dit eerst om en om met één voet en dan met twee voeten tegelijk totdat je uiteindelijk een vloeiende hiel-teen beweging krijgt. Een yoga mat kan het zitten aangenamer maken.

Op de plaats marcheren

Marcheer 20 stappen op de plaats, houd schouders naar achteren, de rug recht en de buikspieren aangespannen. Blijf op de plaats marcheren, maar nu met ‘rollende’ schouders, til de beide schouders omhoog richting de oren, duw de schouders naar achteren en dan naar voren. Herhaal dit 20 keer. Een Yoga mat of passende kleding kan hierbij helpen

Wortel Chakra 🟥 Stuit chakra, onderkant ruggengraat

De wortelchakra staat in verbinding met het bloed. Overleving, onveiligheid, onzekerheid, door uitputting van lichaam en verandering van gedachten gedachten, het niet meer kunnen vertrouwen op het lichaam, door chronische ziekte. We zouden het eerste moeten kijken naar de wortelchakra, of er niet een bloedarmoede is ontstaan, door bijvoorbeeld endometriose, gevolgd door ademhalingsklachten.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's

De huid ook een ontgiftend-orgaan en neemt deze deels de functie van de lever over

Het huidorgaan is ook een ontgiftend-orgaan, net als de voeten en de oksels, overtallig vocht af te scheiden en ziektekiemen weren. Drink om die redenen voldoende vocht, eet voldoende vezels uit bijvoorbeeld venkelcourgettewortelsbieten, eet vet en beweeg. Hulp nodig bij het ontgiftend-proces, koop dan een leverreiniging met een consult en begeleiding.

Het belang van een goede huidverzorging

De huid is het grootste orgaan en daarom is een goede huidverzorging belangrijk om ziektekiemen te weren en voor de overtallig vochtafscheiding. Ons vel regelt d.m.v. de bloedvaatjes ons lichaamstemperatuur en het maakt voor ons de vitamine-D-vetstof aan uit zonlicht. Het reinigen kan doormiddel van een parfumvrije reiniging, verzorging door een goede verzorgende dagcrème. Onze oksels verzorgen het beste met een deo zonder aluminium en de mond met fluorvrijetandpasta

Onze spijsverteringsbuis schoonhouden, voorkom obstipatie, drink vocht, eet vezels en beweeg

Was na elke toiletstop met schoon water zonder toevoegingen, zodat bacteriën niet in onze slijmvliezen kunnen komen. Voorkom obstipatie door de darmen schoon te houden, uitwerpselen wat in de darm blijft zitten, kan ontstekingen geven! Drink om die redenen voldoende, eet voldoende groentevezels, eet vet en beweeg.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
➡️ Collageen➡️ Informatie collogenenwerking➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse

De prijslijst van Albican

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies, gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-out of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Advies supplementen en voeding
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra, aura kleurenonderzoek, zie aanbieding social deal📌 Informatie over de Aura✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie