Prijslijst

Onderzoek door anamnese en het indiceren van een tweede mening, second opinion en indicatietesten. Persoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde, er is daarom ook geen standaard behandelplan. Iedereen ontvangt als welkom, altijd een eerste gratis consult om kennis te maken. (Dit betekend dat iedereen het vrij staat mij te bellen of een Whatsapp te sturen met vragen) en ontvangt alvast de eerste tips voor gezondheidsproblemen en verwijs naar verschillende gratis voedingsadviezen op verschillende websites en de pagina’s waar  informatie over voeding, recepten of gezondheidsklachten te vinden zijn.

Prijslijst, Albican, Orthomoleculair Therapeut, Voedingsdeskundige, Creatieve Coaching, spirituele speurtocht

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten bijnieruitputting, Lekkende darm/ maag slijmvlies, pre-diabetes indicatietest , candida Albicans indicatietest; hersenen hoofd - darm (werking neurotransmitters), Vitamine B12 tekort, ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
ConsultenPrijsTijdsduur - informatieLocatie mogelijkheden en overige informatieSociale media - extra info
Onderzoek en begeleiding
Incl. onderzoek, analyse, indicatietesten vanaf 1 consult, met Orthomoleculair indicatierapport

Extra bij elk consult:
✅ Mini Aartsengelen reading
✅ Mini westerse en Chinese astrologie uitleg
✅ Werken met totemdieren
➡️ Onderzoek, analyse 📊
👉 Incl. 1 praktijk consult
€ 199,00
✅ Opgebouwd uit onderzoek, analyse en Orthomoleculair indicatierapport € 151,25
👉 Telefonische afspraak ter voorbereiding behandelplan;
👉 Inclusief 1 consult € 47,96 (alleen bij analyse en onderzoek)
Keuze tussen 2, 3 of 5 weken
✅ 2e consult 25 % korting
€ 46,28
✅ 3e consult 50% korting
€ 30,86

👉 Totaal pakket:
3 consulten € Onderzoek, analyse ✅Orthomoleculair indicatierapport
✅276,14 (🡺5 weken)
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
✅ Bij consult
👉 Voedingsadvies
👉 Supplementen raadgeving
✅ Wees alert Algemene voorwaarden
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

📌 Aanvullende informatie
✅ Een dagboek 📖 bijhouden;
Tijd ⏰ beheren
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️zonder onderzoek

✅ Extra bij elk consult:
• Mini Aartsengelen reading
• Mini westerse en Chinese astrologie uitleg
• Werken met totemdieren
✅€ 61,71 incl. 21 % BTW60 minuten, 3 aaneengesloten na onderzoek en analyse € 180,29 incl. 21 % BTW✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Keuze mogelijkheden tijdens dit consult
• Advies supplementen
• Aartsengelen kaart: Lees meer...
• Omschrijving combiastrologie, Lees meer...
• Indicatietest na keuze; Maak hier een keuze
Aartsengelen reading levensvragen€ 48,4060 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
Chakra Aura kleuren analyse 📊
✅ Gratis bij dit onderzoek
➡️ Mini Aartsengelen reading
➡️ Aanbieding van € 55,00 nu voor Aanbieding € 17,0060 minuten
✅ Ideaal om eens kennis te maken
➡️ Eventueel extra: verslag van het onderzoek in A5-formaat voor
€ 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Chakra balans en innerlijke rust

Er zijn gegevens nodig van de gezondheid uit het verleden tot hoe het nu gaat

Met een orthomoleculair indicatierapport worden alle gegevens verzameld, van anamnese, indicatietesten, bloedonderzoek, eigen kennis en diagnoses die zijn gesteld door een arts (mocht dit bekend zijn). Na het onderzoek, wordt er een verslaggeving per mail verstuurd, met eventuele vragen en de eerste adviezen, om mee te starten en vindt er nog een telefonisch gesprek plaats, ter voorbereiding behandelplan.

Algemene voorwaarden, veiligheid en bereikbaarheid

Lees altijd de  algemene voorwaarden van Albican, de bepalingen zijn voor ieders veiligheid gemaakt, om bijvoorbeeld conflicten met medicijnen of andere voedingssupplementenof juist allergische reacties op voeding te voorkomen. De praktijk is gemakkelijk te bereiken via Whatsapp.

Creatieve coaching

Creatieve Coaching bij hoog gevoeligheid en spiritualiteit. Met antroposofie als inspiratiebron, ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde. Er is dus geen standaard behandelplan. Albican heeft in 2012 haar deuren voor het eerst geopend. Achter Albican zit een natuurlijk persoon, een ervaringsdeskundige op vele vlakken en zo werd het verleden  een missie.

Antroposofie gecombineerd met westerse en de Chinese astrologie

Antroposofische geneeskunde is een vorm van geneeskunde die de totaliteit van de mens centraal stelt. In deze visie bestaat de mens niet alleen uit een lichaam, maar ook uit een ziel en geest. Daarbij wordt ook een verbinding gelegd tussen de menselijke ontwikkeling en kosmische processen. In het kader van dit nieuwe denken ontwikkelden, door het reptielenbrein opnieuw op te voeden en de leiding te gaan nemen over eigen leven, net zoals dit besproken wordt in de Oosterse geneeskunde, dat in praktijk Albican terugkomt als combiastrologie.

Bewegingvochtgehalte en voeding zijn met elkaar verbonden, wanneer we een actief leven hebben, dan vragen we heel wat van het lichaam. Voor de chakra’s,  aura en de bloedvaten kan dit ontzettend gezond zijn. Als we veel sporten, presteren, denken dan hebben we ook voldoende bouw- en brandstoffen nodig om goed met die bewegingen en gedachten om te gaan. Steeds meer mensen zien het belang van bewegen, mede omdat  bewegen ons meer energie kan geven, we beter kunnen slapen en denken, mogelijk  verliezen we zelfs nog gewicht en presteren we beter op werk of in ons privé leven, echter is het noodzakelijk een juiste balans te vinden tussen cortisol en DHEA.

Wie kent het niet, het jojo-effect van het lijnen, vaak helpt het afvalplan niet en is vermageren soms wel erger dan de kwaal, dan een iets te zwaar lichaam. Vaak zien we dat brood uit het dieet wordt geschrapt, maar vergeten dat brood ook jodium bevat voor onze keelklier, als we te weinig van het mineraal jood binnen krijgen, kan zelfs de schildklier dit delfstof opsparen tot er een verdikking in de schildklier ontstaat, struma genaamd. Een cel die opzwelt als bij pre-diabetes is vele malen keren vatbaarder voor ontstekingen dan gezonde cellen.

Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijn heeft, dan kunnen we erg rouwen om het verleden. Familie die nooit echt lieten merken dat ze van hun kind, broers of zusters hielden. We kennen allemaal het verhaal van Remi, dan staan bij de mensen vaak de tranen in de ogen, als we de verfilming zien, dan komt het opeens heel dichtbij. Zo zijn er misschien miljoenen Remi’s die we niet kunnen zien, ze zijn heel diep onder de samenleven verborgen. Mede omdat ze zo sterk zijn geworden en meestal hun hele leven dat blijven, tot het niet meer gaat.

Projecteren van frustratie of positief spiegelen, wat zijn de verschillen

Projectie is wanneer we eigenschappen of emoties van onszelf trachten te ontkennen, verbergen of verdringen door de ontstane situatie aan iemand anders toe te schrijven. Dit frustrerende projecteren  gebeurt vaak onbewust. Negatief spiegelen is dan ook een afweermechanisme tegen negatieve emoties met de beloning dat het niet aan ons zelf kan liggen.

Een dankbare spiegeling

Als je een mooie eigenschap in een ander bewonderd, dan herkennen we dat met een mooi stukje in onszelf. Als we oordelen over een ander, dan wijzen we ook naar onszelf. Als we moeite hebben om anderen te vertrouwen, dan kunnen we ons afvragen, of we onszelf wel volledig vertrouwen. Inzichten zorgen ervoor dat we verantwoordelijkheid gaat nemen voor onszelf, voor je eigen handelen en eigen emoties. Deze ervaringen kunnen kracht geven en kunt de ander zelfs dankbaar zijn voor wat hij ons liet zien.

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om ons heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke waarnemingen worden waargenomen door het zesde zintuig, gelegen in het voorhoofd chakra en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden van stressloslaten van een volwassen kindrouwen om ons verleden, meer rust tot een doel in het leven te vinden.

Chakra is vertaald ‘wiel’ en chakra’s zijn volgens de traditionele Indiase cultuur de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen om je aura te beschermen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Dit kan vervolgens weer leiden tot allerlei klachten. Het is belangrijk dat chakra’s hun werk kunnen blijven doen. In een kleurentest kun je analyseren welke chakra  het sterkste ontwikkeld is en welke het minst. Ga voor aanvang van de test een momentje voor jezelf creëren, door meditatie.

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energie, levenskracht, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Om in leven te blijven, hebben we zuurstof en prana nodig. De zuurstof die we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt. Het is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen, speeksel en zorgt het voor een juiste spijsvertering.