Pre-diabetes, glucose - intolerantie, diabetes 2

Suiker kan pre-diabetes en diabetes 2 veroorzaken en het zorgt voor pieken in onze bloedsuikerspiegel, waardoor insulinemoeheid kan ontstaan. Het alvleesklierspeeksel zet glucose om in glycogeen zodat we energie krijgen, de buikspeekselklier kan bij herhaaldelijk insulineafgifte uitgeput raken. De voorradige glucose‑eenheden in de celkernen kunnen dan niet verbrand worden en blijven in onze bloedbaan en huidepitheel circuleren. De glucoseopstapeling zorgt voor een gewichtstoename.

Suiker, pre-diabetes, diabetes 2, insulinemoeheid, alvleesklierspeeksel, glucose, glycogeen, energieverlies, buikspeekselklier, insulineafgifte, uitgeput, glucoseopstapeling, gewichtstoename, insulinehormoon, insuline, koolhydratenvertering, koolhydratensplitsing, schimmels, virussen, analyse, vragenlijst, indicatie, maagzuurproblemen, vermoeidheid, celademhalingblokkade, reuma, fibromyalgie, ontstekingen, zuurstoftekort, ontstekingsreactie, moe, hypo, hypoglykemie, glucosehormoon, stress, maagverkleining, vetcellen, buikbindweefsel, oedeem, vitamine b12, stress, folaat, dopamine, cholesterol, cortisol, slaaptekort, cortisolwaarden, cortisolstijging, bloeddrukstijging, bijnieruitputting, hypotensie, bloedarmoede, endometriose, dorst, acetonadem, bloedonderzoek, HbA1c, bloedglucosebeeld, glucosemeting, hemoglobinegehalte, hexkinase, snelheidsenzymtekort, kussmaul, luchthonger, nierinsufficiëntie, kussmaul-ademhaling, ademhalingsstoornissen, angstigheid,

Insuline is een zeer sterk hormoon met twee hoofdfuncties, het zorgt ervoor dat suiker in de cellen komt

Zonder het insulinehormoon, kunnen koolhydraten niet gesplitst worden, waardoor de zoet smakende suikerstoffen in het cel-vertrekje kunnen blijven rondcirculeren. Wanneer in zo’n afgesloten ruimte zoetstoffen ophopen, kunnen er ook bacteriën en schimmels en virussen aan vast plakken. Het randje van de suikerpot, is een goed voorbeeld, waar de zoetstof eerst vloeibaar is met wat kookwater of kooknat. Tijdens het koken of koffiezetten kan er zich hardnekkig vuil aan vastkleven.

De vloeibare rand van het suikervaatje is een aantrekker voor vuilstoffen, die blijven plakken

Het suikervaatje wordt meestal weggezet en pas als bezoek krijgen komt het deel van het roomstel weer inzicht. In de dagen die verstreken, heeft de vloeibare glucoserand allerlei vuilstoffen gevangen, het is aan onze aandacht onttrokken en is hard. We kijken nog even of ons serviesgoed op tafel kan en proberen nog het deel langs de buitenkant te reinigen.

Als de enige mogelijkheid de vaatwasser nog is die alle tijd heeft om de glucosewand te verwijderen

De ervaring leert, dat we altijd haast hebben, de suikerrand is hard met vaak allerlei kleurtjes en niet representatief. De pot met deksel heeft nog één mogelijkheid en dat is de vaatwasser, want die heeft wel tijd, maar wij niet. Als we nu even terug gaan naar onze celweefsels, hebben deze continu beweging nodig om niet als plaque worden opgeslagen.

  • Analyseert een vergroot risico op suikerziekte;
  • Vragenlijst op basis van de 24 meerkeuze vragen een pre-diabetesfase te achterhalen;
  • Geeft een indicatie bij maagzuurproblemen;
  • Overzichtelijke rapportage van de pre-diabetesuitslag en bloedonderzoeksadvies
Onze hersenen spelen een grote rol in de stofwisseling, zo leren we het reptielenbrein waar we snel energie van krijgen. Door vermoeidheid en de snellere samenleven waar steeds meer prestaties verwacht worden en er geen ruimte is voor rust. We nuttigen steeds meer koolhydraatproducten om dezelfde kracht te behouden, onze voorouders aten dat zelfs niet in één jaar. Schimmels en bacteriën zijn dol op deze bodem van eenvoudige bewerkte suikers, het zet de celademhaling stil.

Een cel die opzwelt is vele keren meer vatbaarder voor ontstekingen

Als de cel-micro-organismen niet meer doorbloed worden door vervuiling, kunnen er ontstekingen ontstaan als reuma en fibromyalgie. Problemen als slecht genezende wondjes, een diabetische voet of verkleuringen verdienen dan de aandacht. De opslagcellen raken zo overvol dat ze letterlijk zuurstof tekortkomen.

Zuurstof tekort doordat opslagcellen overvol zitten met glucose

Daarom geven ze een noodsignaal af, dat wordt vertaald in een steeds erger wordende inwendige ontstekingsreactie en moe zijn. Als dit jaren aan één stuk gebeurd, zien lichaam en hersenen nog maar één oplossing, ze laten liever de suiker los in de aderen (met het risico op hypoglykemie) dan dat ze de vicieuze cirkel laten voortbestaan, die het hele lichaam in gevaar kan brengen. Dit is een tijdelijke noodoplossing, want de suikers die in de aderen ronddrijven, kunnen op den duur onherstelbare schade aanrichten.

Een tekort aan het glucosehormoon kan uiteindelijk zorgen voor angst en stress

Het geneesmiddel wat bij suikerziekte wordt gegeven, zorgt ervoor dat niet verbrande suikerdeeltjes en vetten worden opgeslagen in de vetcellen. Het vetweefsel bevindt zich dan in de onderhuid, als buikbindweefsel, zichtbaar als oedeem, de zwelling is vaak ontsierend. Een maagverkleining lijkt dan meestal een goede oplossing, is een ingrijpende operatie, waarbij belangrijke taken van de stofwisseling kunnen uitvallen. Vitamine B12 kan bij een maagwandcorrectie disfunctioneren.

Een indicatiestelling kan kostenbesparend werken, het geeft voedingsadvies en bloedonderzoekadvies

Bij een darmopnamestoornis kan er hersenmist ontstaan als depressies of een burn-out

Een cobalaminetekort kan ontstaan door een darm en maagslijmvlies beschadiging of door homocysteïne ophoping bij een foliumzuurtekort. Cobalamine werkt als een activator bij het samenstellen van neurotransmitters als serotonine en is verantwoordelijk voor de spierspanning. Een onbalans tussen de extrinsieke factor, folaat, dopamine en pyridoxine kunnen stress veroorzaken.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes

Koolhydraten, LDL cholesterol beschadigen onze bloedvaten

Als bloedvloeistof bijna niet in beweging komt, kan de suikerplaque aan onze bloedvaten blijven hangen. Door het plakkerige goedje kan er atheroscleroseatherosclerose ontstaan, wat de binnenbekleding van de bloedvaten kan beschadigen. LDL-cholesterol ziet dan de kans om zich daarbij aan te sluiten en kan dan leiden tot aderverkalking. 

Het hormoon cortisol moet nu heel hard aan het werk, om het ontstoken lichaamsweefsel op te ruimen en bespaart energie. Op het moment van energieverlies, slaaptekort en onrust zouden we hoge cortisolwaarden kunnen meten. Als de cortisolstijging te lang duurt, dan put de hydrocortison uit en kan er vermoeidheid ontstaan. 

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas

Een specialist zou kunnen onderzoeken of het om endometriose of bloedarmoede gaat

Gaat er druk van het bloed verloren, dan komen voedingstoffen niet op de plaats van bestemming. Overdag is onze bloeddruk over het algemeen wat hoger dan ‘s avonds, dat komt omdat we dan veel actiever zijn. Opvallend vaak zien we  bijnieruitputting bij hypotensie en dat kan ons overdag heel erg moe maken. Aandoeningen als endometriose of bloedarmoede zou onderzocht moeten worden.

Bloeddruk indicatietabel

Bloeddruk is de kracht waarmee het hart het bloed de vaten inpompt, of kracht verliest om de rode vloeistof door het lichaam heen te pompen. Dit tabel kan inzicht geven of de bloeddrukwaarden normaal, te laag of te hoog zijn, welke voeding zou gegeten kunnen worden en of welk bloedonderzoek zou inzicht kunnen geven. Het tabel geeft een indicerend inzicht, voor gezondheidsklachten is het raadzaam een juiste diagnose bij een specialist te laten stellen, om erger te voorkomen
Bloeddruk, benamingen en oorzaken getallen Bloedonderzoek, bloeddrukmeter en indicatietestOverige informatie en voeding, mogelijke kenmerkenMogelijk passende voeding en beweging
Hoge bloeddruk, primaire en secundaire hypertensieAldosteron uit serum, bloedonderzoek Cortisol en DHEA in balans
Verlaagde bloeddruk - onderdruk, hypotensie IJzertekort bloedonderzoekBloedarmoedeCortisol en DHEA in balans
Prehypertensie toegenomen vaatstijfheidHomocysteïne bloedonderzoek 💉

Pre-diabetes indicatietest
Cortisol en cholesterolWortels
Hypertensie fase 1 Waar komt de hoge bloeddruk vandaan Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
Aldosteron uit serum, bloedonderzoek
Rode bieten zouden goed zijn, voor alles wat met het bloed te maken heeft.
Hypertensie fase 2 160/100 mmHgAldosteron uit serum, bloedonderzoek
Hypertensieve crisis, meet nog eens in rust de bloeddrukThuis testenBel een arts als in rust de bloeddruk te hoog blijft Rust nemen
Langzaam werkende schildklierOedeem
NierfalenBloedonderzoek
Verhoogde onderdrukMedicijnen: anticonceptiva, Corticosteroïden of niet-steroïdale, Ibuprofen anti-inflammatoireSlaperig overdag, slaapapneu
Verlaagde onderdruk, hypotensieVaak te zien bij bijnieruitputtingBij warmte, waardoor het lichaam meer moeite moet doen om het bloed te laten circulerenCortisol en DHEA in balans
Zoek onmiddellijk medische hulp bij pijn op de borst, kortademigheid of duizeligheid, verandering in spraak of bewustzijn

Een te hoge bloedsuiker (glucose) kan klachten geven

Veel plassen, dorst, moeheid, jeuk, infecties of de adem ruikt naar aceton zijn de meest bekende klachten. Met een bloedglucosemeter kan elke dag de glucosewaarden worden gemeten, binnen 5 seconden wordt het resultaat al getoond. Deze nauwkeurige meter koppelt zich namelijk gemakkelijk aan een app voor de smartphone, die gedurende de dag de bloedglucoseresultaten synchroniseert. Op deze manier is er dagelijks inzicht over hoe voeding en dagelijkse activiteiten invloed hebben.

Het bloedsuikergehalte heeft de neiging zich spontaan te hechten aan hemoglobine, het zuurstoftransporteiwit in de bloederytrocyten. Is zetmeelsuiker eenmaal gebonden dan laat het niet meer los, deze verbinding wordt HbA1c-bloedonderzoek genoemd. De mate van glucosebinding hangt af van de hoeveelheid glucosesuiker in het bloedmonster. De hemoglobinetest biedt een betrouwbaarder bloedglucosebeeld dan een glucosemeting, omdat het HbA1cgehalte niet veranderd. 

Het HbA1c-bloedonderzoek combineren met het voedingsadvies uit de pre-diabetesanalyse

De HbA1c-hoeveelheid wijzigt niet d.m.v. dieet of medicatie, in de loop van de dag kan het bloedsuikergehalte aanzienlijk variëren. Allerlei factoren, zoals een recente maaltijd of lichamelijke activiteit, een A1c-test meet de gemiddelde bloedsuiker over van 2-3 maanden. Blijf deA1c-waarden  per 3-6 maanden te testen na de voedingsadviezen uit de pre-diabetesanalyse.

Als het hemoglobinegehalte te laag is dan is er sprake van bloedarmoede, het lichaam krijgt te weinig zuurstof. De auralevensenergie wordt dan kortademig en snel moe. Het hemoglobinebloedbeeld hangt nauw samen met het aantal rode bloedcellen. Als het aantal erytrocyten is verlaagd, door een verminderde aanmaak of door een verhoogde afbraak, is het eiwitglobinegehalte meestal ook verlaagd. De bloedziekte kan erfelijk zijn door een hexokinase beperkend snelheidsenzym.

Kussmaul, ook wel luchthonger genoemd, is een zeer diepe ademhaling en kan voorkomen bij  nierinsufficiëntie. Kussmaul-ademhaling kan volgen door een coma diabeticum, snel ingrijpen is noodzakelijk, de verschijnselen kunnen lijken  op hyperventilatie. Het zeer diepe ademen kan ook gepaard gaan met snurken en slaapapneu, het best is te ademen door neus. Mensen die door de mond ademen, kunnen last krijgen van chronische ademhalingsstoornissen, door te diep ademhalen

Zelfs in pauzemomenten is bij nierfalen de ademhaling al vaak te snel, als er door het gedeelte van het gelaat wordt geademd. Angstigheid is bij een juiste ademroute bijna onmogelijk, de kleine trilhaartjes zorgen daarnaast voor het filteren van de lucht. De cilium, mv cilia houden ook stofdeeltjes, pollen en chemicaliën tegen en ook bacteriën en schimmels. Het trilhaar helpt verder ook om het risico te verkleinen dat we ziek worden of ongezonde deeltjes inademen en helpt te kalmeren. 

Een overschot aan sucrose wordt opgeslagen in de spieren en lever, het heet dan glycogeen. De spiersuikervoorraad komt weer aan bod, als er snel meer energieproductie nodig is, bijvoorbeeld tijdens het sporten. De rest van het spiersuiker wordt omgezet in vet, het soort druivensuiker kan dan nog wel worden vrijgemaakt uit glycogeeneenheden. Via gluconeogenese gaat de glucoseomzetting dan niet meer, wat ernstige hypoglykemie tot gevolgen kan hebben, waarbij woede-uitbarstingen kunnen ontstaan.

Leefregels en Voedingsadviezen

  • Frequente, kleine maaltijden;
  • Vermijd te vet, te warm, sterk gekruid en geurig eten;
  • Eet kippensoep , het wordt wel de penicilline van de armen genoemd, maar het kan ook echt helpen bij verkoudheid en griep

Wortels rijk zijn aan oplosbare vezels en vezels binden LDL cholesteroldeeltjes aan zich, waardoor ze samen met de vezels je lichaam verlaten en zo weer een bijdrage leveren aan gezonde bloedvaten. Rauwe wortels stimuleren de speekselproductie in de mond. Dit houdt de zuurgraad in goede conditie en houdt het tandglazuur intact, en kan zelfs tanderosie helpen te voorkomen. 

De courgette is veelzijdige inzetbare groente en de stofjes die in de courgette kunnen ontstekingsremmend werken en mogelijk pre-diabetes voorkomen, de groente zorgt voor een betere vertering, de bloedsuikerspiegel blijft stabieler, de vezels zorgen voor een gelijkmatige vertering en zorgen voor een balans in het cholesterol profiel, ze binden zich aan de galzuren die de lever aanmaakt uit cholesterol om vet te verteren. Vezels hechten zich direct aan het galzuur en verteerd vet beter.

Derde chakra, is verantwoordelijk voor de energie en het middelpunt van ons zelfbeeld, gebeurtenissen tussen ouder en kindwilskracht, zelfdiscipline en warmte in onze persoonlijkheid. Als er door de spijsvertering, zoals de maag, alvleesklier en de darmen niet voldoende verteerbare voedingstoffen aangeboden krijgen, is er minder energie beschikbaar en zal de aura zich beschermen.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's

Een goede huidverzorging kan huidonstekinge mogelijk verminderen met gezonde voeding

Huidontstekingen komen in 30% ook voor bij de stofwisselingsziekte en wijst mogelijk op leverfalen. Het bloedvormende lichaamsorgaan heeft meer dan 500 functies, de galblaas in de roodbruine kachel, speelt een belangrijk rol in de vertering van vetten zodat onze slijmvliezen gezond blijven. Gal of vetbulten zijn vaak terug te zien bij een hoog suikergehalte in het bloed.

Huid en slijmvliesverzorging lijn met Aloë Vera, met uitleg over verschillende behandelingen

De huidverzorgingslijn versterken elkaar en bieden een krachtige onderhoud, die helpen de zichtbaarheid van huid en slijmvliesirritatie te verminderen. Ze stimuleren egale auralagen en ondersteunen de schoonheid van binnenuit, want ons vel werkt samen met de lever. De producten kunnen het beschermende epitheel soepeler en zachter maken, de producten zijn parfumvrij! Drink altijd voldoende water 💧 eet vezels uit groenten🥑 eet vaker puur vet, beweeg en neem momentjes om te rusten
ProductnaamInformatie over het productWaarvoor te gebruikenOverige informatieGezicht en huidproblemen
Milde reinigingslotion, zonder parfum➡️Reinigingslotion✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷Voeten ;
✅⤷ Benen;
✅⤷ Handen;
✅⤷ Kortom, bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
Houdt het interne systeem ook schoon, Het lichaam als de beste dokter

Prijslijst
Voorhoofd - Stress
➡️Water drinken
➡️Disbalans tussen rennen en rusten
Firming serum, parfumvrij➡️Firming serum✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid
Drink voldoende vocht
Prijslijst
Tussen wenkbrauwen
➡️Leverfalen
➡️Nierfalen
➡️Te veel maagzuur
Restoring crème➡️Herstellende crème✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid;
✅⤷ Herstellende crème voor de huid in het algemeen.
Eet voldoende vezels

Neus
➡️Luchtwegen
➡️Hart en bloeddruk
Het aloe bio-cellulose mask➡️Reinigend masker met Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid masker
Onbewerkte vetten houden de huid soepelRechter wang
➡️Ga naar buiten, doe ademhalingsoefeningen
➡️Pas op! Teveel suiker inname
Infinite Forever set➡️Dag - nachtcreme met parfumvrije reiniging en verjongingsgel voor de huid, voor mannen en vrouwen✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Hoofdhuid:
✅⤷ Een deel van de producten kan gebruikt worden om de huid te reinigen en te versterken. Bovendien een super leuk cadeau 🎁
Een gezonde huid, beschermt onze AuraLinker wang
➡️Mijd bewerkte vetten<Gal en lever falen/a>
Aloe Body Wash✅ Om de huid te reinigen en het vocht in de huid vast te houden. Met natuurlijke ingrediënten als Aloë Vera. Lees meer...✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die reiniging kan gebruiken
De beste reiniging van de huid, isgewicht en energiebalans, zodat de cellen ons beschermen en niet vergroten. Wang dichtbij de neusvleugels
➡️Darmklachten
➡️Ontdek welke voeding problemen geeft
Aloe Body Lotion➡️Meer informatie over de ingrediënten✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Het lichaam;
✅⤷ Bij elke huidtype, die verzorging kan gebruiken
PrijslijstKin
➡️Milt, spijsverteringsklachten
➡️Hormonaal disbalans
Aloë Vera Lips, multifunctioneel EHBO kidjeTe gebruiken bij
✅ Insectensteken;
✅ Stekende pijn bij brandnetel;
✅ Kleine brand en snijwondjes;
✅ Pijnlijke en ruwe voetzooltjes van hond of kat. Meer informatie
Neem altijd 2 sticks mee, eentje voor uw huisdier en voor uzelf, zodat er altijd een hygiënische omgeving is.Voor gezonde darmen, huid en lever, obstipatie voorkomenKaaklijn
➡️Problemen met het gebit en tandvlees
➡️Tandpasta met Aloë Vera
Propolis huid crème✅ Propolis crème ondersteuneMeer informatien het herstel van de huid. Voor de huid, niet om in te nemenStel een vraagEen dermatoloog kan een diagnose stellen, alvorens met zelfzorg producten wordt begonnen
➡️Forever Aloe Vera Gel✅ Aloe Vera Gel is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷Mond;
✅⤷ Als drank te gebruiken
Aloë Vera drinkgel (12 x 330 ml)
• Gel uit het binnenblad van de plant
➡️Meer informatie over de gel
Stel een vraag
➡️ Tandpasta zonder fluor✅ Voor gezond tandvlees Gebitsverzorgingsgel van Aloë Vera✅⤷ Voor mannen en vrouwen;
✅⤷ Mondverzorging
⬇️
Eet wat vaker 🥕 worteltjes voor fluor
🔵 ➡️ Vijfde chakra
➡️ Collageen➡️ Informatie collogenenwerking➡️ Onderzoek en begeleiding➡️ Aurahuid, chakra kleurenonderzoek➡️ Slijmvliesanalyse

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten, energieverlies, gewichtstoename, behandelingen als bij pijn als fibromyalgiepeesontstekingburn-out of hoog gevoeligheid. Elke coaching is te combineren met Chakra Reflexzonemassage.

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Advies supplementen en voeding
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra, aura kleurenonderzoek, zie aanbieding social deal📌 Informatie over de Aura✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie