Indicatietest Lekkend slijmvlies

Feiten gezondheidsklachten lekkende darm en maag. Een indicatietest “lekkende slijmvliezen maag en darm”, kan als aanwijsbare aanduidingen gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Op grond van verdenking en ervaringen van ervaringsdeskundige, die wellicht al jaren met deze beperkingen en onderzoeken te maken heeft. Een indicatie is een aanwijzing dat een bepaalde klacht of beperking van de gebeurtenis of situatie vast gelegd wordt in een document.

Indicatietest Lekkend slijmvlies, stress, moe, lage bloeddruk, bijnieruitputting
Indicatietest lekkend slijmvlies

De uitslag van test bestaat uit duidelijk verslag met verwijzingen naar artikelen waar voedingsadviezen te vinden zijn. Kosten uitslag van de test € 12,50 incl. BTW. Hoe werkt het: ❶ Koop 🛒 ➪ indicatietest vitamine B12 tekort. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Stuur een Whatsapp als de test is ingevuld met een email adres. 

Een verlag indicatietest ontvangen via opgeven email adres

KokenKoken

Na Whatsapp contact, wordt er een verslag via het opgegeven mailadres verstuurd, met de  bevindingen die uit de test naar voren zijn gekomen. Ieder mens is uniek en niemand is hetzelfde. In ons contact is er dus geen standaard behandelplan en daarom kijken we samen naar mogelijkheden. 

De huid (ook een slijmvlies), weerspiegelt de gezondheid van de lever. Verschillende  huidklachten komen voort uit een verminderd functionerende dit orgaan. Aangezien de huid ook een ontgiftingorgaan is, neemt deze deels de functie van de lever over. Het resultaat is vaak dat er onderhuidse ontstekingen de kop opsteken als fistels.

Het slijmvlies beschermt onze organen

De huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming, om te voorkomen dat lichaamsvreemde en afvalstoffen niet binnendringen in dieper gelegen weefsel. Als er een tekort aan voedingstoffen ontstaat, gaan onze organen voor om te overleven. Deze voedingsstoffen halen de organen uit  spieren, botten en pezen en dat kun je ervaren als pijn of kramp. 

AITD = Auto- immuun schildklierziekte Gluten intolerantie in ernstiger vorm, ook wel coeliakie genoemd. De moleculaire structuur van gliadine, het eiwitgedeelte van gluten, lijkt sterk op dat van de schildklier. Wanneer gliadine de beschermende barrière van de darmen doorbreekt Lekkende darm en de bloedbaan binnengaat, wordt het door het immuunsysteem als vernietigend beschouwd.  

De schildklier en gluten

Deze antilichamen tegen gliadine veroorzaken ook dat het lichaam schildklierweefsel aanvalt. Dit betekent dat als je AITD hebt en je voedsel met gluten eet, je immuunsysteem je schildklier kan aanvallen. Als je gluten-intolerant bent, moet je 100% glutenvrij zijn om immuun afbraak van jouw schildklier te voorkomen.Kippensoep bij griep, verkoudheid en gewrichtsklachten, de soep wordt ook wel de penicilline van de armen genoemd, maar het kan ook echt helpen bij verkoudheid en griep. Het gaat dan niet om een blik/pak kippensoep uit de supermarkt, maar zelfgemaakte bouillon van kippenbotten, die het liefst een paar uur tot een dag heeft staan trekken. In deze bouillon zitten heel veel vitaminen en mineralen.

Altijd honger, betekend dat we te weinig volwaardige voedingsbronnen eten en met name bewerkte koolhydraten en suiker nuttigen. Oprispingen zijn het gevolg door een abnormale opbouw van maagzuur door een slechte werking van de maag en darmkanaal (brandend maagzuur), dit geeft een daling van de bloeddruk en lage zuurstofniveaus in de hersenen met een dunner wordend slijmvlies, waarbij de kans bestaat op een maagzweer helicobacter pylori infecties genaamd. 

Serotonine is voor meer dan 90 % actief in het maag-darmkanaal

Melatonine en serotonine werken in de hersenen samen en beïnvloeden elkaar, net als prolactine en dopamine. In tegenstelling tot prolactine en dopamine die verschillende voorstoffen nodig hebben, wordt melatonine aangemaakt uit serotonine en hebben beiden een aminozuur nodig om onze gedachten controleerbaar te houden en goed te kunnen slapen.

Privacy Policy

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens kunnen zijn, Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.