Aura geheimen

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energie, zuurstof en levenskracht. Ademtechnieken zorgen ervoor dat de chakra’s en het bloedcirculatiesysteem kan rondlopen, denken, slapen en voelen wat we willen. De prana en kundalini-energie laat ook de oogleden knipperen en is verantwoordelijk voor de manier hoe we praten. Alles wat leeft op aarde heeft auraenergievelden, diereneigenaren merken vaak aan het huisdier dat een situatie betrouwbaar is of dat er gevaar dreigt. 

Aura, Energieveld, opladen, muziek, buiten yoga, gedachten, zuurstof, bloed, voeding, spijsvertering, bewegen, ademhaling, zuurstof, bloedsomloop, voedselenergie, lymfebanen, chakra’s, vochtbalans, bloeddruk, sporten, vocht, water, immuunsysteem, affirmaties, denkwijze, bloedarmoede, neurotransmitters, slapen, ziek, astrologie, geneeskunde, dierenriem, planten, mensen, krachtverlies, meditatie, depressie, burn-out, edelstenen, levensbomen, kleurentest, rust, zintuigen, Aartsengelen

De weerkaatsende trillingen tussen mens en dier

De kracht tussen mensen, planten, insecten en dieren, hebben vaak krachtige voelbare effecten en kan helend werken. Bijna iedereen kent wel een hond, die spontaan naar iemand toestapt, het dier laat weten aan zijn baasje, het is goed. Een vlinder die ons bezoekt als een dierbare is overleden en een diepe indruk van troost achterlaat. De kat kan ons helpen om het spirituele vermogen te ontwikkelen en hebben een capaciteit van begaafdheid om wezens uit andere dimensies te zien. 

Herkenning tussen goed en kwaad, de samenwerking tussen hersen-darm-as

De frequenties van de licht en gevoelsmassa, hebben elk een eigen trilling en weerkaatsen met ons bewustzijn. De energieprikkels bevestigen dat we bestaan en geeft ons bevestigingen tussen het goede of het kwade. Via onze hersenen verwerken we de informatie d.m.v. zenuwbanen, waar het darmbuizensysteem met het zesde chakra nauw samenwerken.

Bijzondere energieën van de planten, struiken, bloemen, groenten, kruiden en fruit

Planten, struiken, bloemen, en kruiden, de natuur heeft magische eigenschappen. Salie kan zuiverend werken, de vlierstruik kan in een cirkel groeien en in contact staan met de engelenwereld. Lavendel kan ons helpen bij meditatie en samen met de Aloë Vera kan het de innerlijke mens tot rust brengen. Respect voor onze planeet houdt zo ook de mens, dier en plantenrijk gezond, het is de cirkel van het leven.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's

Door ruimte te creëren kunnen kwaadwillende buiten houden

Een aurareading is niet altijd gemakkelijk, daarom is er vooraf altijd een aura-chakra-kleurentest en kan vooraf een aurafoto gemaakt worden. Het uiteindelijke doel is, dat iemand zijn eigen astraal lichaam leert voelen en zien. Door ons te beseffen, dat anderen onze beschermende bubbel ook kunnen waarnemen of zien, doordat onze gedachten bijvoorbeeld heel angstig zijn. Kwaadwillende kunnen nu energieën “stelen”, door bewust te worden dat we zelf de manager over onze tijd en ruimte zijn, kan er een metamorfose plaatsvinden.

De oosterse geneeskunde kan helpen bij onze missieopdrachten

Een persoonlijke karakter kan optimaal worden benut volgens de Oosterse geneeskunde en missieopdrachten kunnen via een ascendantenkoppeling worden voorspelt. Aan de hand van geboorte, kan de Chinese en westerse astrologie via de waarzegkunst, leefgewoonten aansturen. Soms is het nodig om een vastzittend denkpatroon te doorbreken met een creatief coach.

Voedselenergie wordt opgenomen via de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond, het voedsel wordt gekauwd en het mondvocht wordt geproduceerd door de speekselklier en zetmeel wordt verteerd. Het lichaamsvocht bestaat uit water, enzymen en slijm en heeft als functie het het glijbaar maken van het eten. “De slijmvliezen moeten hiervoor wel gezond zijn, er mogen geen ontstekingen in dit deel van de stofwisseling aanwezig zijn.

Waterenergie wordt opgenomen door te baden en zwemmen en door het drinken van fris, zuiver water of vocht. Het vloeistof wordt gebruikt als bouwstof, oplos- en vervoermiddel, warmteregelaar, reinigt onze lymfebanen en houdt onze bloeddruk in balans. Om de chakra’s in staat te stellen deze functies goed uit te voeren, is een uitgebalanceerde vochtbalans nodig. Des te meer vloeibare stof in het lichaam wordt verbruikt, zoals bij sporten, des te meer drinkwater moeten we ook weer aanvoeren.

Het geen wat we uitspreken, is de meest krachtige vorm van daadkracht en kan ons controle geven over onze mening. Probeer bijvoorbeeld negatieve uitlatingen en inzichten om te zetten naar positieve kennisgevingen en zienswijze doormiddel van zegswijzen. Onze gedachten zijn machtig en kunnen ons beschadigen, het is noodzakelijk tot tien te tellen en onze woorden zorgvuldig te kiezen. Ja maar, zal het brein laten weten, dan is de spontaniteit weg, nee hoor, die wil slechte gewoonten graag aanhouden.

Vervelende gedachten tijdens ziek zijn

Het eerste wat we merken bij het ziek zijn, is dat we onze gedachten niet meer onder controle hebben. De informatie-uitwisseling tussen het immuunsysteem en de hersenen vindt plaats in de milt. Dit orgaan kan worden gezien als de lymfeklier van het bloed en zorgt voor de vorming van plasmacellen en de verwijdering van afvalstoffen uit het bloed. Het goed functioneren van het afweersysteem is daarnaast afhankelijk van voldoende aanvoer van bepaalde voedingsstoffen, zoals het goede HDL cholesterol, vezels en vocht.

De energieniveau zal toenemen als ons gedachtenbeeld verfijnder en spiritueler gericht zijn en er tijd genomen wordt voor persoonlijke ontwikkeling.  Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai en het knaagt aan ons schuldgevoel, we hebben onvoldoende tijd.  Projectie is de spiegeling tussen twee zielen, die iets van elkaar kunnen leren, levenslessen zijn soms zeer vermoeiend tussen twee tweelingzielen. Een vreedzame wereld is er niet zonder conflicten, ze kunnen zinvol zijn en hebben een eigen tempo.

Deze bekwaamheid van zeer creatieve persoonlijkheid ontvalt de omgeving niet en kan dan ten prooi aan haar of zijn medemens vallen. Er kan bij gevoelige mensen misbruik gemaakt worden van vertrouwen, wat voor spanning en irritatie kan zorgen. Als eigen kracht verloren gaat, we geen boek meer kunnen lezen, geen tijd meer hebben om naar muziek te luisteren, kan inspiratie verloren gaan. Als we onze levensopdracht hier op aarde willen volbrengen, hebben we geen mensen nodig die ons beroven van onze vrijheden.

Het enige moment van angst is terecht, als iemand de ruimte ongevraagd in wil nemen

Bewaak de rusttijd, prop niet de gehele dag vol omdat anders een kennis boos wordt, zeg nee! We hebben recht op onze eigen ruimte en gedachtenspinsels, om wonderlijkheden over onze missie te ontdekken en op te schrijven. Heb oog voor de kleine bovennatuurlijke gebeurtenissen in het leven, we kunnen ze alleen maar zien als we ontspannen zijn. 

Het verhogen van de pranische energie en afscheid nemen van onderdrukking

Door bepaalde woorden, meditatie, totemdieren en affirmaties, kan de pranische energie verhoogd worden. Positieve, krachtige en uitspraken maken ons auraenergieveld sterker, negatieve uitspraken zorgen ervoor dat de aura-uitstraling en het bereik kleiner worden. Een gezond persoon met voldoende levensenergie is omgeven door een levendig, opgewekte, zachte en elegante kleuren.

Stress maakt het slijmvlies zwak

Iemand die ziek, depressief, uitgeput of emotioneel in de war is, wordt omgeven door donkere doffe aurakleuren. Aurabeschadigingen kunnen ontstaan uit een levenslang onderdrukken van eigen ontwikkeling, door zich niet goed uit te kunnen drukken. Stel we komen in een vreemd land en we spreken deze taal niet goed, kan communicatief flink in de weg zitten. De keelchakra en de lever kunnen voor onderdrukking van gedachten zorgen, waardoor keelklieren in het nek gebied opzwellen. 

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's