Kundalini energie en gedachteleven

Kundalini energie kan ons emotie en gedachteleven versterken maar ook tot neurosignaalverstoring en piekervaringen leiden. Deze oer-energie kan ons helpen om bij onze eigen innerlijke auraenergiebron terug te keren, door een rustpauze in te lassen. De adempauze geeft ons hormoonherstelruimte.

Kundalini energie, gedachteleven, controle, stress, pijn, onrust, denken, burn-out, miltorgaan, immuunsysteem, lymfeklier, maagzuur, maagzuurremmers, zuurstoftekort, cortisol, DHEA, depressie, tijdsdruk, irritatie, gevoeligheid, projectie, creativiteit, auralevensenergie, psoas spier, ziel, kundalini-yoga, muladhara, ruggengraat, bijnieren, svadhishthana, sacraalchakra, manipura, navelchakra, spijsvertering, anahata, geluid, stilte, hartstreek, thymusklier, afweersysteem, schildklier, hrit, vishuddha, zelfexpressie, keelchakra, taly, nectachakra, ajna, manas, pijnappelklier, wijsheid, helderziendheid, instinct, indrukken, gewoonten, rouwprocessen, indu, maan, nirvana, oplossing, kruinchakra, gura, leraar, sahasrara, duizendvoudig, meditatie, bindu, shasrarachkra, bewegen, gedachtentopsport, Aartsengelen, neurotransmitters, serotonine, dopamine

Controle stress

In rust kunnen we ervaren, waar adrenalinespanning of triggerpointpijn in het auralichaam zich bevind en kunnen we onze hersenspinsels ontwarren. Verwardheid kan echter ook ontstaan door een urineweginfectie of obstipatie.

Gedachten controle verlies bij een blaasontsteking of constipatie

Eén van de belangrijkste dingen in ons leven is de controle over wat we denken. Als er dan iets mis is kan de bloedvolumeregistratie de zuurstofopname behoorlijk dwarsbomen, het epo-gehalte en paniek stijgt.

Onze gedachten zijn machtig, ze kunnen ons beschadigen of goed doen, we kunnen ze ook gebruiken als breinalarm. Het hersenalarm verteld ons iets over onze darmgezondheidlendenspierkrachtverlies en denkwijzeverandering, waarbij vermoeidheid, burn-outklachten de eerste alarmsignalen zijn. 

De informatie-uitwisseling tussen immuunsysteem en hersenen vindt plaats in ons miltorgaan en wordt gezien als de lymfeklier van het bloed. Het paarsachtige orgaan zorgt voor de vorming van plasmacellen en de verwijdering van afvalstoffen uit onze vaatstelsel. Een miltzwelling kan de bloedcirculatie hinderen.

Voeding voor de aura en chakra's

Voedselenergie wordt opgenomen via verschillende verteringsprocessen als de tong, mondholte, tandvlees en tanden en via het speeksel tijdens het kauwen van voedzaam eten. De spijsvertering begint in de mond en zo zal het via het buizenstelsel voedingstoffen afgeven en afvalstoffen afvoeren
7 chakra's en onderzoekWerkingMogelijke klachtenVoeding en overige informatie
Wortel Chakra 🟥
▶️Kleurenonderzoek
▶️Bloed
▶️Ademhaling
▶️Mogelijk lage bloeddruk▶️Voeding chakra's
Sacraal chakra 🟠
▶️Darm analyse
▶️Immuunsysteem
▶️Hersen-darm-as
▶️Uitdroging
▶️Obstipatie - diarree
▶️Voeding chakra's
Zonnevlecht 🟡
▶️Vertering analyse
▶️Vertering▶️Maagzuur▶️Voeding chakra's
Hart chakra 🟢
▶️Homocysteïne
▶️Histamine-intolerantie▶️Slijmvlies longen▶️Voeding chakra's
Keel chakra 🟦
▶️Gewicht en energie
▶️Vechten en vluchten▶️Schildklier▶️Voeding chakra's
Voorhoofd chakra 🟣▶️Neurotransmitters▶️Angst▶️Voeding chakra's
Kruin chakra ⚪
▶️Beweging
▶️Buitenlucht▶️Geestelijke kracht▶️Voeding chakra's
Chakra Aura kleuren analyse 📥📌 Chakra ReflexzonemassageOver indicatiestelling 📊📞 Stel een vraag

Mogelijke oorzaken van de doorbloedingsproblemen

Trombosevorming kan ademhaling en slaapproblemen geven

Slapen en energie, de tijdstippen vertellen iets over onze gezondheid

Het tijdstip waar we wakker liggen of wanneer we overdag geen energie hebben, zou kunnen wijzen naar een orgaandisbalans, de tijdzones waar emoties zijn opgeslagen. In een timemanagement programma heel goed te gebruiken, wanneer er onderzoek of analyse gedaan moet worden, zo kunnen zelf de verbeteringen volgen of opsporen
Tijd wakker liggenOnbalans orgaanSpiritueelOverige informatie
⚠️ 1.00 ⏰ 3.00✅ Lever📌 Projectie📌 Lever ontgiften + 1 consult € 91,66
✅ Timemanagement als speurtocht
⚠️ 3.00 ⏰ 5.00👉 Longen📌 Rouwen om het verleden📌 Koolmonoxide-Hemoglobine bloedonderzoek
✅ Onderzoek, begeleiding, analyse en advies
⚠️ 5.00 ⏰ 7.00✅ Dikke darm📌 Schuldgevoel
📌 Lactose-intolerantie
📌 Lactose Intolerantie DNA onderzoek
⚠️ 7.00 ⏰ 9.00✅ Maagproblemen📌 Maagzuur te weinig en stress
⚠️ 9.00 ⏰ 11.00✅ Verteringsproblemen📌 Trauma en burn-out📌 Neurotransmitter Analyse
⚠️11.00 ⏰ 13.00✅ Hart 📌 Cholesterol test
⚠️13.00 ⏰ 15.00✅ Dunne darm📌 Slijmvliesanalyse
⚠️17.00 ⏰ 19.00✅ Nieren📌 Bloed- en urineonderzoek nieren
⚠️19.00 ⏰ 21.00✅ Bloedsomloop📌 Rode Chakra
⚠️15.00 ⏰ 17.00✅ Blaas
⌛️Analyseonderzoek, met orthomoleculair indicatierapport 📈✅ Chakra en aura kleurenanalyse 📊✅ Oosterse geneeskunde📞 Stel een vraag

De 14 belangrijkste chakra's voor kundalini - energie

Die slapende bewustzijn energiebron zit in ons, we kunnen dit wakker maken door bijvoorbeeld kundalini-yoga. De yoga bevorderd de spirituele groei en maakt de spier van de ziel los. De Psoas-spier is de plek waar emoties worden opgeslagen, lendenspieractivatie kan het autonome zenuwstelsel herstellen.

Rust kan de lendenspierweefselbeschadigingen aansterken

Lendenspierweefselbeschadigingen kan ruimte geven in de koppelingsspieren van het boven- en onderlichaam. Lendenspierrust kan onveilige gevoelens wegnemen, waardoor heup-, rug- en buikklachten af kunnen nemen.

Muladhara mula betekent basis of stam

Muladhara zit aan het uiteinde van onze ruggengraat, het stuitchakra is verantwoordelijk voor ontlasting, reukzin en het element Aarde. De wortelchakra is verbonden met de bijnieren, onze zielskracht is een continue uitwisseling tussen emoties, een stuitchakra-onbalans kan dan ook leiden tot een bijnieruitputting.

Dagprogramma, breng cortisol en DHEA in balans

Het dagprogramma is bedoeld om het reptielenbrein te resetten en zelf de leiding over het lichaam terug te nemen. Het voedingsprogramma biedt ondersteuning bij een onbalans van hormonen, zoals bij schildklier-falen, pre-diabetes, hypoglykemie en helpt bij lever, nieren en bijnier-falen. Maak de aanpassing bespreekbaar met behandelend arts, bij medicatiegebruik. Dit dagprogramma is los te koop en de eerste stap naar een bewuster welzijn.
Belangrijke tijden en infoHulpmiddelenBenodigdheden
✔️ Opstaan➡️ Moodboard👉 Overzicht van doelenMaak gebruik van een moodboard 📰
✔️ Ontbijt,
De eerste energie voor de dag
➡️ Een doel maken👉 Het verleden
✔️ Lunch➡️Een dagboek maken
✔️ Avondeten➡️ Timemanagement

Krijg inzicht in de dag, wanneer is verandering, wanneer gaat het juist niet goed
✔️ Pauzes➡️ Wat vermeden wordt
✔️ Slapen gaan➡️ Verwijzingen naar verschillende online voedingsadviezen
✔️Onderzoek, advies en begeleiding➡️• Anamnese en analyse;

• Indicatietesten
👉 Bloedonderzoek - rapportages bij huisarts opvragen;
👉 Persoonlijke ervaringen
✔️ Algemene voorwaarden➡️ Lees hier de algemene voorwaarden
✔️ Meer informatie over het DHEA en cortisol in balans dagprogramma
✔️ Pas op met zware metalen en parfum➡️ Parfumvrije deo

Tandpasta zonder fluoride
👉 Informatie over gezond tand en lage bloeddruk
📌 Koop het cortisolbalansdagprogramma✅ Ascendantenberekening voor toekomstmissie📞 Stel een vraag

Svadhishthana betekent, iemands eigen ik

Svadhishthana is de plek is waar individualiteit wordt belichaamd via voortplanting. Een sacraal-chakraonbalans kan leiden tot bindweefselziekten, als artrose en reuma, waardoor cytokinenophopingen ontstaan.

Manipura stad der juwelen

Manipura is de plaats waar 101 kanalen van pranische energie elkaar kruisen en waar de vuren van de spijsvertering branden. Het middenrifchakra vertegenwoordigt het vuurelement, zenuwsignaalvuurverlies, geeft maagzuuroprisping.

Signaaloverdracht en neurotransmissie

Heeft een constante stroom van bloed (zuurstof) naar de hersenen. Zonder voldoende zuurstof kunnen de hersencellen niet voldoende ATP (Energie) produceren om optimaal te werken. Onder een bepaald ATP niveau kunnen hersencellen af sterven. Volwaardige vetten genereren ‘goede’ eicosanoïden, die bacteriën, virus of vuil opruimen en een goede bloeddoorstroming stimuleren. Bij dit proces, hebben we o.a. zuurstof, IJzer, vitamine C en foliumzuur
NodigVoedingMogelijke aandoeningenBloedonderzoek en benodigdheden
O2 ZuurstofBuitenlucht, IJzer, Vitamine C en FoliumzuurCOPDBloeddruk meter 📊
FE=mineraal – IJzerAppelstroop, gekookt eitje, Roggebrood, rode bietenBloedarmoedeHemoglobine, Sikkelcelziekte
Vitamine CLimoen / Citroen
Citruspers
Auto-immuunziektenVitamine C tekort opsporen
FoliumzuurBoerenkool, Orgaanvlees, Broccoli,basilicum, Broccoli kiemen🥦 cadeauset 🎁Foliumzuur en vitamine B12 te kortFoliumzuur, vitamine B11
AminozurenVis, noten, bonen, zoete aardappel, olijven en pinda'sInformatie over eiwittenNeurotransmitters urine onderzoek

Indicatietest neurotransmitters
VoedingsvettenVoorkom LDL cholesterol met wortelsPre-diabetesVitamine onderzoek met foliumzuur
Indicatietest Pre-diabetes
⌛️Neurotransmitter analyse ✅ Over eiwitten✅ Darm hoofd connectie📞 Stel een vraag

Anahata ongeslagen geluid

Anahata, is het geluid van de stilte en ligt in de hartstreek, het is de zielenzetel. Het hartchakra beheerst de tastzin en bewustzijn en verbonden met het element Lucht. Pijnprojectie kan leiden tot hartlymfeverstopping.

De thymushartklier is het hoofdkwartier van het hart

De vierde chakra-laag is verbonden met de thymus of borstklier. De thymusklier is het hoofdkwartier en de motor van ons afweersysteem en kan leiden tot overgevoeligheid en hyperthyreoïdie.

Mogelijke herkenbare punten bij een te snel werkend schildklier

Struma is een vergrote schildklier en wordt ook wel een krop genoemd en kan de schildklier vergroot of opgezwollen zijn. Meestal om jodium te besparen, wat zichtbaar kan zijn als een zwelling in de hals. Deze zwelling kan variëren van een heel klein knobbeltje tot een cyste die zo groot kan worden als een sinasappel. In dit tabel worden mogelijke oorzaken, zichtbaarheden, oplossingen en 💉 bloedonderzoek in kaart gebracht
Voelbaar - zichtbaarMogelijke oorzakenMogelijke oplossingenBloedonderzoek - indicatietest
Snel koud en zwetenAls het lichaam zweet en 't kou vat, klik hier voor meer informatieimmunoglobuline IgA, IgG en IgM Infecties
Bloedonderzoek
Gravis - droge ogenGezwollen pijnlijke ogen 📥📌 TSH receptor antistoffen - Graves - labonderzoek
Maag - Honger - hyper
Info: honger, hyperactief 📥
Stilstaan, niets doen, wordt vaak gezien als saai
Even stilstaan bij jezelf
Indicatietest pre-diabetes
Opvallende veranderende gedachten 📥Onbalans keelchakra 📥📌 Darmfunctie herstellen📌 Neurotransmitters urine onderzoek
👉Huidklachten
👉Duizeligheid
📌Vermoeidheid of burn-out📌 Bloeddruk balansOnderzoek van vermoeidheid
Veertien oorzaken van vermoeidheid en een aantal oplossingen
Migraine en leverfalen 📥
Chakra Aura kleuren analyse 📥
Over verstopte lymfeknopen 📥Voor sporters die bij intensieve training willen testen of ze niet overtraind raken

Bloedwaarden onderzoek bij sporten om overtraining te voorkomen
📌 Ontlasting check 📌 Galblaasfunctie - falen📌 Lever reinigingNa een vette maaltijd klachten ervaren

Leverziekten combi: ALAT, ASAT en Gamma GT Bloedonderzoek 💉
Haaruitval, kale ronde plekHaaruitval, kale ronde plek op het hoofd en broze nagels, Stijfheid van armen en benen, Vaak spierkrampBloedonderzoek💉 haaruitval
Wenkbrauwen dun📌 Overtraining📌 Op tijd rusten💉 Bloedonderzoek naar haaruitval
📌 Zwangerschapsdiabetes
📌 Spiritueel geboorte en zwangerschap
📌 Hormonaal disbalans📌 Hersen-darm-as reparerenIndicatietest neurotransmitters
Vaak plassen en overvloedig, donkergeel-groenige kleur, dik, scherp met cuticula = vettig laagje op het oppervlak van urine. 📌 Nierfalen📌 Onbalans nieren en leverBloedbeeld, Hemoglobine (Hb) - Bloedarmoede - Algemene moeheidsklachten Leucocyten - Witte bloedcellen - Infecties Bloedplaatjes (Trombocyten) - Voorkomen van Bloedverlies Erytrocyten - Rode bloedcellen - Bloedarmoede Hematocriet - Bloedarmoede - Vocht te kort MCV (bloedbeeld) MCH (bloedbeeld) MCHC (bloedbeeld)
📌 Stilzitten📌 Artrose
📌 Peesontsteking
Witte kool bij pijnklachten
📌 Overactief RaassysteemOnbalans in het reptielenbrein, welke zich bevindt bij het derde oog
Het reptielenbrein resetten
Een onbalans zorgt ervoor dat we op zoek gaan naar snelle energie, wat zich vertaalt in suiker en koolhydraten en er op allerlei tijden honger ontstaat, waardoor dit teveel maagzuur geeft
Altijd honger en de rol van maagzuur
📌 Bloedend tandvleesAls het lichaam ziek is, dan kunnen er gaatjes of bloedend tandvlees ontstaan. Het gebit wordt beschermd door ons speeksel, maar omdat heel veel mensen witmeelproducten en suiker eten, is ons speeksel vaak van minder goede kwaliteit en raakt onze mondflora in de war en kan het hier jouw mondslijmvliezen aantasten en hebben bacteriën en virussen kans om in je lichaam binnen te dringen en daar ziektes veroorzaken, zoals longontsteking en allerlei allergische klachten aan de luchtwegen.
Informatie over bloedend tandvlees
📌 Blaas en prostaat klachten📌 Pre-diabetes Lever reinigen💉 Labonderzoek voor mannen
📌 Onderzoek, analysestelling ⌛️📞 Stel een vraag📌 Keelchakra kleurenonderzoek 📊📌 Informatie indicatiestelling

Hrit betekent hart

Hrit, ligt rechts onder het anahatachakra en is de het de zetel is van activiteit, intuïtie en verandering. De zonchakra geeft vervulling van alle wensen, zijn rol is om zonne-energie van de zon te absorberen. Het pure witte licht. van een diamant wat de kracht en uithoudingsvermogen naar alle chakra’s verhoogd.

Hartchakra-energieverlies kan leiden tot astma en allergieën

Vishuddha betekent zuivering

Vishuddha, lichaamsreiniging, verbonden met de keelchakra, maar ook de tong, lippen, wangen, kaak en oren. Vishuddhi-keelkrachtverlies kan leiden tot spraakverlies, waarbij creatieve expressie verloren gaat, gekoppeld aan het hemelelement.

Talu, het nectarchakra

Talu, het verlengde merg, is verbonden met de huig, bevindt zich aan de wortel van het gehemelte. Het talu-chakra gelegen in de mondachterkant, heeft invloed op hersenstamalertheid, een talu-beknelling kan bloeddrukschommelingen veroorzaken.

Ajna betekent besturingscentrum

Ajna is besturingscentrum en bevindt zich in de klieren die het volledige endocriene-systeem regelen. Het derde-oogchakra, in de pijnappelklier, is verantwoordelijk voor hogere wijsheid en helderziendheid. Deze begaafdheid kunnen we kwijtraken door stressdiabetes, gevoelsblindheid of dementie.

Manas betekent geest

Manas bevindt zich in het bovenste deel van het ajna-chakra en is het centrum van ons mentale vermogen. Het manas-chakra reinigt onze breinindrukken, instincten en gewoonten, een verstoring zit in de hersen-darm-asRouwprocessen of negatieve projectie kan het beeldend denken verstoren.

Indu betekent maan

Indu, het chakrapunt bevind zich in het voorste deel van het brein en is de zetel van het verstand en de geest. Lapis lazuli is een blauwe steen die gebruikt wordt om de communicatie te bevorderen. 

Nirvana betekent oplossing

Nirvana, het nirvana-chakra bevindt zich aan de hersenbovenkant en wordt geassocieerd met de vernietiging van eigen ego. Het kruinchakra bevindt zich boven op het hoofd en is voor goede geestelijke ontwikkeling van wijsheid bij ouderschap. het helpt ons de trein van het leven te doorlopen. 

Nirvana-chakraverlies kan leiden tot wijsheid en botvolumeverlies

Guru betekent licht en donker of leraar

Guru, is een spirituele leerkracht die leerlingen ondersteunt bij hun procesontwikkeling, het guru-chakra bevind zich boven ons hoofd. Het is het centrum waarin het licht de duisternis van de onwetendheid verdrijft. Een onbalans in het zevende chakra zou mogelijk onze weerstand zwakker maken.

Sahasrara betekent duizendvoudig

Sahasrara, de duizendbloemige hoofdlotus is het centrum van  verbintenis, eenwording en verlichting. De Sahasrara verbonden aan de functie van de pijnappelklier en kan een mooie dosis melatonine afgescheiden. Darmklachten kan serotonineverlies geven, waardoor er fibromyalgie kan ontstaan.

Bindu betekent punt

Bindu, bevindt zich in het bovenste gedeelte van het shasrarachakra en is het centrum van oneindig energieconcentratie. De bron van waaruit ons gehele energiesysteem ontspringt, meditatieyoga kan evenwichtigheid aanbrengen. Bewegen in de buitenlucht kan heel veel voordelen opleveren voor dit bindu-chakra.

Bindu energieverlies kan leiden tot heupbuigeronstabiliteit

De prijslijst van Albican

De prijslijst is opgebouwd uit analyseonderzoekindicatietestenpersoonlijke begeleiding op maat, want ieder mens is uniek. Niemand is hetzelfde, er bestaat daarom ook geen standaard behandelplan, de praktijk is heel divers, men kan voedingsstoffenadvies aanvragen. Voedingsadvies bij het sporten of energieverlies. 

Prijslijst

De prijslijst 📑, ontwikkeld met het oog op, dat ieder mens uniek is en er is geen standaard behandelplan bestaat.
Onderzoek en analyses stellen kost veel tijd en valt onder te verdelen in een ❶. Anamnese / vragenlijst; ❷. Indicatietesten ❸. Vergelijking met bestaande bloedonderzoek, ❹. Informatie over een eventueel nieuw bloedonderzoek. ❺. Te combineren met coaching voor Hoog sensitiviteit, een zoekwandeling, Aartsengelen, totemdieren, Chinese en westerse astrologie, ascendanten berekeningen - hobby en loopbaanadvies, chakra en aura kleurenonderzoek. * Elk consult duurt 60 minuten
Onderzoek & analysePrijsTijdsduur - informatieOverige informatie & LocatieSociale media - extra info
➡️ Onderzoek en begeleiding
indicatietesten
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen advies

➡️ Alert advies ⚠️ Algemene voorwaarden 🐍
➡️ Onderzoek, analysestelling en een tweede mening

🔗 Prijs € 199,00 Consult reserveren na betaling
➡️ 5 weken
💊 Het nakijken van allerlei stoffen
💉 Advies en of opvragen bloedonderzoek, na gestelde indicatie
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Orthomoleculair Therapeut en Voedingsdeskundige

➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
✅Praktijk consult(en) of videobellen ➡️ Zonder onderzoek✅€ 61,71 incl. 21 % BTW
➡️ Naast het consult, kunnen extra readings geboekt worden tegen 50% korting, vooraf te bestellen
➡️ 60 minuten✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Privacy Policy en gegevensverwerking
➡️ Aartsengelen reading levensvragen € 48,40
➡️ Betaal hier
➡️ Naast elk consult € 17,00
✅ Zonder analyse engelenonderzoek
✅ 60 minuten met analyse;
✅ 20 minuten zonder analyse
➡️ Uit de aanbieding 20 minuten
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
➡️ Chakra balans en innerlijke rust
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Chakra Aura kleuren analyse 📊
Chakra Aura kleuren analyse kopen

✅ € 55,00
➡️ Neem pen✏️ en papier 📄 mee of kies voor een verslag
➡️ Aura foto
➡️ 60 minuten
✅ Verslag van het onderzoek € 30,25 incl. 21% BTW
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Plaatjes & Informatie ↪️ Facebook
Indicatietest Lekkend slijmvlies€ 12,50✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp ➡️ Albican ▶️ Facebook
Indicatie test Candida Albicans€ 10,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp Vlinder Nieuws 🦋➡️ Facebook
Indicatietest vitamine B12 tekort€ 15,00✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest neurotransmitters€ 17,50 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Indicatietest Pre-diabetes € 23,00 ✅ Via mail
➡️ Mogelijk om gratis kennismaking afspraak in te plannen
📞 WhatsApp
Verstopping EHBO, voor constipatie€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Glutenvrij dieet€ 83,49✅ Cursus via mail
➡️ 60 minuten
• Praktijk Roosendaal
• Videobellen
📞 WhatsApp
Lever stap voor stap reinigen € 29,95✅ Cursus via mail
➡️Mogelijk met begeleiding
Begeleiding bij de cursus, neem contact op voor een consult
📞 WhatsApp
Chinese en westerse astrologie€ 48,40, Betaal hier✅60 minuten
➡️Ascendanten berekening van ➡️Chinese en westerse astrologie
✅ Praktijk Roosendaal
➡️ Videobellen
📞 WhatsApp
Bezoek de Facebook pagina
➡️Gewicht en energie
✅ Voedingsadvies
✅ Supplementen
➡️ Analyse 📊tussen energie en gewicht
✅ Incl. 1 consult € 99,00
➡️Betaal hier
➡️1 week via mail en 1 consult telefonisch of praktijk Roosendaal 60 min.➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
✅ Of via videobellen
📞 WhatsApp
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️Meer informatie
➡️Chakrapunttouche massage✅ € 59,95
➡️ Naast elk onderzoek of consul 50 % korting
➡️ 30 minuten
➡️ Bezoek voor combideals Social deal
➡️ Bezoek praktijk Roosendaal
Of bel 📞
➡️ Naast de analyse, kunnen extra indicatietesten geboekt worden tegen 50% korting
➡️ Een zoekwandeling✅ € 29,95
➡️ Alleen verkrijgbaar bij een consult of onderzoek
➡️ 30 minuten, eventueel extra tijd bespreekbaar➡️ Bezoek praktijk Roosendaal🦋 De totemdieren al gids
📌 Chakra Reflexzonemassage✅ € 61,71 📌 Betaal hier📌 Chakra Aura kleuren analyse 📊 Aanbieding📌 Informatie over de Aura

📌 Informatie Chakra en Aura analyserapport 📊 reserveren en kopen
✅ Speurtochtconsult

➡️ Totemdieren 🦋 en gidsinformatie