Chakra's en het lymfesysteem, de wielen in ons auralichaam

Chakra is vertaald ‘wiel’, de draaiende delen van het orgaanstelsel, die via het lymfesysteem en de bloedsomloop de auraenergie binnenhalen. In een dualistisch verband pompt de bloedcirculatie zuurstof en voedingsstoffen in ons auraomhulsel rond. De lymfe werkt als een soort rioolsysteem en halen vocht met afvalstoffen uit de cellen en niet-oplosbare vetten uit de darmen. Als het rioollymfesysteem opstopping krijgt kan er een middenrifzwelling ontstaan met oedeemvorming.

Chakra's, lymfebanen, Lymfeknopen, Lymfevocht, Wortel Chakra, Stuit chakra, Sacraal chakra, navelchakra, Zonnevlecht, Hartchakra, Keelchakra, Voorhoofdchakra, Kruinchakra

Door beweging en de juiste voeding, kunnen de lymfocyten schadelijk stoffen vangen

Als de lymfevaten de monocytenverbinding met lymfeknopen, amandelpost, miltwerking en de thymusimmuunrespons verliest, kunnen doorbloedingsproblemen ontstaan. In de lymfeklieren zijn lymfocyten opgeslagen die schadelijke stoffen in de weefseltypes vernietigen, het lymfevocht heeft een vervoerstaak. Het lymfe-afvalvocht stroomt door de lymfevaatjes en lymfevatentransporteurs, passeert daarna de lymfeklierknopen en komt weer schoon in het bloed.  

Leveroxidatie kan de miltbloedlymfeklier in de verdrukking brengen en de bloedcirculatie hinderen

De kleurloze lichaamsvloeistof keert terug met schone zuurstofgas en signaalstoffen, mits we voldoende vochthoudend voedsel nuttigen en bewegen. Leveroxidatie maakt ‘t schoonmaakpersoneel moe, waardoor de leververvetting de miltbloedlymfeklier in de verdrukking brengt en de miltzwelling, de bloedcirculatie kan hinderen.

Ook de volgende situaties maken het reinigende systeem vochtarm, waardoor triggerpoints ontstaan

Te veel koffie, medicijnen als maagzuurremmersplaspillen, voedingssupplementen en elektromagnetische vervuiling, maakt het reinigende systeem vochtarm. Toxines in kant en klare maaltijden, luchtvervuiling en vervuild water, kan oedeem, ontstekingen en triggerpoints veroorzaken, zoals bij fibromyalgie bekend is.

Lymfeknopen op verschillende plaatsen in het lichaam

Waar het lymfevatenstelsel elkaar kruisen, liggen de limfeknopen-vreetcellen voor het afweersysteem, in grote aantallen in het nekgebied. Pijn in de hals kan wijzen naar problemen in de organen, zoals de schildklier, waarbij de keelcellen kunnen opzwellen. De verdikkingen kunnen voorkomen bij een ontsteking van mond, keel, neus, oor, kaak of huid en werkt als een alarmsysteem. Het immuunsysteem stuurt de kleurloze T-cellen, “de witte bloedcellen”, uit de borstbeenklier.

De lymfeknopen onder onze oksels kunnen opzwellen door deo en ontharingsmiddelen met parfum

  • De armholte, onder de aurahuid bij de oksel zit het lymfekliervangnet die een belangrijke rol spelen in het afweermechanisme;
  • Allergische reactie, als histamine door gezwollen oksels, kan er zelfs gordelroos aangewakkerd worden;
  • Parfums, deodoranten en bepaalde producten om de okselharen te verwijderen (ontharingsmiddelen), veroorzaken mogelijk een allergische reactie of een ontsteking. Gebruik bijvoorbeeld parfumvrije deo. Scheren lukt bijvoorbeeld heel goed met aloë Avocado Face & Body Soap.

Lymfeknopen liezen, luchtpijp, longen, darmen en galblaas

  • De liezen, liesblessure door sport, liespijn vanwege bacteriële & virale infecties. Een liesbreuk is een zwakke plek in de buikwand, wat kan ontstaan door een vorm van artrose. Een liesbreukband kan ondersteuning bieden bij een inguinale hernia, zodat buikorganen, ondersteuning krijgen. Pas ook beweging aan door een rustperiodes;

Wortel Chakra 🟥 Stuitchakra, onderkant ruggengraat

De wortelchakra staat in verbinding met de bloedcirculatie, een overleving gevecht, onveilige en besluiteloze situaties, hinderen het gedachteleven. Het stuitchakra bevind zich aan de onderkant van de ruggengraat waar zenuwpunten verbonden zijn met het ruggengraatmerg en de nervus-vagus. Het merg produceert het adrenalinevluchthormoon en zorgt voor een bloeddrukstijging.

Mogelijke aandoeningen zijn

Mogelijke emotionele veranderingen

Voeding voor de wortel Chakra

Rode bietgranaatappelrode kool, paprika, radijszaad en kiemkweek gebruiken bij het ontbijt. Tomaten of rode vruchten kunnen helpen, om het stuitgebied aan te zetten tot herstel. Pas op met fruitzoet, vanwege de glucoseverhoging, de insulineafgifte kan het beste tot twee uur middags ontzien worden. De insulineafgifte-besparing is om insulinemoeheid te voorkomen.

Sacraal chakra 🟠 navel, verbonden met water

Een sacraal-chakraonbalans beïnvloedt het lymfatische chakrasysteem die betrokken is bij de immuunsysteemwerking. Stapsgewijs kunnen er bindweefselziekte en spierproblemen ontstaan door cytokinenophopingen, die tot verstoppingen kunnen leiden en pijnklachten in de onderrug. Een navelchakra verstopping kan leiden tot heupklachten, bekkenpijn, RBS en voetklachten, deze chakrapunten zijn verbonden met de vochtregulatie en bewustzijnsniveau

Mogelijke aandoeningen

Mogelijke emotionele veranderingen

Onderdrukte emoties, het missen van een familielid, ruzies in familie, te weinig verbondenheid met zichzelf en onbegrip van buitenaf. Hersenenonbalans door darmproblemen en hoog gevoeligheid, geen duidelijke grenzen durven te stellen of niet assertief durven zijn, machteloos toekijken hoe een ander frustratieprojectie gif afvuurt, om het verlammingseffect te creëren. 

Endocriene en Exocriene klieren elk met eigen taken

Ovariacysten en testikelzwelling, deze exocriene-klieren scheiden chemische stoffen af in kanalen, zoals de zweetklier en speekselklieren. Sacraal-chakra-voeding en vochtinname is zeer belangrijk, neem bijvoorbeeld voor onderweg een fleshouder aan een riem mee, de sportheupband is geniaal. Heeft de hardloopband plastic flesjes, vervang deze dan door glazen ampullen.

Voeding voor de oranje Chakra

Een oranje-sacraal-chakra-onbalans kan behandeld worden met, pompoen, oranje paprika, zoete aardappelen en wortelenparanotenpompoenpitten, zonnebloempitten en peulvruchten. Pas wel op, pompoenpitzaden ze hebben een zeer hoog gehalte van fytinezuur en vereisen bewerking om het te verwijderen.

Dagprogramma, breng cortisol en DHEA in balans

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster welzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan➡️ Moodboard👉 Overzicht van doelenMaak gebruik van een moodboard 📰
✔️ Ontbijt,
De eerste energie voor de dag
➡️ Een doel maken👉 Het verleden
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk
📌 Koop het cortisolbalansdagprogramma✅ Ascendantenberekening voor toekomstmissie📞 Stel een vraag

Zonnevlecht 🟡 Derde chakra, is verantwoordelijk voor de energie

Het zonnevlechtchakra, is verantwoordelijk voor de energiecapaciteit en het middelpunt van ons zelfbeeld, gekoppeld aan gebeurtenissen tussen ouder- kind. Wilskrachtverlies, zelfdisciplineverlies en warmteverlies in onze persoonlijkheid leidt tot overmatige aurabescherming, veroorzaakt door de spijsverteringklachten en maagzuuroprispingen. 

Mogelijke aandoeningen

Mogelijke emotionele veranderingen en verslavingen

Een mogelijke neurotransmittertekort kan voor een troebele zelfreflectie zorgen

Er is mogelijk sprake van een neurotransmitters tekort, waardoor het territorium wordt beschermt en stellen hoge verwachtingen van anderen. We proberen te spiegelen, en dat geeft vaak nog veel meer stressverhoging, omdat het niet van ons is. Projectiepijn geeft dan veelal een minderwaardigheidsgevoel, terwijl de giftige pijl in de auraenergie van een ander is.

Voeding voor de Zonnevlecht

Wanneer het zonnevlechtgebied uit balans is, kan het eten van ananas, citroen, kip, ei en asperges de stofwisseling helpen. Uit dopvruchten als doppinda’s en doperwten, avocado, paranoten en bananen kunnen neurotransmitters worden gemaakt. Kurkuma, komijn, kaneel, gember en gemalen lijnzaad kunnen helpen om navelbuikchakra weer aan te zetten tot herstel. De mestcel opruimdienst zorgt dan weer voor een lager gewicht, wat ook ten gunste is van het miltmeridiaan.

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Chakra en aura kleurenanalyse 📊✅ Oosterse geneeskunde📞 Stel een vraag

Als we ons hartchakra als gevolg van lijden afsluiten, door afwijzing en pijnprojectie, kan dat leiden tot hartlymfeverstopping. Als ons innerlijke kindverdrietig is en pijnervaringen ervaart, dan kan er hartrouwenergieverlies om het verleden ontstaan. Het oprakelen van innerlijke trauma, daar hebben gezinsleden helemaal niets aan in ontwikkelingsprocessen.

Mogelijke aandoeningen i.v.m. het hartchakra

Mogelijke emotionele veranderingen

Endocriene klieren - thymus

De thymus die direct op het hartzakje gelegen is, vormt het hoofdkwartier en de motor van het afweersysteem. Elke vorm van ziekteverstoring, gerelateerd aan de thymusklier kan leiden tot overgevoeligheid en auto-immuunziekte. Er is een vermoeden dat een stoornis van de zwezerik kan leiden tot een snel werkende schildklierfunctie

Voeding voor de hartchakra

Bij een hartenergiedisbalans kan moesgroente helpen om een balans terug te vinden. Groenten als broccoli en of kiemzadencourgettebonenkomkommer, alligatorpeer, paksoi, spinazie en groene paprika kunnen de hartspier helpen. Voorkom insulinevermoeidheid en zorg voor voldoende beweging, zodat LDL-cholesterol de bloeddoorstroming niet kan blokkeren.

Levensstijlverandering

Ga om met wijze mensen of lees geschreven wijsheid, het kan onze gedachteleven positief beïnvloeden. Kijk uit voor allerlei negatief spiegelende mensen, dit kost heel veel prana-energie. Creëer een positieve inspirerende gedachten-gang, volg een missie of een hobby. Een dagboek of timemanagement kan een prima eerste stap zijn naar nieuwe gezondere keuzes.

Voeten dragen onze complete lichaamsgewicht en verdienen een goede verzorging, zorg voor voldoende frisse lucht en beweging. Een voetbad met daarin een lekker rustig kabbelend water kan functioneren als voet-reiniger. Koolblad kan mogelijk afvalstoffen uit de auravoethuidlagen trekken en oedeemvorming rondom de gewricht-ontsteking verminderen. 

Keel chakra 🟦 communicatie en het uiten van emoties

Een keelchakra-blokkade kan leiden tot spraakstilte of over-spraakzaamheid waardoor schildkliersnelheid afneemt of toeneemt. De keelklier is het zelfexpressiekanaal, dit keellymfekliergebied hoort bij communicatie en het uiten van emoties. De rosbruine hals-klier heeft er baad bij als woorden aandachtig  en weloverwogen uitgesproken worden, waardoor het keelklieralarm afneemt.

Mogelijke aandoeningen

  • Lichen planus, als mondaandoening, komt ook voor op enkels en het voetgebied;
  • Amandelinfectie of amandelzwelling en mondslijmvliesontsteking;
  • Thymushyperplasie, thymuszwelling wat de controleerbaarheid ooglidbeweging, oog controle, kauwbewegingen door een acetylcholinetekort en kan openbaren in spierzwakte

Mogelijke emotionele veranderingen

Onvermogen om ja of nee te zeggen, wisselende mening, meepraten met anderen en niet assertief kunnen zijn. Te weinig of teveel verantwoordelijkheidsgevoel, zoals bij sensitiviteit mensen voor kan komen. Doorpratend, wat veel voorkomt bij een te actieve-schildklier, er een totale praat-controle-verlies en gewichtsafname.

Blauwe eetbare planten helpen om een balans terug te vinden in het keelgebied, zoals als zoete aardgewassen en rode kool. Noten, zoals paranoten, fruit als druiven, pruimen, bessen, kersen, bramen, olijven en bosbessen kunnen helpen bij keelchakra-herstel. Het gaat dan om de ongezoete seizoenproducten om glucosestapeling te voorkomen. 

Mond, gebit en tandvlees

Als het lichaam ziek is, dan kunnen er gaatjes of bloedend tandvlees ontstaan. Het gebit wordt beschermd door ons speeksel, maar omdat heel veel mensen witmeelproducten en suiker eten, is ons speeksel vaak van minder goede kwaliteit en raakt onze mondflora uit balans. Van nr. 11 tot 28 de tanden boven in de kaak, De getallen vanaf 31 t/m 48 onder in het onderste gedeelte van het gezicht
Soort tand + nr.OrgaanVerzorgingOverige informatie en tips
11. Grote rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
📌 Onderzoek nieren

💉 Titanium allergie, test uit serum
12. Kleine rechter boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
💉 Titanium allergie, test uit serum
13. Rechterbovenhoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet📌 Bloedonderzoek💉
14. Eerste kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Kokosolie kan helpen
15. Kleine rechter boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Tandpasta met Aloë Vera
16. Rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
17. Tweede grote rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
📌 Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)
18. Verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
21. Grote linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
22. Kleine linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
23. Linker bovenhoektand➩ Galblaasfunctie ✅Eet onbewerkt vet
24. Eerste kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
25. Tweede kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
26. Eerste grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
27. Tweede grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
28. Derde grote linker boven kies (=verstandskies)➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
31. Eerste linker ondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
32. Tweede linker ondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
33. Linker onder hoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
34. Eerste kleine linker onderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Alvleesklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
35. Tweede kleine linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
36. Eerste grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
37. Tweede grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
38. Derde grote linker onderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
41. Grote rechterondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
42. Kleine rechterondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
43. Rechter onder hoek tand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
44. Eerste kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
45. Tweede kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
46. Eerste grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
47. Tweede grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
48. Derde grote rechteronderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
🔎 Onderzoek ✔️ Indicatietesten en Analyse➡️ Kokosolie kan helpen➡️ Tandpasta met Aloë Vera

Een disbalans tussen darmen en het brein heeft te maken, hoe we de wereld om ons heen waarnemen en beleven. Met het derde oog kunnen we kennis vergaren, maar we kunnen deze begaafdheid ook kwijtraken door stressdiabetes, adrenalineverhoging of dementie. Ontkenningen, gevoelsblindheid, leerproblemen kan behoren van voorhoofdchakra-disfunctie.

Angst is bedoeld als een natuurlijk alarmsysteem, als de angstsituatie te lang aanhoudt kan het leiden tot een nervus-vagus-disbalans. Als we treingeluiden horen van de slagbomen, doen we instinctief een stap achteruit en is dat voor ons eigen bestwil. Is de vluchtreactie continu aanwezig dan gaat de cortisolfunctie aan en moet het spierontspannende stofje DHEA uit.

Mogelijke aandoeningen en veranderingen in het denkptroon

Voeding voor het voorhoofd chakra

Bij een voorhoofdchakra-onbalans kan het eten van paarse-planten en fruit een positief effect op het derde-oog-chakra. Het nuttigen van rode kool, yam, rode biet, eetbare wortelknol, aubergine-vrucht, pruimen en rode ui, kunnen leiden tot herstelaanzet. De hersenen zijn opgebouwd uit proteïnen en 60% vetzuren, vergeet niet HDL-cholesterolvetten te eten, voor brein-cel-bescherming.

Kruinchakra ⚪ geestelijke kracht

De kruinkracht helpt ons door moeilijke periodes d.m.v. de levenslessen die het leven ons gaf, waardoor het zevende chakra optimaal functioneert. De aurakruin heeft een goede geestelijke ontwikkeling en wijsheid nodig die we vergaren bij het ouderschap, door de levenstrein. Het kruinchakra is het meest ontwikkeld na de overgang, de eisen die het leven stelt worden dan eenvoudiger. 

Frisse lucht, vet, vezels, beweging en vocht zijn nodig

Gevoelsmatig kunnen de buitenactiviteiten merkbaar zijn doordat de geest zich vlotter herstelt bij denkproblemen. De enige voorwaarde is, dat we lief voor ons zelf moeten zijn, door eigen ruimte in te nemen. Luchtverversing d.m.v. wandelen op wat rustiger tempo en vers water drinken kan de kruinkrachtontwikkeling helpen. Gebruik creativiteit, zing, schrijf dankbare momenten op en geef liefde, ontdek missieopdrachten, eet verteerbare producten met name bij progesteronvermindering.

Mogelijke aandoeningen van de sushumna-chakra en de bijzondere zetel van de ziel

De psoas-weefselstreng en ons zielenleven

Diep in ons lichaam-torso ligt de psoas, het spierweefsel in de heupen dat de verbinding vormt tussen boven- en onderlichaam. De psoas-spier reageert instinctief als we onrust, onveiligheid ervaren, dit uit zich o.a. in heup-, rug- en buikklachten. Niet voor niets wordt het psoas-strengweefsel het hoofdkantoor van ons zielenleven genoemd. 

Mogelijke emotionele veranderingen

In een hoog tempo leven en alles ‘moeten’ houdt in dat we niet stilstaan bij de gebeurtenissen om deze te verwerken. We rennen ons  simpelweg voorbij, waardevolle leermomenten verloren gaan, met  leerproblemen en verwarring tot gevolg. Een Yoga Swing is de perfecte tool om te ontspannen en leren we op een speelse manier om ruimte in wervelkolom te creëren.

Voeding , kruiden en meditatie voor de kruin chakra

Kruinchakra-voedsel bestaat uit het eten van champignons, asperges, knoflook, lychees en amandelen. Meditatie, yoga, zingen en genieten, wilskrachtvergroting en ontkrampende houding kunnen helpen bij het kruinchakra-herstel. Gebruik ontspannende kruiden als kamille, Bach bloesem, lavendelolie of lavendel

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

Huidklachten een goede indicator van leverfalen

De aurahuid weerspiegelt de gezondheid van de leverwerking, ongezond voedsel, levensstijl en opgekropte emoties, kan een ophoping van giftige stoffen veroorzaken. Het leverorgaan moet dan extra hard werken om een overmaat aan histamine uit de lichaamscellen te herstellen. Daarom is het geen slecht idee om het bloedzuiverende leverweefsel een handje te helpen met de leverschoonmaak. De roodbruine kachel in het diafragma is één van de belangrijkste gifstofvernietigers.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
➡️ Collageen➡️ Informatie collogenenwerking➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies, gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-out of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra Aura kleuren analyse 📊 Aanbieding📌 Informatie over de Aura

📌 Informatie Chakra en Aura analyserapport 📊 reserveren en kopen
✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie