Dieetkosten, homeopathische medicijnen vergoeding

Een dieet volgen of homeopathische op voorschrift van een arts, behandelaar, Therapeut of diëtist? Bij ziekte kunnen dieetkosten afgetrokken worden bij de belasting, ook als 1 van de gezinsleden de eetregels volgt. De voedingsvoorschriften moeten dan wel in 1 van de dieetlijsten staat genoemd. Er kan ook geld bespaard worden door zorgcollectief, waar Nationale-Nederlanden tot 30% korting geeft op de aanvullende zorgverzekeringen. Incl. gezondheidsadvies, thuistest of sportarts.

Dieetkosten, Vergoedingen, medicijnen, supplementen, maatschappelijk werk, ziekenkas, ziekte, invaliditeit, recepten, dieetadvies, zorgtoeslag, zorgtoeslag, kosten, verzorging, afscheid, stervensproces, Aartsengel, ziekenfonds, Thuis zorg, management, financieren, hulpmiddelen, thuiszorgwinkel, wandelstokken, rollators, Voedingssupplementen, medicijnen

Vergoedingen via het maatschappelijk werk aanvragen

Voor maatschappelijk werk zijn er inlooppunten,  waar iedereen terecht kan, dat is overal in Nederland. In België maakt het welzijnswerk deel uit van het ziekenfonds, ze richten zich dan ook vooral naar de eigen leden. De hulp is specifiek voor personen die door ziekte, handicap, ouderdom of vanuit sociale kwetsbaarheid tijdelijk of blijvend problemen ondervinden. Bijstand in Holland, werken ziekenfondsen met speciale gemeente pakketen en betaald dan mee in de kosten. 

Een eigen risico is er dan niet bij een minimum aan vermogen, het gemeentepakket gaat via het VGZ. Het is een totaalpakket met daarin een basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Speciaal voor inwoners met een lager inkomen. De zorgpakketten zijn uitgerust met een Mindfulness Coach (app) en gezondheidscursussenvergoedingen.

België vergoedingen via het maatschappelijk werk aanvragen.

Een maatschappelijk werker van de ziekenkas kan dan een thuisbezoek doen en doet dan papieren voor invullen, zo geraakt iemand in een speciaal statuut, waardoor er aan plafond komt qua kosten van dokter en medicijnen kunnen dan terug betaald worden, alles moet worden voorgeschreven door een arts, houd dan ook altijd contact met de arts, als er een consult bij Albican genomen wordt, kijken we samen wat mogelijk is, via de arts, als deze openstaat voor homeopathische behandeling.

Dieetadvies (2023)

Voeding speelt een centrale rol bij de gezondheid en weerstand van de mens, een gewicht analyse kan daarom een uitkomst zijn. Gewicht-controle is voor mensen die baat hebben bij een bepaald dieet of voedingspatroon. Een diëtist analyseert de voedings- en bewegingsgewoonten en kan aan de hand daarvan gericht advies geven.

Een dieet volgen op maat

Een diëtist kan bijvoorbeeld adviseren over voeding tijdens ziekte (kanker), bij overgewicht, eetstoornissen, voedingsallergieën, bij maag- en darmklachten of tijdens de zwangerschap. De diëtist zorgt daarbij voor een goede afstemming van verschillende factoren, zoals je leefomstandigheden, voedingsvoorkeur, leeftijd en gewicht. Op de zorgwijzer, is allerlei informatie te vinden.

Ontvang maximale zorgtoeslag, pas op! want elk jaar veranderen deze regels

Wat is zorgtoeslag? de tegemoetkoming is een ziektekostenverzekering en wordt uitbetaald door de Belastingdienst. Op Zorgtoeslag bereken gratis of iemand recht heeft op een toeslag. Er zijn deskundige belastingadviseurs die controleren de aanvraag en dienen de belastingaangifte in. Recht op aanvullend bedrag, dan kan deze hier ook direct aangevraagd worden, als blijkt dat er voldaan wordt aan alle voorwaarden. Houdt het inkomen nauwkeurig bij, zodat er geen ongewenste verrassingen zijn. 
Een proef berekening maken

Wanneer iemand alleen woont en er geen toeslagpartner is, dan mag er een maximaal jaarinkomen hebben van een bepaald bedrag. Pas op!, want alle jaren veranderen deze regels weer! Maak een proefberekening om te zien, op hoeveel het bedrag uitkomt. Zie ook toeslag aanvragen en kind gebonden budget voor alleenstaande ouders. 

De gemaakte kosten van behandeling voor geneeskundige en heelkundige hulp, denk aan de behandelingskosten en verpleegkosten in een ziekenhuis. Medische-verzorging door een huisarts, tandarts, specialist, verpleging of fysiotherapie, alle zorg op voorschrift. Paramedische behandelingen, acupunctuur, revalidatie, logopedie, homeopathie, chiropraxie of medicatie op receptvoorschrijvingen, behoren ook tot de kostenvergoedingen, supplementvergoedingen behoren erbij. 

De burn-outklachten kan zorgen voor langdurige uitval, deze behoren in de kostenvergoeding

Let wel, uitgaven ter voorkoming van een ziekteverschijnselen zijn niet aftrekbaar, die ter behandeling van een chronisch-ziekte wel. Een chronische ziekte kan meerdere lichamelijke beperkingen of stress in het hoofd geven en kan onze gedachteleven veranderen. Stresssituaties kunnen de leverfunctie schaden en daardoor de milt en het middenrif in verdrukking brengen en tot waak-slaapritmestoornissen leiden. Langdurige slaapproblemen kunnen uiteindelijk tot een burn-out leiden.

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas

Diensten maatschappelijk werk van het ziekenfonds

De diensten maatschappelijk werk van het ziekenfonds bieden hulp- en dienstverlening aan gebruikers en hun mantelzorgers. Bij die diensten kan iedereen terecht met vragen of problemen. Mantelzorg is langdurige, onbetaalde hulp aan zieken of ouderen door familieleden of bekenden. De niet-beroepsmatige, meestal vrijwillige en aanvullende zorg voor hulpbehoevenden, bijvoorbeeld bejaarden of bedlegerige patiënten, het gaat hier om vaardigheden die de ander zelf kan doen.

Verzorging thuis, het zal steeds vaker voorkomen en omdat deze vorm van levensonderhoud in eigen woonruimte plaats vind, is dat niet altijd eenvoudig te noemen. Het is goed om te weten, waar kunnen we hulpmiddelen voor de thuiszorgsituatie kunnen vinden. De mogelijk zijn enorm groot om vergoedingskosten te krijgen, zonde als de vergoeding-tegemoedkoming blijft liggen.

Verschillende soorten en vormen van thuiszorg, zorgtoeslag, zorgverzekeringen en meer

  • Ziekte- en invaliditeitsverzekering en waarschuwingsapparatuur als een deurbel met beeld;
  • Administratieve aangelegenheden;
  • Inschrijvingen bij het Vlaams Agentschap;
  • Personen met een Handicap

Langer thuis wonen door hulpmiddelen

Door gebruik te maken van producten uit de zorgthuiswinkel kun je zonder zorgen blijven wonen. De thuiszorgwinkel biedt diverse producten die jouw mobiliteit, gezondheid en huishouden aanzienlijk verbeteren. Heb je hulp nodig om je aan te kleden? Geen enkel probleem. Dankzij onze elastische veters trek je eenvoudig jouw schoenen aan. Met een lange schoenlepel kun je gewoon rechtop blijven staan of zitten. Thuiszorgwinkel is een online winkel in hulpmiddelen voor senioren, ouderen en minder validen. 

De thuiszorgwinkel heeft een heel assortiment aan zorghulpmiddelen

De winkel heeft een ruim assortiment zorghulpmiddelen die ze leveren aan consumenten, bedrijven en instellingen. In de shop vindt je o.a rollators (accessoires), wandbeugels, wandelstokken, pillendozen, drempelhulpen & oprijplaten, bloeddrukmeters, rolstoel (accessoires), toiletverhogers en meer handige hulpmiddelen.

Een goede huidverzorging houdt het lichaam beter op lichaamstemperatuur en weert ziektekiemen

Als er voor een langere tijd stil wordt gelegen, kan dit voor doorlegplekken zorgen, daarom is een goede huidverzorging belangrijk. De auraverzorging is om ziektekiemen te weren en om ons lichaamstemperatuur te behouden. Was na elke toiletstop met schoon water zonder toevoegingen, zodat bacteriën niet in slijmvliezen kunnen komen en voorkom obstipatie

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
➡️ Collageen➡️ Informatie collogenenwerking➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies, gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-out of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Advies supplementen en voeding
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra, aura kleurenonderzoek, zie aanbieding social deal📌 Informatie over de Aura✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie