Een tekort aan nutriënten en voedingssupplementen balans

Een tekort aan nutriënten uit voedingsvezels, brood en voedingsvetten kan leiden tot meridiaan-verstoring, de grootste veroorzaker is toegenomen stress. Het Raas-systeemgevecht verhoogd juist de behoefte aan suiker, onze voorouders aten zoveel koolhydraten zelfs niet in één jaar. De stamouders hadden veel meer beweging en verbranden de glucose om tot spierenergie, terwijl wij veel stilzitten achter de computer. Glucoseophoping zorgt ervoor dat het insulinehormoon afneemt. 

Nutriententekort, voedingssupplementen, voedingsvetten, brood, voedingsvezels, Raas-systeemgevecht, glucose, spierenergie, koolhydraten, stamouders, stresssuiker, glucoseophoping, insulinemoeheid, suikerverslaving, spijsverteringsklachten, wilskrachtverlies, maagzuurremmers, slokdarmontsteking, middenrifbreuk, herpesvirussen, vijandige bacillen, darmflorarotting, darmmicrobioom, PDS, oestrogeendominantie, toxines, glucuronide-enzym, schimmeltoxinen, malabsorptiesyndroom, helicobacter pylori, maagzuurtekort, maagzuur-PH-waarde, luchtwegoverprikkeling, thymuszwakte, adrenalineverhoging, dopaminesysteem, serotoninesysteem, stresonrust, middenrifspierklachten, lendenspierverwakking, darmonveiligheid, hepklachten, rugklachten, buikklachten, psoas, voedingsrijping, ethuleenhormoon, teeltvermeerdering, ijzertekort, productievergroting, teeltproductie, sterilisatiegas, foodwatch, ethyleenoxide, afweersysteem, artrose, kraakbeen, suppletieproducten, foliumzuurtekort, vitamine-B12, eiwitopstapeling, bloeduitdroging, trombose, LDL-cholesterol, enzymstoffen, Retinoltekort, vitamine-A, beriberi-stoornis, beriberitekort, osteitis-bubis, thiamine-deficintie, Vitamine B2-tekort, Riboflavine, B-vitamine, vitamine=b5, pantotheenzuur, pre=diabetes, Vitamine-B-6, enzymkatabolisme, koolhydratenverbranding, diabetes, pyridoxaltekort, darmfistels, cobalamine, folaat, bloeddrukverhoging, maagverkleining, maagzweer, intrinsiekte factor, Vitamin-B9, zuurstofvervoer, hemoglobine, PAPA-syndroom, tampongebruik, gewrichtsontsteking, artritis, PAPA-voeding, pigmentvlekken, Vitamine-C, ascorbinezuur, luchtverontreiniging, antoxidant, limoensap, oxaalzuurgehalte, hyperoxalurie, dehydratie, leverziekte, vochttekort, haarzakjespijn, Ergocalciferol, calciumgehalte, plastabletten, hypo, D-overdosis, nierbuisjes, cholesterolstenen, CVS, spieraandoeningen, depressiviteit, verkalking, kalkzoutplaque, galblaasafknelling, leververontreining, leverziekte, bilirubinetoename, hemoglobinegehaltevermindering, hyperbilirubinemie, Gilbert Syndroom, lipidenzwakte, bijnieruitputting, leverenzymluiheid, aderverkalking, zuurstoftekort, bijschildklierhormonen, bijnierverkalking, botontkalking, leververvetting, vetstofwisselingverstoring, magnesiumtest, vitamine-E, Tocoferol, celmembranen, Vitamine-K, fylochinon, antistollingsmedicijn, zuren, basen, basisch, ketonen, ketonenscan, dieet, sporten, sportersburn-out

De kans op een "suikerverslaving"

Zonder het insulinehormoon, kunnen koolhydraten niet afbreekbaar gemaakt worden in onze celkernfabriekjes, waardoor de suikerstoffen in het cel-vertrekje blijven rondcirculeren. Als de pancreasenzymen het werk staken, maar we wel dezelfde arbeidskracht willen behouden, is de “suikerverslaving”, de nieuwe energiebron. De candida bacterie is dol op deze bodem van eenvoudige bewerkte suikerglucose, met maagzuur, spijsverteringklachten en wilskrachtverlies tot gevolg. 

Wilskrachtverlies heeft een sociale terugtrekking en stress tot gevolg en verhoogd de glucoseaanmaak

Als het verteringsorgaan maar het insulinehormoon af moet blijven geven kan dat leiden tot een middenrifbreuk en een leververvetting. Als het diafragmaspierweefsel zijn spierkracht verliest wordt dit vaak behandeld door maagzuurremmers om de slokdarmslijmvlieswand te beschermen te voorkoming van slokdarmontsteking.

Maagsap doodt herpesvirussen, wanneer we het vertering-sap remmen zullen er meer vijandige bacillen in het maag-darmkanaal komen. Het darmbuizensysteem gaat de strijd aan met de bestaande darmflora en veroorzaken daar een bacteriële dysbiose van de darm-long-as. Chronische  luchtwegontstekingsreacties ontstaan door darmflorarotting, want de longflora is afhankelijk van het darmmicrobioom en korte-keten-vetzuren uit vezelrijke maaltijden. 

Vezelrijke maaltijden zorgen ervoor dat ziektekiemen geen kans krijgen om zich te hechten aan glucose

De gesplitste draadvormig vezeldeeltjes produceren enzymen en die splitsingsprocessen is van groot belang is bij een exorfine overbelasting. Exorfinen zijn morfineachtige deeltjes in zuivel en granen die veel schade kunnen aanrichten aan het neurotransmittersysteem. De darmstelsel raakt van slag, waardoor PDS ontstaat.

Lactose tabel ➡️Lactose-intolerantie 🆘 Een lactase-enzym tekort ⚠️Prikkelbare darm en hersenflora disbalans 📛

Lactose komt van nature voor in melk en zuivelproducten en wordt daarnaast ook toegevoegd aan diverse levensmiddelen en medicijnen 💊 Lactosevergisting, darmverzuring en chronische buikklachten na consumptie van koemelkproducten, dit lactosetabel geeft een lactose-indicatie in verschillende lactoseproducten en bloedonderzoeken
VoedingsmiddelHoeveelheid lactose

per 100 gram
Melk vervanger en noodzaak gezonde vettenBloedonderzoek - indicatie - onderzoek e.a. informatie
✅Roomboter

📌 Ontbijtcheck
➡️1 gram✅Avocado, cortisol en cholesterol📌 Indicatieonderzoek en evaluatie
✅Melk

➡️4,5 – 5 gram✅Amandelmelk📌 DNA onderzoek
✅Karnemelk➡️3,6 – 4 gram📌 Melk, slijmvorming en luchtwegklachten📌 Meridianendagboek en leertraject
✅Geitenmelk➡️4,1 – 4,5 gram📌 Histamine reactie door melk📌 Obstipatie en lactose
✅Yoghurt➡️3,7 – 5 gram✅Kefir📌 Ontlasting check bij bilirubine
✅Kwark➡️2,7 – 5 gram✅Tofu📌 Zeekraalburger
✅Verse slagroom➡️3 gram✅Plantaardige slagroom📌 Geelzucht en galactosemie
✅Cottage cheese➡️3 gram✅Plantaardige parmezaanse kaas
✅Mozzarella➡️1,5 gram✅Plantaardige mozzarella
✅Camembert➡️0 – 0,1 gram
✅Feta➡️0 – 0,7 gram
✅Goudse harde kazen➡️0 gram
✅Smeerkaas➡️1 – 6,5 gram
📌 Chakra 📊 orgaananalyse immuunsysteem📌 Analysestelling als tweede mening 📌 Prijslijst 📌 Gratis ontbijt check

Beta-glucuronidase regelt de detoxificatie van oestrogeen, schildklierhormoon en andere milieu-toxines

Te hoge niveaus beta-glucuronide kan remmen de detoxfcatie van oestrogenen, dit glucuronide-enzym scheidt toxines af in onze maag en darmsysteem. De darmwand laat de virale infectie dan toe om te worden geabsorbeerd door de darmepitheel-barrière, en veroorzaakt een toxinevergiftiging. Schimmeltoxinen veroorzaken vermoeidheid door het malabsorptiesyndroom, het slijmvliesnetwerk is het grootste orgaan met microscopische kleine hulptroepen “het menselijk microbioom“. 

Het parasietenvangnet voor het EBV-virus, candida, HPV en het coronavirus mag niet verstoord worden

De parasietenvangnetverstoring kan beginnen met de helicobacter pylori besmetting, door een maagzuurtekort. De verminderde maagzuur-PH-waarde kan leiden tot luchtwegoverprikkeling, thymuszwakte en adrenalineverhoging, waardoor het dopamine en serotoninesysteem geremd wordt. De stressonrust geeft middenrifspierklachten en lendenspierverzwakking. 

Luchtweginfecties 🆘Ademhalingsklachten 📛Benauwdheidsklachten ⚠️Thymuszwakte ⛔COPD

Als er een zuurstofgebrek ontstaat komt de algehele welzijn in gevaar⚠️COPD is een verzamelnaam voor chronische luchtwegontstekingsreacties en kan ontstaan door een darm-long-as verstoring, maagreflux of een verminderde thymusweerstand.
Ontwikkelingsstadiums - Allergieën Symptomen & FEV-1 waardeAnalyse, indicatietesten en bloedonderzoekOverige informatie
❶ Milde COPD - longklachten✅Hoesten, sputum productie ➡️FEV-1 Waarde >80%
📌 alfa-1 Antitrypsine long en lever
✅IJzertekort✅ Gehoorproblemen verkoudheid
❷ Matige COPD - longklachten✅Hoesten, sputum productie ➡️ FEV-1 Waarde 50-80%Lactose Intolerantie DNA onderzoek
✅Pre-diabetes, verhoogde kans op luchtwegklachten
❸ Ernstige COPD✅Hoesten, sputum productie➡️ FEV-1 Waarde 30-50%>
❹ Zeer ernstig COPD✅Chronisch long falen ➡️FEV-1 Waarde <30% met chronisch

📌 Ademhalingsklachten
Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)Endometriose en het HPV virus
✅Hooikoorts een immuunsysteemaanval✅ Maagreflux en hoestenuitgebreid bloedbeeld inclusief Leuco Diff✅Verzwakte luchtwegen en ecosysteemanalyse
✅Als mestcellen histaminebommen worden✅Darmproblemen en longflora vermindering✅De Tryptase bepaling is een indicator voor vaststelling van Mastocytose.
Onderzoeksmethode ELISA (EIA) uit serum. (bloedonderzoek)
✅Auto-immuunziekte en Thymusklachten
✅Zuurstof analyse✅ Saturatiemeter zuurstofmeter adviesvraag✅Foliumzuurtekort
✅ Over ademhaling✅LuchtwegklachtenonderzoekKleurenonderzoek hartchakra 🟢📞 Stel een vraag

De spier van de ziel reageert op darmonveiligheid o.a. met heup-, rug- en buikklachten

Kant en klare maaltijdenpakjes bestaan uit gebleekt zout of suiker en zijn splitsing-stoffenarm, de maagmeridiaan herkent deze additieven houdbaarheidsstoffen niet. In deze “moderne tijd”, verschuild zich nog een ander nutriëntenverarmingsgevaar, soms ligt het nutriëntenvoedsel duizenden kilometers van ons af. Vruchten worden vaak onrijp geoogst, waardoor de nutriëntenstoffen zeker nog zijn maximum niet heeft bereikt, ethyleengas zorgt voor verdere rijpingsproces. 

Ethyleengas wordt misbruikt voor teeltvermeerdering, maar een plant heeft tijd nodig om te groeien

Het plantenhormoon is een vorm van gas, het doel is om vruchtveroudering tegen te gaan. Het ethyleenhormoon zit gebalanceerd en afgepast in zongerijpte plantendelen, verbouwd als seizoenvoedsel, deze ethyleenformule wordt vermenigvuldigd voor teeltvermeerdering. Een plant heeft tijd nodig om mineralen als ijzer uit de aarde te halen.

Bloeduitdroging 🆘 hindert de signaaloverdracht naar de hersencellen ⚠️

Signaaloverdrachten hebben een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen nodig. Als er bloeduitdroging en zuurstofarmoede ontstaat, kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken, onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen zelfs afsterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren, bij dit proces moet er wel voldoende zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
KlachtenherkenningVoeding en PrijslijstMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en analysetesten
📌 Ademhalingsklachten


📌 Luchtwegirritatie
📌 Pistachenoten

📌 Prijslijst en behandelmogelijkheden
📌 Wilskrachtverlies

📌 Slaap-waakritmeverstoring en pijnappelklierverkalking
📌 Neurotransmitters
Basis (RP Urineonderzoek


📌Neurotransmittersanalyse
📌 IJzertekort en darmklachten📌 Rode bieten📌Bloedarmoede en vochttekortHemoglobine, Sikkelcelziekte
📌 Vitamine C tekort📌 Limoen📌 Auto-immuunziekte en thymuszwakteVitamine C tekort opsporen
📌 Foliumzuurtekort en homocysteïne-overschot ⚠️Broccoli📌Vitamine 12 tekort📌 Homocysteïne bloedcontrole
📌 Aminozurentekort📌 Paranoten voor gezonde slijmvliezen📌 Over eiwitten📌 Darmslijmvliesanalyse bij vermoeidheidsklachten
📌 Eet gezonde vetten Voorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes
⌛️Neurotransmitter analyse ✅ Over eiwitten✅ Darm hoofd connectie📞 Stel een vraag

De productievergroting is een bron van inkomsten en niet alleen wat de teeltproductie betreft

Iedereen kan natuurlijk begrijpen dat dit voor de teeltindustrie een bron van inkomsten is, teveel ethyleenbescherming veroorzaakt een histamine-intolerantie. Al eerder waren de schadelijke effecten van het sterilisatiegas bekend, foodwatch meld dat hormoonmiddel ethyleenoxide in teveel producten zit. Wij zijn door moeder natuur “ontworpen”, om ziekte te kunnen bestrijden met ons eigen afweersysteem. Vroeger aten ze kippensoep bij griep en verkoudheid.

Moeder natuur heeft niet voor niets seizoenproducten ontworpen om ziekte te bestrijden

Het natuurlijk voorkomend amino-suiker in het getrokken kippenvleesbot is een belangrijk eiwitbouwsteen voor ‘t kraakbeen. Het eiwitplaksel is ver verder belangrijk voor alle slijmvliezen, als de huid, maar ook voor de nagels en het haar. De toegenomen werkdruk zorgt vaak voor veel kookstress en dus werden er nog nooit zoveel gemak-stoffen gebruikt.

Huidbehandelmethoden van de hoofdhuid met Aloë Vera ➡️Parfumvrije okselverzorging ➡️Galbuisjesverstopping⚠️ Leververvuiling en een bloedvochttekort ⛔

Het tabel bevat de verschillende hoofdhuidplekken, met de daar aangekoppelde organen, bovendien wordt er telkens een product advies gegeven. Drink ook na hoofdhuidplekbehandeling voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 puur vet, beweeg en neem voldoende momenten om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
✅Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
✅Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
✅Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
✅Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
✅Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
✅Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
✅De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
✅Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
✅Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
✅Pas op met collageen opstapeling i.v.m. nierfalen✅Handlezing, check ook de huiddoorbloeding➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse

De mens is dol op gemak stoffen, omdat ze ook veel zoetstoffen bevatten, dat maakt aantrekkelijk

Pas op, er worden veel commerciële suppletieproducten verkocht die niet alleen uit, complexe bioactieve stoffen bestaan, maar vooral zoetstoffen bevatten. Mensen gebruiken steeds vaker verschillende supplementenpotjes en ze zijn niet op elkaar afgestemd, zoals dat in vezelvoeding wel afgestemd. Het is echt niet zo als de spreuk het zegt, “baat het niet, dan schaadt het niet”. Foliumzuur kan bijvoorbeeld niet zonder vitamine B12 anders kan er een homocysteïne-ophoping ontstaan.

Een hoog  homocysteïne-gehalte  is net zo schadelijk als LDL-cholesterol

Als het homocysteïne-gehalte in het bloed te hoog wordt is de eiwitopstapeling vaak samen te zien met een bloeduitdroging. Af te raden is het, om zonder indicatie of bloedonderzoek hoog geconcentreerde eenzijdig, vitaminen uit de B-serie in te nemen. Eiwitopstapeling is even schadelijk als LDL-cholesterol.

DHEA-S-niveaus herstellen, 't ‘jeugdhormoon helpt bij het voorkomen van een hormoondisbalans ⚠️

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster meridianenwelzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan

📌Info ontbijt
➡️Een moodboard maken✅ Gratis ontbijtcheck📌 Orgaanklok
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk
📌 Koop het cortisolbalansdagprogramma✅ Ascendantenberekening voor toekomstmissie📞 Stel een vraag

Naast het voorgenoemde zitten er enorme verschillen in de productieprocessen van supplementen

Synthetische varianten worden in fabrieken gemaakt en zijn het resultaat van een hele reeks ingewikkelde chemische bewerkingen. Als basis wordt er een olie gebruikt en proberen ze om de moleculaire structuren van organische enzymstoffen na te bootsen. Het enzymbereidingsproces wordt samengevoegd door verschillende chemicaliën, vaak onder hoge temperaturen, bestaande uit kunstmatig bereide kruidenpreparaten. Chemische-kruidensuppletie zijn voordeliger in prijs.

Als de begroting niet zo groot is, kan een adviesorgaan wellicht verder helpen

Een consument met een kleine begroting kan daarom soms gemakkelijk worden overgehaald, het is dan interessant de ziekteaftrekposten te checken. Het is namelijk mogelijk om in aanmerking te komen voor dieetkostenaftrek. De diensten maatschappelijk werk van het ziekenfonds bieden hulp bij budgetinzichten en dat scheelt wellicht weer slapeloze nachten.

Orgaanklok van de slapeloosheid 🕛 Leververvuiling ⚠️ 1.00 ⏰ 3.00 Ademhalingsproblemen ⚠️ 3.00 ⏰ 5.00

Een slaap-waakritmetijdverstoring ontstaat als het melatoninehormoon niet juist wordt opgewekt of afgebouwd door pijnappelklierverkalking ⚠️
Hert tijdritmetabel⏰ hieronder⬇️ geeft een tijdindicatie van wakker liggen en overdag geen of nauwelijks levensenergie ervaren, door een continuïteit aan uitputtingsverschijnselen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Chakra en aura kleurenanalyse 📊✅ Oosterse geneeskunde📞 Stel een vraag

Retinol speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het epitheelweefsel en voor de vorming pigment in het netvlies. Eieren, kokosolie, roomboter, paling en vet-bevattend orgaanvlees, bevatten een hoge dosering retinolstof, waar galsap voor nodig is. In planten, zoals wortels en zoete aardappelen zit ook bètacaroteen, dit moet de stofwisseling nog omzetten in de vet-oplosbare vitaminestof. Tenslotte  is de organische stof belangrijk voor de groei en het immuunsysteem.

Een tekort of een teveel aan de retinol-stof leidt tot een slecht gebit en afwijkingen aan het skelet

Een tekort aan het vet-oplosbare-retinol kan een droge en schilferige huid , slecht gebit of verminderde vruchtbaarheid geven. Te veel retinol-houdende-producten kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid, vermoeidheid en afwijkingen aan ogen en skelet. Hoge doseringen van de vet-oplosbare voedingstoffen kunnen ook de leverbeschadigingen

Mondspeekseldroogte📛Pas op tandglazuurbeschadiging en oorontsteking⚠️Een nikkelvergiftiging kan 't hart en het longritme verstoren⛔

Tandlezing en meridianenziekte tabel⬇️
Gebitselementen nr. 11 tot 28 de tanden boven in de kaak, de getallen vanaf 31 t/m 48 in het onderste gedeelte van het gezicht. ➡️Vraag om een kopie van belangrijke tandartsbehandelingen, zoals met nikkel, palladium, amalgaam en titanium
Soort tand + nr.OrgaanVerzorgingOverige informatie en tips
✅11. Grote rechter boventand✅Nierfalen en blaasontsteking✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
📌 Onderzoek nieren

💉 Titanium allergie, test uit serum
✅12. Kleine rechter boventand✅Nierfalen en blaasontsteking✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
💉 Titanium allergie, test uit serum
✅13. Rechterbovenhoektand✅Leverfalen en galbuisjesbeknelling✅Eet onbewerkt vet📌 Bloedonderzoek💉
✅14. Eerste kleine rechter boven kies✅Luchtwegklachten
✅Darmklachten als colitis ulcerosa
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Kokosolie kan helpen
✅15. Kleine rechter boven kies✅Luchtwegklachten
📛Darmklachten als colitis ulcerosa
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
➡️ Tandpasta met Aloë Vera
✅16. Rechter boven kies✅Luchtwegklachten
▶️ Malabsorptiesyndroom ➡️Poreuze darm syndroom
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅17. Tweede grote rechter boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
📌 Bloedarmoede (hemoglobine, Hb)
✅18. Verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
✅21. Grote linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
✅22. Kleine linker boventand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
✅23. Linker bovenhoektand➩ Galblaasfunctie ✅Eet onbewerkt vet
✅24. Eerste kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
✅25. Tweede kleine linker boven kies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
✅26. Eerste grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
✅27. Tweede grote linker boven kies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Schildklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Pas op met Gluten
✅28. Derde grote linker boven kies (=verstandskies)➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
✅31. Eerste linker ondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
✅32. Tweede linker ondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
✅33. Linker onder hoektand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
✅34. Eerste kleine linker onderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
➩ Alvleesklier
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
✅35. Tweede kleine linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅ Eet verteerbaar voedsel
✅36. Eerste grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
✅37. Tweede grote linker onderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
✅38. Derde grote linker onderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
✅41. Grote rechterondertand➩ Nieren en blaas✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
✅42. Kleine rechterondertand➩ Galblaasfunctie ✅ Drink voldoende vocht
✅ Pas op voor zout
✅43. Rechter onder hoek tand➩ Galblaasfunctie
➩ Lever
✅Eet onbewerkt vet
✅44. Eerste kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅45. Tweede kleine rechteronderkies➩Maag
➩ Milt, spijsverteringsklachten
✅ Teveel maagzuur
✅ Balans tussen stress en rust
✅46. Eerste grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
✅47. Tweede grote rechteronderkies➩ Longen
➩ Dikke darm
✅ Voorkom obstipatie
✅ Stuitchakra, kleur rood
✅48. Derde grote rechteronderkies, verstandskies➩ Hart
➩ Darmen
✅ Voorkom Pre-diabetes
🔎 Onderzoek ✔️ Indicatietesten en Analyse➡️ Kokosolie kan helpen➡️ Tandpasta met Aloë Vera

Een B1-tekort kan geen energie vrijmaken uit monosachariden, die voor het spiernetwerk bestemt zijn, zoals hartchakra, longen en de hersen-darm-as. Een beriberi-stoornis ondersteunt niet de zenuwfuncties, zoals bij de groei, zwangerschap, borstvoeding, koorts, operaties, in stresssituaties en bij pilgebruik. Mensen die roken of alcohol gebruiken hebben meer thiamine nodig, bij een beriberitekort kan ernstige spierzwakte ontstaan met spieratrofie en gevoelloze ledematen ten gevolge. 

Een thiamine-deficiëntie kan leiden tot osteitis-bubis

Een thiamine-deficiëntie kan problemen met bewegen veroorzaken of een verminderde urineproductie teweegbrengen, wat kan wijzen osteitis-pubis. Beriberi-B1 komt voor in donkere broodsoorten, groenten, zoals courgette en venkel, allerlei zaden en pitten als zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaad. 

Heilzame voeding en yoga voor de Stuitchakra onrust 🟥Navelchakra verlamming🟧Zonnevlechtverzwakking 🟡Hartchakra verdriet🟢Keelchakra stilte 🔵Zesde zintuig misbruik 🟣Kruinwijsheid verlies⚪

Chakra’s zijn draaiende orgaanwielen, in een dualistisch verband pompt het miltmeridiaan “de lymfeklier van het bloed erytrocyten, leukocyten en trombocyten in het rond "de meer bekendere burn-out. De lymfe werkt als een soort rioolsysteem en haalt vochtafval uit de cellen en niet-oplosbare LDL-vetten uit de darmen. Rioollymfesysteemverstopping veroorzaakt bloedstolling en LDL-vetplaque.
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk
📌 Burn-out
▶️Voeding chakra's
📌 Handchakra en handlezing
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
📌 Prijslijst
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

Vitamine B2-tekort kan oorontsteking en zelfs slapeloosheid veroorzaken door een ijzergebrek

Riboflavine is betrokken bij de celademhaling en zorgt voor het behoud van een goed ijzergehalte in het bloedvloeistof. Een ijzertekort kan bloedarmoede veroorzaken, huidkloofjes, oorontsteking en herpes in de mondhoeken, ontstoken tong en lippen zijn verdachte symptomen. Overgevoelige ogen voor licht, vermoeidheid, jeukende en schilferige eczeemplekken, duizeligheid, slapeloosheid en traag leren. Het beschadigd hoornvlies ontstaat door een vertraagde eiwitplakstofvertering.

De B--vitamine is een verzamelnaam voor riboflavine en speelt een rol in de energieproductie

Aan de dagelijkse riboflavinebehoefte wordt voldaan met een normaal eetpatroon, bij ernstige maagdarmproblematiek kan er een riboflavinetekort optreden. Een te traag werkende schildklier, bijnierschorsinsufficiëntie of bij bepaalde medicatie (sommige antidepressiva) is een hogere riboflavine-inname noodzakelijk.

Hypothyreoïdie 🆘 Schildklierhormonentekort door stressglucose, leverenzymluiheid en thymuszwakte ⚠️

De schildklier is samen met de thymus een schakelcentrum tussen darmen en hoofd, dit schildkliermeridiaan kan niet zonder jodium functioneren, want een jodiumtekort verminderd het aantal schildklierhormonen "Stofwisselingvertraging"⚠️. De keelklier controleert samen met de thymusklier op virusinfecties, aanhoudende stressglucose verhoogd de kans op schimmelinfecties, herpesvirussen en thymuszwakte
Functie schildklier hormonenVoelbaarBloedonderzoekRecepten en weetjes
📌 Schildklierwaardenonderzoek

➡️In de bloedbaan is +/- 80% T4, 16% T3 en 4% T1 en T2
📌 Triggerpoint pijn en PDS

📌 Bijnieruitputting
📌 Jodium controle

📌 Thymus en T-cellen bloedonderzoek 🩸
📌 Gratis ontbijt check

➡️De paranoot en de schildklier
T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagenTekort T3 betekent energieverlies. T3 heeft een aanwezigheid van +/- 1,3 dagen💉 Bloedonderzoek schildklierfunctiese T3 (rT3) Venkel
T4 is ongeveer 6 dagen aanwezig in het bloed➡️ T3 kan T4 in het niet functionele rT3 omzetten, energievermindering

📌 Meer informatie
Courgette
Het enzym 5-deïodinase, dat T4 in T3 omzet, is selenium afhankelijk en doet zijn werk vooral in lever en nierenRode bieten
➡️ rT3 stijgt bij stress en ondervoeding

📌 Hypoglykemie en triggerpointpijn
Milt, burn-out, stress, depressie en PTSS
Meer informatie
Pas op met koffie
Als Thyroxine bindend globuline (TBG) uit balans is, kan het zijn dat testosteron en oestrogeen uit balans zijn. Oestrogeendominantie, verminderde progesteron

Informatie oestrogeendominantie
Voetverzorging
Oestrogeen dominantie


Blaas en prostaat, informatie voor mannen

a. Testosteron kan de hoeveelheid TGB verlagen;

b. Oestrogeen kan het TGB verhogen;

c. Beide kunnen leiden tot symptomen van een traag werkende schildklier
Testosteron uit het bloed meten
Informatie bloedonderzoek
Gewicht en energie
Pas op met Gluten bij schildklier problemenGlutenvrij dieet
Het Gluten eiwit lijkt op heel veel op het schildklier weefsel en kan zorgen voor een overactieve immuunsysteem
Voor glutenallergie worden 2 testen gedaan in het bloedonderzoek

Informatie bloedonderzoek
Recept wortel 🥕 wraps zonder gluten
Glutenallergie en schildklierverbinding
Meer informatie
Een ‘lekkende darm syndroom is de aandoening van de darmen waarbij de opname en het transport van voeding en voedingsstoffen verstoord is.
Indicatietest lekkende darm slijmvlies

📌 Thymus en T-cellen bloedonderzoek 🩸
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Keelchakra kleurenonderzoek 📊📞 Stel een vraag✅ Indicatietesten en informatie anamnese

Grote hoeveelheden vitamine-B5 kunnen nodig zijn bij stress, lichamelijk letsel en antibioticatherapie, hoge dosissen kunnen effectief zijn bij artritis. Panthoteenzuur kan ook ingezet worden bij allergische huidreacties en obstipatie, het vetafbraakproces en gewichtsverminderingPantotheenzuur-normaalwaarden helpen bij het versterken van de uithoudingsvermogen en het wilskrachtvermogen. Pantotheenzuur-b5 vervult een essentiële rol ter voorkoming van pre-diabetes.

Een pre-diabetesanalyse is een perfect hulpmiddel en geeft meteen een pre-diabetes-herstel-voedingsplan

Een pre-diabetesanalyse, kan een hulpmiddel zijn bij de beginstadia van suikerziekte of stressdiabetes, veroorzaakt door insulinemoeheid of door een koolhydratenverslaving. Op basis van de 24 meerkeuzevragen wordt het risico op diabetes berekend. In een analyserapportage, volgt er vervolgens een pre-diabetes-herstel-voedingsplan. 

Ontlasting Check, controleer met regelmaat de stoelgang op ✅kleur en ✅ geur

Het poepanalyse overzicht is er specifiek om galblaasproblemen, vetdiarree of obstipatie op te speuren. Plakontlasting is een vermoeden op galbuisafknelling⚠️, leververontreiniging een bilirubinetoename, waardoor het hemoglobinegehalte door een arts nagekeken dient te worden op bloedarmoede. Constipatie kan leiden tot sepsis en auto-immuun encefalitis
Soort ontlastingMogelijke gevolgenMogelijke oorzaken en oplossingOnderzoek en indicatieBloed onderzoek
❶ Losse stevige keutels,(Moeilijk uit te scheiden), dit type ontlasting heeft het langst in de darmen gezeten.

Verstopping EHBO, Voedingslessen incl. 1 consult
Het is zeker dat aan constipatie geleden wordt, waarschijnlijk uitdroging is ontslaan, vol zit met gifstoffen, wat pijnklachten veroorzaakt en een tekort aan neurotransmitters tot gevolg kan hebbenDit is de meest voorkomende ontlasting bij mensen met een ongezonde levensstijl of een stressvol leven
Verstopping EHBO, Voedingslessen incl. 1 consult
Onderzoek naar wat er gegeten wordt

Indicatietest Pre-diabetes
Indicatietest neurotransmittersNeurotransmitters Totaal (RP Urineonderzoek) hormonen uit urine
❷ Worstvormig maar klonterig - houd in gedachten het rode lichtje dat je ziet branden in de auto, als het oliepeil te laag is

Verstopping EHBO, Voedingslessen
Dit type ontlasting geeft aan dat je aan constipatie lijdt en dat je misschien uitgedroogd bent, houd in gedachten het rode lichtje dat je ziet branden in de auto, als het oliepeil te laag is, er is een een wijziging van levensstijl nodigTe weinig vet, vezels, vocht en beweging
Verstopping EHBO, Voedingslessen incl. 1 consult

Lichaam bestaat uit veel vocht

Te weinig HDL Cholesterol, de wasachtige, vettige substantie die de lever maakt uit onbewerkte voedingsvetten

Genoeg bewegen of sporten kan gewichtstoename helpen voorkomen en helpen bij het verlagen van LDL cholesterol en betere ontlasting

Voorkom darmklachten met vezels
Onderzoek, begeleiding, analyse en adviesVet/vertering (kwantitatief) uit faeces kurzel code: FETTST
❸ Worstvormig, met barstjes aan de buitenkant -normale ontlastingDit type ontlasting, wordt als gezond gezien en is normale ontlasting
❹ Als een worst of slang - normale ontlastingGlad en zacht, dit type ontlasting, wordt als gezond gezien en is normale ontlasting
❺ Zachte keutels met duidelijke randen - mogelijk risico voor darmziekteDit type ontlasting, wordt gezien als zachte diarree en is ook een mogelijk risico voor darmziekte, als de ziekte van Crohn en Colitis ulcerosa, dikke darm ontsteking

Colitis ulcerosa, dikke darm ontsteking

Ziekte van Crohn
Gliadine IgA en IgG Onderzoek
❻ Papperige uitscheiding, is zacht - Kleeft in de WC pot - mogelijk problemen met vertering van vettenPlakkerig en niet goed gevormd. De ontlasting blijft aan de wc pot plakken en je moet meerdere malen wc papier gebruiken bij het afvegen. Mogelijk kan het ook een teken zijn, dat vetten niet juist verteren en er problemen zijn met de gal. De ontlasting kan in een brij naar buiten komen, maar ook in meerdere kleine stukjeGalblaasfunctie - falen

Candida Albicans, parasieten, schimmelinfectie
Glutenallergie

Verstopping EHBO, Voedingslessen incl. 1 consult
Lever/galblaas ALAT, ASAT, bilirubine, alkalische fosfatase
❼ Waterig, geen vaste stukjes helemaal vloeibaar - mogelijk een bacteriële darmaandoening of besmetting met parasietenDit type ontlasting heeft het kortst in de darmen doorgebracht. Dit kan zijn vanwege ernstige diarree vanwege een ander land bezoeken, als India of Thailand, een bacteriële of virale infectie, overgevoeligheid voor voeding, tot aandoeningen van de darmenHistamine intolerantie - mestcellen ons niet meer beschermen
Lactose - intolerantie

Colitis ulcerosa, dikke darm ontsteking
Indicatie test Candida Albicans
Candida Albicans IgA, IgG en antigeen - Onderzoek
✅ EHBO voor verstopping✅ EHBO voor diarree aanvragen✅ Glutentest📞 Stel een vraag

Vitamine B6 versnelt de enzymkatabolisme verschillende biochemische reacties in spieractie, door de stofwisseling van eiwit-, vet-, en koolhydraatverbranding. Pyridoxine is de cofactor bij de omzetting van het toxische homocysteïne in cysteïne, een tekort aan pyridoxine-b6 verhoogd homocysteïnespiegels. De homocysteïne-verhoging geeft daarmee een vergrote kans op darmfistels en vaatziekten en osteoporose. Teveel b6-pyridoxine is schadelijk. 

Tintelingen in handen en voeten kunnen wijzen op een tekort aan pyridoxal

Een tekort aan pyridoxaal-5 fosfaat kan gevoelloosheid, tintelingen of ernstige zenuwpijn in de handen en voeten veroorzaken. De tekorten kunnen wijzen op nierfalen, in een artikel van nier-nieuws is te lezen, dat is onderzocht dat B-suppletie negatief kan werken bij diabetes. Met een test in het lab kan onderzocht worden waarom er een pyridoxaltekort een is.

Fistels vaak benoemd naar de plaats in het lichaam waar ze optreden

Sinus pilonidalis– ingegroeide haren (haarnestcyste), de meest bekende, is een holte in de huidplooi en wordt veroorzaakt door één of meerdere ingegroeide haren. De haarnestcyste wordt in vaktermen ook wel een Sinus pilonidalis genoemd. Doordat deze holte onder de huid is ontstaan, maakt de natuur een klein gaatje naar buiten om afvalstoffen af te voeren, dit proces kan zeer pijnlijk zijn. Haarnestcysten komen het vaakst voor in de bilspleet en in de lichaamsbeharing rondom het geslachtsdeel.
Soort fistelLichaamsdeelOmschrijving en onderzoekMogelijke oplossingen
Aortocavale fistelGrote slagader en aorta, zeldzame aandoeningEr ontstaat een verbinding tussen het aneurysma en de onderste holle ader (vena cava inferior) of naar één van beide venae iliacae
Bloedonderzoek
Hart en vaatziekten
Pre-diabetes indicatietest

Cortisol en DHEA in balans
Aortoduodenale fistel grote lichaamsslagader en dunnen darmPrimaire aortoduodenale fistel: verbloedingsrisico, • meer informatie
Dunne darm info
📌 Darmklachten
Arterioveneuze fistelSlagader longen en wervel kolom
Caroticocaverneuze fistelhalsslagader en blaasVerbinding tussen halsslagader en de sinus caroticus
Colovesicale fistelDikke darm en blaas📌 Colitis ulcerosa
Dentogene fistel kaak en huidDeze fistel ontstaat vaak in het gebit, bijvoorbeeld na het ontsteken van een kies.📌 Gebit en tandvlees
Enterocutane fistel ingewanden en huidVerbinding tussen ingewanden en huid📌 Lever huidspiegeling
Enteroenterale fistel Tussen twee delen darmenEen enterocutane fistel is een abnormale verbinding die ontstaat tussen het darmkanaal of de maag en de huid of een wonde. Hierdoor lekt de inhoud van de maag of darmen door naar de huid. Dit resulteert in onder andere buikpijn of ondervoeding, en ook tekenen van een infectie zoals koorts📌 Maagzweervorming
Enterovesicale fistelFistel - darm en blaasTerovesicale fistel ontstaan als gevolg van appendicitis, een corpus alienum (visgraat, kippenbotje)
Gastrocolische fistelMaag en dikke darmBij een galblaassteen kan een cholecystoduodenale fistel veroorzaken en kan bij de ziekte van Crohn een enterocutane fistel gevormd worden
Ileovesicale fistelDunne darm en blaasColovesicale fistels komen het meeste voor, en worden veroorzaakt door diverticulitis; ileovesicale fistels houden meer verband met de ziekte van Crohn.
Labyrintfistel OorLabyrintitis (ook: neuritis vestibularis of vestibulaire neuritis) is een ontsteking van het evenwichtsorgaan, waaronder de half-cirkelvormige kanalen .
MelkgangfistelTepel, ziekte van ZuskaMeestal betreft het een jonge vrouw, tussen 30 en 40 jaar oud en niet lacterend, die klaagt over tepelafscheiding, variërend van waterhelder en geel tot donkergroen en soms pasteus. Zij bemerkt dan een 1 à 2 cm grote, gevoelige zwelling, eventueel met roodheid van de bovenliggende huid, die vaak na 7-10 dagen spontaan verdwenen is
Oesofago-aortale fistelSlokdarm en grote lichaamsslagaderDe meest gevreesde complicatie van een vreemd lichaam in de slokdarm is een perforatie van de slokdarmwand, met als mogelijk gevolg mediastinitis en soms een oesofago-aortale fistel.
Oesofago-tracheale Fistel - slokdarm - luchtpijp aangeborenEen kind met een tracheo-oesofageale fistel heeft een open verbinding tussen de slokdarm en de luchtpijp. Tracheo-oesofageale fistel is een aangeboren aandoening.
Oronasale Fistel - neus en mond
PancreasfistelFistel - alvleesklier en huider wordt onderscheid gemaakt tussen: interne pancreasfistel: verbinding tussen alvleesklier en ander orgaan; Externe pancreasfistel: verbinding tussen alvleesklier en de huid
Perianale fistelHuid en anusVerbinding tussen endeldarm en de huid rondom de anus
Perilymfatische fistelMiddenoor en binnenoorEen perilymfatische fistel is een abnormale opening gevonden in het binnenoor, dat is gevuld met vloeistof. Een scheur of een aangeboren afwijking van het binnenoor kan leiden tot een perilymfatische fistel
Persisterende urachus Blaas en navelNattende navel. Bij een persisterende ductus omphalo-entericus is er een open verbinding tussen de navel en het ileum en kan er gallig materiaal via de navel naar buiten komen
Rectovaginale fistel Endeldarm en vaginaNormaal gesproken groeit deze verbinding dicht. In enkele gevallen kan deze geheel of gedeeltelijk open blijven
Sinus pilonidalisHaarnestcyste
Sinus pilonidalisVan de bilspleetHaarnestcyste in de bilspleet
Sinus pilonidalis Van de navel Haarnestcyste
Interdigitale sinus pilonidalisTussen vingersHaarnestcyste
Vesicocutane fistel Huid en blaas
Vesico-uteriene fistel Baarmoeder en blaas
Vesicovaginale fistelUrineblaas en vagina
⏳Onderzoek, analysestelling Chakra Aura kleuren analyse 📥Lymfeanalyse📞 Stel een vraag📌 Recepten

Samen met vitamine B12 en foliumzuur zorgt vitamine B6 voor een normaal homocysteïne niveau

Cobalamine en folaat zorgen samen met de pyridoxinestof voor een normaal homocysteïne-niveau en een correct werkend immuunsysteem. Cobalamine-normaalwaarden houden de afgifte van histamine in balans, het biogeen amine is een natuurlijk eiwitstofje, dat wordt aangemaakt door lichaamseigen mestcellen. Het bloedvat-verwijdende signaalstof is ook terug te vinden in verschillende kant en klare winkelmaaltijden, wat de maagzuurproductie en bloeddruk verhoogd. 

Een verhoogde maagzuurproductie is een oplosspecialist en gevaarlijk voor het intrinsieke factor

Het vertering-sap is een “oplosspecialist” en is gevaarlijk bij maagontsteking, de maagbacteriën kunnen zich in de wond gaan nestelen. Maagbindweefselschade kan de nutriëntenroute verstoren waardoor de productie van intrinsieke factor wordt belemmerd. Een B-12 tekort kan ontstaan na een maagwond , maagzweer of een maagverkleining.

Bloeddruk♨️ indicatietabel ➡️hypertensie werkt als koorts, er is meer vocht nodig voor lichaamsafkoeling ⚠️

Bloeddruk is de kracht waarmee het hart het bloed de vaten inpompt, de bloeddrukkracht mag dus niet verloren gaan, want dan wordt het rode en witte vloeistof niet door het meridianensysteem gepompt. Dit bloedindicatietabel kan inzicht bieden of bloeddrukwaarden normaal, te laag of te hoog zijn of dat voeding en drinkgewoonten aangepast dienen te worden. De rijen geven inzicht over eventuele bloedonderzoeken en de mogelijke gezondheidsklachten. Een juiste diagnosestelling bij een specialist is raadzaam, om erger te voorkomen en pas op met allerlei niet natuurlijke stoffen, vergeet niet het gaat om een juiste bloedbalans ☯️
Bloeddruk, benamingen en oorzaken getallen Bloedonderzoek, bloeddrukmeter en indicatietestOverige informatie en voeding, mogelijke kenmerkenMogelijk passende voeding en beweging
Hoge bloeddruk, primaire en secundaire hypertensieAldosteron uit serum, bloedonderzoek Cortisol en DHEA in balans
Verlaagde bloeddruk - onderdruk, hypotensie IJzertekort bloedonderzoekBloedarmoedeCortisol en DHEA in balans
Prehypertensie toegenomen vaatstijfheidHomocysteïne bloedonderzoek 💉

Pre-diabetes indicatietest
Cortisol en cholesterolWortels
Hypertensie fase 1 Waar komt de hoge bloeddruk vandaan Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
Aldosteron uit serum, bloedonderzoek
Rode bieten zouden goed zijn, voor alles wat met het bloed te maken heeft.
Hypertensie fase 2 160/100 mmHgAldosteron uit serum, bloedonderzoek
Hypertensieve crisis, meet nog eens in rust de bloeddrukThuis testenBel een arts als in rust de bloeddruk te hoog blijft Rust nemen
Langzaam werkende schildklierOedeem
NierfalenBloedonderzoek
Verhoogde onderdrukMedicijnen: anticonceptiva, Corticosteroïden of niet-steroïdale, Ibuprofen anti-inflammatoireSlaperig overdag, slaapapneu
Verlaagde onderdruk, hypotensieVaak te zien bij bijnieruitputtingBij warmte, waardoor het lichaam meer moeite moet doen om het bloed te laten circulerenCortisol en DHEA in balans
Zoek onmiddellijk medische hulp bij pijn op de borst, kortademigheid of duizeligheid, verandering in spraak of bewustzijn
✅ Over een indicatiestelling, anamnese en testen✅ Over Cortisol en cholesterol✅ Hoge bloeddruk 📈📞 Stel een vraag

Foliumzuur staat bekend om haar belangrijke rol in de opbouw van hemoglobine, wat nodig is voor het zuurstofvervoer. Vitamine-9 is nodig voor de normale rijping van rode bloedcellen en wordt uit folaatrijke-voeding, opgenomen via het spijsverteringskanaal. De folaat-opname gebeurd tussen de maag en de dikke darm en wordt dan getransporteerd naar de verbrandingskachel. Folaat ondersteunt de eetlust, en heeft haar waarde bewezen in samenwerking met Para-Aminobenzoëzuur.

Vitamine-B10 in grote hoeveelheden kan allergische reacties geven

PAPA is een onderdeel van het vitamine-B-complex, de organische kristalverbinding kan ultraviolette Uv-straling absorberen en werd toegevoegd in zonnebrandcrème. De zonnefilter werd later in verband gebracht met allergische huidreacties en bepaalde verzorgingsproducten. Het PAPA-syndroom kan ook ontstaan bij tampongebruik, wat gewrichtsontsteking veroorzaakt.

PAPA-voeding is heel iets anders dan PAPA-suppletie, het laatste heeft geen enzymverwerking

Met PAPA-suppletie zou voorzichtigheid geboden moeten zijn, ook als zou het helpen bij pigmentvlekken en haarpigmentverbetering. Bij alle product-suppletie is “balans” het toverwoord, grote hoeveelheden kan voor iedereen anders uitpakken. Van nature komt de PAPA-stof voor in spinazie, paddenstoelen, orgaanvlees en yoghurt, zoals de natuur dat balanceert.

Vitamine C is in water oplosbaar en dit heeft als gevolg dat het lichaam deze stof niet kan opslaan

Dagelijks moet er voor een nieuwe dosis vitamine C uit bijvoorbeeld een limoendrank geconsumeerd worden. C-suppletie zou men alleen kunnen gebruiken bij een bewezen tekort, want L-ascorbinezuur werkt als een soort antibiotica. Op den duur kan de antioxidant zijn functie verliezen, er zijn veel factoren, die de behoefte aan ascorbinezuur vergroten. Het blootstaan aan luchtverontreiniging en pilgebruik kunnen de behoefte aan c-antioxidanten en ijzertherapie sterk toenemen. 

Ook stress verhoogt de behoefte aan de 3-oxo-L-gulofuranonaceton, maar pas op❗️

Een overdosis aan C-supplementen kunnen we niet zomaar uitplassen, mega hoeveelheden uit limoensap kunnen we nooit te veel binnenkrijgen. Het gevolg van zo’n hoge c-dosis is dat het ‘t de maagslijmvlies kan beschadigen en is ‘t nierfunctie belastend. De nieren draaien dan op volle toeren, waardoor de schildkliersnelheid toeneemt.

Overmatig zweten 🆘 Gejaagdheid en gewichtsverlies📛 't kunnen tekenen zijn van een te snel werkende schildklier

Struma is een drukkend gevoel in uw hals, meestal om jodium te besparen, deze zwelling kan variëren van een heel klein knobbeltje tot een cyste die zo groot kan worden als een sinasappel. In het hyperthyreoïdietabel worden mogelijke oorzaken, zichtbaarheden, oplossingen en 💉 bloedonderzoek in kaart gebracht
Voelbaar - zichtbaarMogelijke oorzakenMogelijke oplossingenBloedonderzoek - indicatietest
✅Snel koud en zweten📌 Hoge bloeddruk✅Immunoglobuline IgA, IgG en IgM Infecties
Bloedonderzoek
✅Gravis - droge ogen📌 Nierinsufficiëntie en uitdroging📌 TSH receptor antistoffen - Graves - labonderzoek
✅Maag - Honger - hyper
Info: honger, hyperactief 📥
Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai
Even stilstaan bij jezelf
Indicatietest pre-diabetes
✅JodiumtekortOnbalans keelchakra 📥📌 Darmfunctie herstellen📌 Neurotransmitters urine onderzoek
✅Diarree

📌 Ontlasting check
📌Vermoeidheid of burn-out📌 Bloeddruk balansOnderzoek van vermoeidheid
Veertien oorzaken van vermoeidheid en een aantal oplossingen
✅Geïrriteerd gevoelOver verstopte lymfeknopen 📥✅Voor sporters die bij intensieve training willen testen of ze niet overtraind raken

Bloedwaarden onderzoek bij sporten om overtraining te voorkomen
✅Koorts

📌 Bloeduitdroging
📌 Galblaasfunctie - falen📌 Lever reinigingNa een vette maaltijd klachten ervaren

Leverziekten combi: ALAT, ASAT en Gamma GT Bloedonderzoek 💉
✅Haaruitval, kale ronde plekHaaruitval, kale ronde plek op het hoofd en broze nagels, Stijfheid van armen en benen, Vaak spierkrampBloedonderzoek💉 haaruitval
✅Wenkbrauwen dun📌 Overtraining📌 Op tijd rusten💉 Bloedonderzoek naar haaruitval
✅Schildklierontsteking📌 Hormonaal disbalans📌 Hersen-darm-as reparerenIndicatietest neurotransmitters
✅Vaak plassen en overvloedig, donkergeel-groenige kleur, dik, scherp met cuticula = vettig laagje op het oppervlak van urine. 📌 Onbalans nieren en leverBloedbeeld, Hemoglobine (Hb) - Bloedarmoede - Algemene moeheidsklachten Leucocyten - Witte bloedcellen - Infecties Bloedplaatjes (Trombocyten) - Voorkomen van Bloedverlies Erytrocyten - Rode bloedcellen - Bloedarmoede Hematocriet - Bloedarmoede - Vocht te kort MCV (bloedbeeld) MCH (bloedbeeld) MCHC (bloedbeeld)
✅Hartkloppingen📌 Artrose
📌 Peesontsteking
Witte kool bij pijnklachten
✅Overactief Raassysteem

📌 Bijnieruitputting
Onbalans in het reptielenbrein, welke zich bevindt bij het derde oog
Het reptielenbrein resetten
Een onbalans zorgt ervoor dat we op zoek gaan naar snelle energie, wat zich vertaalt in suiker en koolhydraten en er op allerlei tijden honger ontstaat, waardoor dit teveel maagzuur geeft
Altijd honger en de rol van maagzuur
✅ Pijnlijk gezwollen ogenAls het lichaam ziek is, dan kunnen er gaatjes of bloedend tandvlees ontstaan. Het gebit wordt beschermd door ons speeksel, maar omdat heel veel mensen witmeelproducten en suiker eten, is ons speeksel vaak van minder goede kwaliteit en raakt onze mondflora in de war en kan het hier jouw mondslijmvliezen aantasten en hebben bacteriën en virussen kans om in je lichaam binnen te dringen en daar ziektes veroorzaken, zoals longontsteking en allerlei allergische klachten aan de luchtwegen.
Informatie over bloedend tandvlees
✅ Thymuszwakte📌 Pre-diabetes Lever reinigen💉 Labonderzoek voor mannen
📌 Onderzoek, analysestelling ⌛️📞 Stel een vraag📌 Keelchakra kleurenonderzoek 📊📌 Informatie indicatiestelling

Vitamine C uit suppletie kan zich aan calcium binden

De afweer-verhogende biokatalysator werkt anders bij een zuurvrucht dan uit een c-voedingssupplement, het vitaminepreparaat wordt gebruikt als een antibioticastootkuur. De stootkuur is absoluut niet als preventief bedoeld, want dan gaat niet alleen de werking verloren, maar is ook ecosysteem-verstorend. Herhaaldelijk C-suppletiegebruik kunnen maagklachten, slaapproblemen, migraine en een oxaalzuurafscheiding veroorzaken, waardoor oxaalzuur in de urine achterblijft. 

De kans op hyperoxalurie vergroot de oxaalzuurgehalte

Hyperoxalurie is een zeldzame erfelijke DNA-afwijking vaak voorkomend met nierstenen en galblaastenen. Bloedverzuring dat neerslaat met calcium kan tot nierfalen kan leiden, een donkerbruine plas kan wijzen op dehydratatie en leverziekte. Drink meer vocht en ga naar de uroloog als de urinekleur niet helder wordt. 

Onvoldoende zonblootstelling, dan wordt vitamine-D een belangrijk nutriënt, die we halen uit de hoeveelheid vetzuren die we consumeren. Cholecalciferol reguleert de malabsorptie, een proces waarbij weefsels-stoffen opnemen en excretie, uitscheiding van onbruikbare uitscheidingsstoffen. HDL-cholesterol en daglicht hebben elkaar nodig voor een gezonde hersenfunctie en om lenden en haarzakjesspierpijn te voorkomen. De hormoonachtige substantie, zorgt dat kalk in de bloedstroom komt.

Waarschuwing bij het gebruik van synthetische vitamine D

Ergocalciferol is de synthetische vorm, verkregen door ultraviolette bestraling van ergosterol en kan in het bijzonder bij kinderen giftig zijn. De giftigheid zou ontstaan na maandenlang overmatig grote hoeveelheden viosterol wordt ingenomen. De giftigheid van de dierlijke vorm in levertraan van vissen, is daarentegen nog niet aangetoond, toch is voorzichtigheid geboden.

De vet-oplosbare D-suppletie kan leiden tot een verhoging van het calciumgehalte

De vet-oplosbaar-d-suppletie niet wateroplosbaar, we kunnen een teveel aan cholecalciferol en ergocalciferol niet zomaar uitplassen. In tegenstelling van B-suppletie dat wel door vloeibare-waterstoffen kan worden door waterstofionen afgebroken kan worden. Het teveel aan vet-oplosbare micronutriënt kan opstapelen, de opstapeling kan leiden tot intoxicatie, dat niet door teveel zonlicht ontstaan, maar wel bij D-intoxicatie, waarbij het calciumgehalte in het bloed te hoog kan worden. 

Pas op met plastabletten, als we steeds moeten plassen, verdwijnen mineraaldeeltjes mee in de Wc-Pot

Een overmaat van deze olieachtige stoffen uit cholecalciferol-suppletie kan voor overmatig urineren en verlies van eetlustzin en zorgen voor hypo’s. Gebruik hypomedicijnen en kruiden-supplementen niet als oplossing om oude gewoonten vast te houden, er kan Iatrogene schade ontstaan. Een voorbeeld zijn plastabletten, urinevocht-afdrijving bevat mineraaldeeltjes.

De symptomen van een acute D-overdosis

Overmatig urineren, zweten, overgeven en diarree kunnen leiden tot uitdrogingsverschijnselen en burn-outklachten. Verkalking van het zachte epitheelweefsel, zoals de ademhalingsorganen, kan leiden tot een chronische ziekte als depressiviteit, CVS en spieraandoeningen. Het verkalkingsproces geeft daarnaast een verhoogde kans op calciumneerslag in het leverorgaan, longen, nierbuisjes en maagwand, cholesterolstenen bestaan bijvoorbeeld uit de kalkzoutenplaque.

Galbuisverstopping ontkleurd niet alleen de ontlasting, 't kan ook tot een bilirubinetoename leiden

Galblaasafknelling kan veroorzaakt worden door leververontreiniging en galbuisverstopping, de leverziekte ontkleurd de ontlasting, een bilirubinetoename kan wijzen op een hemoglobinegehaltevermindering. Hyperbilirubinemie kan veroorzaakt worden door een lipidenverteringzwakte en leverenzymluiheid, bekend als het Gilbert Syndroom.

D-suppletie verhoogt de opname van calcium in het bloed, vitamine K, kan dit helpen voorkomen

Het slikken van d-suppletie, verhoogt de calciumopname uit de darmwand naar het bloed, fylochinon “k-vitamine” kan de calciumopslag en aderverkalking voorkomen. De calciumafzetting werkt net als bij LDL-vet, er kan minder bloedvloeistof door het bloedcirculatiesysteem stromen, waardoor een zuurstoftekort kan ontstaan.

Te hoge productie van bijschildklierhormonen en actief vitamine-D

Vitamine-d-verhoging kan ook voortkomen uit een te hoge productie van bijschildklierhormonen, de bijschildklierdisfunctie staat ook bekend bij ziekten zoals sarcoïdose*. Hoge concentraties boven 500 nmol/l in combinatie met verhoogd calciumbloedwaarden kan zorgen voor bijnierverkalking. Het auralichaam probeert de hoeveelheid calciumeenheden te verlagen en worden dan afgezet in de orgaangebieden, als in het hoofd. Calcium-fosfaathuishoudingverstoring kan leiden tot botziekte

Botontkalking ontstaat, als er onvoldoende eiwitten voorradig zijn om het meridiaan netwerk te voeden

Osteoporose duid op skeletporeusheid, veroorzaakt door stoornissen in de eiwitstofwisseling, suikermetabolisme als gevolg van leververvetting, waardoor een vetstofwisselingverstoring gevaar loopt. Botvolumezwakte kan na een val ingrijpende consequenties hebben als een heupfractuur of polsbreuk, veroorzaakt door prednison

Een laag vitamine-D in de werkzame vorm (1,25-dihydroxy vitamine D) kan ontstaan bij nierziekten

Het gebruik van sommige medicatie tegen epilepsie kan leiden tot een minder goed functionerende leverwerking waardoor deze minder D-vetstof omzet. Een te lage magnesiumwaarde kan leiden tot een verlaagde calciumwaarde, het lijf kan dit niet herstellen met behulp van d-vet-suppletie en het PTH hormoon. Na toediening van magnesiumsuppletie en calciumsuppletie wordt de regulatie mogelijk weer hersteld. Overleg met een arts en vraag of voedingsdeskundige kan helpen.

Een d-supplement verhoogt de behoefde aan magnesium, inzicht is noodzakelijk

Wanneer er een d-supplement wordt genomen, krijgt de orgaantorso meer behoefte aan magnesiumstof. Mg maakt de calciumstof oplos en opneembaar voor elke cel, vaak is er al een tekort aan magnesiumatomen. Als een d-toevoeging-product geslikt gaat worden, wordt het tekort aan Mg-tekorten nog groter. 

Vitamine E beschermt ons tegen vernietigende gifstoffen, zoals zware metalen en bepaalde geneesmiddelen en beschermt het onze ademhalingslongorganen. Tocoferol beschermd onder meer vitamine A, carotenoïden, geslachts- en bijnierhormonen en onoplosbare onzuiverheden worden verwijderd in alle celmembranen, via het lymfesysteem. De E-vitamine is ook in ons het bindweefsel terug te vinden, een tekort geeft allerlei ziektebeelden.

Vitamine K-2 vermindert de kans op botbreuken, bepaalde stollingsremmers kunnen beïnvloed worden door fylochinon. Deze antistolbloedmedicijnen remmen de normale functie van K-menadion-opname tegen te gaan. Pasgeboren baby’s krijgen na de geboorte extra vitamine-K2, baby’s die borstvoeding krijgen is de eerste 12 weken 150 microgram K-druppels voldoende. 

Een perfecte balans, zuren en basen in het lichaam

De verhouding tussen zuur en basisch, uit lichaam-voedselonderhoud of suppletiekruidenverzameling en tabletgebruik is belangrijk voor de algehele gezondheidstoestand. Het om de pH-waarde, want dat is de maat die bij benadering aangeeft of een vloeistof, zuur of basisch is. De grens ligt op een pH van 7, deze wordt aangemerkt als neutraal, dus noch alkalisch en geen verhoogde zuurgraad. De zuren en basen moeten in balans zijn om te kunnen spreken van zuur-basenhomeostase. 

Ketonen-gehalte scan, meet concentratie aceton in het ademvocht, ideaal bij een dieetperiode

Scan de ketonen-gehalte middels ademanalyse met de ketonscanmini, dit toestel meet de concentratie aceton in het ademvocht. De ademdamp die vrijkomt wanneer vet verbrandt wordt. Hierdoor is na te gaan hoeveel lichaamsvet verminderd tijdens een dieetperiode of bij het sporten. Met een paar tellen blazen geeft ‘t inzicht in de vetverbranding.

Prijslijst van Albican

De prijslijst is opgebouwd uit probleemanalyseindicatiestellingpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Er is geen één leefsituatie hetzelfde, er bestaat ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies door gewicht-toenamehoog gevoeligheid coaching  d.m.v. missiebegeleiding en de oosterse geneeskunde. Elk leertraject is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Het krachtherstelplan d.m.v. de Oosterse geneeskunde, de geboortegegevenskracht

De prijstarieven zijn doelgericht ontwikkeld om het einddoel te behalen, d.m.v. missiebegeleiding en Oosterse filosofie. Volgens deze geneesmethode, hebben de wielen binnen het aurahuidporiënnetwerk een eigen herstelmechanisme. De Chinese filosofie, “de medische i ching” heeft een bewezen betrouwbare voorspellingsmethode 

Prijslijst➡️ Stel een consultering zelf samen of kies een meridianentraject met vijf weken begeleiding

❶ Orthomoleculair Therapie ❷ Analyses & Voedingsadvies ❸ Orthomoleculair rapport ❹ Meridianendagboek ❺ Zoekwandeling ❻ Aartsengelen-coaching ❼ Aurascan ❽ Totembegeleiding ❾ Handlezing ❶⓿ Astrologie en toekomstinzicht ⓫ Chakraherstelmassage ⓬ Workshops ⓭ HSP-begeleiding ⓮ Chakrakleurenonderzoek ⓯ Ademhalingsoefeningen ⓰ Stresshersteltesten, bloedanalyse en supplementenadvies
Onderzoek & analysePrijsTijdsduurLocatie informatieSociale media en extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
🔗 Prijs € 289,00 - Stap ➀ ➡️ 🛒Afrekenen - Stap ➁ ➡️📞 bel met 0641979305

📌 Kostentoelichting Orthomoleculair indicatierapport en consulteringen
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊

📊 Chakra en aurakleurenonderzoek kopen
✅ € 61,71
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto en aurascan gratis 🛒 Betaal hier 📌 Aanbieding voor €19,95
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW📊 Chakraverslag betalen
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
➡️ Aartsengelen reading levensvragen✅ € 61,71
📌Reading Aartsengelen kopen
✅ 60 minuten
✅ Incl. keuze ➡️ Mini wandelspeurtocht
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen zonder minispeurtocht
➡️ Engelenverslag met met vragenlijst

➡️ ➡️Extra "Engelenverslag" met met vragenlijst € 30,25
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
✅ Missie begeleiding ✅Astrologie en meer....✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️ Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage
📌 Betaal de reflexmassage
✅ € 61,71
➡️ 📌 50 % korting op reflexzonemassage bij een onderzoek met 3 consultsessies
➡️ 60 minuten
➡️ 📌 Te combineren met een handlezing
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling📌 Aanbieding bij engelen coaching✅ € 61,71
➡️ 📌 Koop hier
➡️ 60 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
✅Chakra aura kleurenonderzoek

📌 Chakra Reflexzonemassage
📌 Handlezing van € 61,71 voor ➡️ € 17,00

✅ Hand lees info
📌Extra consulttijd bijkopen✅ Speurtochtconsult

📌 Speurtocht info
📞 Stel een vraag

✅ Algemene voorwaarden