Aura geheimen

De aura straalt vanuit het lichaam als spaken vanuit een fietswiel, geeft energie, vitaliteit, zuurstof en prana bij beweging in buitenlucht. Om in leven te blijven, hebben we frisse lucht en levenskracht nodig. De gas zonder reuk die we dagelijks inademen en door onze bloedsomloop heen loopt, is verantwoordelijk voor onze hartslag, ademhaling, spijsvertering en uitscheiding van afvalstoffen. Prana-energie zorgt voor het knipperen van onze oogleden, lopen, spelen, rennen, praten, denken, redeneren, voelen en willen. Dankzij pranische energie produceren we maagsappen, gal, darmsappen en speeksel.

Aura geheimen, Voedselprana,, aura herkennen en beschermen

Voedselenergie wordt opgenomen via de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond, het voedsel wordt gekauwd en het mondvocht wordt geproduceerd door de speekselklier en zetmeel wordt verteerd. Het lichaamsvocht bestaat uit water, enzymen en slijm en heeft als functie het het glijbaar maken van het eten.  “De slijmvliezen moeten hiervoor wel gezond zijn, er mogen geen ontstekingen in dit deel van de stofwisseling aanwezig zijn, dit kan het proces verstoren, deze moeten als eerste opgelost”

Waterenergie wordt opgenomen door te baden en zwemmen en door het drinken van fris, zuiver water of vocht verkregen uit zuivere producten zonder toevoegingen. Het kleurloze vloeistof vervult in het menselijk lichaam diverse belangrijke functies. Het doet vooral dienst als bouwstof, als oplos- en vervoermiddel en als warmteregelaar, reinigt onze lymfebanen en houdt onze bloeddruk in balans. Om de chakra’s in staat te stellen deze functies goed uit te voeren, is een uitgebalanceerde vochtbalans nodig, hoe meer vloeistof in het lichaam wordt verbruikt, zoals bij sporten, des te meer drinkwater moeten we ook weer aanvoeren.

Het geen wat we uitspreken, is de meest krachtige vorm van prana. Een van de belangrijkste dingen in ons leven is de controle over onze denkwijze en onze mening. Probeer bijvoorbeeld negatieve uitlatingen en inzichten om te zetten naar positieve kennisgevingen en zienswijze doormiddel van affirmaties. Onze gedachten zijn machtig en kunnen ons beschadigen of goed doen en daarom ook zeer belangrijk om onze hersenen en ook onze organen gezond te houden. 

Vervelende gedachten tijdens ziek zijn

Het eerste wat we merken bij het ziek zijn, is dat we onze gedachten niet meer onder controle hebben. De informatie-uitwisseling tussen het immuunsysteem en de hersenen vindt plaats in de milt. Dit orgaan kan worden gezien als de lymfeklier van het bloed en zorgt voor de vorming van plasmacellen en de verwijdering van afvalstoffen uit het bloed. Het goed functioneren van het afweersysteem is daarnaast afhankelijk van voldoende aanvoer van bepaalde voedingsstoffen, zoals het goede HDL cholesterol, vezels en vocht.

De pranische energie zal toenemen als gedachten verfijnder en spiritueler gericht zijn en er tijd genomen wordt voor persoonlijke ontwikkeling  in het leven. Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai of ongezellig en het knaagt aan het schuldgevoel, want zo brengen we niet voldoende tijd met iemand door, immers is er altijd die vermoeidheid, vergeet niet dat dit projectie is. Op het moment dat ons lichaam en geest laten weten, het de huidige tempo niet meer vol te kunnen houden, hebben we iemand nodig die ons liefdevol steunt en niet projecteert.

De dag dat de rekening gepresenteerd wordt en ziek zijn een feit is

Dan is er maar één persoon die de rekening krijgt gepresenteerd! En als het zover is, geloof maar, er is niemand die de kosten van het herstel betaald! Dus ons gepasseerd voelen lost niets op, de ander die heeft dat nog niet geleerd. Mocht het  zover zijn, is er meer tijd nodig om dromen te realiseren en meer aandacht voor de gezondheid. Dan is er een begin gemaakt, door dit te lezen, er is een aan einde aan van een periode, waar nu een nieuw begin is begonnen.

De Westerse astrologie probeert het menselijk karakter te onderzoeken aan de hand van de geboortehoroscoop, zodat de persoonlijke karakter van het mensenkind of persoon optimaal kan worden benut. Dezelfde gedachte vinden we terug in de Oosterse geneeskunde, die ervan uitgaat dat ziekte het gevolg is van een aanleg en leefgewoonten. Door voorkennis van een bepaalde zwakte zou ziekte worden voorkomen.

Hoog gevoelige mensen hebben vaak creatieve banen of ongebruikelijke beroepen die soms zelf gecreëerd zijn. Door hun voelsprieten te gebruiken, weten ze vaak wat er moet gebeuren. Als men niet met iemand kan praten en men steeds tegen onbegrip aanloopt, gaat de mooie creatieve persoonlijkheid verloren en kan er angst en onzekerheid ontstaan over identiteit. Er ontstaat iemand die zich volledig gaat richten op zijn of haar omgeving en de mogelijkheid bestaat, zich totaal te verliezen in de wensen van anderen. 

Het verhogen van je pranische energie en afscheid nemen van onderdrukking

Door bepaalde woorden, meditatie, totemdieren en affirmaties, kan het je pranische energie verhogen. Positieve, krachtige en eerlijke uitspraken maken jouw aura groter en sterker. Negatieve, beschadigende en pijnlijke uitspraken zorgen er voor dat jouw energieveld kleiner wordt. Een gezond persoon met voldoende pranisch energie is omgeven door een levendig, groot, uitgebreid, helder, zacht, elegant en een energieke aura. 

Stress maakt het slijmvlies zwak

Iemand die ziek, depressief, uitgeput of emotioneel in de war is, wordt omgeven door donkere doffe kleuren, wat kan ontstaan uit een levenslang onderdrukken van eigen ontwikkeling en gevoelens. In perioden van lichamelijke  geestelijke spanning of stress vervult de milt een belangrijke rol. Zodra de hersenen een groot probleem als tijdsdruk of irritatie signaleren, willen ze dit probleem oplossen en leent daadkracht van de darm. 

De aura zelf leren lezen en herkennen door voelen en weten

Tijdens een chakra kleurenonderzoek, stellen mensen vaak de vraag: Kun je mij vertellen hoe mijn aura eruit ziet? In mijn praktijk kan  er een aura foto gemaakt worden, het uiteindelijke doel is, dat iemand zijn eigen aura leert voelen en zien. Door je te leren beseffen, dat anderen je aura kunnen voelen of zien, doordat jouw gedachten bijvoorbeeld heel angstig zijn. Kwaadwillende kunnen nu jouw energieën “Stelen”. Je zal je meer bewust worden doordat je nu weet dat jijzelf de manager bent over je gedachten en je aura.

Bij stress, zorgen en spanningen kunnen edelstenen verlichting geven. De stenen kunnen je rust brengen of energie en helpen om een balans te zoeken. Men zegt dat Angel Aura een positieve werking op het gevoel van vredigheid en tevredenheid heeft. Het gevoel wordt omschreven als sereniteit en de connectie met het engelenrijk. Het zou voor spirituele inzichten zorgen. Volgens kenners is het een krachtige reiniger van geest, lichaam en ziel. Er zijn vele soorten Angel Aura’s, zoals een engel hanger of een angel aura collierOok zijn er levensbomen, ze hebben blaadjes van edelsteen. Ieder boompje heeft een ander type edelsteen met een eigen betekenis en is daardoor een leuk en uniek cadeau met betekenis.

Chakra is vertaald ‘wiel’ en chakra’s zijn volgens de traditionele Indiase cultuur de wielen in het lichaam die de energie via banen binnen halen en weer doorgeven via ons lymfesysteem. De energie in het lichaam moet stromen en als dat om wat voor reden dan ook (deels) blokkeert dan kan er een onbalans ontstaan. Dit kan vervolgens weer leiden tot allerlei klachten. Het is belangrijk dat chakra’s hun werk kunnen blijven doen. In een kleurentest kun je analyseren welke chakra  het sterkste ontwikkeld is en welke het minst. Ga voor aanvang van de test een momentje voor jezelf creëren

Na een momentje voor jezelf start de kleurentest

Na deze oefening kun je echt even voelen bij jezelf hoe de vraag voelt. In de kleurentest is het de bedoeling, dat je per kleur de bijbehorende zinnen ‘beantwoordt’ met ja, nee of misschien. Tel aan het einde van de test, per kleur, de antwoorden ja, nee of misschien bij elkaar op. Het doel van het chakra en aura onderzoek is om blokkades en disbalans op te sporen, te analyseren en met passende aandacht, voeding, stofjes, stenen of leefwijze het lichaam aan te sporen, zichzelf te herstellen, wat in een consult van 60 minuten tot de meest passende mogelijkheden kan behoren. 

Ieder mens heeft 5 zintuigen, reuk, zicht, smaak, tast en gehoor, waarmee zo goed mogelijk de omgeving in kaart gebracht wordt. Deze zintuigen geven via zenuwen signalen af naar onze hersenen en helpen ons om de wereld om je heen via externe waarnemingen in kaart te brengen. Innerlijke waarnemingen, worden waargenomen door het zesde zintuig en is een belangrijke raadgever. Aartsengelen kunnen helpen in zeer moeilijke tijden van stress, loslaten, meer rust tot een doel in het leven te vinden. 

De nervus vagus, loopt van het middenrif, langs de slokdarm omhoog, tussen longen en hart, en door de keel tot in de hersenen. Zo werken darm en hoofd, al heel vroeg in het leven samen. Ze ontwikkelen een groot deel van onze gevoelswereld als zuigeling en daar kun je op een later tijdstip in je leven je voordeel mee doen. De locus coeruleus is een kern in de pons (een deel van de hersenstam) die betrokken zijn bij fysiologische reacties op stress en paniek. De locus coeruleus in onze hersenstam heeft vele verbindingen met andere delen van de hersenen.

De keelchakra en de spiegelling van de huid

De huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming om te voorkomen dat lichaamsvreemde stoffen binnendringen in dieper gelegen weefsel en dat deze vaak giftige stoffen afgevoerd moeten worden door ons spijsverteringssysteem en ons lichaam veilig dienen te verlaten. De keelchakra kan bijvoorbeeld beschadigd raken door roken, drugs, alcohol, suikers, bewerkte koolhydraten en overmatig te eten, ‘t geeft een overbelasting van histamine en verteringsproblemen. Het is belangrijk dat we onze emoties uiten en niet onderdrukken.

Huidverzorging lijn met Aloë Vera

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige huidverzorging, die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen de schoonheid van binnenuit. De producten geven je een stralende, gehydrateerde huid, die er jonger uitziet en jonger aanvoelt en nog belangrijker, parfumvrij!
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatie
Milde reinigingslotion, zonder parfumReinigingslotion⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Voeten;
⤷ Benen;
⤷ Handen;
⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Firming serum, parfumvrijFirming serum⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Restoring crèmeHerstellende crème⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid;
⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Het aloe bio-cellulose maskReinigend masker met Aloë Vera⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepel
Infinite Forever setDag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Hoofdhuid:
⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze Aura
Aloe Body Wash• Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten.
Aloe Body LotionMeer informatie over de ingrediënten⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷ Het lichaam;
⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
Prijslijst
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
• Insectensteken;
• Stekende pijn bij brandnetel;
• Kleine brand en snijwondjes;
• Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomen
Propolis huid crèmeAloe Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraag
Forever Aloe Vera GelForever Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera⤷ Voor mannen en vrouwen;
⤷Mond;
⤷ Als drank te gebruiken
TRI-PACK ALOE VERA GEL (3X 1 liter)
• 99,7% pure gel uit het binnenblad van de aloë Vera plant
• Zonder conserveermiddelen
• Suikervrij
• Glutenvrij
• Rijk aan vitamine C
• Kan het immuunsysteem versterken
Koop de Aloë Vera Gel