Indicatietest Lekkend slijmvlies

Feiten gezondheidsklachten lekkende darm – maag. Een indicatietest “lekkende slijmvliezen maag – darm”, kan als aanwijsbare aanduidingen gebruikt worden om feiten van een gezondheidsklacht in kaart te brengen. Op grond van verdenking en ervaringen van ervaringsdeskundige, die wellicht al jaren met deze beperkingen en onderzoeken te maken heeft. Een indicatie is een aanwijzing dat een bepaalde klacht / beperking van de gebeurtenis of situatie vast gelegd wordt in een document. Kosten uitslag van de test € 12,50 incl. BTW. Hoe werkt het: ❶ Klik hieronder op de betaallink. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Deze test vul je in. Ik krijg bericht van een betaling en kijk de test na. ❸ Onder de test staat: Informatie via mail of een telefonische afspraak maken. ❹ Via de de Whatsapp laat ik dan weten, of de test in goede orde is ontvangen en in deze omgeving kunnen we met elkaar communiceren.

Indicatietest Lekkend slijmvlies, stress, moe, lage bloeddruk, bijnieruitputting
Indicatietest lekkend slijmvlies

Kosten uitslag van de test € 12,50 incl. BTW. Hoe werkt het: ❶ Koop 🛒 ➪ indicatietest vitamine B12 tekort. Na betaling krijg je toegang tot de test. ❷ Stuur een Whatsapp als de test is ingevuld. ❸ Onder de test staat: Informatie via mail of een telefonische afspraak maken, maak een keuze. ❹ Via de  Whatsapp laat ik dan weten, of de test in goede orde is ontvangen en in deze omgeving kunnen we met elkaar communiceren over de uitslag van de test. Mocht de test aangeven, dat er een mogelijk vitamine B12 tekort zijn, dan kan een gratis gesprek gepland worden. 

Een verlag ontvangen via opgeven email adres indicatietest

KokenKoken

Na ons Whatsapp contact, wordt er een verslag via het opgegeven mailadres  verstuurd, met de eventuele bevindingen die uit ons gezamenlijk gesprek of Whatsapp contact zijn voortgekomen. Verder kan er besproken worden, welk bloedonderzoek nodig is en welke voeding kan helpen, om schade te beperken. 

De weerspiegeling van de huid en de lever

De huid (ook een slijmvlies), weerspiegelt de gezondheid van je lever. Verschillende  huidklachten komen voort uit een verminderd functionerende lever. Aangezien de huid ook een ontgiftingorgaan is, neemt deze deels de functie van de lever over. Het resultaat is vaak dat er onderhuidse ontstekingen de kop opsteken als fistels.

Het slijmvlies beschermt je organen

De huid en de slijmvliezen in onze darm, maag en mond, vormen een belangrijke eerste bescherming, om te voorkomen dat lichaamsvreemde en afvalstoffen niet binnendringen in dieper gelegen weefsel. Als er een tekort aan voedingstoffen ontstaat, gaan onze organen voor om te overleven. Deze voedingsstoffen halen de organen uit  spieren, botten en pezen en dat kun je ervaren als pijn of kramp. 

AITD = Auto- immuun schildklierziekte Gluten intolerantie in ernstiger vorm, ook wel coeliakie genoemd. De moleculaire structuur van gliadine, het eiwitgedeelte van gluten, lijkt sterk op dat van de schildklier. Wanneer gliadine de beschermende barrière van de darmen doorbreekt Lekkende darm en de bloedbaan binnengaat, wordt het door het immuunsysteem als vernietigend beschouwd.  

De schildklier en gluten

Deze antilichamen tegen gliadine veroorzaken ook dat het lichaam schildklierweefsel aanvalt. Dit betekent dat als je AITD hebt en je voedsel met gluten eet, je immuunsysteem je schildklier kan aanvallen. Als je gluten-intolerant bent, moet je 100% glutenvrij zijn om immuun afbraak van jouw schildklier te voorkomen.Privacy Policy

Albican houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn: Naam, adres, telefoon nummer, geboortedatum, geboorteplaats, email adres. De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.albican.nl  bezoekt en of bezoekers vertrouwelijke documentatie opsturen.  Albican maakt daarbij gebruik van Google Drive en Google analytics. Lees hier het totale beleid van Albican en andere verzamelende gegevens. Heb je ondanks alle privacy maatregelen toch jouw twijfels om gegevens achter te laten in de daarvoor bestemde online vragenlijsten op Google drive, stuur dan een email of een Whatsapp bericht en je ontvangt een document die je kan versturen via de email.

Kippensoep bij griep, verkoudheid en gewrichtsklachten, de soep wordt ook wel de penicilline van de armen genoemd, maar het kan ook echt helpen bij verkoudheid en griep. Het gaat dan niet om een blik/pak kippensoep uit de supermarkt, maar zelfgemaakte bouillon van kippenbotten, die het liefst een paar uur tot een dag heeft staan trekken. In deze bouillon zitten heel veel vitaminen en mineralen.