Consulten in praktijk Roosendaal of via videobellen

Orthomoleculair Therapeut, Voedingsdeskundige sinds 2012

KvK: 56550200

BTW: NL001440361B98

Als je eigen kracht verloren is gegaan

Creatieve coaching, met antroposofie als inspiratiebron, iedereen is anders

Ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde. Er is dus geen standaard behandelplan en daarom kijken we samen, naar wat jij graag zou willen en wat Albican daarin te bieden heeft. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en leidt tot geen enkele verplichting.

    Mooi en gezondMooi en gezond

    Wortels zijn rijk aan oplosbare vezels en vezels binden LDL cholesteroldeeltjes aan zich, waardoor ze samen met de vezels je lichaam verlaten en zo weer een bijdrage leveren aan gezonde bloedvaten. Rauwe wortels stimuleren de speekselproductie in de mond. Dit houdt de zuurgraad in goede conditie en houdt het tandglazuur intact, en kan zelfs tanderosie helpen te voorkomen. Het knagen op een wortel reinig je de tanden en kiezen vooral tussen alle hoekjes en spleten. 

    Kippensoep wordt wel de penicilline van de armen genoemd, maar het kan ook echt helpen bij verkoudheid en griep. Het gaat dan niet om een blik/pak kippensoep uit de supermarkt, maar zelfgemaakte bouillon van kippenbotten, die het liefst een paar uur tot een dag heeft staan trekken. In deze bouillon zitten heel veel vitaminen en mineralen, zeker als je er tijdens het koken een scheutje azijn aan toevoegt, dit trekt nog meer vitaminen mineralen uit de botten. Ook bevat goed getrokken kippensoep veel gelatine en glucosamine, stoffen die goed kunnen zijn voor gewrichten en slijmvliezen en huid, nagels en haar. Lees hier het recept en de bereiding.