Contact opnemen ✉️

Contact, Albican, Vraag stellen, Whatsapp, Telefoon, afspraak maken, Orthomoleculair Therapeut, Voedingsdeskundige, Chakra en aura onderzoek
Whatsapp bericht sturen

Met een orthomoleculair indicatierapport worden alle gegevens verzameld, van anamnese, indicatietesten bloedonderzoek, eigen kennis en diagnoses die zijn gesteld door een arts. Na het onderzoek, wordt er een kopie van het rapport per mail verstuurd, met eventuele vragen en de eerste adviezen, om mee te starten. Lees altijd de  algemene voorwaarden van Albican, de voorwaarden zijn voor ieders veiligheid gemaakt, om bijvoorbeeld conflicten met medicijnen of andere voedingssupplementenof juist allergische reacties op voeding te voorkomen. 

Recensies en aanbevelingen zijn heel erg belangrijk voor praktijk Albican, het is fijn dat mensen tevreden weg gaan, er zullen altijd verbeterpunten blijven. Dit komt door de groei uit ervaringen, verkregen door onderzoek en analyse. In deze ontwikkelingen groeien we samen, het maakt dat coaching steeds een groei doormaakt. Daarbij blijft het net zo belangrijk om verbeterpunten door te blijven geven. Zo kan het zijn dat er een verbeterpuntje is qua schrijven, coachen of een vragenlijst, geef het gewoon door, trek aan de bel, dan kan dit aangepast worden. Bedankt voor het bezoeken van de praktijk, coachen en zo ook schrijven, het blijft mensenwerk en samen zijn we sterk!

Wortels zijn rijk aan oplosbare vezels en vezels binden LDL cholesteroldeeltjes aan zich, waardoor ze samen met de vezels je lichaam verlaten en zo weer een bijdrage leveren aan gezonde bloedvaten. Rauwe wortels stimuleren de speekselproductie in de mond. Dit houdt de zuurgraad in goede conditie en houdt het tandglazuur intact, en kan zelfs tanderosie helpen te voorkomen. Het knagen op een wortel reinig je de tanden en kiezen vooral tussen alle hoekjes en spleten. 

Kippensoep wordt wel de penicilline van de armen genoemd, maar het kan ook echt helpen bij verkoudheid en griep. Het gaat dan niet om een blik/pak kippensoep uit de supermarkt, maar zelfgemaakte bouillon van kippenbotten, die het liefst een paar uur tot een dag heeft staan trekken. In deze bouillon zitten heel veel vitaminen en mineralen, zeker als je er tijdens het koken een scheutje azijn aan toevoegt, dit trekt nog meer vitaminen mineralen uit de botten. Ook bevat goed getrokken kippensoep veel gelatine en glucosamine, stoffen die goed kunnen zijn voor gewrichten en slijmvliezen en huid, nagels en haar. Lees hier het recept en de bereiding.

Algemene voorwaarden ze zijn er om ons te beschermen, lees het allemaal even goed door, een goede voorbereiding is het halve werk en komt ten goede tijdens en na de begeleiding en adviezen. Ook wanneer de site alleen gelezen wordt en voedingsadviezen toepast in het dagelijkse leven, is het zinvol de informatie goed door te lezen. Heb het lichaam lief, zet veiligheid voorop, het lijf moet ons een leven lang dragen! Albican is er speciaal voor mensen met gezondheidsklachten welke door analyse en  onderzoek worden onderzocht. 

Voor begeleidingen tijdens het afvallen, kan iedereen contact opnemen met personal fitness Nederland